Gay Parada - Beograd 28.09.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Obskurni

#76 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Obskurni »

S4mpion wrote:Kada bi sav ovaj trud koji ulože na pravljenje ovih sranja po ulicama usmjerili na represiju vlasti, dobili bi svoja EXTRA prava za manje od dan, ali nije im to cilj.

Stalno se pozivaju na ravnopravnost iako imaju jednaka prava kao i ostali građani.

Prava koja oni traže nema nijedan drugi građanin.
Šta traže kad si tako informisan o LGBT aktivizmu :D
Jel može šta iz prve ruke ?
L u c i f e r

#77 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by L u c i f e r »

avetinja wrote:Životinje su normalnije od ljudi. Oni barem nisu nastrani. Ako se homoseksualnost ne smatra kao seksualnom nastranošću, onda neka se ne smatra ni ninfomanija, pedofilija, zoofilija itd. Strašno je koliki utucaj ima gej lobi. Da ima pravde i zdravog razuma, bilo bi zabranjeno zaustaviti saobraćaj, da oni održe svoju paradu. Nek se oni ljube u svojim kućama, stanovima, ali neka ne rade to vani, jer nastrano, bolesno i nenormalno.
E zajebo si se tu malo... :D

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_an ... l_behavior

Svaka seksualna aktivnost koja je je između dvije odrasle i voljne osobe je pravo građanina jer ne dira prava trećeg, za razliku od pedofilije, zoofilije, nekrofilije i sl...
S4mpion

#78 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by S4mpion »

L u c i f e r wrote:
avetinja wrote:Životinje su normalnije od ljudi. Oni barem nisu nastrani. Ako se homoseksualnost ne smatra kao seksualnom nastranošću, onda neka se ne smatra ni ninfomanija, pedofilija, zoofilija itd. Strašno je koliki utucaj ima gej lobi. Da ima pravde i zdravog razuma, bilo bi zabranjeno zaustaviti saobraćaj, da oni održe svoju paradu. Nek se oni ljube u svojim kućama, stanovima, ali neka ne rade to vani, jer nastrano, bolesno i nenormalno.

Svaka seksualna aktivnost koja je je između dvije odrasle i voljne osobe je pravo građanina jer ne dira prava trećeg, za razliku od pedofilije, zoofilije, nekrofilije i sl...
Izuči ponašanje životinja, ne rade to zbog homoseksualnosti, već zbog dominacije. :sabur:
Last edited by S4mpion on 28/09/2014 14:17, edited 1 time in total.
avetinja

#79 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by avetinja »

@uglavnomja Znaš li ti da je cilj da se smanji broj ljudi na Zemlji, jer je zemlja ionako pretrpana sa 7 milijardi ljudi. Znaš li ti kada je broj žrtava u ovom posljenjem ratu kod nas došao do određene granice da je Amerika rekla stop. Isto tako i u Palestini. Kada je broj žrtava došao do neke granice, rat se zaustavio. Da je taj broj bio 5000 rat bi trajao dok se brojka ne bi popunila.
L u c i f e r

#80 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by L u c i f e r »

Obskurni wrote:Ja vala ne kontam ovaj narod :D
Prije 20 godina nas ganjali po brdima i ubijali zato što smo drugačiji bili i što su nas smatrali nižim oblikom postojanja. A mi sad da budemo pametni hocemo da tučemo i ubijamo po istoj osnovi druge :D Samo zato što mislimo da su ovakvi i onakvi.
Necemo se nikada opametiti definitivno.
:thumbup:
L u c i f e r

#81 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by L u c i f e r »

S4mpion wrote:
L u c i f e r wrote:

Izuči ponašanje životinja, ne rade to zbog homoseksualnosti, već zbog dominacije. :sabur:
Nisam znao da si osim islama, teologije, astrofizike, evolucije, te molekularne biologije stručnjak i za homoseksualnost. :D
Stoner

#82 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Stoner »

Bosna je supak Evrope.
A komentari raznih fasista i homofoba na ovoj temi to i dokazuju.
__Phoenix__

#83 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by __Phoenix__ »

Potrebno je pronaći kompromis u našoj zemlji, usvojiti određene zakone i pomoći lgbt zajednici, sukladno time preventirati bilo kakve marševe i moguće sukobe.
It_is_a_Leclerc

#84 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by It_is_a_Leclerc »

Meni samo nisu jasni Bošnjaci koji podržavaju ove beogradske huligane ?!

Halo, ljudi, govorimo o ekipi koja svako malo viče - "Nož, žica, Srebrenica", koja je zapalila džamiju, koja svakog Ramazana polupa prozore na turbetu, itd..

Ne znam koliki peder moraš biti, da mi budeš mrskiji od ovih beogradskih fašista.
S4mpion

#85 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by S4mpion »

L u c i f e r wrote:
S4mpion wrote:
Nisam znao
Naravno da nisi znao, nauči. :D
avetinja

#86 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by avetinja »

Ja ne znam kako neko može podržavati seksualnu nastranost. Onda je i ta osoba nastrana.
It_is_a_Leclerc

#87 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by It_is_a_Leclerc »

avetinja wrote:Ja ne znam kako neko može podržavati seksualnu nastranost. Onda je i ta osoba nastrana.
Jel to znači da ako podržavam Dinu Merlina, da sam i ja Dino Merlin ?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#88 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by pici »

It_is_a_Leclerc wrote:Meni samo nisu jasni Bošnjaci koji podržavaju ove beogradske huligane ?!

Halo, ljudi, govorimo o ekipi koja svako malo viče - "Nož, žica, Srebrenica", koja je zapalila džamiju, koja svakog Ramazana polupa prozore na turbetu, itd..

Ne znam koliki peder moraš biti, da mi budeš mrskiji od ovih beogradskih fašista.
Image
Image
avetinja

#89 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by avetinja »

It_is_a_Leclerc wrote:
avetinja wrote:Ja ne znam kako neko može podržavati seksualnu nastranost. Onda je i ta osoba nastrana.
Jel to znači da ako podržavam Dinu Merlina, da sam i ja Dino Merlin ?
Ne, ali osoba koja podržava fašizam za mene je fašista.
Stoner

#90 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Stoner »

Sta je seksualna nastranost? Jel analni sex nastran? Jel Muhammed nastran zbog djevojcice Aise?
Sta je sa ljudima koji se radjaju sa neuravnotezenim nivoom hormona, jesu oni krivi?
Sta je sa pederima zivotinjskog carstva?

Idi spavaj.
supercali

#91 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by supercali »

ja ne znam kako neko moze podrzavati udaranje djevojke tokom sexa
ne znam kako neko moze podrzavati analni sex
ne znam kako neko moze podrzavati ..(navedi bilo sta sto ti se ne svidja a ne tice se tebe)
SmokingMan

#92 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by SmokingMan »

Velkoski wrote:Vamos Delije i Glodari.
Zar nisu Gejlije... :D
avetinja

#93 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by avetinja »

@stoner Bi li tebi smetalo da se poljubiš sa muškarcem u usta sa jezikom?
L u c i f e r

#94 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by L u c i f e r »

S4mpion wrote: Naravno da nisi znao, nauči. :D
Kako ti veliš profesore... :sinbad:
Last edited by L u c i f e r on 28/09/2014 14:31, edited 1 time in total.
Obskurni

#95 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Obskurni »

avetinja wrote:@stoner Bi li tebi smetalo da se poljubiš sa muškarcem u usta sa jezikom?
Ako bi te taj događaj duboko potresao, mislim da moraš da preispitaš svoju seksualnost. :izet:
supercali

#96 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by supercali »

avetinja wrote:@stoner Bi li tebi smetalo da se poljubiš sa muškarcem u usta sa jezikom?
a jel se ti ljubis ili tamo neki mujo i suljo?
York Light 100`s

#97 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by York Light 100`s »

It_is_a_Leclerc wrote:Vrlo je zanimljivo kako su sve "sotonske, bludne, pederske države koje tolerišu paradiranje" poput Švedske, Finske, Njemačke, Danske, Velike Britanije u isto vrijeme i države dobrog življenja, visokog standarda, sjajnih uslova, dok su istovremeno "pravovjerne, porodične države" poput BiH, Albanije, Srbije i Ugande simbol zaostalosti, prkno Evrope na koje su svi zaboravili.

Ja bih rekao da je u pozadini svega što su u ovim prvim državama ljudi uglavnom pismeni, obrazovani i gledaju svoja posla, rade sebi i za sebe, dok su kod nas ljudi nepismeni, primitivni i uglavnom vode tuđe brige, kao da nemaju dovoljno svojih, ne rade ništa, već samo umišljaju neprijatelje. Šta vi mislite ?
Možda zato ako se nisi spreman sotonizirati i odbaciti sve vrijednosti ne možeš ući u taj ekskluzivni klub? Jesi li možda o tome mislio? :roll:

Dok budemo god razmišljali kako svakog pedofila treba kroz šake propustiti a ne kao Njemačka da im treba dati hrpu psihologa i psihijatara da bude ponovo spreman za društvo i na slobodi za par mjeseci nećemo nikada biti napredni kao oni jelde?
Last edited by York Light 100`s on 28/09/2014 14:35, edited 1 time in total.
avetinja

#98 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by avetinja »

supercali wrote:
a jel se ti ljubis ili tamo neki mujo i suljo?
Ne ljubim se ja, ali ne znam zašto se seksualna nastranost može smatrati normanom.
Stoner

#99 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Stoner »

Smetalo bi mi jer nisam homoseksualac tako da jedini nacin da se to desi je pod prisilom.

Naravno, zbog toga necu izaci na ulicu i mlatiti one koji to rade uz obostrani pristanak jer nisam debilcina.
RNG_25

#100 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by RNG_25 »

Stoner wrote:Bosna je supak Evrope.
A komentari raznih fasista i homofoba na ovoj temi to i dokazuju.
Od homofoba i fašista gori su mi ovi koji mrze svoju državu. :roll: Ili možda i nisu iz ove države pa pljuju na nju kad im se prohtije.
Locked