Najgore cipele/cizme koje sam ikad imao.
Nemoj to kupovati - ni po koju cijenu. Pusti modu, ako ti trebaju gojzerice - uzmi Adidasove, ili Planikine, kupi dobre duboke patike ili ako bi se modirao - nadji vojne cizme, imas raznih varijanati, Thorogood npr. samo neka ima sarafe u djonovima, i neka im koza nije gruba, imaju ovi novi modeli sa rajfeslusom, sa strane tako da ne moras pertle raspertlavati nikako.
Ovako nesto, cijena $80.
Chippewa boot circa $175, imaju rajfeslus u sredini, pertle sa strane.
Ili ako si fakat nabrijan - padobranske cizme. I ove imaju rajfeslus - s druge strane - cijena $125.. Brand name Corcoran.
Dr. Martenes je neudobna cipela, kao cizma je teska za obuti, nije komforna, treba je "prebiti" i iskren da budem ja svoju par koji imam, cuvam reda radi, broj su 45, da ti mogu poslao bih ti, majke mi. Nista mi ne znace.
Nemoj biti levati i ako ces vec dati te novce, uzmi nesto sto je unikatno, sto je udobno i sto vrijedi, sto ces nositi, a ne da se sminkas s tim. Pitaj malo i motoriste - koji vozaju chopper-e, gdje oni kupuju svoju obucu.
Npr. Red Wings Motorcycle Boots $140,
Znam da je problem - doci do ovakvih produkata, ali ti dajem ideje, ne mora biti identicno to sto nadjes....