Gastro kritike / Žohari u Barhani

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Asmara

#1 Gastro kritike / Žohari u Barhani

Post by Asmara »

Helem, sinoć na večeri u Brahani kao prilog povrću sa žara imala sam žohara. Na patliđanu sa roštilja... bljak...
Konobar je ponudio da ne platimo hranu da ide na njihov račun, ali je zaista smjiešno odglumio začuđenu facu "kao prvi put im se to dešava"... :x

Žohari su gamad koja prenose razno razne bolesti, gdje ima jedan u hrani ima ih i više. Ako ste bili možda ste jedan i pojeli da niste ni skontali :x
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2 Re: Žohari u Barhani

Post by mIRCerka »

Asmara wrote:Helem, sinoć na večeri u Brahani kao prilog povrću sa žara imala sam žohara. Na patliđanu sa roštilja... bljak...
Konobar je ponudio da ne platimo hranu da ide na njihov račun, ali je zaista smjiešno odglumio začuđenu facu "kao prvi put im se to dešava"... :x

Žohari su gamad koja prenose razno razne bolesti, gdje ima jedan u hrani ima ih i više. Ako ste bili možda ste jedan i pojeli da niste ni skontali :x
a nije ti palo na pamet da je mozda doletio na gotovo jelo?
Cisto sumnjam da bi Barhana sebi dopustila tako nesto.
Asmara

#3 Re: Žohari u Barhani

Post by Asmara »

e pa nije mi palo na pamet jer je u jelu bio već mrtav, mastan i zaljepljen za komad patlidžana. čisto sumnjam da bi doletio u takvom stanju!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#4 Re: Žohari u Barhani

Post by mIRCerka »

Asmara wrote:e pa nije mi palo na pamet jer je u jelu bio već mrtav, mastan i zaljepljen za komad patlidžana. čisto sumnjam da bi doletio u takvom stanju!
bogtemazo, zohar prezivi atomsku, a patlidzan jok :D
Leonid Breznjev

#5 Re: Žohari u Barhani

Post by Leonid Breznjev »

Asmara wrote:e pa nije mi palo na pamet jer je u jelu bio već mrtav, mastan i zaljepljen za komad patlidžana. čisto sumnjam da bi doletio u takvom stanju!
prebacicu temu na razne diskusije, ako se neces ljutiti, smatram je itekako interesantnom. :) neka ona bude fundament za sve sledece reklamacije i zalbe na gastronomiju. :D
Asmara

#6 Re: Žohari u Barhani

Post by Asmara »

jah :D

opasan je barhanin patlidžan, treba ga preporučiti Iranu :D
Leonid Breznjev

#7 Re: Žohari u Barhani

Post by Leonid Breznjev »

veca_sa wrote:i indiji zohare jedu zive, ti si bar imala patlidzan
ali u indiji se zna da je specijalitet, izgleda da ovdje u menu karti zohar nije bio naveden kao dio priloga.. mozda je to problematika :D
ne znam jeste li ikada imali priliku pogledati stanje u kuhinjama nasih restorana.. :D :D :-)
hali gali halid

#8 Re: Žohari u Barhani

Post by hali gali halid »

Ma zato se najbolje kod kuce hraniti ha ja
luciferino

#9 Re: Žohari u Barhani

Post by luciferino »

ja tamo samo ljute tamanim...dobra im kruska :oops:
toliko dobra da ni zohar ne bi u njoj opstao.
Asmara

#10 Re: Žohari u Barhani

Post by Asmara »

Ne znamja, ko je bio, a ko prošao, samo je prilog bio gadan, pravo. :run:

Image
nikad_izvini

#11 Re: Žohari u Barhani

Post by nikad_izvini »

Asmara wrote:Helem, sinoć na večeri u Brahani kao prilog povrću sa žara imala sam žohara. Na patliđanu sa roštilja... bljak...

Da ti čiko nešto kaže :D Žohari obožavaju mjesta gdje se sprema hrana, koja su topla po mogućnosti malo vlažna.Teško ih je otjerati jer kontaminiraš kuhinju otrovima koji baš ne hlape, pa ti još neko crkne uz žohare :-D
Sve u svemu-NE JEDI NAPOLJU :skoljka: :D :-D ;-) :run:
Asmara

#12 Re: Žohari u Barhani

Post by Asmara »

U kini jedu mačke i pse, ćisto sumnjam da bi ti svog kućnog ljubimca okrenuo na ražnju ili nekog psa lutalicu :D
Last edited by Asmara on 27/08/2008 19:56, edited 1 time in total.
Asmara

#13 Re: Žohari u Barhani

Post by Asmara »

nikad_izvini wrote:

Da ti čiko nešto kaže :D Žohari obožavaju mjesta gdje se sprema hrana, koja su topla po mogućnosti malo vlažna.Teško ih je otjerati jer kontaminiraš kuhinju otrovima koji baš ne hlape, pa ti još neko crkne uz žohare :-D
znam ja da su žohari globalni problem i da je normalno da se pojave u ugostiteljskim objektima, ali brate DDD, bolje i dva do tri dana ne raditi zbog toga nego da ti gosti bježe glavom bezobzira.... :run:

Iznenadio bi se ti, kad bih ja počela o žoharima...
Edin H.

#14 Re: Žohari u Barhani

Post by Edin H. »

Ogreba se ti za dzaba veceru :oops:
Asmara

#15 Re: Gastro kritika/Žohari u Barhani

Post by Asmara »

Edin H. wrote:Ogreba se ti za dzaba veceru :oops:
Časna pionirska: NISAM!

Čak sam uredno i platila :-?
Edin H.

#16 Re: Gastro kritika/Žohari u Barhani

Post by Edin H. »

Asmara wrote:

Pa vala nisi trebala platiti. Ja zasigurno ne bih.

Obicaj je u takvoj situaciji (cak iako je manji problem nego tvoj) da veceru snosi restoran
SoFff

#17 Re: Žohari u Barhani

Post by SoFff »

Asmara wrote:
U kini jedu mačke i pse, žisto sumnjam da bi tisvog kućnog ljubimca okrenuo na ražnju ili nekog psa lutalicu :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aj, zivot mi se zgadi samo kad se pomene rijec "zohar",a dalje i ne moram pricati... :D
Asmara

#18 Re: Gastro kritika/Žohari u Barhani

Post by Asmara »

Edin H. wrote:
Asmara wrote:

Pa vala nisi trebala platiti. Ja zasigurno ne bih.

Obicaj je u takvoj situaciji (cak iako je manji problem nego tvoj) da veceru snosi restoran
Ja sam se pogubila, nisam imala živaca da se sa konobarom raspravljam, žurilo mi se samo da izađem, jer mi je bilo muka na povraćanje i poslije sam skontala da nisam trebala....
nikad_izvini

#19 Re: Žohari u Barhani

Post by nikad_izvini »

Asmara wrote:
nikad_izvini wrote:

znam ja da su žohari globalni problem i da je normalno da se pojave u ugostiteljskim objektima, ali brate DDD, bolje i dva do tri dana ne raditi zbog toga nego da ti gosti bježe glavom bezobzira.... :run:

Iznenadio bi se ti, kad bih ja počela o žoharima...
Prijedlog je slijedeći, odeš u restorančić da ručar/večeraš, jednog žoharčića u džep(ako se gadiš u kakvu manju teglicu), naručiš par jela i salatu, većinu pojedeš, šta ti se ne svidi, obučenog žohara u napad na tanjir, malo ga zgnječiš tupim predmetom, ako ti je odvratno natjeraj muškarca na to i vilola........Džabaka klopa, moralni pobjednik, još te pićem počaste :D :-D Izlazak iz snova :D Doduše, ne vodi muškarca koji ti se baš sviđa :-D
Asmara

#20 Gastro kritika/Žohari u Barhani

Post by Asmara »

@ nikad_izvini

Kako inovativno, toga se još niko nije sjetio :D čestitke, pametno, nema šta :thumbup:
redondo72

#21 Re: Žohari u Barhani

Post by redondo72 »

Izvinjavam se ali gde je Barhana i koje su cene?
StLouis

#22 Re: Žohari u Barhani

Post by StLouis »

kazu ako se ljutis na neukusnu hranu, ili ako si sumnjicav, konobar to fino vrati kuharu, kuhar pljune, doda malo sira[ovo sam cuo za pizzu] zapece i cijela kuca vesela :lol: :lol: a isto tako sam negdje procitao statistiku da covjek godisnje pojede kilogram i kusur buba u hrani[zohari, muhe, mravi, skakavci i ostala elita...] :D
nikad_izvini

#23 Re: Žohari u Barhani

Post by nikad_izvini »

redondo72 wrote:Izvinjavam se ali gde je Barhana i koje su cene?
Barhana ti je pored Babilona :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#24 Re: Žohari u Barhani

Post by pici »

+ma hajde de sta si se prepala nije bio veci od tebe :D
Duhovni Vođa

#25 Re: Žohari u Barhani

Post by Duhovni Vođa »

nikad_izvini wrote:
redondo72 wrote:Izvinjavam se ali gde je Barhana i koje su cene?
Barhana ti je pored Babilona :D

ja kad sam bio mali u barhani su se jeli samo obroci u tekucem stanju :D

cuj u barhani restoran. ccccc, sta sve necu cut'
Post Reply