Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

madner

#76 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by madner »

SaraLe wrote:
madner wrote:
SaraLe wrote: Samo nas ostavite na miru i pustite da radimo JAVNO ono sto i vi radite 8)
Ko ti brani da radiš isto što i mi, samo moraš nac nekog frajera. :D
Jesi ti sebi nasao FRAJERA :oops: :D pa sad bi i ja trebala :? :-)
To napadaš moj macho lik, da ispadnem derpe pred ljudima. :D

Sreca da sam totalno siguran u sebe. :skoljka: :run:
sffovac

#77 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by sffovac »

fantom slobode wrote:
SaraLe wrote:
fantom slobode wrote:Nego hoce li se javiti vise kakav gay momak ili kakva devojka sto voli devojke, nesto su mi dosadili ovi komentari heteroseksualaca sto googlaju pa onda postavljaju duge clanke.Nije valjda da ta gay populacija ne koristi net, ili mozda oni opet samo idu na svoje forume, nesto mi to nije bas dobro, kako ce se taj jaz premostiti?Kada cemo vise cuti iskrenu pricu homoseksualca ovdje?
Samo nas ostavite na miru i pustite da radimo JAVNO ono sto i vi radite 8)
Evo napokon nekog ko moze da progovori iz licnog iskustva, je li ovo sve sto mozes da nam kazes?Sto se mene licno tice, bujrum, ne bih da sprijecavam tudje zelje.Mozes li sa nama podijeliti svoje misljenje vezano za temu, imaju li se cega bojati gay gosti u Beogradu, a bilo bi i lijepo da otvoris teme vezane za homoseksualnost, iz tvog licnog iskustva.Toliko je tema heteroseksualaca, eto ti otvoreno rece da te interes vuce ka istom polu, vrlo pozitivno, nadam se da ce se javiti jos ljudi koji imaju iste seksualne afinitete kao ti.Tvoj duzi komentar, zasnovan na licnom iskustvu bio bi pravi doprinos temi i dao bi svima vise informacija o stvarnom zivotu jednog predstavnika gay populacije. Da li zivis u Bosni i Hercegovini i susreces li se licno sa neprijatnostima, zbog svog seksualnog izbora? Toliko pitanja, na koje nam ti mozes dati odgovor iz prve ruke.
jesil ti ozbiljan, pa ko da su pederi s marsa spali pa ih nikad u zivotu nisi vidio
sigurno ih dosta znas, a da nisi ni svjestan
onda mene zovu homofobom, a neki bi ih u zoo stavili da ih raja gleda, jer su toboze toliko razliciti
ma ljudi su ko i mi samo sto to rade kako ne treba, mozda im niko nije pokazao gdje ide uticnica, a gdje utikac
SaraLe

#78 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by SaraLe »

fantom slobode wrote:
SaraLe wrote:
fantom slobode wrote:Nego hoce li se javiti vise kakav gay momak ili kakva devojka sto voli devojke, nesto su mi dosadili ovi komentari heteroseksualaca sto googlaju pa onda postavljaju duge clanke.Nije valjda da ta gay populacija ne koristi net, ili mozda oni opet samo idu na svoje forume, nesto mi to nije bas dobro, kako ce se taj jaz premostiti?Kada cemo vise cuti iskrenu pricu homoseksualca ovdje?
A sta bi ti to javno radila/radio, ljudi rade razne stvari javno, nije to nekako uniformno.Hajde pojasni nam malo vise ovu izjavu, ako ti nije tesko.
Vec sam jednom napisala :-)
Ali evo, da ti ponovim
Ako ti mozes izaci sa svojom djevojkom, biti zagrljen sa njom na ulici :)
Nek mogu i drugi, pa makar to bile dvije djevojke ili dva momka 8)
kicky

#79 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by kicky »

sffovac wrote: ma ljudi su ko i mi samo sto to rade kako ne treba, mozda im niko nije pokazao gdje ide uticnica, a gdje utikac
to što moja žica ne ide na prednji, nego na stražnji utikač je tako jer meni tako odgovara, jer sam rođen kao takav, jer me ne zadovoljava heteronormativnost u tom smislu!!! uostalom, valjda mi daješ za prvo da sam oderdim đe je utičnica, a đe utikač...sve je to i više nego prirodno!!!

p.s. nije mi namjera biti dekutantan, samo se prilagođavam diskurzivnim praksama ovog foruma, tj teme!!!
Last edited by kicky on 18/04/2008 00:25, edited 2 times in total.
fantom slobode

#80 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by fantom slobode »

SaraLe wrote:
madner wrote:
SaraLe wrote:
Ko ti brani da radiš isto što i mi, samo moraš nac nekog frajera. :D
ma ovo meni bi sa tvoje strane bas onako homofobicna izjava, valjda drustvo utice na nju, trebala bi smatrati to nekako normalnim i lijepim, ko zna mozda ne volis muskarce koji vole muskarce.Nadam se da nisam u pravu, nekako mi paradoks da je kod tebe prisutna ta homofobija.
A sto se mene tice, mozes slobodno setati sa svojom djevojkom ili doticni sa svojim momkom.Ne znam sto ne setate?Nekako mi se cini da ih vidjam, pa ne znam sta je tu problem.Hoces li otvoriti temu sa svojim licnim iskustvima, da eto svi saznaju sa kakvim se ti licno problemima susreces?
max_power

#81 Re: Euro pederi i pop Djujicevi heteroseksualci

Post by max_power »

ja.neron wrote:
Meshtar wrote:
The__Doctor wrote:Lako je sada biti pametan i osudjivati Beogradjane ali prvo se treba zapitati kako bi takva parada prosla u Sarajevu, ja mislim da bi gayevi dobili batina isto ko u Beogradu :D

Mislim da si u pravu, kad skontam HZ, Manijaci, FK Vehabije....isto bi bilo kao i bilo gdje na Balkanu.
i ja ću ih tući ako budu paradirali SARAJEVOM također samo da se zna pa me proglasite homofobom
Ja bih radije zivio u gradu punom pedera i lezbejki nego u gradu punom takvih koji mrze nekoga samo zato jer je malo drugaciji.
Pa valjda bi se u tom gradu nasla neka koja je malo bi... :D a mozda i dvije :D
SaraLe

#82 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by SaraLe »

Jesi ti sebi nasao FRAJERA :oops: :D pa sad bi i ja trebala :? :-)[/quote]
ma ovo meni bi sa tvoje strane bas onako homofobicna izjava, valjda drustvo utice na nju, trebala bi smatrati to nekako normalnim i lijepim, ko zna mozda ne volis muskarce koji vole muskarce.Nadam se da nisam u pravu, nekako mi paradoks da je kod tebe prisutna ta homofobija.
A sto se mene tice, mozes slobodno setati sa svojom djevojkom ili doticni sa svojim momkom.Ne znam sto ne setate?Nekako mi se cini da ih vidjam, pa ne znam sta je tu problem.Hoces li otvoriti temu sa svojim licnim iskustvima, da eto svi saznaju sa kakvim se ti licno problemima susreces?[/quote][/quote]

Nije to bila homofobicna izjava :-) cisto sam ga zezala malo :D
Evo odgovoricu i na neka pitanja 8)
Zivim u BiH nisam imala problema, doduse nisam se ni "exponirala" na cesti ili u javnosti, ne zelim ovarati temu o svojim licnim iskustvima :roll: to bi zadrzala za sebe 8-)
Kazes sto se tebe licno tice, ne bi ti smetalo da vidis dva momka ili dvije djevojke na ulici, lijepo od tebe 8)
Ali sam isto tako sigurna da znas da si u manjini ;-) nazalost :-?
fantom slobode

#83 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by fantom slobode »

Eto steta sto neces da podijelis iz prve ruke iskustva homoseksualca, jer meni su dosadile floskule heteroseksualaca prepisane ili kopirane sa neta.Ponavljaju stvari, a iza sebe nemaju licnog, prakticnog iskustva, mislim da se tako mnogo bolje priblizi drugim nesto sto ne poznaju dovoljno.A nesto sto se ne poznaje, to se moze i lako mrziti, zar ne! Zato mislim da bi ipak trebala da budes aktivnija makar u ovom virtualnom svijetu, ako te vec stvarni svijet ogranicava u tim stvarima.Naravno, tesko mi je procijeniti koliko ti mislis da su ti velika ogranicenja.Naravno, radi se o tvom licnom izboru, da li ces ograniciti svoje komentare na forumu, ovdje ja samo iznosim svoje razmisljanje o tome sto ti napisa u zadnjem komentaru.
kicky

#84 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by kicky »

fantom slobode wrote:Eto steta sto neces da podijelis iz prve ruke iskustva homoseksualca, jer meni su dosadile floskule heteroseksualaca prepisane ili kopirane sa neta.Ponavljaju stvari, a iza sebe nemaju licnog, prakticnog iskustva, mislim da se tako mnogo bolje priblizi drugim nesto sto ne poznaju dovoljno.A nesto sto se ne poznaje, to se moze i lako mrziti, zar ne! Zato mislim da bi ipak trebala da budes aktivnija makar u ovom virtualnom svijetu, ako te vec stvarni svijet ogranicava u tim stvarima.Naravno, tesko mi je procijeniti koliko ti mislis da su ti velika ogranicenja.Naravno, radi se o tvom licnom izboru, da li ces ograniciti svoje komentare na forumu, ovdje ja samo iznosim svoje razmisljanje o tome sto ti napisa u zadnjem komentaru.
ja sam pokušao biti aktivan u ovom virtualnom svijetu kad je tema bila homoseksulanost na podforumu ''sex'', na kraju se sve svelo na vređanje, a jedine osobe koje su imale ''normalan'' stav bile su one od kojih sam to i očekivao - anais nin, mircerka i pitt...nakon toga izgubiš volju za afrimaciju, ili barem pokušaj prezentacije gay ljudi kao potpuno normalnih ljudi, štoviše...
fantom slobode

#85 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by fantom slobode »

kicky wrote:
fantom slobode wrote:Eto steta sto neces da podijelis iz prve ruke iskustva homoseksualca, jer meni su dosadile floskule heteroseksualaca prepisane ili kopirane sa neta.Ponavljaju stvari, a iza sebe nemaju licnog, prakticnog iskustva, mislim da se tako mnogo bolje priblizi drugim nesto sto ne poznaju dovoljno.A nesto sto se ne poznaje, to se moze i lako mrziti, zar ne! Zato mislim da bi ipak trebala da budes aktivnija makar u ovom virtualnom svijetu, ako te vec stvarni svijet ogranicava u tim stvarima.Naravno, tesko mi je procijeniti koliko ti mislis da su ti velika ogranicenja.Naravno, radi se o tvom licnom izboru, da li ces ograniciti svoje komentare na forumu, ovdje ja samo iznosim svoje razmisljanje o tome sto ti napisa u zadnjem komentaru.
ja sam pokušao biti aktivan u ovom virtualnom svijetu kad je tema bila homoseksulanost na podforumu ''sex'', na kraju se sve svelo na vređanje, a jedine osobe koje su imale ''normalan'' stav bile su one od kojih sam to i očekivao - anais nin, mircerka i pitt...nakon toga izgubiš volju za afrimaciju, ili barem pokušaj prezentacije gay ljudi kao potpuno normalnih ljudi, štoviše...
E pa sa tim onda ne mijenjas nista, sve ostaje kako jeste, a mrznja prema nepoznatom postaje veca.Po meni ne bi trebao cekati da to neko drugi odradi za tebe, ako smatras to normalnim, onda se bori za to da postane prihvaceno u drustvu.Nekako sa tim pasivnim posmatranjem, ne donosis nikakve promjene, zatvaras se u svoj svijet, grupisanje ne donosi neku srecu za drustvo.Ne znam sto je to veliki problem, valjda virtualni svijet daje vise sansi za to, nego pravi.Podijeli iskustvo sa drugima, a ako te vrijedjaju, valjda imaju tu moderatori da to ocijene, eto ti pobroja neke.
kicky

#86 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by kicky »

fantom slobode wrote: E pa sa tim onda ne mijenjas nista, sve ostaje kako jeste, a mrznja prema nepoznatom postaje veca.Po meni ne bi trebao cekati da to neko drugi odradi za tebe, ako smatras to normalnim, onda se bori za to da postane prihvaceno u drustvu.Nekako sa tim pasivnim posmatranjem, ne donosis nikakve promjene, zatvaras se u svoj svijet, grupisanje ne donosi neku srecu za drustvo.Ne znam sto je to veliki problem, valjda virtualni svijet daje vise sansi za to, nego pravi.Podijeli iskustvo sa drugima, a ako te vrijedjaju, valjda imaju tu moderatori da to ocijene, eto ti pobroja neke.
zanimljivo razmišljanje, samo što baš nemam živaca niti vremena za takv nešto! i da, afirmaciju pokušavam ostvariti u realnom svijetu u jednoj ''oazi slobodnog mišljenja'' koja je na prvi pogled utopistička, ali je zapravo vrlo realna - radi se o visokoj akademskoj ustanovi (usuđujem se reći najvećoj u Hrvatskoj), tako da mi taj svijet ''realne iluzije'' odgovara, pa dokle, vidjet ću! Generalno se slažem s tobom, ali aktivizam se često svede na zadovoljavanje partikularnih, niskih interesa tih ''aktivista''!!!
E, sad BiH je prilično zanimljiva u tom pogledu, jer očito je homofobija jedina paradigma oko koje se može zadobiti svenacionalni konsenzus, a jasno je da nijedna stranka u BiH nikad nije otvorila to pitanje. Nije BiH iznimka u tome, u Hrvatskoj je ista stvar, nikad ni SDP, ni HNS (stranke lijevog centra i centra) nikad nisu otvorila ova pitanja, nego su ih uvijek otvarali entuzijstični pojednici iz navedenih partija neimajući jasnu podršku stranke. Po tom pogledu Srbija je ispred nas jer ima stranku u čijoj poliričkoj platformi postoji ''ravnopravnost gay populacije'' kao odrednica koja će se pokušat ostvariti pute institucijiskih promjena! Veseli me svako konstruktivno i normalno razmišljanje!
madner

#87 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by madner »

fantom slobode wrote:
SaraLe wrote:

A sto se mene tice, mozes slobodno setati sa svojom djevojkom ili doticni sa svojim momkom.Ne znam sto ne setate?Nekako mi se cini da ih vidjam, pa ne znam sta je tu problem.Hoces li otvoriti temu sa svojim licnim iskustvima, da eto svi saznaju sa kakvim se ti licno problemima susreces?
Malo si fulio, ja nju provociro da može raditi sve što drugi rade ako nađe partnera drugog spola, ona mene provocirala da sam peder.

Ne moraš baš sve 100% ozbiljno svatit. :D
kicky

#88 Re: Euro pederi i pop Djujicevi heteroseksualci

Post by kicky »

zoom66 wrote:

18. apr. 2008. 01:40 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje”
» ja.neron - 2 sedmice

:)
Veseli mi činjenica što ovaj forum poštuje i sprovodi, kod nas nepostojeći Zakon protiv govora mržnje...Kažem vam, stvari se mijenjaju...Nekad si mogao protiv pedera svašta reći pa bi prošo i s pohvalama, a danas zaradiš dvotjedni ban! SA-X respect!!!
Taras Buljba

#89 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Taras Buljba »

Ovdje ga neche prošetati.

Sigurno.
visocicaguy

#90 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by visocicaguy »

naravno da je homoseksualnost BOLEST i nista drugo. kao i pedofilija, uostalom..

bolest ljudskog uma, koja, kad bi zahvatila kompletno covjecantstvo rezultirala bi IZUMRLOM VRSTOM u roku od samo 100-njak godina

prema tome, slobodno se moze reci da je HOMOSEKSUALNOST = GENOCID, stoga tu pojavu treba iskorijeniti, i ne dati da uopce dodje pred nas kucni prag
Taras Buljba

#91 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Taras Buljba »

Mišljenja sam da sa-x radi pederima medvjedju uslugu.

Stvara im idilichnu atmosferu, a vjerujte mi ako se usude izachi na ulice da che prvo dochi do tuche medju grupacijama koje che ih htjeti tuchi.

Naime pobjednik u toj tuchi che izvojevati pravo da tuche pedere.

I nema potrebe da me bannujete, jer ja samo iznosim realnu situaciju.

Znachi idem više u korist pedera nego sa-x ---
jeza u ledja

#92 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by jeza u ledja »

Nego, ovi nasi domaci homofobi, mogli bi i vi neku nasu verziju "Obraza" da organizujete. Sta mislite? Mislim, ono, tu ste negdje.
Last edited by jeza u ledja on 18/04/2008 09:50, edited 1 time in total.
Gray

#93 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Gray »

visocicaguy wrote:naravno da je homoseksualnost BOLEST i nista drugo. kao i pedofilija, uostalom..

bolest ljudskog uma, koja, kad bi zahvatila kompletno covjecantstvo rezultirala bi IZUMRLOM VRSTOM u roku od samo 100-njak godina

prema tome, slobodno se moze reci da je HOMOSEKSUALNOST = GENOCID, stoga tu pojavu treba iskorijeniti, i ne dati da uopce dodje pred nas kucni prag

Tako je, tako je.

A vala, kda smo već tu, treba iskorijeniti i one crnce, svi znamo da su oni glupi, ne znaju nista osim skakat i ubijat, krat i silovat, sve ih treba na jedno mjesto, u kakav zatvor, pa ih se tamo riješiti. Ne do Bog da mi se sutra kćerka uda za kakvog crnca pa da mi unuk/a bude nako smeđkast.

A i oni cigani vala, smrde, kradu, polijevaju benzinom starice, i njih bi trebali tamo, nikakve koiristi od njih nemamo, samo smetaju društvu. Neću ni njih pred kućni prag, da mi sutra dosele u moju zgradu odmah bih ih pošamarao.

A i Židove one ne mogu, njih sa ciganima, crncima i homoselsualcima treba sve fino izmjestiti negdje da zive, a nama da ne smetaju to cemo ograditi nekakvom žicim, električnom ogradom, pa možemo naći i koga da ih čuva dok su tamo, de ne izlaze bezveze kada im je tamo ionako bolje.

-------------------------------

E to ti je ta ideologija "treba njih sve istrijebiti", čisto Hitlerovsko razmišljanje. Zar tako nisu razmišljali nacisti u II svjetskom ratu, pa ubili milione ljudi u koncentracionim logorima? Zar tako nisu razmišljali četnici za muslimane?

Najlakše je tako, hajmo ubiti sve koje nisu kao mi. A ko kaže da ti sutra nećeš biti drugačiji? Da sutra ti nećeš biti taj koji se razlikuje od ostatka društva, pa će drugi željeti tebe da istrijebe?

Ja sam heteroseksualac, ali vjerujem na pravo ljudi da biraju, sviđalo se to meni ili ne. Kao što je neko rekao, sigurno neću postati homoseksualaca ako vidim neki homoseksualni par u javnosti ili njihovu paradu.

I oni imaju prava kao i svi drugi, i ako žele javno da to ispoljavaju i to je njihovo pravo, a vi što biste prvi ištli da ih tučete svaka vam čast, nadam se da ste ponosni na sebe :roll:
KYLIE

#94 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by KYLIE »

kicky wrote:
SaraLe wrote: Samo nas ostavite na miru i pustite da radimo JAVNO ono sto i vi radite 8)
ja se nadam da se taj dan bliži...živim zadnjih godina u Zagrebu i ovdje su se stvari drastično promjenile, mijenjaju se stvari i kod nas smao malo sporije! Akobogda, svanut će i taj dan!!! I to vrlo brzo!!!
auuuuuu, ma nek tebi svane ali ne moras to nametati drugima
Fair Life

#95 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Fair Life »

visocicaguy wrote:...
Ovakve pametne poput tebe treba... necu reci iskorijeniti.
Taras Buljba

#96 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Taras Buljba »

Fair Life wrote:
visocicaguy wrote:...
Ovakve pametne poput tebe treba... necu reci iskorijeniti.

Stare četničke metode .
max_power

#97 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by max_power »

Majke mi ove neke izjave homofobicara su za psihijatriju, evo ja nisam od te struke ali onako laicki primjecujem nekakve sheme... Cuj strah ga da homoseksualnost zavlada cijelim covjecanstvom, to mi na primjer govori da je lik nesiguran u svoju licnu seksualnu orijentaciju :-)
Bosanac sa dna kace

#98 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Bosanac sa dna kace »

max_power wrote:Majke mi ove neke izjave homofobicara su za psihijatriju, evo ja nisam od te struke ali onako laicki primjecujem nekakve sheme... Cuj strah ga da homoseksualnost zavlada cijelim covjecanstvom, to mi na primjer govori da je lik nesiguran u svoju licnu seksualnu orijentaciju :-)
:skoljka:
...trebas im preporucit da pokusaju malo eksperimentirat...
ja ne smijem nista rec da me ne bi ushtrojili :skoljka:
StLouis

#99 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by StLouis »

visocicaguy wrote:naravno da je homoseksualnost BOLEST i nista drugo. kao i pedofilija, uostalom..

Uzasno je i pomisliti kakvi sve monstrumi hodaju oko nas i kakvih su razmisljanja, spremni na sve, a to su tek nase komsije li nasi bliznji. No sikiriki za covjecanstvo, presli smo 6 milijardi, veca je vjerovatnoca da ce nas neki asteroid zbrisati lica zemlje ili III svjetski...zapravo, ko vam je ufurao te glupe teze o izumiranju covjecanstva?? Cega se pametan srami, budala se ponosi pa tako je danas popularno hvalisati se svojom ksenofobijom, netolerancijom i mrznjom. Homoseksualnost je jos prije tridestak godina skinuta sa liste bolesti. Ali, nazalost, kod nas vrijedi pravilo, ako tri babe kazu da jest to bolest, a strucnjak kaze ne, kome vjerovati...????
SaraLe

#100 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by SaraLe »

Fakat si bolestan :roll:
Poredis homosexualnost i pedofiliju :-)
Homosexualnost je IZBOR dvoje odraslih ljudi, od kojih ni jedno nije natjerano da radi bilo sta protiv svoje volje 8-)
Nisam sigurna jel bi ti trebala objasnjavati sta je pedofilija :-)
Post Reply