Ghosting

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#126 Re: Ghosting

Post by Ramzess Veliki »

bezVolana wrote:
palestinka wrote:Šta se događa kad se goster i izgostirani negdje slučajno sretnu? Prave se da se ne poznaju ili sd kurtoazno pozdrave ako ne mogu izbjeći?
e dobro pitanje
Ako je u pitanju ghoster, tad djevojka okupi oko sebe frendice, smijulje se ... :saveta: :dajba: :trep: :pisnula: ... i diskretno gledaju u njegovom pravcu sa gestama ...
Image
ultima_palabra

#127 Re: Ghosting

Post by ultima_palabra »

Da, da, ghosting raje :mrgreen: Ono, 4 ujutru, znaš da ćeš od sljedećeg povratiti, ovi te forsiraju a još gori od tebe... odeš u wc i ne vratiš se :oops:
Capajebo

#128 Re: Ghosting

Post by Capajebo »

ultima_palabra wrote:Da, da, ghosting raje :mrgreen: Ono, 4 ujutru, znaš da ćeš od sljedećeg povratiti, ovi te forsiraju a još gori od tebe... odeš u wc i ne vratiš se :oops:
ili slucajni ghosting, zaspes :lol:
palestinka

#129 Re: Ghosting

Post by palestinka »

Ramzess Veliki wrote:
bezVolana wrote:
palestinka wrote:Šta se događa kad se goster i izgostirani negdje slučajno sretnu? Prave se da se ne poznaju ili sd kurtoazno pozdrave ako ne mogu izbjeći?
e dobro pitanje
Ako je u pitanju ghoster, tad djevojka okupi oko sebe frendice, smijulje se ... :saveta: :dajba: :trep: :pisnula: ... i diskretno gledaju u njegovom pravcu sa gestama ...
Image
hahaaa i onda se pojavi tema Slobodan sam, dobar, a niko me neće:-)
PurpleSky

#130 Re: Ghosting

Post by PurpleSky »

Jesam iskreno, i baš sam bila kobila. Nezrela ili samo sebična Bog zna.. Sad sam 5 god starija i žao mi je, al jbg sad
hanamontanaa

#131 Re: Ghosting

Post by hanamontanaa »

Imala sam sličan slučaj kao cherry, ja sam bila ghoster,a on stalker :mrgreen:
Doduse mi smo se upoznali, izašli jednom i ja mu nakon toga jasno dam do znanja da od daljnjeg vidjanja nema ništa, navedem i ključni razlog.
On kao da nije čuo :cry: već slijedeći dan počele stizati poruke, pozivi,u početku svako par dana, tipa kad se vidimo, hoćemo tu i tu, komplimenti itd. Kasnije po 10-tak dnevno, u pola njih me napada, u slijedećim se izvinjava :shock: Ja nikad nisam ni na jedan poziv ni poruku odgovorila, znaci totalno ignorisanje. Mogla sam ga blokirati, ali sam baš željela vidjeti dokle ce ići :-? Prestao nakon 2 mjeseca, iako mu se i sad desi da pošalje neku besmislenu poruku. Bas bolesnik :run:
A desilo se i meni da sam bila žrtva ghostera :skoljka: Davno je bilo, ali je bio šok jer je bas kulturan i ok momak bio. Medjutim, nakon 3-4 mjeseca intenzivnog vidjanja, jednostavno se prestao javljati. Ja sam se jednom javila da pitam u čemu je problem,a nakon što odgovor nisam dobila, to je bilo to :roll: Zajednički prijatelj mi je natuknuo mogući razlog, koji je toliko glup i ako je stvarno to bilo u pitanju, bolje da je tako završilo jer je odraz totalne nezrelosti.
Od tad izlazim samo sa starijim +10 :mrgreen:
sunceKOtepsija

#132 Re: Ghosting

Post by sunceKOtepsija »

pa koji je razlog :shock: :lol:
annoy

#133 Re: Ghosting

Post by annoy »

Kad bi mi se netko s kime se viđam odjednom prestao javljati i odgovarati mi na poruke, ja bih prvo pomislila da leži u nekom jarku i sigurno bi mu se pojavila na vratima da provjerim jel sve u redu :oops: što bi bila potencijalo vrlo neugodna situacija ako se radi o "ghostingu".
Koliko god bilo teško nekad nekoga odjebat, ako ne možeš reć istinu onda barem izmisli nešto, iako je to đubretarski opet je puno bolje od toga da nekome jednostavno bez objašnjenja nestaneš iz života. Pa čak i ako ste se samo par puta vidjeli.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#134 Re: Ghosting

Post by Truba »

Black swan wrote:ja sam raji u izlascima redovito radio ghosting

ali su znali da sam u nekom čošku u wc
ili sam hitno na taksi otišao :lol: :lol: :lol: :lol:
ja fakat ne znam koji je k sa mnom
uvijek sam rtazlikovao cc i c

;
mozda je do tableta :? :?
Matzan

#135 Re: Ghosting

Post by Matzan »

Black swan wrote:
Black swan wrote:ja sam raji u izlascima redovito radio ghosting

ali su znali da sam u nekom čošku u wc
ili sam hitno na taksi otišao :lol: :lol: :lol: :lol:
ja fakat ne znam koji je k sa mnom
uvijek sam rtazlikovao cc i c

;
mozda je do tableta :? :?

Koje tablete uzimaš? :mrgreen:
Matzan

#136 Re: Ghosting

Post by Matzan »

hanamontanaa wrote:Imala sam sličan slučaj kao cherry, ja sam bila ghoster,a on stalker :mrgreen:
Doduse mi smo se upoznali, izašli jednom i ja mu nakon toga jasno dam do znanja da od daljnjeg vidjanja nema ništa, navedem i ključni razlog.
On kao da nije čuo :cry: već slijedeći dan počele stizati poruke, pozivi,u početku svako par dana, tipa kad se vidimo, hoćemo tu i tu, komplimenti itd. Kasnije po 10-tak dnevno, u pola njih me napada, u slijedećim se izvinjava :shock: Ja nikad nisam ni na jedan poziv ni poruku odgovorila, znaci totalno ignorisanje. Mogla sam ga blokirati, ali sam baš željela vidjeti dokle ce ići :-? Prestao nakon 2 mjeseca, iako mu se i sad desi da pošalje neku besmislenu poruku. Bas bolesnik :run:
A desilo se i meni da sam bila žrtva ghostera :skoljka: Davno je bilo, ali je bio šok jer je bas kulturan i ok momak bio. Medjutim, nakon 3-4 mjeseca intenzivnog vidjanja, jednostavno se prestao javljati. Ja sam se jednom javila da pitam u čemu je problem,a nakon što odgovor nisam dobila, to je bilo to :roll: Zajednički prijatelj mi je natuknuo mogući razlog, koji je toliko glup i ako je stvarno to bilo u pitanju, bolje da je tako završilo jer je odraz totalne nezrelosti.

Svratiš u starački pa pokupiš nekog lafca? :mrgreen:
Truba

#137 Re: Ghosting

Post by Truba »

tableta acer iconia a1 830 :mrgreen: bug.hr best buy ulozeno dobijeno :skoljka:
hanamontanaa

#138 Re: Ghosting

Post by hanamontanaa »

Matzan wrote:
hanamontanaa wrote:Imala sam sličan slučaj kao cherry, ja sam bila ghoster,a on stalker :mrgreen:

Lafci poslije njega su daleko od staračkog doma, čak štaviše, u punoj snazi ;-)
Vidjećeš kad još malo porastes :)
@sunceKOtepsija, mogući razlog je banalan i nebitan
Matzan

#139 Re: Ghosting

Post by Matzan »

hanamontanaa wrote:
Matzan wrote:

Lafci poslije njega su daleko od staračkog doma, čak štaviše, u punoj snazi ;-)
Vidjećeš kad još malo porastes :)
@sunceKOtepsija, mogući razlog je banalan i nebitan
Meni može još samo porasti šećer, tlak i povremeno .... :izet:
Capajebo

#140 Re: Ghosting

Post by Capajebo »

Sto volim ove napredne, na steroidima kojima mogu eventualno intelektualno parirati samo oni 10+ stariji :zzzz:
lijepa u dusi

#141 Re: Ghosting

Post by lijepa u dusi »

annoy wrote:Kad bi mi se netko s kime se viđam odjednom prestao javljati i odgovarati mi na poruke, ja bih prvo pomislila da leži u nekom jarku i sigurno bi mu se pojavila na vratima da provjerim jel sve u redu :oops: što bi bila potencijalo vrlo neugodna situacija ako se radi o "ghostingu".
Koliko god bilo teško nekad nekoga odjebat, ako ne možeš reć istinu onda barem izmisli nešto, iako je to đubretarski opet je puno bolje od toga da nekome jednostavno bez objašnjenja nestaneš iz života. Pa čak i ako ste se samo par puta vidjeli.
:thumbup:
Sunny-7

#142 Re: Ghosting

Post by Sunny-7 »

annoy wrote:Kad bi mi se netko s kime se viđam odjednom prestao javljati i odgovarati mi na poruke, ja bih prvo pomislila da leži u nekom jarku i sigurno bi mu se pojavila na vratima da provjerim jel sve u redu :oops: što bi bila potencijalo vrlo neugodna situacija ako se radi o "ghostingu".
Meni se desilo da mi se ne javi dva dana nikako. A daleko, nemam koga ni da pitam, a i bezze mi da pitam, helem, javi se hairlija drugi dan nekad, a ja vec pop..., bas to sam kontala da se nije negdje u nedodjiji slozio pored puta... Zabrinutost me iste sekunde kad sam mu cula glas prosla, al od tad nikd vise, ma da se desi ne znam sta... Na kraju, totalni promasaj i gubljenje mog kvalitetnog vremena na pogresnu osobu...
Cherry-Cherry

#143 Re: Ghosting

Post by Cherry-Cherry »

A neke veze tako funkcionišu godinama. :lol: Znam ih dobro, i nju i njega. Zabavljaju se 3 godine, on tako nestane na neko vrijeme, pa se pojavi. :-) A njoj je to postalo normalno, valjda navikla. :mrgreen: A kao stalo njemu do nje, imaju oni neke zajedničke planove i tako... :D Najjače mi je, što on nikad objašnjenje ne daje za svoje ponašanje, a ona i ne pita. Odnosno, pitala je prije, al njemu je to smor, mislim smor mu je da priča o tome. :D :lol: Mislim, ovako zvuči jaaako čudno sve to, al poznajem ih dobro, pogotovo nju i onda mi nije čudno. :mrgreen: :lol:
Tako da, posotje razne vrste ghostinga, nije to samo klasično nejavljanje. :mrgreen:
nightvision

#144 Re: Ghosting

Post by nightvision »

hanamontanaa wrote:Od tad izlazim samo sa starijim +10 :mrgreen:
:per:

:lol: :lol: :lol:
nightvision

#145 Re: Ghosting

Post by nightvision »

Capajebo wrote:Sto volim ove napredne, na steroidima kojima mogu eventualno intelektualno parirati samo oni 10+ stariji :zzzz:
off topic, nema ovde mjesta za sarkazam, kod nas muskih je razlika izmedju 20 i 30 godina u intelektualnoj/emotivnoj zrelosti jednaka onoj izmedju 10 i 20.
Truba

#146 Re: Ghosting

Post by Truba »

hm ne čut se barem 1 u 24 sata tojest u jednom danu s obzirom da se spava 8 sati
mi je ravno ludosti
jedino kad postoje neki opravdani razlozi ( putovanje u džunglu, eritrejski sumo, čileanski hokej i tako to)
Ramzess Veliki

#147 Re: Ghosting

Post by Ramzess Veliki »

Mnei se desilo da sam prihvatio date sa komadom kao ono bez obaveze i tako to ... poslala sliku kako to sad moderno ide i izađemo ... ova nervozna grize nokte trza glavom, cigaru na cigaru, tresu joj se ruke onaj pepeo na sve strane i zagrcuje se kad priča ... kontam jadna nije ga imala ko zna od kad, a vidim odmah bi skočila na mene preko stola, pokidala mi hlače i naočigled svih u pretjeranoj želji odgrizla ... :shock: Već vidim u glavi krv na sve strane, hitnu kako me odvlači ... :run:
sheilak

#148 Re: Ghosting

Post by sheilak »

mozda je samo zena neuroticna bila. :D
mousstapha

#149 Re: Ghosting

Post by mousstapha »

Odigrala kladionicu pa bila nervozna.
Ramzess Veliki

#150 Re: Ghosting

Post by Ramzess Veliki »

Ne znam, ali znam da me je bilo strah dok sam gledao kako nožem nervozno reže pizzu ... :shock:

Garant je to bio neki sindrom žene nakon 30-te ... :shock:
Inače sve više srećem tak'e ... sa nervoznim pogledima ... smrknute ... agresivne ... :run:
Post Reply