Gay Parada - Beograd 28.09.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Creasy

#51 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Creasy »

nema me tamo wrote:
Creasy wrote:
nema me tamo wrote:Joj ko je iole bio s navijacima u " tuci " s policijom taj dobro zna kakav se stampedo napravi kad krenu drotovi.

U kojoj si ti tuči bio? :D
Dosta njih..
Hapšen 2 puta isto tako upravo zbog njih.
Tako da znam o cemu pricam i kako bi se na kraju sve završilo.
Pa bio sam i ja u nekim tučama, pa reko da procijenimo koliko je jak bio taj policijski stampedo... :D

btw, NOVI DETALJI: Žandarmi na Slaviji pretukli premijerovog brata, Andrej Vučić hitno prebačen na VMA!
avetinja

#52 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by avetinja »

Životinje su normalnije od ljudi. Oni barem nisu nastrani. Ako se homoseksualnost ne smatra kao seksualnom nastranošću, onda neka se ne smatra ni ninfomanija, pedofilija, zoofilija itd. Strašno je koliki utucaj ima gej lobi. Da ima pravde i zdravog razuma, bilo bi zabranjeno zaustaviti saobraćaj, da oni održe svoju paradu. Nek se oni ljube u svojim kućama, stanovima, ali neka ne rade to vani, jer nastrano, bolesno i nenormalno.
Capajebo

#53 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Capajebo »

Creasy wrote:
nema me tamo wrote:Joj ko je iole bio s navijacima u " tuci " s policijom taj dobro zna kakav se stampedo napravi kad krenu drotovi.

Dobro je rek'o covjek. Jedino kad nije bio stampeda je Hz - Robija na ciglanama ispod mosta. A i to zato sto su bila samo 4 drota (u 2 auta), i koji nisu ni izasli iz auta. Ostalo sve 0. :D
muzicar_iz_parka

#54 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by muzicar_iz_parka »

Image

Malo čudna milicija, bez ikakvih oznaka:

Image
It_is_a_Leclerc

#55 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by It_is_a_Leclerc »

..život ćemo dati, ali Turci neće šetati Beogradom...

Oj, sunce vam poljubim, ima li šta u toj Srbiji da nisu krivi Turci, muslimani ?!
seshat

#56 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by seshat »

astala_vistala wrote:Treba postovati,i postujem sve sexualne orjentacije,ali paradiranje setanje i sl je totalno bespotrebno,kolko su u beogradu potrosili na osiguranje bolje da su par kuca napravili za poplavljenje,ali nazalost protiv pritiska gay lobija se nemoze i doci ce dan kada ce oni marsirati i i po sarajevu,ni vehabije,ni nikakva organizacija koja svoju pricu temelji na patriotizmu i moralnim nacelima nemoze se suprostaviti tom lobiju sa zapada,jer setace ce u najgorem slucaju cuvati vojska..tu pricu je provalio i cedo jovanovic..ne voli on pedere to je sigurno ali zna da to niko nemoze zaustaviti i sprijeciti,jednostavno predsednik MMF/a je gay i nece poslati kredit,sta je sad :D
Ne plaća se obezbjeđenje na paradama zbog učesnika istih, već se plaća zbog nasilnika koji su željni da ih prebiju, ubiju... Tako da račun za par poplavljenih kuća treba poslati retardiranim, homofobnim nasilnicima...
Da ih niko ne želi tući trebalo bi organizovati obezbjeđenje kao za bilo koji skup nižeg rizika. Ovako...
Capajebo

#57 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Capajebo »

seshat wrote:
astala_vistala wrote:Treba postovati,i postujem sve sexualne orjentacije,ali paradiranje setanje i sl je totalno bespotrebno,kolko su u beogradu potrosili na osiguranje bolje da su par kuca napravili za poplavljenje,ali nazalost protiv pritiska gay lobija se nemoze i doci ce dan kada ce oni marsirati i i po sarajevu,ni vehabije,ni nikakva organizacija koja svoju pricu temelji na patriotizmu i moralnim nacelima nemoze se suprostaviti tom lobiju sa zapada,jer setace ce u najgorem slucaju cuvati vojska..tu pricu je provalio i cedo jovanovic..ne voli on pedere to je sigurno ali zna da to niko nemoze zaustaviti i sprijeciti,jednostavno predsednik MMF/a je gay i nece poslati kredit,sta je sad :D
Ne plaća se obezbjeđenje na paradama zbog učesnika istih, već se plaća zbog nasilnika koji su željni da ih prebiju, ubiju... Tako da račun za par poplavljenih kuća treba poslati retardiranim, homofobnim nasilnicima...
Da ih niko ne želi tući trebalo bi organizovati obezbjeđenje kao za bilo koji skup nižeg rizika. Ovako...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pisnuo:
trambusek88

#58 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by trambusek88 »

Image
nema me tamo

#59 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by nema me tamo »

Capajebo wrote:
Creasy wrote:

Dobro je rek'o covjek. Jedino kad nije bio stampeda je Hz - Robija na ciglanama ispod mosta. A i to zato sto su bila samo 4 drota (u 2 auta), i koji nisu ni izasli iz auta. Ostalo sve 0. :D

Jedina tuca s policijom vrijedna spomena je kad smo na zapadu bili i išli na derbi na Grbavicu..
I na istoku kad smo bacali baklje na jug i krenuše manijaci vrati ih policija ko levate..
I uletise nama na istok kod " voza " a mi se nismo pomjerili ni cenat cak im uputili par šaka u suprotnom pravcu.

I još jedna i to je zadnja!

Protiv Spartaka iz Trnave kuci kad smo pregazili drotove na parkingu..
Zato nam oni vratili troduplo ispred ulaza na sjever.
BadBoy

#60 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by BadBoy »

It_is_a_Leclerc wrote:Vrlo je zanimljivo kako su sve "sotonske, bludne, pederske države koje tolerišu paradiranje" poput Švedske, Finske, Njemačke, Danske, Velike Britanije u isto vrijeme i države dobrog življenja, visokog standarda, sjajnih uslova, dok su istovremeno "pravovjerne, porodične države" poput BiH, Albanije, Srbije i Ugande simbol zaostalosti, prkno Evrope na koje su svi zaboravili.

Ja bih rekao da je u pozadini svega što su u ovim prvim državama ljudi uglavnom pismeni, obrazovani i gledaju svoja posla, rade sebi i za sebe, dok su kod nas ljudi nepismeni, primitivni i uglavnom vode tuđe brige, kao da nemaju dovoljno svojih, ne rade ništa, već samo umišljaju neprijatelje. Šta vi mislite ?
A da ne pričamo o tome kako bi svi "moralni, časni, NORMALNI" ljudi ovih pravovjernih i moralnih država dali te iste bulje za vizu ili azil u jednu od tih prosperitetnih i nastranih zapadnih država.

"ovdje mi je neugodno, al' kod vas ću da prosim"
m_l

#61 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by m_l »

avetinja wrote:Životinje su normalnije od ljudi. Oni barem nisu nastrani. Ako se homoseksualnost ne smatra kao seksualnom nastranošću, onda neka se ne smatra ni ninfomanija, pedofilija, zoofilija itd. Strašno je koliki utucaj ima gej lobi. Da ima pravde i zdravog razuma, bilo bi zabranjeno zaustaviti saobraćaj, da oni održe svoju paradu. Nek se oni ljube u svojim kućama, stanovima, ali neka ne rade to vani, jer nastrano, bolesno i nenormalno.
Ovo je sustina, zasto im se uopce dozvoljavaju te parade?
Creasy

#62 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Creasy »

It_is_a_Leclerc wrote:..život ćemo dati, ali Turci neće šetati Beogradom...

Oj, sunce vam poljubim, ima li šta u toj Srbiji da nisu krivi Turci, muslimani ?!

Pa ono su ti oni iz "1389". Nije ni čudo što spominju Turke. :lol:
Creasy

#63 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Creasy »

nema me tamo wrote:
Capajebo wrote: Dobro je rek'o covjek. Jedino kad nije bio stampeda je Hz - Robija na ciglanama ispod mosta. A i to zato sto su bila samo 4 drota (u 2 auta), i koji nisu ni izasli iz auta. Ostalo sve 0. :D

Jedina tuca s policijom vrijedna spomena je kad smo na zapadu bili i išli na derbi na Grbavicu..
I na istoku kad smo bacali baklje na jug i krenuše manijaci vrati ih policija ko levate..
I uletise nama na istok kod " voza " a mi se nismo pomjerili ni cenat cak im uputili par šaka u suprotnom pravcu.

I još jedna i to je zadnja!

Protiv Spartaka iz Trnave kuci kad smo pregazili drotove na parkingu..
Zato nam oni vratili troduplo ispred ulaza na sjever.

Bio. :D Je l' to ono kad ste onu trojicu zaštitara pobacali sa tribine? Manijaci krenuli na juriš, ali... :D
supercali

#64 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by supercali »

m_l wrote:
avetinja wrote:Životinje su normalnije od ljudi. Oni barem nisu nastrani. Ako se homoseksualnost ne smatra kao seksualnom nastranošću, onda neka se ne smatra ni ninfomanija, pedofilija, zoofilija itd. Strašno je koliki utucaj ima gej lobi. Da ima pravde i zdravog razuma, bilo bi zabranjeno zaustaviti saobraćaj, da oni održe svoju paradu. Nek se oni ljube u svojim kućama, stanovima, ali neka ne rade to vani, jer nastrano, bolesno i nenormalno.
zasto se dozvoljava sff jazz fest maraton giro di sarajevo i slicne stvari?
nema me tamo

#65 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by nema me tamo »

Krisi Bear bio na jugu ili sjeveru? :D

Nisu bili tu zaštitari bila tuca s policijom ispred ulaza na istok jer su se bacale baklje napolju pa onda i unutra isto..

Uletilo 10tak specijalaca u punoj opremi, a bio uzak onaj ulaz pa ih dobro sacekali bakljom a i raja bila naložena opasno. :D
A mozda je i bilo par zaštitara ne sjecam se vecine bio sam fino pjan..
Pa poslije toga sjever krenuo nazad, a mi s istoka tamo pravo kroz zgrade pa na mostu krenuli prema manijacima da ih sretnemo u njihovom povratku kuci.Lud derbi pravo.
S4mpion

#66 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by S4mpion »

Svrha gay parade je čisto nasilje i stvaranje nereda, ne treba im to dozvoliti, neka svoje seksualno opredjeljenje zadrže među svoja 4 zida kao i svi normalni ljudi.
muzicar_iz_parka

#67 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by muzicar_iz_parka »

Zabrana parade je možda jedina stvar oko koje postoji konsenzus između naroda i narodnosti u BiH.
Obskurni

#68 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Obskurni »

Ja vala ne kontam ovaj narod :D
Prije 20 godina nas ganjali po brdima i ubijali zato što smo drugačiji bili i što su nas smatrali nižim oblikom postojanja. A mi sad da budemo pametni hocemo da tučemo i ubijamo po istoj osnovi druge :D Samo zato što mislimo da su ovakvi i onakvi.
Necemo se nikada opametiti definitivno.
seshat

#69 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by seshat »

Capajebo wrote:
seshat wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pisnuo:
Switch on your brain :kiss:
smasma

#70 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by smasma »

S4mpion wrote:Svrha gay parade je čisto nasilje i stvaranje nereda, ne treba im to dozvoliti, neka svoje seksualno opredjeljenje zadrže među svoja 4 zida kao i svi normalni ljudi.
:thumbup:
ovo neko masno plaća ;) cilj ovih sranja je da im se dozvoli da se žene, udaju, da usvajaju djecu, itd itd.
bolest.
avetinja

#71 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by avetinja »

m_l wrote:
Zato što je gej lobi veoma jak. Imaju novac, imaju moć. Gledao sam na tv-u gdje je jedna lezbijka, njihova šefica tog udruženja šta li već, javno rekla da njen cilj nije da oni budu zastićeni, jer to već jesu. Njihov cilj je da iskorijene normalne brakove sa djecom. Cilj je sve manji natalitet. Na Zemlji ima oko 7 milijardi ljudi, Zemlja je preopterećena. Zato se i zakuhavaju ratovi, kako bi se brže riješili većeg broja ljudi, a uporedo pokušavaju stvoriti nastrane generacije kako bi broj rođenih bio sve manji.
S4mpion

#72 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by S4mpion »

Kada bi sav ovaj trud koji ulože na pravljenje ovih sranja po ulicama usmjerili na represiju vlasti, dobili bi svoja EXTRA prava za manje od dan, ali nije im to cilj.

Stalno se pozivaju na ravnopravnost iako imaju jednaka prava kao i ostali građani.

Prava koja oni traže nema nijedan drugi građanin.
supercali

#73 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by supercali »

avetinja wrote:
m_l wrote:
Zato što je gej lobi veoma jak. Imaju novac, imaju moć. Gledao sam na tv-u gdje je jedna lezbijka, njihova šefica tog udruženja šta li već, javno rekla da njen cilj nije da oni budu zastićeni, jer to već jesu. Njihov cilj je da iskorijene normalne brakove sa djecom. Cilj je sve manji natalitet. Na Zemlji ima oko 7 milijardi ljudi, Zemlja je preopterećena. Zato se i zakuhavaju ratovi, kako bi se brže riješili većeg broja ljudi, a uporedo pokušavaju stvoriti nastrane generacije kako bi broj rođenih bio sve manji.
:-)
uglavnomja

#74 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by uglavnomja »

avetinja wrote:
m_l wrote:

De ba :-)

Mogu shvatiti mrznju, gadjenje, steah ... Ali ovu glupost ne.

Vecina gej parova zeli dijete, zenske ga same srede, muski malo teze, ali nije nemoguce. Ne mislim na usvajanje nego na surogat majke i vjestacku oplodnju.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#75 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by pici »

Image

:mrgreen:
Locked