howyesno wrote:_BosanaC wrote:howyesno wrote:
josh jednom...smece od emisije.

Zasto, zato sto su recene stvari koje tebi ne odgovaraju?
Imas li ikakav argument za svoju pricu?
vidi buraz, da budem iskren sibera i nisam bas gledao jer mi se sefer zgadio.
sefer je cijeli svoj serijal ispravljao krivu cupriju. vazda on nesta savjetovao, predvidjeo, nije se slozio sa ovim nije se slozio sa onim. sve vrijeme je pricao pricu ja sam najbolji imam najveci itd itd
covjek je sve vrijeme prepricavao tudje greske i ko biva on bi sve drugacije uradio
realno niko od nas ne zna kako su u ratu odluke koje je rahmetli predsjednik donio pale, da li su donesene pod necijim pritiskom ili su donesene po subjektivnom misljenju rahmetli predsjednika.
Dobro, ali tema nije Sefer (tema o Seferu je imala desetak stranica) nego Siber.
Ali bez obzira... Pljuvati po serijalu, u kojem se nije samo Sefer pojavio, koji u najmanju ruku pokazuje i drugu stranu medalje, je po meni, ako nista drugo, jako neozbiljno. Da je samo 10% onoga sto je Sefer iznjeo istina i to je previse.
Sto se rahmetlije tice, on nije bio nikakav anonimus, nije bio neko ko se nije nista pitao - cak sta vise, bio je predsjednik drzave, narod mu je poklonio povjerenje i postavio ga na tu i takvu funkciju. I rad i ostavstinu istog je logicno da ima pravo kritizirati isti taj narod kojem je podario ovo sto danas imamo.