Gdje cete za Bajram?
- cHupjahalic@
U turski restoran gdje uvijek idemo za Bajram zadnjih godina, naruciti tursku hranu, najesti se baklave a navecer (ako sve bude kako treba) izaci na kakav party u Oslu (ne mogu se zatvoriti u kuci taj dan, moja najbliza familija nije u blizini
).
Prosle godine smo igrali, prije Bajrama Remija, i oklada je bila da gubitnik mora drzati Bajramski govor u restoranu.
Mene je to zapalo
, ustala sam, drzala govor pred svima u restoranu (i to na nasem jeziku
).
Uglavnom, oni koji su sjedili za mojim stolom su me razumjeli.
Prosle godine smo igrali, prije Bajrama Remija, i oklada je bila da gubitnik mora drzati Bajramski govor u restoranu.
Mene je to zapalo
- pitt
Imal gdje to dokumentovanocHupjahalic@ wrote:U turski restoran gdje uvijek idemo za Bajram zadnjih godina, naruciti tursku hranu, najesti se baklave a navecer (ako sve bude kako treba) izaci na kakav party u Oslu (ne mogu se zatvoriti u kuci taj dan, moja najbliza familija nije u blizini).
Mene je to zapalo![]()
, ustala sam, drzala govor pred svima u restoranu (i to na nasem jeziku
![]()
).
![]()
- ja_cura_
karanana wrote:Ja cu toliko da se oleshim da ce mi biti apsolutno nebitno gdje cu. Mozda odem do Coloseuma dok jos uvijek budem pri sebi da zavrtim rulet i da odigram koju ruku black jacka. Uh vec se najezim koja ce to ludnica da bude. Moram naci dobrovoljce koji ce me unijeti u kucu na kraju veceri, a i da pripremim lavor za povracanje pokraj kreveta.
ovo uopste nije svrha Bajrama... to tvoje pijancenje do besvijesti... ali ti hajde ako ne znas kako drugacije...
-
sulesavic
Preferiram alternativu...
Sarajevo Bosna
Sve tri noæi Bajrama u Restoranu Bosna, koji je poznat po dobrom derneku i odliènoj atmosferi su uz vas Ifeta Behmen i Nasko Musliæ. A za muziku æe biti zaduzen CD-BAND koji vam garantuje zabavu
- Tesssa
stochar wrote:a ja cu kod Prce i Mece u Travnik!!!dinchy84 wrote:Ja cu na DJ Vlahova, ako hoces samnom, bujrum![]()
Već od samog jutra prvog dana Bajrama počinje party-a u Caffe "M"-kod Prce i Mece...
Party će trajati tri dana bez prestanka, a za vas će tu biti Bossto da se pobrine za odličnu muziku, te da se partija do iznemoglosti...
mozda i ja svratim ako Vlahov zakaze (u sta licno cisto sumnjam).
- Tesssa
stochar wrote:a ja cu kod Prce i Mece u Travnik!!!dinchy84 wrote:Ja cu na DJ Vlahova, ako hoces samnom, bujrum![]()
Već od samog jutra prvog dana Bajrama počinje party-a u Caffe "M"-kod Prce i Mece...
Party će trajati tri dana bez prestanka, a za vas će tu biti Bossto da se pobrine za odličnu muziku, te da se partija do iznemoglosti...
mozda i ja svratim ako Vlahov zakaze (u sta licno cisto sumnjam).
- Tesssa
Vidis da ja nisam dzaba Cubu izabralastochar wrote:
ali bih ja ipak istekao i drugi dan Bajrama u klubu Cuba u Tuzli:
Noć flerta i After Bajram Party with DJ Pico Chavese
Cijena ulaza: Free!! Djevojke sto laganija obleka!
- van Basten
Dan šehida je drugi dan Bajrama... ili će Haris dvije noći uzastopno svirati?
- pitt
Jok ba...u subotu 13og :DD:stochar wrote:zbunj, zbunj... zar nije i kod vas od jutros Bajram? sutra ce bit' subota...pitt wrote:Sutra akobogda:D Namaz u 9 AM sharp
:D malo huskacke hutbe i poziva na dzihad pa se baklavama trovati
:D
nego, kakve su te Pittsburshke baklave?![]()
![]()
A baklave....boli glavaMOONSIGHTING ANNOUNCEMENT. In the Name of Allah, the most Compassionate, the most Merciful. The moon was not sighted tonight (Ramadan 29/October 11). According to North American Moonsighting facts, the first day of Shawwal and Eid-ul-Fitr is on Saturday October 13, 2007. May Allah accept our fasting and happy eid.
-
Semiramida
Nigdje nikog u gradu (Sarajevu) ni sinoc, ni veceras. U mimohodu.
Doduse, slijevao se kondenz sa stakala Havane gdje je bila k'o nekakva guzva, al' sve ostalo je bilo poluprazno oko 23h.
Kazem ja, trebalo je u Bosnu otici.
Doduse, slijevao se kondenz sa stakala Havane gdje je bila k'o nekakva guzva, al' sve ostalo je bilo poluprazno oko 23h.
Kazem ja, trebalo je u Bosnu otici.