me ne varam se...ja znam sta sam sve uracunala u ovih 8...i na kraju sam priznala sta je realno...posjetila spaniju i francusku...ono da sam tamo bila nekoliko danaNosferatu wrote:Cuj...Lace wrote:Nosferatu wrote:Ja sam ipak, rekorder...
2% - 5 zemalja...
visited 8 countries (3%)
u ovih 8 su bivse republike i zemlje kroz koje prodjoh u tranzitu...realno..posjetila sam 2 strane zemlje
Osjecam se superiorno...
Bio sam turista u Madjarskoj, Hrvatskoj i Kanadi.... (ni ja nisam brojao zemlje u kojima sam bio na aerodromu - onda bih dodao tu jos Amsterdam, Frankfurt, Vienna al' - necu da varam, samog sebe....nisam ja gay, ja sam obicna pedercina...)
Gdje ste sve bili...
Moderator: anex
- Lace
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
danas wrote:sa kojim pasosem?pape wrote:visited 47 countries (20%), ..... ima li neko cija je guza prosla vise od moje, ....
![]()
![]()
- pape
- danas
crveni pasos, nego stapape wrote:danas wrote:sa kojim pasosem?pape wrote:visited 47 countries (20%), ..... ima li neko cija je guza prosla vise od moje, ....
![]()
![]()
Ah, ... cuj pitanja, .... najvise sa Titinim, a i sa ovim kraljicinim se nabralo kilometraze, ...
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Deder mapu na sunce...pape wrote:danas wrote:sa kojim pasosem?pape wrote:visited 47 countries (20%), ..... ima li neko cija je guza prosla vise od moje, ....
![]()
![]()
Ah, ... cuj pitanja, .... najvise sa Titinim, a i sa ovim kraljicinim se nabralo kilometraze, ...
Il' listu zemalja...
I pisi - gdje je najbolje bilo za otic' vidi't osvojit'...
Zene naravno.
-
FortunaBela
visited 17 countries (7%) ........... 
- pape
Nosferatu wrote: Deder mapu na sunce...
Il' listu zemalja...
I pisi - gdje je najbolje bilo za otic' vidi't osvojit'...
Zene naravno.
Najljepse uspomene cuvam iz Latinske Amerike, ... (Peru, Cile, Argentina i Brazil).
Najljepsa iskustva po pitanju zena, .... Slovacka, ....
-
zmijaIzmaj
-
Santos
Ja sam ove godine opalio turu jebo ti budalu.Kreno iz Holandije pa preko Njemacke Austrije u Italiju u Rimini.Onda na kraj Italije na Bari u Grcku u Igouminestu.Onda moji dobri i posteni razgulio za Makedoniju u Bitolu i Ohrid.Onda se vraco nazad preko Albanije na Drac u Crnu Goru na Ulcinj pa onda proso obalu do Hrvatske na Peljesac pa onda iz Hrvatske Bosna tj,Sarajevo e onda nazad za Holandiju preko Hrvatske ponovo Slovenije Austrije i Njemacke.Dok napisa umori se a zamislite kad sam vozio.Cune sevi nikad.
-
mamica papucarka
pa sta je ovo
Samo 3%
(7 zemalja)
Sto Basta rece "ko mi je kriv kad samo idem u Bosnu na godisnji"
Samo 3%
Sto Basta rece "ko mi je kriv kad samo idem u Bosnu na godisnji"
-
mala-i
bijedno...
9 zemalja-4%,al eto...sad je Crna Gora samostalna,a brzo idem možda u Austriju,a onda na proljeće u Beeeeeeeelgiju.
posjetila,srbiju,crnu goru,sloveniju,hrvatsku,italiju,tursku,mađarsku,makedonija i grčka samo tranzit(morala sam varat)
a da naravno,matičnu državu sam obišla uzduž i poprijeko,osim krajine.
9 zemalja-4%,al eto...sad je Crna Gora samostalna,a brzo idem možda u Austriju,a onda na proljeće u Beeeeeeeelgiju.
posjetila,srbiju,crnu goru,sloveniju,hrvatsku,italiju,tursku,mađarsku,makedonija i grčka samo tranzit(morala sam varat)
a da naravno,matičnu državu sam obišla uzduž i poprijeko,osim krajine.
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Sta je reci o Kini?zzzzz wrote:http://www.world66.com/community/mymaps ... DEYUSISECN
3%......ma nikad nisam volio putovati
- pape
-
zzzzz
Poslovno........................transportovo' Kineze za Buca PotokNosferatu wrote:Sta je reci o Kini?zzzzz wrote:http://www.world66.com/community/mymaps ... DEYUSISECN
3%......ma nikad nisam volio putovati
Ne ozbiljno, bio sam zbog posla tamo mjesec dana. Ugodno s korisnim