Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tigris wrote:meni je turska otpala.........ima li ko da zna za kakav dobar privatni smjestaj u brelima ili tucepima ? ...ne gine mi rvatska
meni su neki forumasi iz HR poslali ovu stranicu, pa sam uspjela nesto rezervisati. Inace, sve je puno. Sta god da sam nazvala, rekli su mi da su u tom peridou popunjeni
tigris wrote:hvala ...........ovdje nema cijena ali nesto sam drugo gledala na drugim stranicama.......
imaju neki cijenu. Ja sam gledala Apartmane (nasd je cetvero, pa moramo nesto vece) i uglavnom su za pred sezonu izmedju 40 i 48 Euro Poskupo brate, ali ako se utalis sa nekim i nije
hananah wrote:Samo otoci, Hvar, Brac, Korcula, Peljesac (doduse je poluotok ali je lijep).
Priobalna mjesta ni slucajno, tako je zagadjeno i prljavo, volim ja one otocke uvalice, sa cistim morem, divota. Najljepse je kupati se na Badiji, na zalost, ne moze se tamo ljetovati ali su zato plaze perfektne, srecom imaju brodice iz Korcule.
Ako hocu provod sa jako malo kupanja onda je to Split inace najljepsi grad na svijetu, najljepsi totalno.
van Basten wrote:Fibula, adriatic tours (ili kako se već zovu oni što imaju sjedište u Ložioničkoj ulici)
nema potrebe da ides do njih...sve je vec zauzeto, sto se turske tice...niti jedan jedini termin za tursku nije ostao...bila ja neki dan kod njih... izasla bijesna sto nisam prije 2 mjeseca rezervisala
Zasto pretezno Jadran samo smatraju u Hrvatskoj..
Sta je s Crnom Gorom?
Ja zadnjih 6 godina svake godine izmedju ostalig odem i u Crnu Goru uvijek sam prezadovoljna bila.
More super, cijene pristupacne, mjesta za izlazak ...
onaaaaa wrote:Zasto pretezno Jadran samo smatraju u Hrvatskoj..
Sta je s Crnom Gorom?
Ja zadnjih 6 godina svake godine izmedju ostalig odem i u Crnu Goru uvijek sam prezadovoljna bila.
More super, cijene pristupacne, mjesta za izlazak ...
A gdje ides? Cuo sam da je Ulcinj jako dobar, pogotovo je plaza dobra. Cijene su navodno bar za 20-30% nize od onih u Hrvatskoj. Jeli ovo tacno?