Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Helem, sinoć na večeri u Brahani kao prilog povrću sa žara imala sam žohara. Na patliđanu sa roštilja... bljak...
Konobar je ponudio da ne platimo hranu da ide na njihov račun, ali je zaista smjiešno odglumio začuđenu facu "kao prvi put im se to dešava"...
Žohari su gamad koja prenose razno razne bolesti, gdje ima jedan u hrani ima ih i više. Ako ste bili možda ste jedan i pojeli da niste ni skontali
Asmara wrote:Helem, sinoć na večeri u Brahani kao prilog povrću sa žara imala sam žohara. Na patliđanu sa roštilja... bljak...
Konobar je ponudio da ne platimo hranu da ide na njihov račun, ali je zaista smjiešno odglumio začuđenu facu "kao prvi put im se to dešava"...
Žohari su gamad koja prenose razno razne bolesti, gdje ima jedan u hrani ima ih i više. Ako ste bili možda ste jedan i pojeli da niste ni skontali
a nije ti palo na pamet da je mozda doletio na gotovo jelo?
Cisto sumnjam da bi Barhana sebi dopustila tako nesto.
Asmara wrote:e pa nije mi palo na pamet jer je u jelu bio već mrtav, mastan i zaljepljen za komad patlidžana. čisto sumnjam da bi doletio u takvom stanju!
Asmara wrote:e pa nije mi palo na pamet jer je u jelu bio već mrtav, mastan i zaljepljen za komad patlidžana. čisto sumnjam da bi doletio u takvom stanju!
prebacicu temu na razne diskusije, ako se neces ljutiti, smatram je itekako interesantnom. neka ona bude fundament za sve sledece reklamacije i zalbe na gastronomiju.
veca_sa wrote:i indiji zohare jedu zive, ti si bar imala patlidzan
ali u indiji se zna da je specijalitet, izgleda da ovdje u menu karti zohar nije bio naveden kao dio priloga.. mozda je to problematika
ne znam jeste li ikada imali priliku pogledati stanje u kuhinjama nasih restorana..
Asmara wrote:Helem, sinoć na večeri u Brahani kao prilog povrću sa žara imala sam žohara. Na patliđanu sa roštilja... bljak...
Da ti čiko nešto kaže Žohari obožavaju mjesta gdje se sprema hrana, koja su topla po mogućnosti malo vlažna.Teško ih je otjerati jer kontaminiraš kuhinju otrovima koji baš ne hlape, pa ti još neko crkne uz žohare
Sve u svemu-NE JEDI NAPOLJU
Da ti čiko nešto kaže Žohari obožavaju mjesta gdje se sprema hrana, koja su topla po mogućnosti malo vlažna.Teško ih je otjerati jer kontaminiraš kuhinju otrovima koji baš ne hlape, pa ti još neko crkne uz žohare
znam ja da su žohari globalni problem i da je normalno da se pojave u ugostiteljskim objektima, ali brate DDD, bolje i dva do tri dana ne raditi zbog toga nego da ti gosti bježe glavom bezobzira....
Iznenadio bi se ti, kad bih ja počela o žoharima...
Pa vala nisi trebala platiti. Ja zasigurno ne bih.
Obicaj je u takvoj situaciji (cak iako je manji problem nego tvoj) da veceru snosi restoran
Ja sam se pogubila, nisam imala živaca da se sa konobarom raspravljam, žurilo mi se samo da izađem, jer mi je bilo muka na povraćanje i poslije sam skontala da nisam trebala....
znam ja da su žohari globalni problem i da je normalno da se pojave u ugostiteljskim objektima, ali brate DDD, bolje i dva do tri dana ne raditi zbog toga nego da ti gosti bježe glavom bezobzira....
Iznenadio bi se ti, kad bih ja počela o žoharima...
Prijedlog je slijedeći, odeš u restorančić da ručar/večeraš, jednog žoharčića u džep(ako se gadiš u kakvu manju teglicu), naručiš par jela i salatu, većinu pojedeš, šta ti se ne svidi, obučenog žohara u napad na tanjir, malo ga zgnječiš tupim predmetom, ako ti je odvratno natjeraj muškarca na to i vilola........Džabaka klopa, moralni pobjednik, još te pićem počaste Izlazak iz snova Doduše, ne vodi muškarca koji ti se baš sviđa
kazu ako se ljutis na neukusnu hranu, ili ako si sumnjicav, konobar to fino vrati kuharu, kuhar pljune, doda malo sira[ovo sam cuo za pizzu] zapece i cijela kuca vesela a isto tako sam negdje procitao statistiku da covjek godisnje pojede kilogram i kusur buba u hrani[zohari, muhe, mravi, skakavci i ostala elita...]