Gestures, people! :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Naivko...pitt wrote:pored nabrojanih.....(sem blesavosti)....iz cipela me je izbacio prodoran pogled zelenih oka tokom konverzacije. Gledala me je pravo u oci cijelo vrijeme a ja sam imao osjecaj da cita sve sto mi je u srcu i dushi. Ko hipnotiziran
- anais_nin
sta ce jadneZhaba wrote:aaaaa tako znacianais_nin wrote:vi ste dameZhaba wrote: danas to ti i ja nismo zene![]()
![]()
![]()
a obicne zene to ne mogu shvatiti
![]()
- anais_nin
mojne but kidat, gdje ces to, grehota dobrog mesaSaian wrote:anais_nin wrote:
p.s. ili ovo sam sebi reklamu udaras![]()
![]()
aj pa prije bih sebi but otkin'o nego takvo nesto pokushao
, uvrijedjen sam
samo se meni spochitava fabriciranje od svih forumasha koji pishu na temi
ja nigdje ne spomenuh fabriciranje, ja polazim od toga da je reklama zasnovana na istini
- anais_nin
dobro da zapamtimdanas wrote:kakvu bona romantiku?anais_nin wrote:auuuu sayo, evo sto neelix pada na romantiku, ali zar i ti sine brute?![]()
![]()
simpa skroz![]()
p.s. ili ovo sam sebi reklamu udaras![]()
![]()
dje djevica pada na romatiku
![]()
![]()
![]()
samo na 'vako bezocno laskanje![]()
![]()
![]()
![]()
- Saian
pa tema su geste, bijah prozvan da napishem nesto ozbiljno i sav sretan sto sam nashao nesto, ja podijelih s vama i sad ispdaoh najveci egoista i hvalisavac, mozda ovo i niej bila tako dobra ideja, autocenzura i nije tako losha ideja u ovom sluchajuanais_nin wrote:
mojne but kidat, gdje ces to, grehota dobrog mesa![]()
![]()
ja nigdje ne spomenuh fabriciranje, ja polazim od toga da je reklama zasnovana na istini![]()
zato i pitam
![]()
"pishi, brishi" stil evo i ja mu podlegoh
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
o ne pobogu, saiSaian wrote:pa tema su geste, bijah prozvan da napishem nesto ozbiljno i sav sretan sto sam nashao nesto, ja podijelih s vama i sad ispdaoh najveci egoista i hvalisavac, mozda ovo i niej bila tako dobra ideja, autocenzura i nije tako losha ideja u ovom sluchajuanais_nin wrote:
![]()
ja nigdje ne spomenuh fabriciranje, ja polazim od toga da je reklama zasnovana na istini![]()
zato i pitam
![]()
![]()
![]()
"pishi, brishi" stil evo i ja mu podlegoh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kuku
-
Zhaba
a kakve su to bile lijepe geste ja nesto promasiladawn_upon_dawn wrote:o ne pobogu, saiSaian wrote:pa tema su geste, bijah prozvan da napishem nesto ozbiljno i sav sretan sto sam nashao nesto, ja podijelih s vama i sad ispdaoh najveci egoista i hvalisavac, mozda ovo i niej bila tako dobra ideja, autocenzura i nije tako losha ideja u ovom sluchajuanais_nin wrote:
![]()
zato i pitam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa sto pobrisa, za takve stvari je i otvorena tema, ccc
sta sad, ne smijemo pisati lijepe geste da ne bismo ispali egoisti
de ba, nije tako anais mislila ...
kuku![]()
![]()
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ne smijem sad od saija kazatoZhaba wrote:a kakve su to bile lijepe geste ja nesto promasiladawn_upon_dawn wrote:o ne pobogu, saiSaian wrote: pa tema su geste, bijah prozvan da napishem nesto ozbiljno i sav sretan sto sam nashao nesto, ja podijelih s vama i sad ispdaoh najveci egoista i hvalisavac, mozda ovo i niej bila tako dobra ideja, autocenzura i nije tako losha ideja u ovom sluchaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa sto pobrisa, za takve stvari je i otvorena tema, ccc
sta sad, ne smijemo pisati lijepe geste da ne bismo ispali egoisti
de ba, nije tako anais mislila ...
kuku![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
Saian wrote:pa tema su geste, bijah prozvan da napishem nesto ozbiljno i sav sretan sto sam nashao nesto, ja podijelih s vama i sad ispdaoh najveci egoista i hvalisavac, mozda ovo i niej bila tako dobra ideja, autocenzura i nije tako losha ideja u ovom sluchajuanais_nin wrote:
![]()
zato i pitam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja ciljala na kompliment, a on otisao na autocenzuru
p.s. sayo, nemoj, pjakacu
- Bea_Trix
da, naime, zaista smo mislili da ce konverzacija koja bi uslijedila potpomogla otkrivanju dogadjaja koji su neposredno prethodili navedenoj gestiSaraswati wrote:Mislim da je ovdje vise rijec o gestama that made her feel royalSaian wrote:ma nista posebno, ima hejbet ljepshih na temiZhaba wrote: a kakve su to bile lijepe geste ja nesto promasila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- anais_nin
izgleda da se za*ebah u takticidawn_upon_dawn wrote:da, naime, zaista smo mislili da ce konverzacija koja bi uslijedila potpomogla otkrivanju dogadjaja koji su neposredno prethodili navedenoj gestiSaraswati wrote:Mislim da je ovdje vise rijec o gestama that made her feel royalSaian wrote: ma nista posebno, ima hejbet ljepshih na temi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()