Ne znam, ali Fanta generalno nije kao što je nekada bila. Ova danas ima nekako 'metalni' okusdječak sa šibicama wrote: ↑12/02/2025 21:16 Nekad prije volio sam Shokatu, Zova Limun, kupim neki dan vidim sad je samo Limun, a okus uzasan. Sta su ono napravili od pica, secerna vodica.
Gazirana i negazirana pica all about:)
Moderator: anex
- Ludzak
#276 Re: Gazirana i negazirana pica all about:)
-
suspect_zero
#277 Re: Gazirana i negazirana pica all about:)
Meni ona senzacija zova/limun ima taj smek, ima i ona Tili (tako nesto, neko nas radi) a ima i Limunacelo (opet nisam sigurna jeli tacan naziv) e on mi je prvi put bio super a kasnije mi bas ljut, puno se osjeti kiselo.dječak sa šibicama wrote: ↑12/02/2025 21:16 Nekad prije volio sam Shokatu, Zova Limun, kupim neki dan vidim sad je samo Limun, a okus uzasan. Sta su ono napravili od pica, secerna vodica.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#278 Re: Gazirana i negazirana pica all about:)
Sji, naumpade mi sad koliko je ovaj coco breeze bio ruzan
-
Kapetan Nemo
#279 Re: Gazirana i negazirana pica all about:)
Ako misliš na Lemonish, probaj ga u kombinaciji sa običnom Cocktom, pola/pola.suspect_zero wrote: ↑20/05/2026 21:37Meni ona senzacija zova/limun ima taj smek, ima i ona Tili (tako nesto, neko nas radi) a ima i Limunacelo (opet nisam sigurna jeli tacan naziv) e on mi je prvi put bio super a kasnije mi bas ljut, puno se osjeti kiselo.dječak sa šibicama wrote: ↑12/02/2025 21:16 Nekad prije volio sam Shokatu, Zova Limun, kupim neki dan vidim sad je samo Limun, a okus uzasan. Sta su ono napravili od pica, secerna vodica.
Doduše, postoji i Cockta limun, ali ukus je bzvz.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#280 Re: Gazirana i negazirana pica all about:)
Obicna voda, kisela voda (Sarajevski kiseljak i Jamnica, narocito iz staklenke), to su moji favoriti. Coca Cola s vremena na vrijeme, kao i Sveps tonic.
Inace najvise sam volio sok od visnje, narocito onaj super kiseli Cappy, ali nema ga vec 3-4 godine.
Probao sam u Turskoj Cappy visnja, bio sretan ko malo dijete kad sam vidio da ima i konto uzet par gajbi pa se kasnije dogovoriti sa vozacima buseva da mi dovlace, ali ni blizu "naseg" ukusa, nego klasicni turski jeftinoca ukus.
Inace najvise sam volio sok od visnje, narocito onaj super kiseli Cappy, ali nema ga vec 3-4 godine.
Probao sam u Turskoj Cappy visnja, bio sretan ko malo dijete kad sam vidio da ima i konto uzet par gajbi pa se kasnije dogovoriti sa vozacima buseva da mi dovlace, ali ni blizu "naseg" ukusa, nego klasicni turski jeftinoca ukus.
- SmokingMan
#281 Re: Gazirana i negazirana pica all about:)
Evo ja još volim da maznem, jebi ga nije nikako zdravo, ali šta ja mogu kada su navaljali aditiva na koje moj mozak ima pozitivan odgovor.
-
suspect_zero
#282 Re: Gazirana i negazirana pica all about:)
Kapetan Nemo wrote: ↑20/05/2026 22:02Ako misliš na Lemonish, probaj ga u kombinaciji sa običnom Cocktom, pola/pola.suspect_zero wrote: ↑20/05/2026 21:37Meni ona senzacija zova/limun ima taj smek, ima i ona Tili (tako nesto, neko nas radi) a ima i Limunacelo (opet nisam sigurna jeli tacan naziv) e on mi je prvi put bio super a kasnije mi bas ljut, puno se osjeti kiselo.dječak sa šibicama wrote: ↑12/02/2025 21:16 Nekad prije volio sam Shokatu, Zova Limun, kupim neki dan vidim sad je samo Limun, a okus uzasan. Sta su ono napravili od pica, secerna vodica.![]()
Doduše, postoji i Cockta limun, ali ukus je bzvz.
E taj, joj ja koktu nikako ne gotivim...a ovaj lemonish je bas ljutkast.
Najgori od ovih gaziranih mi je bio onaj ljubicasti šveps...ono fakat nisam mogla popiti.
- dječak sa šibicama
#283 Re: Gazirana i negazirana pica all about:)
Svaki dan maznem pola litra, litar kole, nekad preskocim. Istina cola zero ali znam da nije zdravo, no meni to grijeh.
Nekad radim pauze, ne popijem ni kap po dva tri mjeseca, i onda mjesec dva tako, skoro svaki dan makar onu malu flasicu.
Jetra nije sretna sigurno.
Nekad radim pauze, ne popijem ni kap po dva tri mjeseca, i onda mjesec dva tako, skoro svaki dan makar onu malu flasicu.
Jetra nije sretna sigurno.
- mc-twin
#284 Re: Gazirana i negazirana pica all about:)
Necu.suspect_zero wrote: ↑20/05/2026 21:34Neces valjda I ti![]()
Prestat cu se druziti sa tobom![]()
Ne volim nista sto ima u nazivu Dubai....ni onaj novi omeksivac nisam htjela kupiti jer u nazivu ima Dubai night ili mistic, dreams ili neki tako klinac![]()
Na cokoladi/kolacima se treba zavrsiti sa "Dubai".