Gledali ste, ne preporučujete
Moderator: _BataZiv_0809
#6401 Re: Gledali ste, ne preporučujete
Volim njegove filmove (Ritchie) al ovaj mu je baš loš. Teška srca ovo pišem.

- Tito_i_Partija
#6403 Re: Gledali ste, ne preporučujete
I meni je bas los,da nema Aubrey Plaze bio bi negledljiv.
#6404 Re: Gledali ste, ne preporučujete
Ma karina. Zaspo sam na pola filma, a to mi se gotovo nikad ne dešava. Uopšte me ništa ne vuče da ga nastavim gledati, niti ću. Toliki mi je odron. Pogledaću The Gentleman opet da se izbalansira svemir.Tito_i_Partija wrote: ↑19/03/2023 01:48Šta će to bit' da ti nešto njegovo ne voliš? Ovo baš mora da je teški odron.![]()
#6407 Re: Gledali ste, ne preporučujete
Fakat pregledao pola filma i ukinuo. Neću reći da je loš. Prije totalno nezanimljiv...Point. wrote: ↑19/03/2023 10:15Ma karina. Zaspo sam na pola filma, a to mi se gotovo nikad ne dešava. Uopšte me ništa ne vuče da ga nastavim gledati, niti ću. Toliki mi je odron. Pogledaću The Gentleman opet da se izbalansira svemir.Tito_i_Partija wrote: ↑19/03/2023 01:48
Šta će to bit' da ti nešto njegovo ne voliš? Ovo baš mora da je teški odron.![]()
P.S. sinoć sam uhvatio u teretani na orbiteku zadnjih 15ak minuta nekog od onih Twilight filmova. Pretpostavljam da je zadnji dio, i to je baš odron bio. Dno dna.
Mislim, gledao sam samo prvi i nije mi nešto legao, ali ovo je jedno 4-5 nivoa ispod. Jesu li fakat tako loši ostali dijelovi?
-
#6408 Re: Gledali ste, ne preporučujete
1,2 ,3,4 Izgubljeni. Ima nas jos...
Ono kad reziser(ka) hoce po svaku cijenu da napravi "uvrnut film" koji prestaje da bude flm, a ostaje samo "uvrnut". Mozda ideja i nije losa, ali ona bespotrebna skakanje iz jednog u drugi svijet, bizarne scene koje su same sebi svrha, ucine da se vremenom izgubi poenta price, vec imas osjecaj da gledas izivljavanje onoga ko je pravio sam film.