Giveaway, promo i slično!
Moderator: Benq
- ExNihilo
#28 Re: Giveaway, promo i slično!
Šta ste se ušutili, ima li tih giveaway-a ?
Praznična je sezona 
- ExNihilo
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#30 Re: Giveaway, promo i slično!
Ne morate skidati taj metro2033.exe,samo redeemajte key i aktivirajte ga na steamu.
- Cossack
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#32 Re: Giveaway, promo i slično!
Advanced SystemCare PRO 6
Promotion validates from Dec 1 to Dec 26
http://ld.iobit.com/2012/novchipgw/index.php
Nakon sto upisete email adresu (bilo kakvu) dobijete serial (uvijek je isti).
Promotion validates from Dec 1 to Dec 26
http://ld.iobit.com/2012/novchipgw/index.php
Nakon sto upisete email adresu (bilo kakvu) dobijete serial (uvijek je isti).
-
l33t
#33 Re: Giveaway, promo i slično!
slabo idu stvari za dzaba 
-
nedims
#34 Re: Giveaway, promo i slično!
Adobe Creative Suite 2 (Adobe CS2)
Ako volite koristiti Adobe proizvode, ali ih ne mozete priuštiti, onda je ovdje vaša zlatna prilika da iskoristite cijeli Adobe Creative Suite 2 Software Bundle for free . Adobe Creative Suite je jedan od najskupljih softverskih alata koji većina od nas ne može priuštiti da kupi. Zahvaljujući Adobe za davanje sada mozete uzeti Adobe Creative Suite 2 paket za besplatno .
. Creative Suite 2 (Windows i Mac )
· Acrobat 3D 1,0 za Windows
· Acrobat Standardni 7,0 (Windows i Mac )
· Acrobat Pro 8 (Windows i Mac )
· Audiotion 3 (Windows)
· ilustratora CS2 (Windows i Mac )
· InCopy CS2 (Windows i Mac )
· InDesign CS2 (Windows i Mac )
· Photoshop CS (Windows i Mac )
· Photoshop Elements 4.0/5.0 (Windows i Mac )
· Adobe Premiere Pro 2.0 (Windows)
Stranica pruža izravno preuzimanje linkove i važeće ključeve za spomenute softvere, koji se mogu koristiti za aktiviranje. Stranica je javna i ne treba Adobe ID za prijavu...
Ici na stranicu:
http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/index.html
Ako volite koristiti Adobe proizvode, ali ih ne mozete priuštiti, onda je ovdje vaša zlatna prilika da iskoristite cijeli Adobe Creative Suite 2 Software Bundle for free . Adobe Creative Suite je jedan od najskupljih softverskih alata koji većina od nas ne može priuštiti da kupi. Zahvaljujući Adobe za davanje sada mozete uzeti Adobe Creative Suite 2 paket za besplatno .
. Creative Suite 2 (Windows i Mac )
· Acrobat 3D 1,0 za Windows
· Acrobat Standardni 7,0 (Windows i Mac )
· Acrobat Pro 8 (Windows i Mac )
· Audiotion 3 (Windows)
· ilustratora CS2 (Windows i Mac )
· InCopy CS2 (Windows i Mac )
· InDesign CS2 (Windows i Mac )
· Photoshop CS (Windows i Mac )
· Photoshop Elements 4.0/5.0 (Windows i Mac )
· Adobe Premiere Pro 2.0 (Windows)
Stranica pruža izravno preuzimanje linkove i važeće ključeve za spomenute softvere, koji se mogu koristiti za aktiviranje. Stranica je javna i ne treba Adobe ID za prijavu...
Ici na stranicu:
http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/index.html
-
nedims
#35 Re: Giveaway, promo i slično!
Da podignem na vrh...da se vidi...jer je ponuda jos uvijek aktuelna...
- ExNihilo
#36 Re: Giveaway, promo i slično!
nedims wrote:Da podignem na vrh...da se vidi...jer je ponuda jos uvijek aktuelna...
http://info.ba/tekstovi1_tekst.aspx?tid=17737
xD
-
nedims
#37 Re: Giveaway, promo i slično!
Da ponovim...i dalje se moze besplatno skinuti i aktivirati svaki softver sa spiska.
Zasto pojedini blogeri tvrde suprotno...nije mi jasno.Ovo je prilika koja se ne propusta...
Zasto pojedini blogeri tvrde suprotno...nije mi jasno.Ovo je prilika koja se ne propusta...
- ExNihilo
#38 Re: Giveaway, promo i slično!
Adobe zvanično rekao da ne može. No, ti znaš bolje.
-
nedims
#39 Re: Giveaway, promo i slično!
Gdje si to procitao...daj link.Ellinor wrote:Adobe zvanično rekao da ne može. No, ti znaš bolje.
-
nedims
- ExNihilo
#41 Re: Giveaway, promo i slično!
nedims wrote:Gdje si to procitao...daj link.Ellinor wrote:Adobe zvanično rekao da ne može. No, ti znaš bolje.
On behalf of Adobe Systems Incorporated ...
You have heard wrong! Adobe is absolutely not providing free copies of CS2!
What is true is that Adobe is terminating the activation servers for CS2 and that for existing licensed users of CS2 who need to reinstall their software, copies of CS2 that don't require activation but do require valid serial numbers are available. (Special serial numbers are provided on the page for each product download.) See .
You are only legally entitled to download and install with that serial number if you have a valid license to the product!
- Dov"
"Special serial numbers that work with these downloads are included on the download page.
Effective December 13, Adobe disabled the activation server for CS2 products and Acrobat 7 because of a technical glitch. These products were released over 7 years ago and do not run on many modern operating systems. But to ensure that any customers activating those old versions can continue to use their software, we issued a serial number directly to those customers. While this might be interpreted as Adobe giving away software for free, we did it to help our customers.
http://forums.adobe.com/thread/1114930? ... 0&tstart=0
-
Bolonjac
-
nedims
#43 Re: Giveaway, promo i slično!
Nisi me uvjerio...
Evo procitaj slicno:
http://www.download.hr/forum/akcije/654 ... e-cs2.html
E, sada...da li sam ja u pravu ili ti kolega@ Ellinor ... trebalo bi provjeriti. Skinuti, instalirati i aktivirati. Ja sam to jedanput uradio...prije postavljanja (gornji link)...i uvjerio se da je sve OK. I tip (gornji link) je to uradio i sve je bilo OK. Mozda sada nije...ne znam...trebalo bi provjeriti ... ali...ne treba se bas 100% vjerovati sta ljudi pisu po blogovima. Sve dok se moze normalno doci do oficielne stranice i dok se na toj stranici nalaze linkovi za download sa kljucevima...po meni je sve legalno.Vlasnik tih softvera moze jednim klikom onemoguciti tu stranicu...Zasto to ne uradi...
Evo procitaj slicno:
E, sada...da li sam ja u pravu ili ti kolega@ Ellinor ... trebalo bi provjeriti. Skinuti, instalirati i aktivirati. Ja sam to jedanput uradio...prije postavljanja (gornji link)...i uvjerio se da je sve OK. I tip (gornji link) je to uradio i sve je bilo OK. Mozda sada nije...ne znam...trebalo bi provjeriti ... ali...ne treba se bas 100% vjerovati sta ljudi pisu po blogovima. Sve dok se moze normalno doci do oficielne stranice i dok se na toj stranici nalaze linkovi za download sa kljucevima...po meni je sve legalno.Vlasnik tih softvera moze jednim klikom onemoguciti tu stranicu...Zasto to ne uradi...
- ExNihilo
#44 Re: Giveaway, promo i slično!
nedims wrote:Nisi me uvjerio...
Evo procitaj slicno:
E, sada...da li sam ja u pravu ili ti kolega@ Ellinor ... trebalo bi provjeriti. Skinuti, instalirati i aktivirati. Ja sam to jedanput uradio...prije postavljanja (gornji link)...i uvjerio se da je sve OK. I tip (gornji link) je to uradio i sve je bilo OK. Mozda sada nije...ne znam...trebalo bi provjeriti ... ali...ne treba se bas 100% vjerovati sta ljudi pisu po blogovima. Sve dok se moze normalno doci do oficielne stranice i dok se na toj stranoco nalaze linkovi za download sa kljucevima...po meni je sve legalno.Vlasnik tih softvera moze jednim klikom onemoguciti tu stranicu...Zasto to ne uradi...
Pa nije ovo blog, ovo je oficijelna adobe stranica što sam postao gore. Poenta je sljedeća:
Ti možeš instalirati adobe cs 2 sa ovim ključevima, vjerovatno će raditi, ali to ne znači da je legalno niti da Adobe daje besplatno CS2 (jer su to demantovali), pa ne vrijedi ustrajavati na toj priči. Isto kao što možeš vrlo lahko pronaći ključ za svaki Ashampoo proizvod i instalirati ga - iako nisi kupio, nije legalno niti je giveaway. Na kraju krajeva, mogu sad instalirati CS6, ali to ga ne čini legalnim. Ovdje mećemo legalne giveaway licence, a ovo tu ne spada.
- Pitarrr82
#45 Re: Giveaway, promo i slično!
Idite ba na PP sve kontam neko nesto novo postavio 
- ExNihilo
#46 Re: Giveaway, promo i slično!
evo nešto novo:Pitarrr82 wrote:Idite ba na PP sve kontam neko nesto novo postavio
the free bundle
5 besplatnih indie igara
http://www.thefreebundle.com/
- Pitarrr82
#47 Re: Giveaway, promo i slično!
Eto tako moze 
-
nedims
#48 Re: Giveaway, promo i slično!
OK...tvoje misljenje.
Za mene je to oficijelna stranica ... Ali ako ti kazes da to nije oficijelna stranica i da je to legalna stranica...onda OK. Znaci ...to je ilegalna stranica... i kljucevi su ilegalni. OK..ako ti tako kazes...
Mislim da bi trebali zavrsiti ovu pricu...
Za mene je to oficijelna stranica ... Ali ako ti kazes da to nije oficijelna stranica i da je to legalna stranica...onda OK. Znaci ...to je ilegalna stranica... i kljucevi su ilegalni. OK..ako ti tako kazes...
- ExNihilo
#49 Re: Giveaway, promo i slično!
nedims wrote:OK...tvoje misljenje.
Nisam rekao da nije oficijelna. Fino sam ti postao šta su ljudi rekli, ne poznaješ engleski ili nisi pročitao? Ključevi su za ljude koji su kupili licencu.
- harell
#50 Re: Giveaway, promo i slično!
Nedime fazon je da se adobe malo zaje*o i postavili to, ubrzo su i rekli da ne daju besplatno, znaci rekli su da nije legalno ako skines odatle, naravno nista te ne sprecava da ti skines taj CS2 i iskoristis kljuc. Al onda sto bi se peglo kad mozes skinut najnoviji nelegalno
Hvala ellinor za link na bundle
Hvala ellinor za link na bundle