Normalno svako ko je punoljetan ima pravo da radi sa sebe sta hoce dok ne ugrozava pravi drugoga... Ok...L u c i f e r wrote:E zajebo si se tu malo...avetinja wrote:Životinje su normalnije od ljudi. Oni barem nisu nastrani. Ako se homoseksualnost ne smatra kao seksualnom nastranošću, onda neka se ne smatra ni ninfomanija, pedofilija, zoofilija itd. Strašno je koliki utucaj ima gej lobi. Da ima pravde i zdravog razuma, bilo bi zabranjeno zaustaviti saobraćaj, da oni održe svoju paradu. Nek se oni ljube u svojim kućama, stanovima, ali neka ne rade to vani, jer nastrano, bolesno i nenormalno.![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_an ... l_behavior
Svaka seksualna aktivnost koja je je između dvije odrasle i voljne osobe je pravo građanina jer ne dira prava trećeg, za razliku od pedofilije, zoofilije, nekrofilije i sl...
Ja licno nisam vidio zivotinju homosekusalca ... Vidio sam Psa koji gura ćunu u konzervu, vidio sam psa koji ganja macku, u sustini zivotinje gledaju da ga gurnu gdje bilo.... Tako da to nije nikakva referenca...
Licno bih uvjek bio protiv da homoseksualni par usvaja i odgaja djecu... Dijete se ne radja punoljetno i mislim da niko nema pravo odabrati za dijete da raste u takvom ne prirodnom okruzenju ...
Zasto je ne prirodno ? Jednostavno zato sto takvi parovi ne mogu imati djecu prirodno ...