Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije nekoliko godina sam radila i jednoj bolnici u kuhinji kao pomocna vikendom. Ja pravila salate i dressing-e a zna se da tu ima puno ulja. Ono sto se ne upotrijebi od tih dressing-a, ulje iz friteza itd. bacalo se u neke ogromne bacve. I jednog dana ja upitam sefa sta rade sa tim bacvama. Kaze on to odkupljuju kozmeticke firme a vi zene sve mislite da se mazete aloe verom.
Ali dobro, to je poznato da se kozmetika pravi od svasta.
Nego, ja ne vidim Lancaster na onim listama a ja koristim sad njihovu liniju za njegu lica i pravo mi je dobra pa mislim kupiti i drugu turu. Samo ako se ne ispostavi da su "sareni".
Ima li ko da zna?
medda u BiH nema legalnog uvoznika za Lancaster, tako da je pitanje da li je kod nas uopste i original njihova kozmetika....
ja vec dvije godine koristim Alcina kozmetiku ( njemacka kuca ) , nije na crnoj listi i vise su bazirani na medicinskoj osnovi...moze se kupiti samo u frizerko-kozmetickim salonima i nedavno su otvorili svoj centar na ciglanama ( Merhemica Trg )...imaju i dekorativnu i preparativnu kozmetiku za sve tipove, od jako suhe do zrele...meni su fantasticni, cak su i sa cijenama super ( cijene slicne Max Factoru i L'orealu a puno bolji preparati od obje kuce ).....
neki dan se nakanim otici maksuz do nivea radnjice tamo izad slatkog ćošeta, kad nema je. Znam da je bila tu, kontam da nisam fulila, pitam tetu u butiku, kaze nema ih vise. A voljela bih probati taj nivein puder Idela finish ( http://www.nivea.hr/idealfinish ) ali izgleda da kod nas u gradu nigdje nema te nivene linije Nivea Beauty, bar kad se kozmetike tice. Zna li neko mozda gdje se to ipak moze naci u gradu Sarajevu?
Gabriela wrote:neki dan se nakanim otici maksuz do nivea radnjice tamo izad slatkog ćošeta, kad nema je. Znam da je bila tu, kontam da nisam fulila, pitam tetu u butiku, kaze nema ih vise. A voljela bih probati taj nivein puder Idela finish ( http://www.nivea.hr/idealfinish ) ali izgleda da kod nas u gradu nigdje nema te nivene linije Nivea Beauty, bar kad se kozmetike tice. Zna li neko mozda gdje se to ipak moze naci u gradu Sarajevu?
nema to u sarajevu. u zagrebu se prodaje u dm-u pa možda dođe i kod nas. inače, puder mi je super.probala sam uzorak iz story-a
Aj-sa wrote:
kupujem u CM-u ili Sam Shopu. inace u CM-u cesto imaju nekakvih akcija.
E ovo sam se stvarno uvjerila zadnjih mjesec dana, uvijek ima neka akcija, ali koja je baš skrooz dobra, cijene su baš dobro jeftinije za vrijeme akcije. Ima stvari koje su skuplje ili jeftinije nego kod drugih, ali akcije su im mrak ...