Ghosting

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
5 0 5

#51 Re: Ghosting

Post by 5 0 5 »

.
Last edited by 5 0 5 on 10/10/2015 15:18, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#52 Re: Ghosting

Post by dječak sa šibicama »

detroit-mercy wrote:
dječak sa šibicama wrote:Da je rijec o jednoj kafi, ljudski je reci "oprosti, ali ovo nece ici" ili nesto tako.

Usutiti se je potez kukavice, smrada, nekaraktera.
Ne mora znaciti, da znas kakvih sve dramaturga ima nekada je bolje jednostavno se povuci. Koliko kuzim, treba je skontala da se je ovaj zaljubio do usiju a njoj nije legao. A znas kakvi dramaturzi mogu biti ovi zaljubljive prirode :mrgreen:
Ne znam, ja bi se plasio da mi se dramaturg ne osveti, ono, ko u filmu, da me nocu posmatra :oops: :D
palestinka

#53 Re: Ghosting

Post by palestinka »

5 0 5 wrote:
palestinka wrote:Nisam ni znala da postoji naziv za ovo ponašanje. uglavnom, vazda je bilo ako neko zavlači,kažeš mu javi se u narednih pet dana da se dogovorimo za kafu. Ako se javi, ide se, ako ne, precrtan za sva vremena bez, ali zašto, zašto? Ako se ode na kafu, a ne želiš drugu, kažeš da nećeš. Ako druga strana zateže, postupak pet dana i opet znaš na čemu si:-)
tako nekako i ja mislim. pogotovo danas kada ne moras ni preko usta prelomiti. telefon je svakako svima u ruci po cijeli dan. otvori msg ili whatsapp i napisi dvije recenice. "sori, nismo se bas nasli. puno srece u zivotu. cao."
:thumbup:
ćiribiribela

#54 Re: Ghosting

Post by ćiribiribela »

it's not you, it's me. :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#55 Re: Ghosting

Post by _BataZiv_0809 »

ćiribiribela wrote:it's not you, it's me. :mrgreen:
:run: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#56 Re: Ghosting

Post by _BataZiv_0809 »

Jimmy McNulty wrote:Naravno da joj nisam to rekao, nisam toliki ljakse ali to sam u sebi pomislio. :D

Razmisljao sam o toj opciji da je odvedem u neku kafancugu ali ne dade mi se na kraju jer ipak shvatih da smo dva razlicita svijeta...
Pa sto je ne odvede kod Samira, bolan i ne bio. "Hladan Tomislav i dva dupla pelinkovca i mala stas ti popit" :D
Cherry-Cherry

#57 Re: Ghosting

Post by Cherry-Cherry »

_BataZiv_0809 wrote:
Jimmy McNulty wrote:Naravno da joj nisam to rekao, nisam toliki ljakse ali to sam u sebi pomislio. :D

Razmisljao sam o toj opciji da je odvedem u neku kafancugu ali ne dade mi se na kraju jer ipak shvatih da smo dva razlicita svijeta...
Pa sto je ne odvede kod Samira, bolan i ne bio. "Hladan Tomislav i dva dupla pelinkovca i mala stas ti popit" :D
Pa možda je ona zapravo i čekala, da se post završi, pa da mogu da se lijepo nacugaju. :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#58 Re: Ghosting

Post by _BataZiv_0809 »

Cherry-Cherry wrote: Pa možda je ona zapravo i čekala, da se post završi, pa da mogu da se lijepo nacugaju. :mrgreen:
Dobar je Dzimica, ali mi smo stari vukovi Visnjice. :kiss:
Cherry-Cherry

#59 Re: Ghosting

Post by Cherry-Cherry »

_BataZiv_0809 wrote:
Cherry-Cherry wrote: Pa možda je ona zapravo i čekala, da se post završi, pa da mogu da se lijepo nacugaju. :mrgreen:
Dobar je Dzimica, ali mi smo stari vukovi Visnjice. :kiss:
Moj Bato :kiss:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#60 Re: Ghosting

Post by Jimmy McNulty »

ho oponopono wrote:
...jok ba, ona je ljax cime ona mjeri stovanje Gospodu, jebiga ti u sebi pomislio pih... :pisnula: i :pisnuo:
Ma e što se mene tiče ne zamjeram ništa, samo me je u tom trenutku toliko naljutila da sam odmah odustao od izlaska...a iskreno nisam ni ja čovjek bez mana, imam ih milion ali opet nekome tako suditi i obraćati se ne bih nikad.
_BataZiv_0809 wrote:
Nije ona spremna za Big Sama. Njoj je vrh Manuel, Evropa i slična mjesta. Kod Big Sama će se samo buduća supruga odvest da se navikne na to da je to u životu čeka. :)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#61 Re: Ghosting

Post by _BataZiv_0809 »

Jimmy McNulty wrote: Nije ona spremna za Big Sama. Njoj je vrh Manuel, Evropa i slična mjesta. Kod Big Sama će se samo buduća supruga odvest da se navikne na to da je to u životu čeka. :)
Lafe ti si muskarac. Ti treba da se brines o njoj i da je zastitis. U moderno vrijeme, kad vise nema lovljenja veprova i paljenja vatre, muskarceva je obaveza da bira kafanu :evil:

Kakav manuel, kakva evropa, pa nisam tetkinog malog izveo.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#62 Re: Ghosting

Post by Jimmy McNulty »

_BataZiv_0809 wrote:
Lafe ti si muskarac. Ti treba da se brines o njoj i da je zastitis. U moderno vrijeme, kad vise nema lovljenja veprova i paljenja vatre, muskarceva je obaveza da bira kafanu :evil:

E mogu mislit tog izlaska na šta bi se pretvorio, ja udario po pivama i medovači a ona priča kako je ispostila 30 dana. Za par god kad bi se registrovala na forum prvi post bi ostavila u temi Vaša najgora date iskustva :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#63 Re: Ghosting

Post by _BataZiv_0809 »

Jimmy McNulty wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

E mogu mislit tog izlaska na šta bi se pretvorio, ja udario po pivama i medovači a ona priča kako je ispostila 30 dana. Za par god kad bi se registrovala na forum prvi post bi ostavila u temi Vaša najgora date iskustva :lol:
Ja ti garantujem da bi ti tako vece sanse bile da se, kasije, autom spustis dole do Blatuse i podvoznjaka i da je razneses na zadnjem sjedistu tvog Fiat Punta, nego da si joj povladjivao srčući čaj u Evropi.

Ali možda je i bolje da ne slušaš mene :evil:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#64 Re: Ghosting

Post by Jimmy McNulty »

Kako znaš da vozim Fiata? :mrgreen:
dječak sa šibicama

#65 Re: Ghosting

Post by dječak sa šibicama »

ćiribiribela wrote:it's not you, it's me. :mrgreen:
Ja tebe ne zasluzujem :oops:
Russki

#66 Re: Ghosting

Post by Russki »

annoy wrote:
Jack Be Nimble wrote:Ok to nije ghosting. Nakon dva izlaska sto se mene tice nema potrebe se javljati i davati razloge zasto se ne cujete vise. Dovoljan je razlog da ti se ne javlja i picis dalje.

Ghosting je problem kada to uradi nakon 3, 6, 18 mjeseci.
Meni je to nekulturno i ružno napraviti i nakon tako kratkog vremena, ali i autor mi je malo smiješan jer je previše nade polagao u nekog s kim je izašao par puta :D
jebiga, konta frajer evo ga upeco je kad ono..upeco je ono dole u gacama

jebiga stari..svima se desilo..

slozio bih se s ovim postom, i tad bi bilo ok kad bi se obrazlozilo u par rečenica zasto ne ide....

cudan je ovaj puk...totalno....
hanamontanaa

#67 Re: Ghosting

Post by hanamontanaa »

Nisam ni znala da se to tako zove :roll:
Uglavnom, "to" radim kad:
- Mi se tip sviđa, sve super, ali nema hemije...jedno vrijeme razmišljam, notam :zoka:, onda skontam da sve nije vrijedno očajnog seksa pa mi blam da mu to kažem otvoreno već jednostavno "nestanem".
- Mi se tip ne sviđa (nekulturan je, bahat, dosadan etc.), a fizički je ok. Takodjer neko vrijeme vagam, kao možda bi se nekad i mogli vidjeti, ali na kraju skontam da ne mogu, stvarno :|
- Kad imam nekog s kim nisam jos uvijek razriješila "situaciju"ili upoznam jos nekog u medjuvremenu,ko je jos zanimljiviji, :mrgreen:
- kad imam nekih problema (porodičnih, poslovnih, zdravstvenih), koje moram rješavati pa na njega zaboravim
To je ono na brzinu, ali iskreno :run:
pirmin

#68 Re: Ghosting

Post by pirmin »

"odgojena u pravom bosnjackom duhu"

...dalje mi je sve bilo jasno :D
walter kurtz

#69 Re: Ghosting

Post by walter kurtz »

Ho ovo ti otvorila topic :mrgreen:
ho oponopono

#70 Re: Ghosting

Post by ho oponopono »

walter kurtz wrote:Ho ovo ti otvorila topic :mrgreen:
...ja ba, pojebi, ostavi, nestani... :pisnula: i :pisnuo:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#71 Re: Ghosting

Post by Truba »

Image

aj prije dok su se plaćale poruke pa i nekako
ali danas... :D
Cherry-Cherry

#72 Re: Ghosting

Post by Cherry-Cherry »

I neodgovaranje na poruku je odgovor. :)
5 0 5

#73 Re: Ghosting

Post by 5 0 5 »

Cherry-Cherry wrote:I neodgovaranje na poruku je odgovor. :)
:thumbup: i to veoma jasan. :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#74 Re: Ghosting

Post by Truba »

@Cherry-Cherry
jeste ali se to treba odmalena učiti
kao što kažeš ne idi u duboku vodu da se ne udaviš
ne idi u mrak da te ne pojedu
ako ti neko ne odgovori TO JE ODGOVOR

a ne ja jednoj curi ne odgovoirim na poruku 2004 i neke ( bio u parlamentu moras iskljuciti mobitele na sjednici :D )
izlazim ono 200 poruka i propustenih poziva od mlade i mame
bez razloga... samo nekoliko sati bio nedostupan... ja radim ona student diglo se u 10 i nema me na chatu

a ti isti ljudi se za godinu dvije pokažu kao najveća stoka u obratnoj situaciji koja nije izmišljena nego stvarna

samo jedno pitanje me zanimalo: zar sam to zaslužio? naravno nikad se ne dobije odgovor
Mutivoda

#75 Re: Ghosting

Post by Mutivoda »

Nestajanje je super. :mrgreen:
Post Reply