Brutalan, ali i brutalno DOBAR !Black swan wrote:nocni puzac je zanimljiv i dobar film
ali previse brutalan i otvoren sto mu je i glavna mana
sve mi to vec znamo
Svijetla tačka u moru novih shit filmova
Moderator: _BataZiv_0809
Brutalan, ali i brutalno DOBAR !Black swan wrote:nocni puzac je zanimljiv i dobar film
ali previse brutalan i otvoren sto mu je i glavna mana
sve mi to vec znamo
vjerovao ili ne epilepticna kamera nesto specijalno i ne smeta na ovom primjeruBlackSnake wrote:Skin'o ga ...markioni wrote:Project Almanac (2014)
solidan film koji se bavi ''problematikom" putovanja kroz vrijeme na jedan opusteniji i dinamicniji a siroj publici samim tim i dosta zanimljiviji nacin. ima tu i par (ne previse) istinitih naucnih natuknica ali ne brinite, nakon magicnog WHAT? i tell me that in english mozak mozete vratiti u hibernaciju. ubio se za nedeljno popodne kada sam isti i pogledao+ mala Sofia dobra ko dobar dan.
Preletim onako na preskok početak filma i vidim yebena kamera trese kao da je moja tetka snimala kućnom kamerom. Do đavola, koja im je to fora da se moram naprezati dok gledam.
Ali eto na čekanju je pa ću mu ipak dati šansu jedan dan
solidno. Podsjeca na True detective, naravno TD je neuporedivo bolji. Da nisu iste godine snimani svasta bi neki covjek pomislio
Ne mogu vjerovati da ti oldboy nije legao , a ovaj drugi sto si opisao je the chaser isto odlican film .karanana wrote:nikako mi ne sjedaju koreanci. toliko hvaljleni oldboy mi je beze, onda onaj nesto devil mi je isto beze, onda onaj sa nekim cudovistem iz rijeke beze.
e jedino jedan nije bio los ali sad ne znam ni kako se zove kad frajer ubija kurave u svojoj kuci a onda makro ide da trazi tog ubicu.
Mary&Max je divan, inspirativan film. Nakon tog filma sam sa nekim ljudima na drugom kraju kugle uvela dopisivanje razglednicama.cLo wrote:
u najmanju ruku - neobičan
hahaha a nemoj me zezat da jesi? stvaaarrrnoooo? jesi li dobila odgovor?MedenoSrce wrote:Mary&Max je divan, inspirativan film. Nakon tog filma sam sa nekim ljudima na drugom kraju kugle uvela dopisivanje razglednicama.cLo wrote:
u najmanju ruku - neobičan
Iz Brazila treba 3 mjeseca da dodje posta, ako kome bude trebala informacija
cLo wrote:
hahaha a nemoj me zezat da jesi? stvaaarrrnoooo? jesi li dobila odgovor?![]()
probala bih, ali kako da znam adresu i ime?
Da se pogrešno protumačiti, ali mislio sam da je po cijeni karte sigurno precijenjen.sizifinho wrote: 3D precijenjen? Ko ga je precijenio? Pa čitav svijet bruji kako je bespotreban, i odvratan. Meni je Avengerse totalno uništio.
Bar kod nas, u Cinema, 3D nije na nivou. Suviše tamna slika, i mala platna. Imax je jedino platno na kojem bi se trebao 3D puštati.
Ako je ovim našim monopolističkim ciganima do para, dat ću im istu cijenu kao za 3D samo nek mi daju uz 3 projekcije 3Da jednu 2D-a.
A vezano za Mad Maxa, smiješno mi je što uopšte neko mora reći da je to testosteronska akcija... Zna se šta je Mad Max, zna se koja mu je funkcija. Ne postoji film koji je uzbudljivije pokazao nekakvu postapokalipsu nego Miller sa svojim manguplukom.
Kad je prvi film izašao, bio je fenomen, i sad je. A kako čitam reviewe i ovaj film će također ostati u knjigama. Jedva čekam da ga pogledam, ali moram prvo pregledati prva tri filma..
Pitanje. Da li su uopšte povezana prva tri, sa ovim četvrtim?
Ma makar i zachatala, ja tebi moram našvrljat da mi to i liči na tebe, tj. tako sam te i doživjela.MedenoSrce wrote:cLo wrote:
hahaha a nemoj me zezat da jesi? stvaaarrrnoooo? jesi li dobila odgovor?![]()
probala bih, ali kako da znam adresu i ime?
cujem se sa tim ljudima pa tako da znam adrese
a posto ja nigdje ne micem na duze vrijeme onda oni moju svakako znaju![]()
posljednju sam razglednicu dobila iz Jerusalema. Probaj, pitaj nekoga ko ti je zanimljiv za taj nacin komunikacije - ljudi kojima sam ja sebe okruzila dozive taj prijedlog afirmativno
Evo još jedan kome nije legao Oldboy.Vsvp wrote:Ne mogu vjerovati da ti oldboy nije legao , a ovaj drugi sto si opisao je the chaser isto odlican film .karanana wrote:nikako mi ne sjedaju koreanci. toliko hvaljleni oldboy mi je beze, onda onaj nesto devil mi je isto beze, onda onaj sa nekim cudovistem iz rijeke beze.
e jedino jedan nije bio los ali sad ne znam ni kako se zove kad frajer ubija kurave u svojoj kuci a onda makro ide da trazi tog ubicu.
http://m.imdb.com/title/tt1190539/

Nesto poput Plastic-a.aux wrote:
Nisam puno ocekivao od filma ali me je pozitivno iznenadio imao je par dobrih preokreta sa sasvim solidnim krajem.