Gdje ste sve sretali nase ljude?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
malaplavooka

#151 Re: Gdje ste sve sretali nase ljude?

Post by malaplavooka »

Aerodrom O Hara, Čikago...Ameri se na njemu izgube a kamoli ja...u zadnji trenutak promjene broj izlaza za let na koji žurim...prije toga jedva našla prtljag, dva puta presjedala....iznervirana, umorna, nikakva....a aerodrom ko košnica, zima i otkazani neki letovi....u očajanju procjedim kroz zube: u vrazju mater! Neko me potapša po ruci i okrenem se, neka baba u kolicima i s pratnjom: hajd ti sine sa mnom, ev ja sad iz NevJorka, a ovi me vucaju svukud, ko ih %%%% sin mi sve platio-nek rade... :lol:
ljubav_aha

#152 Re: Gdje ste sve sretali nase ljude?

Post by ljubav_aha »

malaplavooka wrote:Aerodrom O Hara, Čikago...Ameri se na njemu izgube a kamoli ja...u zadnji trenutak promjene broj izlaza za let na koji žurim...prije toga jedva našla prtljag, dva puta presjedala....iznervirana, umorna, nikakva....a aerodrom ko košnica, zima i otkazani neki letovi....u očajanju procjedim kroz zube: u vrazju mater! Neko me potapša po ruci i okrenem se, neka baba u kolicima i s pratnjom: hajd ti sine sa mnom, ev ja sad iz NevJorka, a ovi me vucaju svukud, ko ih %%%% sin mi sve platio-nek rade... :lol:
da li si joj rekla da cesto puta takav posao rade volonteri :D inace,dogadjaj je simpatican :-D
Post Reply