gdje kupiti nov motor
-
Rottweiler
#1 Re: gdje kupiti nov motor
Ja znam gdje ima polovni, a novi 
- DaysleepeR
-
Rottweiler
#3 Re: gdje kupiti nov motor
Iskren da budem, neznam. Ali ti mogu dati broj telefona od mog dajdze, on ima nekih 10-15 motora za prodati, sve ih je uvezo iz Svicarske. Znam da ima raznoraznih modela, kubikaze itd... Sad da li ima nesto sto bi tebi bilo zanimljivo, zaista neznam. Znaci ako si zainteresiran javi se pa cu ti ja poslat njegov broj mobilnog pa ga mozes kontaktirati.digital wrote:A jel' taj polovni jedan od gore pomenutih?Rottweiler wrote:Ja znam gdje ima polovni, a novi
Hvala
PS. On se nalazi u Bihacu
-
black_noke
#4 Re: gdje kupiti nov motor
jesul tu samo novi motori ili ima i polovnih?veca_sa wrote:sorry sto sti kvarim temu, ali da ne bih otvarao novu,
zanima me ko drzi onu prodavnicu motora, novootvorenu u ulici izmedju KSC i gasijeve kuce, gdje je nekad bio onaj market fino opremljena nema sta, nako na oko lijepa radnja
btw eto pogledaj i tamo, vidio sam da imaju i opreme dodatne, jakne, stitnici kacige itd
- afrikanac
#5 Re: gdje kupiti nov motor
veca_sa wrote:sorry sto sti kvarim temu, ali da ne bih otvarao novu,
zanima me ko drzi onu prodavnicu motora, novootvorenu u ulici izmedju KSC i gasijeve kuce, gdje je nekad bio onaj market fino opremljena nema sta, nako na oko lijepa radnja
btw eto pogledaj i tamo, vidio sam da imaju i opreme dodatne, jakne, stitnici kacige itd
Sorry što i ja tebi kvarim post - ali mi se smučilo kad sam pročitao da ti je gradska pretraga zasnovana na imovini (kuči) jednog beskrupuloznog kriminalca i siledzije
Ako ti je on ili nešto njegovo - mentalno ili intelektualno dostignuće, onda još jednom oprosti
- Bullet Tooth Tony
#6 Re: gdje kupiti nov motor
Ja mislim da je to "BABIC"ako si dobro lokaciju opisaoveca_sa wrote:sorry sto sti kvarim temu, ali da ne bih otvarao novu,
-
Rottweiler
#7 Re: gdje kupiti nov motor
Mojne ba covu dirat, vidis da je iz zemje javova i tigjova, kod njih ti je to tako 
-
asixx
#8 Re: gdje kupiti nov motor
zna li iko koliko ova yam ybr250 izađe do registracije?
-
Rottweiler
- k3Ra
#10 Re: gdje kupiti nov motor
http://www.motosalon.ba/
"babic-trade" (to je ono na mejtasu izmedju ksc-a i gasijeve kuce
) zastupnici su za piaggio i gileru, a ima dosta solidne opreme po normalnim cijenema, pozz.
"babic-trade" (to je ono na mejtasu izmedju ksc-a i gasijeve kuce