Gay Parada - Beograd 28.09.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

saibaba

#101 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by saibaba »

L u c i f e r wrote:
avetinja wrote:Životinje su normalnije od ljudi. Oni barem nisu nastrani. Ako se homoseksualnost ne smatra kao seksualnom nastranošću, onda neka se ne smatra ni ninfomanija, pedofilija, zoofilija itd. Strašno je koliki utucaj ima gej lobi. Da ima pravde i zdravog razuma, bilo bi zabranjeno zaustaviti saobraćaj, da oni održe svoju paradu. Nek se oni ljube u svojim kućama, stanovima, ali neka ne rade to vani, jer nastrano, bolesno i nenormalno.
E zajebo si se tu malo... :D

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_an ... l_behavior

Svaka seksualna aktivnost koja je je između dvije odrasle i voljne osobe je pravo građanina jer ne dira prava trećeg, za razliku od pedofilije, zoofilije, nekrofilije i sl...
Normalno svako ko je punoljetan ima pravo da radi sa sebe sta hoce dok ne ugrozava pravi drugoga... Ok...
Ja licno nisam vidio zivotinju homosekusalca ... Vidio sam Psa koji gura ćunu u konzervu, vidio sam psa koji ganja macku, u sustini zivotinje gledaju da ga gurnu gdje bilo.... Tako da to nije nikakva referenca...

Licno bih uvjek bio protiv da homoseksualni par usvaja i odgaja djecu... Dijete se ne radja punoljetno i mislim da niko nema pravo odabrati za dijete da raste u takvom ne prirodnom okruzenju ...
Zasto je ne prirodno ? Jednostavno zato sto takvi parovi ne mogu imati djecu prirodno ...
muzicar_iz_parka

#102 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by muzicar_iz_parka »

Ja imam certifikat za liječenje lezbejki.
Veoma povoljne cijene. :D
summerwine

#103 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by summerwine »

It_is_a_Leclerc wrote:Meni samo nisu jasni Bošnjaci koji podržavaju ove beogradske huligane ?!

Halo, ljudi, govorimo o ekipi koja svako malo viče - "Nož, žica, Srebrenica", koja je zapalila džamiju, koja svakog Ramazana polupa prozore na turbetu, itd..

Ne znam koliki peder moraš biti, da mi budeš mrskiji od ovih beogradskih fašista.

:thumbup:
avetinja

#104 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by avetinja »

Stoner wrote:
avetinja wrote:@stoner Bi li tebi smetalo da se poljubiš sa muškarcem u usta sa jezikom?
Smetalo bi mi jer nisam homoseksualac tako da jedini nacin da se to desi je pod prisilom.

Naravno, zbog toga necu izaci na ulicu i mlatiti one koji to rade uz obostrani pristanak jer nisam debilcina.

Tačno. Smetalo bi ti, jer nisi seksulno nastran. Ja nisam rekao da odobravam nasilje, nego da ne odobravam paradu. Neka se oni ljube u svojim kućama, stanovima, ali ne moraju to raditi i vani, jer po meni homoseksualnost nije normalna.
Reglan

#105 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Reglan »

Jesu ce poceli rokati. :izet:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#106 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by KatarinaKosaca »

Protiv sam nasilja nad bilo kim i u tom smislu bih uviijek podrzala setnjom one fizicki ugrozene samo zato sto su gay. Ipak, nije mi nikako i vec godinama jasno zasto se adi sexualnog oprdijelenja treba paradirati, a jos manje mi je jasno zasto se zove parada ponosa. Ponos nema veze sa sexualnim oprdjelnjem. I kladim se da svim ljutim zagovornicima gay populacije ne bi bilo niti svejedno, a kamoli drago da im je dijete homo
supercali

#107 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by supercali »

avetinja wrote:
supercali wrote:
avetinja wrote:@stoner Bi li tebi smetalo da se poljubiš sa muškarcem u usta sa jezikom?
a jel se ti ljubis ili tamo neki mujo i suljo?
Ne ljubim se ja, ali ne znam zašto se seksualna nastranost može smatrati normanom.
pa ne stavljam ga ni ja u guzu djevojkama al ne znam zasto se to smatra normalnim i vecina ga stavlja a nikome ne govorim da to ne radi a posebno ih ne bijem ako neko kaze da to radi
S4mpion

#108 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by S4mpion »

Stoner wrote:
Sta je seksualna nastranost? Jel analni sex nastran? Jel Muhammed nastran zbog djevojcice Aise?
Sta je sa ljudima koji se radjaju sa neuravnotezenim nivoom hormona, jesu oni krivi?
Sta je sa pederima zivotinjskog carstva?

Idi spavaj.
Uzrok homoseksualnosti nije poznat, životinjsko carstvo ne poznaje homoseksualnost, pa izbjegavaj zloupotrebu informacija.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#109 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Chmoljo »

It_is_a_Leclerc wrote:Meni samo nisu jasni Bošnjaci koji podržavaju ove beogradske huligane ?!

Halo, ljudi, govorimo o ekipi koja svako malo viče - "Nož, žica, Srebrenica", koja je zapalila džamiju, koja svakog Ramazana polupa prozore na turbetu, itd..

Ne znam koliki peder moraš biti, da mi budeš mrskiji od ovih beogradskih fašista.
fino rečeno.

vala mogu me i je*at, ali nikada ne bih podržao ove humanitarne organizacije iz 1389. svako ko staje rame uz rame sa njima, neka se dobro zapita.

bar na sekundu.
Stoner

#110 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Stoner »

avetinja wrote:

Tačno. Smetalo bi ti, jer nisi seksulno nastran. Ja nisam rekao da odobravam nasilje, nego da ne odobravam paradu. Neka se oni ljube u svojim kućama, stanovima, ali ne moraju to raditi i vani, jer po meni homoseksualnost nije normalna.
Ne izlaze oni da ih ti vidiš ili da nekog zajebu. Izlaze iz istog razloga zašto izlaze i radnici, drugi protestanti itd.
Izlaze da se bore za svoja prava, a to je univerzalno pravo na ljubav i da sutra po njima ne roka neko lovačko društvo.

I heteroseksualni parovi se ljube na ulicama i to nikome ovdje ne smeta jer smo normalno društvo po tom pitanju, s druge strane imaš Falluju gdje će ti odsjeći glavu ako svoju voljenu ufatiš za ruku.Jer tamo to nije normalno.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#111 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by pici »

sretna prajdiCa
Image

Ćiko popravlja transparenat
Image
S4mpion

#112 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by S4mpion »

supercali wrote:
avetinja wrote: Ne ljubim se ja, ali ne znam zašto se seksualna nastranost može smatrati normanom.
pa ne stavljam ga ni ja u guzu djevojkama al ne znam zasto se to smatra normalnim i vecina ga stavlja a nikome ne govorim da to ne radi a posebno ih ne bijem ako neko kaze da to radi
Zašto na sva zvona bombardovat društvo informacijama o onom što radiš među svoja 4 zida? Nebitno jesi li gay ili hetero.
S4mpion

#113 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by S4mpion »

Zašto misliš da istih tih huligana nema i na "šarenoj" strani?
Stoner

#114 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Stoner »

S4mpion wrote: Uzrok homoseksualnosti nije poznat, životinjsko carstvo ne poznaje homoseksualnost, pa izbjegavaj zloupotrebu informacija.
Stvar je u tome da ne postoji samo jedan uzrok, na seksualnu orijentaciju i na samu seksualnost jedinke utiču biološki, psihološki i društveni i kulturološki faktori.

Evo kako ne poznaju, sljedbenici Šejtana. Mislim da ti ne znaš šta je homosexualnost.

http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual ... in_animals
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#115 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Velkoski »

Živjela Wikipedia i besplatno znanje.

L u c i f e r

#116 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by L u c i f e r »

saibaba wrote:
L u c i f e r wrote:
avetinja wrote:Životinje su normalnije od ljudi. Oni barem nisu nastrani. Ako se homoseksualnost ne smatra kao seksualnom nastranošću, onda neka se ne smatra ni ninfomanija, pedofilija, zoofilija itd. Strašno je koliki utucaj ima gej lobi. Da ima pravde i zdravog razuma, bilo bi zabranjeno zaustaviti saobraćaj, da oni održe svoju paradu. Nek se oni ljube u svojim kućama, stanovima, ali neka ne rade to vani, jer nastrano, bolesno i nenormalno.
E zajebo si se tu malo... :D

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_an ... l_behavior

Svaka seksualna aktivnost koja je je između dvije odrasle i voljne osobe je pravo građanina jer ne dira prava trećeg, za razliku od pedofilije, zoofilije, nekrofilije i sl...
Normalno svako ko je punoljetan ima pravo da radi sa sebe sta hoce dok ne ugrozava pravi drugoga... Ok...
Ja licno nisam vidio zivotinju homosekusalca ... Vidio sam Psa koji gura ćunu u konzervu, vidio sam psa koji ganja macku, u sustini zivotinje gledaju da ga gurnu gdje bilo.... Tako da to nije nikakva referenca...

Licno bih uvjek bio protiv da homoseksualni par usvaja i odgaja djecu... Dijete se ne radja punoljetno i mislim da niko nema pravo odabrati za dijete da raste u takvom ne prirodnom okruzenju ...
Zasto je ne prirodno ? Jednostavno zato sto takvi parovi ne mogu imati djecu prirodno ...
E ako ti nisi vidio, onda to nije referenca, mada nauka tvrdi drugačije... :D
Vjerovatno se životinje ne bave ni oralnim seksom...?

:evil:

Znači, heteroseksualni parovi koji imaju djecu ne bi mogli ni usvojiti jer to nije prirodno?

Osim toga šta je stim da je 99,9% gejeva odraslo u "prirodnim" porodicama, a ispali su "neprirodni"...?
supercali

#117 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by supercali »

S4mpion wrote:
supercali wrote:
avetinja wrote: Ne ljubim se ja, ali ne znam zašto se seksualna nastranost može smatrati normanom.
Zašto na sva zvona bombardovat društvo informacijama o onom što radiš među svoja 4 zida? Nebitno jesi li gay ili hetero.
zato sto ce te bez toga neki kreten u parku izudarati jer nisi isti kreten kao on
sta mislis sto je martin luther king poveo mars na washington?
sta on ima na sva zvona bombardovati sto ga tamo neki farmer jebe i izrabljuje kako zeli
sta na sva zvona denisova majka bombarduje medije sto je njen sin ubijen to je ionako samo pojedinacni slucaj
sto se blokirala raskrsnica kad je ubijen mistric?
S4mpion

#118 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by S4mpion »

Stoner wrote:
S4mpion wrote: Uzrok homoseksualnosti nije poznat, životinjsko carstvo ne poznaje homoseksualnost, pa izbjegavaj zloupotrebu informacija.
Stvar je u tome da ne postoji samo jedan uzrok, na seksualnu orijentaciju i na samu seksualnost jedinke utiču biološki, psihološki i društveni i kulturološki faktori.

Evo kako ne poznaju, sljedbenici Šejtana. Mislim da ti ne znaš šta je homosexualnost.

http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual ... in_animals
Nije poznat uzrok homoseksualnosti niti koliko ih ima tako da je suvišno govoriti o tome. Postoje indicije da je homoseksualnost posljedica lošeg položaja u društvu, ali nije dokazano, a pogotovo nije dokazano da se čovjek rađa kao homoseksualac, pa bi bilo dobro da zaobiđemo nagađanja dok nauka ne potvrdi drugačije.

Što se tiče životinjskog svijeta, nije stvar u tome da ja ne znam šta je homoseksualnost, već ti ne poznaješ životinjske zakone i njihovo ponašanje. Životinjski zakoni ne vrijede za ljude. Ukoliko ovim materijalom želiš prodati priču kako je homoseksualnost prirodna, imaj na umu da životinje praktikuju i "incest" i silovanje...
Fallen Angels

#119 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Fallen Angels »

pici wrote:sretna prajdiCa
Image
Najjace su bradavice mmmm.Salu na stranu :mrgreen: .Nego sta mislis kako bi izgledao Pride u Sarajevu :lol: :mrgreen:
L u c i f e r

#120 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by L u c i f e r »

S4mpion wrote:
Stoner wrote:
Sta je seksualna nastranost? Jel analni sex nastran? Jel Muhammed nastran zbog djevojcice Aise?
Sta je sa ljudima koji se radjaju sa neuravnotezenim nivoom hormona, jesu oni krivi?
Sta je sa pederima zivotinjskog carstva?

Idi spavaj.
Uzrok homoseksualnosti nije poznat, životinjsko carstvo ne poznaje homoseksualnost, pa izbjegavaj zloupotrebu informacija.
Ne prosipaj se bolan, pa prepun je internet naučnih članaka na tu temu... :)

One species in which exclusive homosexual orientation occurs, however, is that of domesticated sheep (Ovis aries).[8][9] "About 10% of rams (males) refuse to mate with ewes (females) but do readily mate with other rams."[9]
S4mpion

#121 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by S4mpion »

supercali wrote:
S4mpion wrote: Zašto na sva zvona bombardovat društvo informacijama o onom što radiš među svoja 4 zida? Nebitno jesi li gay ili hetero.
zato sto ce te bez toga neki kreten u parku izudarati jer nisi isti kreten kao on
sta mislis sto je martin luther king poveo mars na washington?
sta on ima na sva zvona bombardovati sto ga tamo neki farmer jebe i izrabljuje kako zeli
sta na sva zvona denisova majka bombarduje medije sto je njen sin ubijen to je ionako samo pojedinacni slucaj
sto se blokirala raskrsnica kad je ubijen mistric?
I parada će spriječiti da te neko slomi u parku...
avetinja

#122 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by avetinja »

Stoner wrote:
avetinja wrote:

Ne izlaze oni da ih ti vidiš ili da nekog zajebu. Izlaze iz istog razloga zašto izlaze i radnici, drugi protestanti itd.
Izlaze da se bore za svoja prava, a to je univerzalno pravo na ljubav i da sutra po njima ne roka neko lovačko društvo.

I heteroseksualni parovi se ljube na ulicama i to nikome ovdje ne smeta jer smo normalno društvo po tom pitanju, s druge strane imaš Falluju gdje će ti odsjeći glavu ako svoju voljenu ufatiš za ruku.Jer tamo to nije normalno.

Ja opet kažem da nije normalno da se homoseksualnost smatra normalnom. U nekim Islamskim zemljama zakoni su veoma strogi, ali naravno da i to ne odobravam.
S4mpion

#123 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by S4mpion »

L u c i f e r wrote:
Ne prosipaj se bolan, pa prepun je internet naučnih članaka na tu temu... :)

One species in which exclusive homosexual orientation occurs, however, is that of domesticated sheep (Ovis aries).[8][9] "About 10% of rams (males) refuse to mate with ewes (females) but do readily mate with other rams."[9]
Opet školovanje na wikipediji. :D

Nemaš dovoljno znanja da bismo nastavili dalje na ovu temu.
Šveđanin

#124 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Šveđanin »

Zalosno je da je gay parada jedina stvar oko koje ce se narod masovno organizovano pobuniti.

Skickat från min iPhone via Tapatalk
Stoner

#125 Re: Gay Parada - Beograd 28.09.

Post by Stoner »

S4mpion wrote:
Nije poznat uzrok homoseksualnosti niti koliko ih ima tako da je suvišno govoriti o tome. Postoje indicije da je homoseksualnost posljedica lošeg položaja u društvu, ali nije dokazano, a pogotovo nije dokazano da se čovjek rađa kao homoseksualac, pa bi bilo dobro da zaobiđemo nagađanja dok nauka ne potvrdi drugačije.
OK. Svejjedno nauka kaže da je homoseksualnost nešto sasvim normalno i tu priča završava. Nauka kaže svašta, a ne bi bilo lijepo selektivno birati ono što ti se sviđa kao opravdanje da sutra ugoržavaš nečiji život ili podržavaš one koji to čine.
S4mpion wrote: Što se tiče životinjskog svijeta, nije stvar u tome da ja ne znam šta je homoseksualnost, već ti ne poznaješ životinjske zakone i njihovo ponašanje. Životinjski zakoni ne vrijede za ljude. Ukoliko ovim materijalom želiš prodati priču kako je homoseksualnost prirodna, imaj na umu da životinje praktikuju i "incest" i silovanje...
Ne, ne, stvar je u tome da su i homo sapiensi vrsta životinje, a razlika između mene i majmuna ta što ja imam sposobnost kritičkog rasuđivanja i mogu da kontrolišem svoje nagone, majmun to ne može. Itekako vrijede mnogi.
Pa i incest i silovanje su prirodni. Razlog zašto su zabranjeni nije isti kao i za homoseksualnost.

Da se društvo vodi tvojom logikom i percepcijom (ne)prirodnosti sutra bi nam bankrotirala farmaceutska industrija.
Locked