Tnx unaprijed.
Gdje se najesti za cenera??
-
TheBigBadWolf
#1 Gdje se najesti za cenera??
Imam neke prijatelje iz Finske u gostima, kazu da su negdje u Njemackoj jeli nakav stejk i pastu za 4 Eura ili ti ga 8KM. Interesuje me imal kod nas gdje da se nasopas za cenera tako? Ako neko zna pucajte ovdje a ne ko Mevlid, pa jos fulat.
Tnx unaprijed.
Tnx unaprijed.
-
Mr.Penguin
#3 Re: Gdje se najesti za cenera??
Posto je kriterij cijena, onda AGO.TheBigBadWolf wrote:Imam neke prijatelje iz Finske u gostima, kazu da su negdje u Njemackoj jeli nakav stejk i pastu za 4 Eura ili ti ga 8KM. Interesuje me imal kod nas gdje da se nasopas za cenera tako? Ako neko zna pucajte ovdje a ne ko Mevlid, pa jos fulat.![]()
Tnx unaprijed.
- graue_maus
#4 Re: Gdje se najesti za cenera??
TheBigBadWolf wrote:Imam neke prijatelje iz Finske u gostima, kazu da su negdje u Njemackoj jeli nakav stejk i pastu za 4 Eura ili ti ga 8KM. Interesuje me imal kod nas gdje da se nasopas za cenera tako? Ako neko zna pucajte ovdje a ne ko Mevlid, pa jos fulat.![]()
Tnx unaprijed.
- despina
#5 Re: Gdje se najesti za cenera??
food office- korea
all you can eat
all you can eat
- 6.april
#6 Re: Gdje se najesti za cenera??
Za 10 kM
ćevapi 7KM
ili Bexx u BBI - Odlične porcije - po 6 ili 7 KM.
ili Pizza kod Age ili u Bingu.
ili pita - 0,5kg bureka je manje od 10KM
itd itd
ćevapi 7KM
ili Bexx u BBI - Odlične porcije - po 6 ili 7 KM.
ili Pizza kod Age ili u Bingu.
ili pita - 0,5kg bureka je manje od 10KM
itd itd
- karanana
#7 Re: Gdje se najesti za cenera??
kila bureka ti je 10.
15 cevapa ti je tu negdje.
steak, neces nigdje pojesti ispod 15-20.
15 cevapa ti je tu negdje.
steak, neces nigdje pojesti ispod 15-20.
- holowey
#8 Re: Gdje se najesti za cenera??
moscanica 
- Op3r4t0r
#9 Re: Gdje se najesti za cenera??
Za 4 eura su ga mogli pojesti samo od ludih krava, hajd da si rekao da su dobro jeli za 4 eura bez naglasavanja da je bio steak moglo bi biti vjerovatno, ali jarane steak u njemackoj ako nadjes za 3-4 puta vise para od toga smatraj da si u nekom extra jeftinom lokalu i zapitaj se kakvo je meso.TheBigBadWolf wrote:Imam neke prijatelje iz Finske u gostima, kazu da su negdje u Njemackoj jeli nakav stejk i pastu za 4 Eura ili ti ga 8KM. Interesuje me imal kod nas gdje da se nasopas za cenera tako? Ako neko zna pucajte ovdje a ne ko Mevlid, pa jos fulat.![]()
Tnx unaprijed.
Meni vise lici kako su oni neki skrtci pa vele evo ti primjer pa sam skontaj da nas ne vodis po nekim skupim restoranima nego nas vodi u kakve rupahije jer mi za hranu ne zelimo platiti bas puno para
- deleted
#10 Re: Gdje se najesti za cenera??
Za cenera .... možda u Konjicu ili Donjem Vakufu. U Sarajevu teškoTheBigBadWolf wrote:Imam neke prijatelje iz Finske u gostima, kazu da su negdje u Njemackoj jeli nakav stejk i pastu za 4 Eura ili ti ga 8KM. Interesuje me imal kod nas gdje da se nasopas za cenera tako? Ako neko zna pucajte ovdje a ne ko Mevlid, pa jos fulat.![]()
Tnx unaprijed.
- muha_sa
#11 Re: Gdje se najesti za cenera??
-plati 9 km-ova i jede i pije kolko mu u stomak mere statdespina wrote:food office- korea
all you can eat
-
TheBigBadWolf
#12 Re: Gdje se najesti za cenera??
Pa mogu ti rec da jesu pomalo skrti.. :S I meni tesko povjerovati da se moze steak pojest za 4 eura..Op3r4t0r wrote:Za 4 eura su ga mogli pojesti samo od ludih krava, hajd da si rekao da su dobro jeli za 4 eura bez naglasavanja da je bio steak moglo bi biti vjerovatno, ali jarane steak u njemackoj ako nadjes za 3-4 puta vise para od toga smatraj da si u nekom extra jeftinom lokalu i zapitaj se kakvo je meso.TheBigBadWolf wrote:Imam neke prijatelje iz Finske u gostima, kazu da su negdje u Njemackoj jeli nakav stejk i pastu za 4 Eura ili ti ga 8KM. Interesuje me imal kod nas gdje da se nasopas za cenera tako? Ako neko zna pucajte ovdje a ne ko Mevlid, pa jos fulat.![]()
Tnx unaprijed.
Meni vise lici kako su oni neki skrtci pa vele evo ti primjer pa sam skontaj da nas ne vodis po nekim skupim restoranima nego nas vodi u kakve rupahije jer mi za hranu ne zelimo platiti bas puno para
-
TheBigBadWolf
#13 Re: Gdje se najesti za cenera??
muha_sa wrote:-plati 9 km-ova i jede i pije kolko mu u stomak mere statdespina wrote:food office- korea
all you can eati još i popije koliko mu volja.
Vidis mogo bi ih tamo odvuc i mozda i ostavit.. Haha!
- muha_sa
#14 Re: Gdje se najesti za cenera??
al ovo je fakat istinaTheBigBadWolf wrote:muha_sa wrote:-plati 9 km-ova i jede i pije kolko mu u stomak mere statdespina wrote:food office- korea
all you can eati još i popije koliko mu volja.
Vidis mogo bi ih tamo odvuc i mozda i ostavit.. Haha!
-
Goblin
#15 Re: Gdje se najesti za cenera??
Pa cini mi se da su se oni prevarili negdje ili tebe varaju,kod nas za 8 maraka,steak ne mozes pojesti ni kod kuce a i u Njemackoj tesko jedino ako nisu naletili na kakav dzabaluk,tipa bilo je kod nas u restoranu Mercator centra iza 7 uvece sve u pola cijene,itd.
- muha_sa
#16 Re: Gdje se najesti za cenera??
neeeeeeeGoblin wrote:Pa cini mi se da su se oni prevarili negdje ili tebe varaju,kod nas za 8 maraka,steak ne mozes pojesti ni kod kuce a i u Njemackoj tesko jedino ako nisu naletili na kakav dzabaluk,tipa bilo je kod nas u restoranu Mercator centra iza 7 uvece sve u pola cijene,itd.
- jazzer
#17 Re: Gdje se najesti za cenera??
Odvedes ih ovdje i kazes ''slobodno jedite, ne obracajte paznju na cijene i kolicinu koju cete pojesti,despina wrote:food office- korea
all you can eat
ja cu to sve platiti''.
Kontace finci da nam je standard bar tri puta veci od njihovog
- markioni
- Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar
#18 Re: Gdje se najesti za cenera??
Kod Trake u Klubu slovenaca
-
TheBigBadWolf
#19 Re: Gdje se najesti za cenera??
Hahahahaha. Ima ovih dobrih finkinja, ne bi da njih nesto varam. nake su mi........ FINEjazzer wrote:Odvedes ih ovdje i kazes ''slobodno jedite, ne obracajte paznju na cijene i kolicinu koju cete pojesti,despina wrote:food office- korea
all you can eat
ja cu to sve platiti''.![]()
Kontace finci da nam je standard bar tri puta veci od njihovog.
-
Faruk.Visca
#20 Re: Gdje se najesti za cenera??
Nema pite iznad 12 KM za 1 kg. Za 10 KM se možeš najesti pite gdje hoćeš u Sarajevu.
- mali Ninja
#21 Re: Gdje se najesti za cenera??
za 8KM ne možeš u mesnici kupiti steak pa da ga kući pržiš.
- jazzer
#22 Re: Gdje se najesti za cenera??
Pitaj Karananu da podijelite troskove...i finkinjeTheBigBadWolf wrote:Hahahahaha. Ima ovih dobrih finkinja, ne bi da njih nesto varam. nake su mi........ FINEjazzer wrote:Odvedes ih ovdje i kazes ''slobodno jedite, ne obracajte paznju na cijene i kolicinu koju cete pojesti,
- muha_sa
#23 Re: Gdje se najesti za cenera??
odvedeš ih ono u razgledanjeTheBigBadWolf wrote:Hahahahaha. Ima ovih dobrih finkinja, ne bi da njih nesto varam. nake su mi........ FINEjazzer wrote:Odvedes ih ovdje i kazes ''slobodno jedite, ne obracajte paznju na cijene i kolicinu koju cete pojesti,despina wrote:food office- korea
all you can eat
- žulijan asanž
#24 Re: Gdje se najesti za cenera??
hahaha koji interesantan stav.jazzer wrote:Odvedes ih ovdje i kazes ''slobodno jedite, ne obracajte paznju na cijene i kolicinu koju cete pojesti,despina wrote:food office- korea
all you can eat
pa bolan ne bio oni izmislili takve restorane
- jazzer
#25 Re: Gdje se najesti za cenera??
zajebancija zulijane, zajebancija...žulijan asanž wrote:hahaha koji interesantan stav.jazzer wrote:Odvedes ih ovdje i kazes ''slobodno jedite, ne obracajte paznju na cijene i kolicinu koju cete pojesti, ja cu to sve platiti''.![]()
![]()
pa bolan ne bio oni izmislili takve restorane