Ghosting
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
5 0 5
- dječak sa šibicama
#52 Re: Ghosting
Ne znam, ja bi se plasio da mi se dramaturg ne osveti, ono, ko u filmu, da me nocu posmatradetroit-mercy wrote:Ne mora znaciti, da znas kakvih sve dramaturga ima nekada je bolje jednostavno se povuci. Koliko kuzim, treba je skontala da se je ovaj zaljubio do usiju a njoj nije legao. A znas kakvi dramaturzi mogu biti ovi zaljubljive prirodedječak sa šibicama wrote:Da je rijec o jednoj kafi, ljudski je reci "oprosti, ali ovo nece ici" ili nesto tako.
Usutiti se je potez kukavice, smrada, nekaraktera.
-
palestinka
#53 Re: Ghosting
5 0 5 wrote:tako nekako i ja mislim. pogotovo danas kada ne moras ni preko usta prelomiti. telefon je svakako svima u ruci po cijeli dan. otvori msg ili whatsapp i napisi dvije recenice. "sori, nismo se bas nasli. puno srece u zivotu. cao."palestinka wrote:Nisam ni znala da postoji naziv za ovo ponašanje. uglavnom, vazda je bilo ako neko zavlači,kažeš mu javi se u narednih pet dana da se dogovorimo za kafu. Ako se javi, ide se, ako ne, precrtan za sva vremena bez, ali zašto, zašto? Ako se ode na kafu, a ne želiš drugu, kažeš da nećeš. Ako druga strana zateže, postupak pet dana i opet znaš na čemu si:-)
- ćiribiribela
#54 Re: Ghosting
it's not you, it's me. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#55 Re: Ghosting
ćiribiribela wrote:it's not you, it's me.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#56 Re: Ghosting
Pa sto je ne odvede kod Samira, bolan i ne bio. "Hladan Tomislav i dva dupla pelinkovca i mala stas ti popit"Jimmy McNulty wrote:Naravno da joj nisam to rekao, nisam toliki ljakse ali to sam u sebi pomislio.
Razmisljao sam o toj opciji da je odvedem u neku kafancugu ali ne dade mi se na kraju jer ipak shvatih da smo dva razlicita svijeta...
- Cherry-Cherry
#57 Re: Ghosting
Pa možda je ona zapravo i čekala, da se post završi, pa da mogu da se lijepo nacugaju._BataZiv_0809 wrote:Pa sto je ne odvede kod Samira, bolan i ne bio. "Hladan Tomislav i dva dupla pelinkovca i mala stas ti popit"Jimmy McNulty wrote:Naravno da joj nisam to rekao, nisam toliki ljakse ali to sam u sebi pomislio.
Razmisljao sam o toj opciji da je odvedem u neku kafancugu ali ne dade mi se na kraju jer ipak shvatih da smo dva razlicita svijeta...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#58 Re: Ghosting
Dobar je Dzimica, ali mi smo stari vukovi Visnjice.Cherry-Cherry wrote: Pa možda je ona zapravo i čekala, da se post završi, pa da mogu da se lijepo nacugaju.
- Cherry-Cherry
#59 Re: Ghosting
Moj Bato_BataZiv_0809 wrote:Dobar je Dzimica, ali mi smo stari vukovi Visnjice.Cherry-Cherry wrote: Pa možda je ona zapravo i čekala, da se post završi, pa da mogu da se lijepo nacugaju.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#60 Re: Ghosting
Ma e što se mene tiče ne zamjeram ništa, samo me je u tom trenutku toliko naljutila da sam odmah odustao od izlaska...a iskreno nisam ni ja čovjek bez mana, imam ih milion ali opet nekome tako suditi i obraćati se ne bih nikad.ho oponopono wrote:
...jok ba, ona je ljax cime ona mjeri stovanje Gospodu, jebiga ti u sebi pomislio pih...i
Nije ona spremna za Big Sama. Njoj je vrh Manuel, Evropa i slična mjesta. Kod Big Sama će se samo buduća supruga odvest da se navikne na to da je to u životu čeka._BataZiv_0809 wrote:
Pa sto je ne odvede kod Samira, bolan i ne bio. "Hladan Tomislav i dva dupla pelinkovca i mala stas ti popit"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#61 Re: Ghosting
Lafe ti si muskarac. Ti treba da se brines o njoj i da je zastitis. U moderno vrijeme, kad vise nema lovljenja veprova i paljenja vatre, muskarceva je obaveza da bira kafanuJimmy McNulty wrote: Nije ona spremna za Big Sama. Njoj je vrh Manuel, Evropa i slična mjesta. Kod Big Sama će se samo buduća supruga odvest da se navikne na to da je to u životu čeka.
Kakav manuel, kakva evropa, pa nisam tetkinog malog izveo.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#62 Re: Ghosting
E mogu mislit tog izlaska na šta bi se pretvorio, ja udario po pivama i medovači a ona priča kako je ispostila 30 dana. Za par god kad bi se registrovala na forum prvi post bi ostavila u temi Vaša najgora date iskustva_BataZiv_0809 wrote:
Lafe ti si muskarac. Ti treba da se brines o njoj i da je zastitis. U moderno vrijeme, kad vise nema lovljenja veprova i paljenja vatre, muskarceva je obaveza da bira kafanu![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#63 Re: Ghosting
Ja ti garantujem da bi ti tako vece sanse bile da se, kasije, autom spustis dole do Blatuse i podvoznjaka i da je razneses na zadnjem sjedistu tvog Fiat Punta, nego da si joj povladjivao srčući čaj u Evropi.Jimmy McNulty wrote:E mogu mislit tog izlaska na šta bi se pretvorio, ja udario po pivama i medovači a ona priča kako je ispostila 30 dana. Za par god kad bi se registrovala na forum prvi post bi ostavila u temi Vaša najgora date iskustva_BataZiv_0809 wrote:
Lafe ti si muskarac. Ti treba da se brines o njoj i da je zastitis. U moderno vrijeme, kad vise nema lovljenja veprova i paljenja vatre, muskarceva je obaveza da bira kafanu![]()
Ali možda je i bolje da ne slušaš mene
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#64 Re: Ghosting
Kako znaš da vozim Fiata? 
- dječak sa šibicama
#65 Re: Ghosting
Ja tebe ne zasluzujemćiribiribela wrote:it's not you, it's me.
- Russki
#66 Re: Ghosting
jebiga, konta frajer evo ga upeco je kad ono..upeco je ono dole u gacamaannoy wrote:Meni je to nekulturno i ružno napraviti i nakon tako kratkog vremena, ali i autor mi je malo smiješan jer je previše nade polagao u nekog s kim je izašao par putaJack Be Nimble wrote:Ok to nije ghosting. Nakon dva izlaska sto se mene tice nema potrebe se javljati i davati razloge zasto se ne cujete vise. Dovoljan je razlog da ti se ne javlja i picis dalje.
Ghosting je problem kada to uradi nakon 3, 6, 18 mjeseci.
jebiga stari..svima se desilo..
slozio bih se s ovim postom, i tad bi bilo ok kad bi se obrazlozilo u par rečenica zasto ne ide....
cudan je ovaj puk...totalno....
-
hanamontanaa
#67 Re: Ghosting
Nisam ni znala da se to tako zove
Uglavnom, "to" radim kad:
- Mi se tip sviđa, sve super, ali nema hemije...jedno vrijeme razmišljam, notam
, onda skontam da sve nije vrijedno očajnog seksa pa mi blam da mu to kažem otvoreno već jednostavno "nestanem".
- Mi se tip ne sviđa (nekulturan je, bahat, dosadan etc.), a fizički je ok. Takodjer neko vrijeme vagam, kao možda bi se nekad i mogli vidjeti, ali na kraju skontam da ne mogu, stvarno
- Kad imam nekog s kim nisam jos uvijek razriješila "situaciju"ili upoznam jos nekog u medjuvremenu,ko je jos zanimljiviji,
- kad imam nekih problema (porodičnih, poslovnih, zdravstvenih), koje moram rješavati pa na njega zaboravim
To je ono na brzinu, ali iskreno
Uglavnom, "to" radim kad:
- Mi se tip sviđa, sve super, ali nema hemije...jedno vrijeme razmišljam, notam
- Mi se tip ne sviđa (nekulturan je, bahat, dosadan etc.), a fizički je ok. Takodjer neko vrijeme vagam, kao možda bi se nekad i mogli vidjeti, ali na kraju skontam da ne mogu, stvarno
- Kad imam nekog s kim nisam jos uvijek razriješila "situaciju"ili upoznam jos nekog u medjuvremenu,ko je jos zanimljiviji,
- kad imam nekih problema (porodičnih, poslovnih, zdravstvenih), koje moram rješavati pa na njega zaboravim
To je ono na brzinu, ali iskreno
- pirmin
#68 Re: Ghosting
"odgojena u pravom bosnjackom duhu"
...dalje mi je sve bilo jasno
...dalje mi je sve bilo jasno
- walter kurtz
#69 Re: Ghosting
Ho ovo ti otvorila topic 
- ho oponopono
#70 Re: Ghosting
...ja ba, pojebi, ostavi, nestani...walter kurtz wrote:Ho ovo ti otvorila topic
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#71 Re: Ghosting

aj prije dok su se plaćale poruke pa i nekako
ali danas...
- Cherry-Cherry
#72 Re: Ghosting
I neodgovaranje na poruku je odgovor. 
-
5 0 5
#73 Re: Ghosting
Cherry-Cherry wrote:I neodgovaranje na poruku je odgovor.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#74 Re: Ghosting
@Cherry-Cherry
jeste ali se to treba odmalena učiti
kao što kažeš ne idi u duboku vodu da se ne udaviš
ne idi u mrak da te ne pojedu
ako ti neko ne odgovori TO JE ODGOVOR
a ne ja jednoj curi ne odgovoirim na poruku 2004 i neke ( bio u parlamentu moras iskljuciti mobitele na sjednici
)
izlazim ono 200 poruka i propustenih poziva od mlade i mame
bez razloga... samo nekoliko sati bio nedostupan... ja radim ona student diglo se u 10 i nema me na chatu
a ti isti ljudi se za godinu dvije pokažu kao najveća stoka u obratnoj situaciji koja nije izmišljena nego stvarna
samo jedno pitanje me zanimalo: zar sam to zaslužio? naravno nikad se ne dobije odgovor
jeste ali se to treba odmalena učiti
kao što kažeš ne idi u duboku vodu da se ne udaviš
ne idi u mrak da te ne pojedu
ako ti neko ne odgovori TO JE ODGOVOR
a ne ja jednoj curi ne odgovoirim na poruku 2004 i neke ( bio u parlamentu moras iskljuciti mobitele na sjednici
izlazim ono 200 poruka i propustenih poziva od mlade i mame
bez razloga... samo nekoliko sati bio nedostupan... ja radim ona student diglo se u 10 i nema me na chatu
a ti isti ljudi se za godinu dvije pokažu kao najveća stoka u obratnoj situaciji koja nije izmišljena nego stvarna
samo jedno pitanje me zanimalo: zar sam to zaslužio? naravno nikad se ne dobije odgovor