ja kad sam vidjela sliku, prva asocijacija mi je bila da je to lijevakmamica 31 wrote:jel neko koristi za vrijeme tetke iz crvenke mooncup
cula sam da je sjajan, ali nisam probala
ima li iko ideju kako ovo staviti?
Moderator: anex
pa evodinchy84 wrote:pa i nije tako lose kao sto sam mislila...ali ipak, mislim da su za mene tamponimamica 31 wrote:evo kako se mece![]()
Ova casica definitivno morbidno izgleda. Ko neko perverzno seksualno pomagalo.debela wrote:ma znas sta, odmah se rata sjetim, koristenje istih krpa po sto puta, ispiranje itd. neka hvala, sve dok mogu kupiti uloske/tampone nikakve case nece u mene.
znam da imaju armani i bulgari, a mislim i hugo bosslatinalover wrote:jesu li poznati parfemi tipa armani chanel hugo ...delina wrote:evo sad gledam na obn-u, u cm-u 10 % popusta na parfeme od ponedjeljka do srijede
valjda mi i dragi gleda![]()
ili nesto lijevo..
One uloske imate u MakroViti, super su. Tamo imate i solidan izbor krema za lice na biljnoj bazi, gelova za tusiranje od nekih ekstrakata bilja - skupo dovraga - ali meni ipak vrijedi. Necu dati lovu na neke lickalice koje ce mi stetiti (sminku skoro nikako ne koristim) ali cu kupiti te bio-produkte.Nancy Drew wrote:debela, ova je nadrndanija od tebedebela wrote:da pricamo o alu felgama to bi bio spam. uloske i ostala pomagala takodjer kupujes u istoj radnji gdje i kozmetiku, zar ne? dalje, kozmetika nisu samo karmini i maskare nego i sve ostalo sto se koristi za licnu higijenu.delina wrote:a kakve to veze ima sa kupovinom kozmetike? nemojte spamat temu pliz
otvorite drugi topik![]()
a spamanje je ovo
za debelu
pošto večeras nećeš nigdje vani, jer za žene tvojih (naših) godina nema dobrog mjesta za izaći, umjesto
večeras
pogledaj, recimo, JFK na Novoj za sat vremena
odoh peglat (što i priliči ženi ovih godina subotom uveče)
ne mogu da pohvatam o kojim uloscima govorisHierarchia wrote:One uloske imate u MakroViti, super su. Tamo imate i solidan izbor krema za lice na biljnoj bazi, gelova za tusiranje od nekih ekstrakata bilja - skupo dovraga - ali meni ipak vrijedi. Necu dati lovu na neke lickalice koje ce mi stetiti (sminku skoro nikako ne koristim) ali cu kupiti te bio-produkte.Nancy Drew wrote:debela, ova je nadrndanija od tebedebela wrote: da pricamo o alu felgama to bi bio spam. uloske i ostala pomagala takodjer kupujes u istoj radnji gdje i kozmetiku, zar ne? dalje, kozmetika nisu samo karmini i maskare nego i sve ostalo sto se koristi za licnu higijenu.![]()
a spamanje je ovo
za debelu
pošto večeras nećeš nigdje vani, jer za žene tvojih (naših) godina nema dobrog mjesta za izaći, umjesto
večeras
pogledaj, recimo, JFK na Novoj za sat vremena
odoh peglat (što i priliči ženi ovih godina subotom uveče)
Hvala na info o DM, moram otici na Dobrinju da to vidim.
Idem i jauz JFK. Btw. danas sam gledala film Tommy Lee Jonesa "Tri sprovoda u Meksiku"
Pogledaj ovaj, podsjeca strasno na "21 gram" i "Babel", a za njega je scenario radio isti lik. Meni lijezu takvi.Nancy Drew wrote:ja juče s t.l.j. the missing, nije loš al tegoba brate, smori onaj indijanac majku mu njegovuHierarchia wrote: Necu dati lovu na neke lickalice koje ce mi stetiti (sminku skoro nikako ne koristim) ali cu kupiti te bio-produkte.
. danas sam gledala film Tommy Lee Jonesa "Tri sprovoda u Meksiku"![]()
a boje za kosu, te bio boje jesu li sasvim bez hemije'
a sapuni, ti u vf-u, nisu toliko dobri kao ovi iz lush-a, meni su bolje bourjois ili freeman kupke
Ulosci koje sam kupila neki dan u toj bio radnjici. Cisti pamuk bez dodataka. Imaju i takve pelene za bebače, koliko sam skuzila. Nisam jos probala, javim vam kako se osjecaju.mamica 31 wrote:
ne mogu da pohvatam o kojim uloscima govoris
de ba koja je prirodna bojaHierarchia wrote:Pogledaj ovaj, podsjeca strasno na "21 gram" i "Babel", a za njega je scenario radio isti lik. Meni lijezu takvi.Nancy Drew wrote:ja juče s t.l.j. the missing, nije loš al tegoba brate, smori onaj indijanac majku mu njegovuHierarchia wrote: Necu dati lovu na neke lickalice koje ce mi stetiti (sminku skoro nikako ne koristim) ali cu kupiti te bio-produkte.
. danas sam gledala film Tommy Lee Jonesa "Tri sprovoda u Meksiku"![]()
a sapuni, ti u vf-u, nisu toliko dobri kao ovi iz lush-a, meni su bolje bourjois ili freeman kupke
Ovako, te farbe su "organic", ma sta to znacilo i imaju u sebi neke supstance koje su mi onako, nisam o njima jos nista saznala. Najpouzdanija mi je i dalje kna, koju dobivam iz Turske (samo ona prirodna nijansa, jer druge imaju umjetnu boju u sebi).
Kupanje izbjegavam, a kad se bućnem, onda obicno etericno ulje (ima shop u VF-u i vrlo ljubazna teta koja ti preporuci najbolje). Te sapune cu pogledati.
jesu li jednokratni ili...Hierarchia wrote:Ulosci koje sam kupila neki dan u toj bio radnjici. Cisti pamuk bez dodataka. Imaju i takve pelene za bebače, koliko sam skuzila. Nisam jos probala, javim vam kako se osjecaju.mamica 31 wrote:

Evo mamice.mamica 31 wrote:jesu li jednokratni ili...Hierarchia wrote:Ulosci koje sam kupila neki dan u toj bio radnjici. Cisti pamuk bez dodataka. Imaju i takve pelene za bebače, koliko sam skuzila. Nisam jos probala, javim vam kako se osjecaju.mamica 31 wrote:
joj, morat cu se cesce druzit sa tobom

Jeste. Ona vise mahagoni, ide na tamno. Tu i ja koristim, ali rijetko. Ok mi je i prirodna boja kose, a jos sam mlada za sijede.mamica 31 wrote:de ba koja je prirodna bojaHierarchia wrote:Pogledaj ovaj, podsjeca strasno na "21 gram" i "Babel", a za njega je scenario radio isti lik. Meni lijezu takvi.Nancy Drew wrote: ja juče s t.l.j. the missing, nije loš al tegoba brate, smori onaj indijanac majku mu njegovu![]()
Ovako, te farbe su "organic", ma sta to znacilo i imaju u sebi neke supstance koje su mi onako, nisam o njima jos nista saznala. Najpouzdanija mi je i dalje kna, koju dobivam iz Turske (samo ona prirodna nijansa, jer druge imaju umjetnu boju u sebi).
Kupanje izbjegavam, a kad se bućnem, onda obicno etericno ulje (ima shop u VF-u i vrlo ljubazna teta koja ti preporuci najbolje). Te sapune cu pogledati.I ja sam "bacila" farbu" i presla na Kanu
Uzela sam crvenu, ali ne onu jaku
Jel to prirodna

surajaa wrote:Loveru, super su ti ovi proizvodi, cak su izbacili sastav svojih proizvoda na pocetnu stranicu. A koliko vidim, cijene su im pristupacne, samo bi distribucija u slucaju nas, u BiH ,isla vjerovatno malo teze.