Nikad ih nema tamo, info iz prve rukeCVIKERASH wrote:Jez,vjerujem da je u pitanju.dječak sa šibicama wrote:I gdje na kraju izlaze elitni Maca, Memo i voditeljke OBN-a?
Gdje izlazi sarajevska elita?
-
gidra
#501 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
-
dezurni_ucenik
#502 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Voditeljke obn sam vidio ljetos u City Pubu,bile su u Cheersu prosle godine (za ovu godinu ne znam,ne idem tamo vise).Macu nikad nisam navece vidio u gradu.Osim sto voza se autom sa reklamom za svoju predstavu.gidra wrote:Nikad ih nema tamo, info iz prve rukeCVIKERASH wrote:Jez,vjerujem da je u pitanju.dječak sa šibicama wrote:I gdje na kraju izlaze elitni Maca, Memo i voditeljke OBN-a?
Last edited by dezurni_ucenik on 10/10/2013 16:29, edited 1 time in total.
- Edin H.
#503 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
E tako volim, kad se elitisti javegidra wrote:Nikad ih nema tamo, info iz prve ruke
-
gidra
#504 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Što se tiče elitnih mjesta nije ih nikad bilo nit' će ih biti, svako je išao gdje je htio bez nekog ograničenja.
A što se tiče trenutno noćnog života tu je Sarajevo palo onoj stvari za uši. Itekako su "kafane" propale, nikad se manje nije hodalo, faktički Sarajevo je mrtav grad što se toga tiče, to je vjerovatno i pokazatelj koliko raja nema para.
Izlasci su postali sada od subote do subote, ostalim danima nema više klubova i lokala u kojima se može zaglaviti do sabaha kao nekad.
, zajebavam se naravno.
A što se tiče trenutno noćnog života tu je Sarajevo palo onoj stvari za uši. Itekako su "kafane" propale, nikad se manje nije hodalo, faktički Sarajevo je mrtav grad što se toga tiče, to je vjerovatno i pokazatelj koliko raja nema para.
Izlasci su postali sada od subote do subote, ostalim danima nema više klubova i lokala u kojima se može zaglaviti do sabaha kao nekad.
Jest, jest inače me zovu elitni dečkoEdin H. wrote:E tako volim, kad se elitisti javegidra wrote:Nikad ih nema tamo, info iz prve ruke
-
dezurni_ucenik
#505 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Treba najmanje 2 kluba /puba tipa Cheers velicine da se otvore(a da nije cingili mingili muzika).Ovako moras izaci u 8 navece da bi negdje mjesto nasao.Izgleda da je kod nas furka da se ranije izadje i da se ranije kuci dodje.Nocni zivot plafon da traje do 3 sata.gidra wrote:Što se tiče elitnih mjesta nije ih nikad bilo nit' će ih biti, svako je išao gdje je htio bez nekog ograničenja.
Jest, jest inače me zovu elitni dečkoEdin H. wrote:E tako volim, kad se elitisti javegidra wrote:Nikad ih nema tamo, info iz prve ruke, zajebavam se naravno.
-
gidra
#506 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Sinoć sam došao oko 9 u Cheers na piće i moglo se mjesta naći, nije uopće bilo gužve, ali dobro ipak je radni dan.CVIKERASH wrote:Treba najmanje 2 kluba /puba tipa Cheers velicine da se otvore(a da nije cingili mingili muzika).Ovako moras izaci u 8 navece da bi negdje mjesto nasao.Izgleda da je kod nas furka da se ranije izadje i da se ranije kuci dodje.Nocni zivot plafon da traje do 3 sata.
Po meni Sloga hebe koncepciju u koju izlazi mix bukvalno svega od rokera, pankera, narodnjaka, turbo folkera, balavica, balavaca, studenata, papaka, turčina i ostalih stranaca. Pa tamo ima ljudi da se napuni 10 solidnih lokala.
-
dezurni_ucenik
#507 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
gidra wrote:Sinoć sam došao oko 9 u Cheers na piće i moglo se mjesta naći, nije uopće bilo gužve, ali dobro ipak je radni dan.CVIKERASH wrote:Treba najmanje 2 kluba /puba tipa Cheers velicine da se otvore(a da nije cingili mingili muzika).Ovako moras izaci u 8 navece da bi negdje mjesto nasao.Izgleda da je kod nas furka da se ranije izadje i da se ranije kuci dodje.Nocni zivot plafon da traje do 3 sata.
Po meni Sloga hebe koncepciju u koju izlazi mix bukvalno svega od rokera, pankera, narodnjaka, turbo folkera, balavica, balavaca, studenata, papaka, turčina i ostalih stranaca. Pa tamo ima ljudi da se napuni 10 solidnih lokala.
Zato cekiraj Pub na Malti .Skoro pa rade i do 4 sata.Ali tamo moras mjesto rezervisati ,osim ako ti nije mrsko stajati.
A Sloga - meni je ipak najdraza bila prije 5,6 godina dok nije Vlado je preuzeo.Prije cetvrtkom svirke bile,bas fine raje se skupljalo.Sad sto ti kazes mix svega od akademika do zadnjih spidasa.
- ultima_palabra
#508 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Ima u Slozi svega, ali većinom tu sad izlaze djeca i krkani... dovoljno je one slike sa klixa pogledati. Naravno tamo iza 3 sata se sakupi raje iz ostalih lokala kojima se ne ide kući
Sad mi je nekako Underground najbliži staroj Slozi, samo puno manji... uvijek ista raja se isto oduševljava na iste pjesme od istih bendova
Sad mi je nekako Underground najbliži staroj Slozi, samo puno manji... uvijek ista raja se isto oduševljava na iste pjesme od istih bendova
- Lakat Jebić
#509 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
jos uglavnom ljudi iste pozicije zauzimajuultima_palabra wrote:Ima u Slozi svega, ali većinom tu sad izlaze djeca i krkani... dovoljno je one slike sa klixa pogledati. Naravno tamo iza 3 sata se sakupi raje iz ostalih lokala kojima se ne ide kući![]()
- ultima_palabra
#511 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
ToLakat Jebić wrote:jos uglavnom ljudi iste pozicije zauzimajuultima_palabra wrote:Ima u Slozi svega, ali većinom tu sad izlaze djeca i krkani... dovoljno je one slike sa klixa pogledati. Naravno tamo iza 3 sata se sakupi raje iz ostalih lokala kojima se ne ide kući![]()
- respo
#512 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Nisam uvijek na istom mjestu al sam svake subote u slogi 
-
gidra
#513 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
bariš malodobnicerespo wrote:Nisam uvijek na istom mjestu al sam svake subote u slogi
- Zatamnjena stakla
#514 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Došle nove na faks 
- Zatamnjena stakla
#515 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Štae reć, ništa Andergraund?
- ultima_palabra
#516 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Tu se prije popisivao Buća PotokEMSBIH wrote:a Basement srijedom nekad prije....![]()
![]()
pa kako ste to izostavili
![]()
![]()
- anonimnaosoba
#517 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Ih kad je to biloEMSBIH wrote:a Basement srijedom nekad prije....![]()
![]()
pa kako ste to izostavili
![]()
![]()
- Lakat Jebić
#518 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
nisam krocio u bejsment, jel me to cini elitom il je obrnuto? 
- fosil
#519 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Kako koke piju pivu?paladinka wrote:Gledam ove slike kako se elita provodi, i sta sam primjetila, svi a bas svi, kad piju vino , drze casu sa rukom gore, to je za mene apsolutni no go, vinska casa se drzi za drsku... Za nekog bezvezna stvar, za mene licno samo dokaz da se radi o neznanju i krkanluku :-(
-
bumbe
#520 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Mala Pivnica il' ti ga Internet bivsi...najljepse mjesto koje postoji trenutno u Sa 
- hopi
#521 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
ja na taj basement skroz zaboravio, radi li to još?
- Vasco da Gama
#522 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
ima. jesi se kad penjala po stolu?sherbett wrote:Ima li u SA neke kafane, restorani kao što su oni u BG Skadarliji?
Di se može zadržati par sati na muzici (tamburaši) i malo oko stola zaplesati?
Ono, ne klasični restoran..
- WildRedRose
#523 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
imas u jezu tamburase... i na stol se mozes komotno penjatisherbett wrote:Ima li u SA neke kafane, restorani kao što su oni u BG Skadarliji?
Di se može zadržati par sati na muzici (tamburaši) i malo oko stola zaplesati?
Ono, ne klasični restoran..
- respo
#524 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Sta fali malodobnicamagidra wrote:bariš malodobnicerespo wrote:Nisam uvijek na istom mjestu al sam svake subote u slogi
- anonimnaosoba
#525 Re: Gdje izlazi sarajevska elita?
Ne radi višehopi wrote:ja na taj basement skroz zaboravio, radi li to još?