Gdje ste ljudi?
-
_BaykoNoor_
-
thiny
E daleko je dijabetes od mene. A slatko je slatko_BaykoNoor_ wrote:Lijepo je da znamo pravu istinu.Haj sad skini se sa foruma,eno ti dijabetes pred vratima.Pravo se nacekao dosadthiny wrote:Nova,
Kakav je pekmez od zelenih sljiva?
To mi se cini nesto kiselo a ja volim slatkoooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
-
_BaykoNoor_
-
Stari
zoom66 wrote:jao starri...Stari wrote:novalic wrote:ma za tebe ima da bude direktno namazan..
ti samo da ga polizes
Jaaaosine mitre
![]()
...cini mi se da je ono novino o direktnom mazanju...
...bilo meni namjenjeno...
:D:D
Pa jasta radi ...jesil' ti pomislio da sam se ja tol'ko uobrazio pa si umisljam stvari.....o ne shvatio sam sve .....cini mi se vrlo ispravno (za divno cudo)
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Kakve crne sljive, lubenice novo, lubenicenovalic wrote:moracu da napisem broj racuna za uplatu !
prodajem pekmez od zelenih sljiva....
gradacackih, naravno !
-
Stari
Hoces da kazes ...ne upustas se u ono za sto taj pekmez namjenjen...ili ne jedes pekmez zbog te njegove namjene....ili ...ma necu dalje znam da sam blizustanislava wrote:...bilo kako bilo pekmez je zdrav i ukusan...
U ostalo se ne upustam...
![]()
![]()
njam,njam,njam....
-
Stari
The imam opet jasan osjecaj da pocinjem mrsiti koncice u ovoj raspravi....dakle ne jedes taj pekmez zbog njegove namjene ...jer nemas potrebe? ....ali ne dodje li onda do nezeljenih efekata kad ga se ipak (pa ma kako rijetko to bilo) najedes onako gurmanski.stanislava wrote:...Bingo Stari...
..... samo ima jedan problem malecki.....nema ga u dovoljnim kolicinama , a brzo ga nestane....
.....sta ces...sezona prodje brzo...
-
BigusDickus
Ma kakav pekmez. Meni od tepsije baklave stoji po heftu dana. Jedna moja bivsa je u vrijeme bajrama odlazila kod rodbine u drugi grad, preventivno. 
- luksica
....Cuj Stari ....ja sam samo navela sta su stari ljudi pricali o namjeni tog pekmeza....
... licno mislim da nema taj efekat ili je efekat na minornoj razini.....
... stoga taj pekmez jedem iskljucivo zato sto je dobrog okusa , a ja sam veliki gurman za velicanstvene poslastice...
...posljedica svega toga je moja elegantno popunjena linija !!1

... stoga taj pekmez jedem iskljucivo zato sto je dobrog okusa , a ja sam veliki gurman za velicanstvene poslastice...
...posljedica svega toga je moja elegantno popunjena linija !!1
-
thiny
Ma daj bona skini se s teme idi na umijece zivljenja pa razmjenjuj recepte i salevtice.stanislava wrote:....Cuj Stari ....ja sam samo navela sta su stari ljudi pricali o namjeni tog pekmeza....
...posljedica svega toga je moja elegantno popunjena linija !!1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pusti ovdje ljude da se jave. Ova je tema pokrenuta s ciljem da se jave oni koji su tu, kaze sta rade, gdje su, imau li kakvih problema