Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KrademPoItaliji wrote:Predlazem da se umesto fudbalom i navijanjem ( koje vam ocigledno ne ide ) pocnete baviti nekim unosnijim biznisom. Na primer transportom.
Imate lokomotivu.... za pocetak.
Hvala jednom pitaru sto mi posla ovo.....
svjeze sa pitarskog foruma....
Posted: Sun Oct 16, 2005 3:15 am Post subject: poslije derbija
danas je navijanje na sjeveru bilo katasrofalno
niko nece da navija,nije mi jasno
uredu je nisu igraci zasluzili da navijamo za nih,ali trebamo pokazati manijacima da smo bolji navijaci od nih,da smo najbolji navijaci u drzavi
Back to top
NORTH_DEVIL_BOY
P
Posted: Sun Oct 16, 2005 6:23 am Post subject:
ne znam stvarno sta si ti ocekivao, pa jebo te na sjeveru je bilo 80 posto raje koja samo dodje na derbi, a oni koji su bili na tekmi vidjeli su da vise niko od "vodja" ima vrlo mali a mozda i nikakav uticaj na raju.
Back to top
north_boy_hz
P
Posted: Mon Oct 17, 2005 6:00 am Post subject:
Sve, sve ali ona scena kad Strumfice izlazi iz wc solje....
P.S. - Takodje mi kroz glavu u nejasnim obrisima, kao kroz maglu, prolazi ona scena kad na sred Zeljinog Juga 200 Manijaka u belim majicama bezi od 2 pandura.
KrademPoItaliji wrote:Sve, sve ali ona scena kad Strumfice izlazi iz wc solje....
pricaj sta hoces, ipak je sjever bio plavo bijeli :D:D:D:D:D:D:D
smijesno pravo
prvo ZELJKA prije par godina, sad ovo....bas smo vam nabili kompleks...
KrademPoItaliji wrote:
P.S. - Takodje mi kroz glavu u nejasnim obrisima, kao kroz maglu, prolazi ona scena kad na sred Zeljinog Juga 200 Manijaka u belim majicama bezi od 2 pandura.
toga se nesto ne sjecam, da 200 ljudi bjezi od dvojice....
niti se sjecam kad su na jugu bila dvojica drotova....
decko, gledas pogresne kanale
Po običaju pretjeruješ .........bilo je pet šest specijalaca i desetina manijaka i nije na sred Juga nego kod semafora zadnji ulaz došlo do prevelikog prometa i nesporazuma ..........fakat volite bajke savremene pisati .
Kako se ne secas? Pa sada na poslednjem Derbiju. Bio sam na istoku, kad odjednom frka na jugu medju Strumfovima. Svi beze prema zapadu. Ja rekoh, sta je, da nece da nas biju, kad ne lezi vraze oni svi beze od 2 pandura.
E jeste Manijaci.....
KrademPoItaliji wrote:Kako se ne secas? Pa sada na poslednjem Derbiju. Bio sam na istoku, kad odjednom frka na jugu medju Strumfovima. Svi beze prema zapadu. Ja rekoh, sta je, da nece da nas biju, kad ne lezi vraze oni svi beze od 2 pandura.
E jeste Manijaci.....