Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zelenashica wrote:Znala sam da slijedi ova tema...... ali ja dok počnem pričati o svojima moram prvo o tuđim gestovima...da ne ispadne da sam ludača od romantike.... ima i gorih
iskreno romantičarka sam..ali baš luda romantičarka....i samo orginalne ideje me mogu baciti s nogu ..nije bitno da li je ideja uspjela u realizaciji ili ne...bitna je poenta...jedna od ideja koje pamtim je kad mi je moj kokuz (vjerovatno u dogovoru sa mojom sestrom,trebao mu je igrač unutra da ostavi prozor odškrinut ).....tačno u ponoć na moj rođendan se popeo na moj prozor preko čaršava vezanih u lanac preko balkona na čak 4 spratu ........ušao i počeo da mi pjeva našu pjesmu ..... onako tiho,na uho budeći me .....sa velikim papirnim plakatom sa natpisom tipa:Ne mogu ti čestitati rođendan riječima,jer pjevam ..
niiiiiceeeeeee wow!
nemam rijeci.
hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zelenashica wrote:Znala sam da slijedi ova tema...... ali ja dok počnem pričati o svojima moram prvo o tuđim gestovima...da ne ispadne da sam ludača od romantike.... ima i gorih
iskreno romantičarka sam..ali baš luda romantičarka....i samo orginalne ideje me mogu baciti s nogu ..nije bitno da li je ideja uspjela u realizaciji ili ne...bitna je poenta...jedna od ideja koje pamtim je kad mi je moj kokuz (vjerovatno u dogovoru sa mojom sestrom,trebao mu je igrač unutra da ostavi prozor odškrinut ).....tačno u ponoć na moj rođendan se popeo na moj prozor preko čaršava vezanih u lanac preko balkona na čak 4 spratu ........ušao i počeo da mi pjeva našu pjesmu ..... onako tiho,na uho budeći me .....sa velikim papirnim plakatom sa natpisom tipa:Ne mogu ti čestitati rođendan riječima,jer pjevam ..
niiiiiceeeeeee wow!
nemam rijeci.
hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hahah, gdje je sad kokuz?
eh čim je izgubio status kokuza.........izgubio je i mene ..........rekoh ja već jednom lova kvari romantiku i ljude
Hahah, gdje je sad kokuz?
eh čim je izgubio status kokuza.........izgubio je i mene ..........rekoh ja već jednom lova kvari romantiku i ljude
Admir_1984 wrote:
Ja samo kazem da romantika nije kljuc
ali jeste brava ...ključ je u ideji
Kod mozda 1% zena, a u tih 1% garant gravitira par na forumu
hm.......ne bi rekla....svaka u dubini sebe želi romantiku,...sad je poenta koliko je jaka borba između sitnica bez para i recimo markiranin stvarčica ...u biti ha bile skupe ili ne svakako će se skinuti........ali kad se skidaju uz romantiku puuuunooooo je ljepše
Ajd da se slozimo, najbolje je ne imati bash previshe para, a ne biti bash puno romantican (zlatna sredina). Ovo bi bila idealna kombinacija koju ja zamisljam
Admir_1984 wrote:Ajd da se slozimo, najbolje je ne imati bash previshe para, a ne biti bash puno romantican (zlatna sredina). Ovo bi bila idealna kombinacija koju ja zamisljam
hm.................ja mogu od romantike da živim i ljubavi..........žao mi je nema kompromisa
ps.već negdje rekoh meni drvena kućica,par ovčica i pokoja kokoška dovoljna za sreću,...ako je pored mene neko vrijedan svakog mog trenutka
Neelix wrote: jedan pokloncic...napravila je kutijicu sa natpisom sama... "101 razlog zasto te volim"...i unutra isto toliko kartoncica, svaki sa drugim razlogom...
nakon raskida to je jedino njeno cega se ne mogu rijesiti...
Kod mene nema bas ovako lijepih pricica kao kod vas.. Ali bilo je trenutaka kad sam se mnogo obradovala nekoj lijepoj rijeci, sms poruci.. Lijepo je kad ti neko u po noci posalje poruku i napise kako misli na tebe tu poruku jos uvijek cuvam i ne mislim je brisati bilo je lijepo dok je trajalo, ali sve jednom mora zavrsiti.. samo da bi poslije lijepoga doslo nesto jos ljepse
tinchy wrote:Kod mene nema bas ovako lijepih pricica kao kod vas.. Ali bilo je trenutaka kad sam se mnogo obradovala nekoj lijepoj rijeci, sms poruci.. Lijepo je kad ti neko u po noci posalje poruku i napise kako misli na tebe tu poruku jos uvijek cuvam i ne mislim je brisati bilo je lijepo dok je trajalo, ali sve jednom mora zavrsiti.. samo da bi poslije lijepoga doslo nesto jos ljepse
Vala ja poruke nikada ne cuvam.
Sjecam se dobro da nakon najveceg ljubavnog razocarenja, sam iste sekunde uzela mobitel i izbrisala automatski sve poruke.
To je bilo bas onako u trenutku bijesa, i kasnije mi je bilo krivo, jer je tu bilu divnih poruka.
Ali skontas vremenom da od njih nikakve koristi nemas i da bi ti samo bilo gore da si ih ostavio. Na kraju krajeva nikakve koristi posebne od njih nemamo.
tinchy wrote:Kod mene nema bas ovako lijepih pricica kao kod vas.. Ali bilo je trenutaka kad sam se mnogo obradovala nekoj lijepoj rijeci, sms poruci.. Lijepo je kad ti neko u po noci posalje poruku i napise kako misli na tebe tu poruku jos uvijek cuvam i ne mislim je brisati bilo je lijepo dok je trajalo, ali sve jednom mora zavrsiti.. samo da bi poslije lijepoga doslo nesto jos ljepse
Vala ja poruke nikada ne cuvam.
Sjecam se dobro da nakon najveceg ljubavnog razocarenja, sam iste sekunde uzela mobitel i izbrisala automatski sve poruke.
To je bilo bas onako u trenutku bijesa, i kasnije mi je bilo krivo, jer je tu bilu divnih poruka.
Ali skontas vremenom da od njih nikakve koristi nemas i da bi ti samo bilo gore da si ih ostavio. Na kraju krajeva nikakve koristi posebne od njih nemamo.
Boldirano
Hehe Dobra si.. ma i ja sam to uradila par puta, sve poruke delete ali ovu jednu sam morala sacuvati, cuvam i jos neke od prijatelja koje su me do suza nasmijale A upravu si da nema koristi od poruka, prodju i momci, poruke, ljubavni jadi, pa i sam zivot prodje..
tinchy wrote:
Hehe Dobra si.. ma i ja sam to uradila par puta, sve poruke delete ali ovu jednu sam morala sacuvati, cuvam i jos neke od prijatelja koje su me do suza nasmijale A upravu si da nema koristi od poruka, prodju i momci, poruke, ljubavni jadi, pa i sam zivot prodje..
Ja cuvala kada sam bila klinka. Tada je mobitel i poruke bio pojam...
Ali da ne kvarimo ovako lijepu temu sa pricama kako sve prodje...
Ne znam da li se racuna u ovu temu...posto je u pitanju prijateljica, a ne djevojka...ali je definitivno jedna od najljepsih stvari koje je neko uradio...
Koncert u Slogi...bend se predstavlja i zavrsava svirku...a ja se zalim njoj kako nisu svirali meni najdrazu pjesmu Ona ustane...pridje pjevacu...i zamoli ga da na bis odsviraju tu stvar...ja ostao bez teksta...