Gdje pregledati testise ?
Moderator: anex
-
Krone
#26 Re: Gdje pregledati testise ?
Ako si PC worm, i sjedis za racuanrom 12h dnevno bez ikakve fizicke aktivnosti, a uz to gledas puno x-rated filmova, eto ti izvora tvoje nelagode. Ako nemaš curu, baci ga koji put i to će riješiti problem...... 
-
ice2cube
#27 Re: Gdje pregledati testise ?
Pa dobro, mnogo sam u pokretu mozda sam aktivniji i od sportistaMjesanac wrote:Mislio sam da nije vena koja ide od bubrega do testisa, ali to je najcesce kod sportista. Mada je i dalje moguce da je to to.ice2cube wrote:Ne nazalost..Mjesanac wrote:Je li se bavis nekim sportom?
Nego, mislim da me je prestalo, moguce je da sam ja to sebi i umislio mada, jel moguce ako odem da mi kazu da nije nista ?? Daj Boze da je to... Nego, prije nekoliko mjeseci mi je bila u mokraci i kap krvi ja mislim, onda sam radio neki nalaz urina ja mislim i bilo je sve ok, da to nije povezano sa ovim ?
- neo7
#28 Re: Gdje pregledati testise ?
Pa valjda ih izbacuje redovnocasanova123 wrote:mozda imas puno spermija pa hoce napolje
haha...
sad ozb.. otidji doktoru.. pod hitno! bilo kakvi bolovi ili pojava na "ćuni" moze da budne kobna
Stojadin wrote: zamisli doktor ti pregleda a tebi se digne![]()
![]()
edit: ^ preduhitrio me za sekundu
- Mjesanac
#29 Re: Gdje pregledati testise ?
Ne bi ti to znao reci, ali meni se cini da se malo previse prepadas. Da ti znas sta je sve ljudsko tijelo u stanju podnjeti ne bi se uopste obaziro na to. Mene je dok sam bio sportski aktivan, znalo isto tako zaboliti, al strpis se i prodje. Ako bas ne bude prolazilo onda otidji doktoru.ice2cube wrote:Pa dobro, mnogo sam u pokretu mozda sam aktivniji i od sportistaMjesanac wrote:
Mislio sam da nije vena koja ide od bubrega do testisa, ali to je najcesce kod sportista. Mada je i dalje moguce da je to to.![]()
Nego, mislim da me je prestalo, moguce je da sam ja to sebi i umislio mada, jel moguce ako odem da mi kazu da nije nista ?? Daj Boze da je to... Nego, prije nekoliko mjeseci mi je bila u mokraci i kap krvi ja mislim, onda sam radio neki nalaz urina ja mislim i bilo je sve ok, da to nije povezano sa ovim ?![]()
-
ice2cube
#30 Re: Gdje pregledati testise ?
Ma otici cu u ponedjeljak kod svoje doktorice, pa neka mi ona da uputnicu, za svaki slucaj. Vjeruj mi, mene nije strah smrti niti bilo cega samo me strah da mojim "malisanima" ne bude nista

-
LoveHurts
#31 Re: Gdje pregledati testise ?
Pozdrav,
Imao sam i ja slicnih problema samo sto je kod mene jedan testis duzi od drugog i imao sam jednu malu kvrzicu, kao neki mali kliker. Bio sam davno kod doktora, gdje mi je rekao da pratim stanje i ukoliko se "klikercic" ne povuce operacija mi je bila zagarantovana, a i postojala je mogucnost da ne mogu imat dijecu ( koliko sam skontao, krv nije mogla da funkcjonise normalno). Međutim, "klikercic" se povukao nakon nekog vremena i nakon toga vise nikad nisam otisao doktoru.
Sad se pitam, bil trebao otici na neku kontrolu, jel neko imao slicnih problema?( 10ak godina je proslo vec hvala Bogu bez "klikercica")
Imao sam i ja slicnih problema samo sto je kod mene jedan testis duzi od drugog i imao sam jednu malu kvrzicu, kao neki mali kliker. Bio sam davno kod doktora, gdje mi je rekao da pratim stanje i ukoliko se "klikercic" ne povuce operacija mi je bila zagarantovana, a i postojala je mogucnost da ne mogu imat dijecu ( koliko sam skontao, krv nije mogla da funkcjonise normalno). Međutim, "klikercic" se povukao nakon nekog vremena i nakon toga vise nikad nisam otisao doktoru.
Sad se pitam, bil trebao otici na neku kontrolu, jel neko imao slicnih problema?( 10ak godina je proslo vec hvala Bogu bez "klikercica")
-
ice2cube
#32 Re: Gdje pregledati testise ?
@LoveHurts
Druze, ja mislim da je to normalno da je jedan duzi od drugog.
-
LoveHurts
#33 Re: Gdje pregledati testise ?
Pa eto da kazem, bio je malo duzi od duzeg..I nakon sto se "klikercic" povukao sve se vratilo u normalu.ice2cube wrote:@LoveHurts
Samo ja nikad ne sazna, odakle mi kliker dole i sta je to.
Onaj glupi osjecaj i ajmo reci problem...Gdje cu ja otici doktoru i pokazivati mu svoju cunu.
- index_box
#34 Re: Gdje pregledati testise ?
Najveca tragedija naseg naroda je u strahovanju pred besmislenim stvarima, tipa sta ce biti kad odem kod urologa i hoce li me pregledati zensko ili musko....
Interesantno je to kako covjek u glavi zamisli kako je on JEDINI kojeg je taj covjek pregledao, pa moj Boze, sta ce ako mu se 'digne' tokom pregleda! Ne znam otkuda dolaze takve ideje, valjda sto mi patimo od kompleksa "samo da se meni ne desi i da ko ne vidi".
Mani se savjetovanja po forumu koja izlaze van okvira "otidji na pregled obavezno".
Pregledas se, ako je sve uredu - zdravo djaci!
I mirna Bosna.
Mani se savjetovanja po forumu koja izlaze van okvira "otidji na pregled obavezno".
Pregledas se, ako je sve uredu - zdravo djaci!
-
casanova123
#35 Re: Gdje pregledati testise ?
pa i taj doktor ima cunu.. to ti je isto da se pitas kako ti moze cura gledat cunu 
fino braco fino
e bas me zanima ova situacija.. ono odes kod doktorice, kaze skidaj se, ti se skines, ona krene da pipa a tebi se digne..
e svasta.. izgleda da moram malo da smanjim gledanje "x-rated" filmova
fino braco fino
e bas me zanima ova situacija.. ono odes kod doktorice, kaze skidaj se, ti se skines, ona krene da pipa a tebi se digne..
-
ice2cube
#36 Re: Gdje pregledati testise ?
A mozda joj se svidicasanova123 wrote:pa i taj doktor ima cunu.. to ti je isto da se pitas kako ti moze cura gledat cunu
fino braco fino
Moram i ja vala, sto je previse previse je
-
LoveHurts
#37 Re: Gdje pregledati testise ?
@Index Box
Sve sto si napisao si 100% u pravu.
Sad mi nije problem otici, nije vise ni do doktora niti doktorice.. vec strah, hoce li biti sve u redu. Pa svaki dan izbegavam odlazak ( kao imam preceg posla , i govorim dole je sve ok )
Ali, kako mi se cini..U ponedjeljak pravac doktoru, pa da mogu mirno spavati
Sad mi nije problem otici, nije vise ni do doktora niti doktorice.. vec strah, hoce li biti sve u redu. Pa svaki dan izbegavam odlazak ( kao imam preceg posla , i govorim dole je sve ok )
-
ice2cube
#38 Re: Gdje pregledati testise ?
Sretno nam obojici...LoveHurts wrote:@Index Box
-
ice2cube
#40 Re: Gdje pregledati testise ?
LoveHurts wrote:Mozemo zajedno
-
Mr. Brightside
#41 Re: Gdje pregledati testise ?
ice2cube wrote:LoveHurts wrote:Mozemo zajedno![]()
romantično
- index_box
#42 Re: Gdje pregledati testise ?
Opusteno momci, sretno kad god vi odlucite da odete 
To je samo obican, rutinski pregled.
To je samo obican, rutinski pregled.
- 4m3l
#43 Re: Gdje pregledati testise ?
Znam da potajno obojica ocekujete blowjob urologa

-
donja_crtica
#44 Re: Gdje pregledati testise ?
Hrabro naprijed, u red dvoje po dvoje i drzite se za ruke.
-
LoveHurts
#45 Re: Gdje pregledati testise ?
4m3l wrote:Znam da potajno obojica ocekujete blowjob urologa![]()
- shiljak
#46 Re: Gdje pregledati testise ?
mora da je zato sto smo svi ko u jednom selu, svi se skoro znamoindex_box wrote:Najveca tragedija naseg naroda je u strahovanju pred besmislenim stvarima, tipa sta ce biti kad odem kod urologa i hoce li me pregledati zensko ili musko....Interesantno je to kako covjek u glavi zamisli kako je on JEDINI kojeg je taj covjek pregledao, pa moj Boze, sta ce ako mu se 'digne' tokom pregleda! Ne znam otkuda dolaze takve ideje, valjda sto mi patimo od kompleksa "samo da se meni ne desi i da ko ne vidi".
Pregledas se, ako je sve uredu - zdravo djaci!I mirna Bosna.
Ali ja sam se malo salio pa pisao postove, vjerujem da su se oni do sad svasta nagledali.. tako da ih ne moze nista iznenaditi
-
Haettenschweiler
#47 Re: Gdje pregledati testise ?
Ne bih se zahebavao sa testisima
Poznajem momka (tada 15-16 god) koji je nakon direktnog udarca lopte u testise ignorisao bolove i otekline dok nije bilo prekasno. Dijagnoziran mu je rak testisa.
-
Stojadin
#48 Re: Gdje pregledati testise ?
cuj rak od udarca, zar moze to?Haettenschweiler wrote:Ne bih se zahebavao sa testisimaPoznajem momka (tada 15-16 god) koji je nakon direktnog udarca lopte u testise ignorisao bolove i otekline dok nije bilo prekasno. Dijagnoziran mu je rak testisa.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#49 Re: Gdje pregledati testise ?
Sve erogeno kod muškarca se nalazi na glansu penisa. Samo nedaj da te dr. dira tu i sve će biti ok.
Kod žena je sve to razbacano.
Ponedjeljkom na DIP-Koševo radi žena-urolog. Do 9 sati predati knjižicu. Još bi bilo bolje prvo otići kod dr. Fahre u Hrasnicu pa sa njegovim nalazom ultrazvuka doći kod urologa. Ne znam cjenovnik, čini mi se 50 KM košta UZ testisa.

Kod žena je sve to razbacano.
Ponedjeljkom na DIP-Koševo radi žena-urolog. Do 9 sati predati knjižicu. Još bi bilo bolje prvo otići kod dr. Fahre u Hrasnicu pa sa njegovim nalazom ultrazvuka doći kod urologa. Ne znam cjenovnik, čini mi se 50 KM košta UZ testisa.

- index_box
#50 Re: Gdje pregledati testise ?
Stojadin wrote:cuj rak od udarca, zar moze to?Haettenschweiler wrote:Ne bih se zahebavao sa testisimaPoznajem momka (tada 15-16 god) koji je nakon direktnog udarca lopte u testise ignorisao bolove i otekline dok nije bilo prekasno. Dijagnoziran mu je rak testisa.
il je vec imao rak pa kako ga je lopta strefila jos je vise bolilo neg sto je trebalo?
Svaka tebi Ćas' - našao si gdje ćeš pitati!