obecavam da cu sad ferslus na usta, nisam mogla izdrzati

A hitherto unexplained broken symmetry of the same kind lies behind the very origin of the cosmos in the Big Bang some 14 billion years ago. If equal amounts of matter and antimatter were created, they ought to have annihilated each other. But this did not happen, there was a klix deviation of one extra particle of matter for every 10 billion antimatter particles. It is this broken symmetry that seems to have caused our cosmos to survive. The question of how this exactly happened still remains unanswered. Perhaps the new particle accelerator LHC at CERN in Geneva will unravel some of the mysteries that continue to puzzle us.
Koliko si dugo bio u dogmatskoj zabludi prest'o si kritički razmišljat pa se sad i ne snalaziš...Obrij tu bradu sa peškirčića, bolje ti jeTowelie wrote:Allah isto kaze da se sperma stvara izmedju grudi i rebara i da Sunce zalazi u nekakav mutan izvor i da voli ici ciniti sedzdu Allahu pod Ars every day.
Neka je, brada je moj forumski sunnet.arzuhal wrote:Koliko si dugo bio u dogmatskoj zabludi prest'o si kritički razmišljat pa se sad i ne snalaziš...Obrij tu bradu sa peškirčića, bolje ti jeTowelie wrote:Allah isto kaze da se sperma stvara izmedju grudi i rebara i da Sunce zalazi u nekakav mutan izvor i da voli ici ciniti sedzdu Allahu pod Ars every day.
Možda i ne znaš koliko si u pravu u tome što veliš, pogotovo ako ti je i forum oblikovao vjeru i nevjeru, znanje i neznanje, karakter i ostale ljudske budalešćine...Towelie wrote:Neka je, brada je moj forumski sunnet.arzuhal wrote:Koliko si dugo bio u dogmatskoj zabludi prest'o si kritički razmišljat pa se sad i ne snalaziš...Obrij tu bradu sa peškirčića, bolje ti jeTowelie wrote:Allah isto kaze da se sperma stvara izmedju grudi i rebara i da Sunce zalazi u nekakav mutan izvor i da voli ici ciniti sedzdu Allahu pod Ars every day.
krenuli smo s misterijom koja to nije (*hitherto*), sada smo na uzrocima (*how this exactly happened*); slazem se da je metodologija nesto drugacijaarzuhal wrote:A hitherto unexplained broken symmetry of the same kind lies behind the very origin of the cosmos in the Big Bang some 14 billion years ago. If equal amounts of matter and antimatter were created, they ought to have annihilated each other. But this did not happen, there was a klix deviation of one extra particle of matter for every 10 billion antimatter particles. It is this broken symmetry that seems to have caused our cosmos to survive. The question of how this exactly happened still remains unanswered. Perhaps the new particle accelerator LHC at CERN in Geneva will unravel some of the mysteries that continue to puzzle us.
Kako? Allah kaže u Kur'anu: kezalike/eto tako!
Ih, nemoj sad da zapodjevaš šalu sa mnom, ti si hadise (kao izvor i mjeru ičega, haman) diskvalificirao još u svojoj pretposljednoj (kur'aniskoj) fazi meščini...Towelie wrote:Znas kako veli onaj jedan hadis, znanje je vernikova izgubljena stvar, uzima je gde god je pronadje.![]()
Al na stranu izvor, zar nije gore od toga ne uzimati znanje i odbiti ga kad ti se pruži? Jedan drugi hadis ti kaze da je oholost odbijanje istine, moj arzo. Pa ti vidi.
Jasta sam, ali ti nisi.arzuhal wrote:Ih, nemoj sad da zapodjevaš šalu sa mnom, ti si hadise (kao izvor i mjeru ičega, haman) diskvalificirao još u svojoj pretposljednoj (kur'aniskoj) fazi meščini...Towelie wrote:Znas kako veli onaj jedan hadis, znanje je vernikova izgubljena stvar, uzima je gde god je pronadje.![]()
Al na stranu izvor, zar nije gore od toga ne uzimati znanje i odbiti ga kad ti se pruži? Jedan drugi hadis ti kaze da je oholost odbijanje istine, moj arzo. Pa ti vidi.
Naravno, hvala Allahu na tome, salavati i selami neka su na MuhammedaTowelie wrote: Jasta sam, ali ti nisi.Zdusno verujes u njih i dalje. Zato sam ti ih i predocio, jer ih prihvatas kao argumentaciju.
Allah kazao muslimanima da grubo ne odbijaju prosjaka, da ne podviknu na siroče nego da mu počasti ukažu, a muslimani prave od zlata wc-šolje, prave od tuđe djece jetime i puštaju ih da od gladi umiru...TLR wrote:Šućur Allahu da je kaz'o kezalike.
Moš mislit' šta bi bilo da je rek'o 'ma jok tako. 'Vako!...
Sad bi se par milijardi ljudi okretali prema visočkim pAramidama umjesto prema Kabi, a drugo po' svijeta sad strepilo od bosanskog terorizma i bili latentni bosnofobi ... a Saudijci bi škripali zubima kad vide ove naše opuštene 'nako opuštene, kako u gaćama i potkošuljama paradiraju kroz saudijsku pustahiju i kupuju dine za šaku konvertibilnih maraka.
Džabe je onda krečio i kazivao.arzuhal wrote:Allah kazao muslimanima da grubo ne odbijaju prosjaka, da ne podviknu na siroče nego da mu počasti ukažu, a muslimani prave od zlata wc-šolje, prave od tuđe djece jetime i puštaju ih da od gladi umiru...TLR wrote:Šućur Allahu da je kaz'o kezalike.
Moš mislit' šta bi bilo da je rek'o 'ma jok tako. 'Vako!...
Sad bi se par milijardi ljudi okretali prema visočkim pAramidama umjesto prema Kabi, a drugo po' svijeta sad strepilo od bosanskog terorizma i bili latentni bosnofobi ... a Saudijci bi škripali zubima kad vide ove naše opuštene 'nako opuštene, kako u gaćama i potkošuljama paradiraju kroz saudijsku pustahiju i kupuju dine za šaku konvertibilnih maraka.

ne sperma, nego covjek se stvara od sperme koja se izbacuje(ubrizgava)u toj korelaciji....Towelie wrote:Allah isto kaze da se sperma stvara izmedju grudi i rebara
zijancer wrote:
zijancer wrote:druze jomu![]()
![]()
obecavam da cu sad ferslus na usta, nisam mogla izdrzati![]()
![]()