Gdje se najesti za cenera??

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

TheBigBadWolf

#1 Gdje se najesti za cenera??

Post by TheBigBadWolf »

Imam neke prijatelje iz Finske u gostima, kazu da su negdje u Njemackoj jeli nakav stejk i pastu za 4 Eura ili ti ga 8KM. Interesuje me imal kod nas gdje da se nasopas za cenera tako? Ako neko zna pucajte ovdje a ne ko Mevlid, pa jos fulat. 8-)

Tnx unaprijed.
amortizer

#2 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by amortizer »

Kod kuce :D
Mr.Penguin

#3 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by Mr.Penguin »

TheBigBadWolf wrote:Imam neke prijatelje iz Finske u gostima, kazu da su negdje u Njemackoj jeli nakav stejk i pastu za 4 Eura ili ti ga 8KM. Interesuje me imal kod nas gdje da se nasopas za cenera tako? Ako neko zna pucajte ovdje a ne ko Mevlid, pa jos fulat. 8-)

Tnx unaprijed.
Posto je kriterij cijena, onda AGO.
graue_maus

#4 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by graue_maus »

TheBigBadWolf wrote:Imam neke prijatelje iz Finske u gostima, kazu da su negdje u Njemackoj jeli nakav stejk i pastu za 4 Eura ili ti ga 8KM. Interesuje me imal kod nas gdje da se nasopas za cenera tako? Ako neko zna pucajte ovdje a ne ko Mevlid, pa jos fulat. 8-)

Tnx unaprijed.
:shock: :shock: :shock: mozes dobiti doner za te pare a za steak , nevjerujem , cijene su i ovdje otsle.
despina

#5 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by despina »

food office- korea
all you can eat
6.april

#6 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by 6.april »

Za 10 kM

ćevapi 7KM

ili Bexx u BBI - Odlične porcije - po 6 ili 7 KM.

ili Pizza kod Age ili u Bingu.

ili pita - 0,5kg bureka je manje od 10KM

itd itd
karanana

#7 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by karanana »

kila bureka ti je 10.
15 cevapa ti je tu negdje.

steak, neces nigdje pojesti ispod 15-20.
holowey

#8 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by holowey »

moscanica :D
Op3r4t0r

#9 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by Op3r4t0r »

Tnx unaprijed.
Za 4 eura su ga mogli pojesti samo od ludih krava, hajd da si rekao da su dobro jeli za 4 eura bez naglasavanja da je bio steak moglo bi biti vjerovatno, ali jarane steak u njemackoj ako nadjes za 3-4 puta vise para od toga smatraj da si u nekom extra jeftinom lokalu i zapitaj se kakvo je meso.

Meni vise lici kako su oni neki skrtci pa vele evo ti primjer pa sam skontaj da nas ne vodis po nekim skupim restoranima nego nas vodi u kakve rupahije jer mi za hranu ne zelimo platiti bas puno para

:run:
deleted

#10 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by deleted »

Tnx unaprijed.
Za cenera .... možda u Konjicu ili Donjem Vakufu. U Sarajevu teško :roll:
muha_sa

#11 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by muha_sa »

despina wrote:food office- korea
all you can eat
-plati 9 km-ova i jede i pije kolko mu u stomak mere stat :lol: i još i popije koliko mu volja.
TheBigBadWolf

#12 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by TheBigBadWolf »

Op3r4t0r wrote:

Tnx unaprijed.
Za 4 eura su ga mogli pojesti samo od ludih krava, hajd da si rekao da su dobro jeli za 4 eura bez naglasavanja da je bio steak moglo bi biti vjerovatno, ali jarane steak u njemackoj ako nadjes za 3-4 puta vise para od toga smatraj da si u nekom extra jeftinom lokalu i zapitaj se kakvo je meso.

Meni vise lici kako su oni neki skrtci pa vele evo ti primjer pa sam skontaj da nas ne vodis po nekim skupim restoranima nego nas vodi u kakve rupahije jer mi za hranu ne zelimo platiti bas puno para

:run:
Pa mogu ti rec da jesu pomalo skrti.. :S I meni tesko povjerovati da se moze steak pojest za 4 eura..
TheBigBadWolf

#13 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by TheBigBadWolf »

muha_sa wrote:
all you can eat
-plati 9 km-ova i jede i pije kolko mu u stomak mere stat :lol: i još i popije koliko mu volja.

Vidis mogo bi ih tamo odvuc i mozda i ostavit.. Haha!
muha_sa

#14 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by muha_sa »

TheBigBadWolf wrote:
muha_sa wrote:
all you can eat

Vidis mogo bi ih tamo odvuc i mozda i ostavit.. Haha!
al ovo je fakat istina :) nisam ni ja znao do prije neki dan :-) naucio ponekad tamo pizzu usput pojest pa ko obicno odem i narucim kad ce ti meni ciko :-) eeeeeee-nije to više ono--sad je platiš 9 i jedeš šta ti je po volji i koliko god želiš-pa bujrum-ako možeš pojedi i za stojanku :lol:
Goblin

#15 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by Goblin »

Pa cini mi se da su se oni prevarili negdje ili tebe varaju,kod nas za 8 maraka,steak ne mozes pojesti ni kod kuce a i u Njemackoj tesko jedino ako nisu naletili na kakav dzabaluk,tipa bilo je kod nas u restoranu Mercator centra iza 7 uvece sve u pola cijene,itd.
muha_sa

#16 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by muha_sa »

Goblin wrote:Pa cini mi se da su se oni prevarili negdje ili tebe varaju,kod nas za 8 maraka,steak ne mozes pojesti ni kod kuce a i u Njemackoj tesko jedino ako nisu naletili na kakav dzabaluk,tipa bilo je kod nas u restoranu Mercator centra iza 7 uvece sve u pola cijene,itd.
neeeeeee :-) fakat je ovo istina--na Koreji u Konzumu--bivša Visa.iliti Viza :D
jazzer

#17 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by jazzer »

all you can eat
Odvedes ih ovdje i kazes ''slobodno jedite, ne obracajte paznju na cijene i kolicinu koju cete pojesti,
ja cu to sve platiti''. :)

Kontace finci da nam je standard bar tri puta veci od njihovog :) .
markioni
Location: neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rjesava stvar

#18 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by markioni »

Kod Trake u Klubu slovenaca
TheBigBadWolf

#19 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by TheBigBadWolf »

jazzer wrote:
all you can eat
Odvedes ih ovdje i kazes ''slobodno jedite, ne obracajte paznju na cijene i kolicinu koju cete pojesti,

Hahahahaha. Ima ovih dobrih finkinja, ne bi da njih nesto varam. nake su mi........ FINE :P
Faruk.Visca

#20 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by Faruk.Visca »

Nema pite iznad 12 KM za 1 kg. Za 10 KM se možeš najesti pite gdje hoćeš u Sarajevu.
mali Ninja

#21 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by mali Ninja »

za 8KM ne možeš u mesnici kupiti steak pa da ga kući pržiš.
jazzer

#22 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by jazzer »

TheBigBadWolf wrote:
jazzer wrote:Odvedes ih ovdje i kazes ''slobodno jedite, ne obracajte paznju na cijene i kolicinu koju cete pojesti,

Hahahahaha. Ima ovih dobrih finkinja, ne bi da njih nesto varam. nake su mi........ FINE :P
Pitaj Karananu da podijelite troskove...i finkinje :lol:
muha_sa

#23 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by muha_sa »

TheBigBadWolf wrote:
jazzer wrote:
all you can eat

odvedeš ih ono u razgledanje :D pokažeš im Tehnomarket--nek vide kakve tehnike u naske imade :lol: pa im pokažeš put života pa onda ko hadžoja kažeš :) možda ste gladni--hajte nešto na brzinu prezalogajit do vecere--i drito u Vizu---svega im prinesi--briga te što ce pola ostat :lol: reci-nema veze-sve cu ja platit i što pojedete i što ostane :lol:
žulijan asanž

#24 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by žulijan asanž »

jazzer wrote:
all you can eat

hahaha koji interesantan stav. :-)

pa bolan ne bio oni izmislili takve restorane
jazzer

#25 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by jazzer »

žulijan asanž wrote:
jazzer wrote:Odvedes ih ovdje i kazes ''slobodno jedite, ne obracajte paznju na cijene i kolicinu koju cete pojesti, ja cu to sve platiti''. :)

hahaha koji interesantan stav. :-)

pa bolan ne bio oni izmislili takve restorane
zajebancija zulijane, zajebancija...
Post Reply