1. mrzi vas cekati 1-5min da se podigne sistem
2. zelite da trosite el.energiju
3. volite svako malo mjenjati coolere ili sta vec
hajd' dobro
Moderator: Benq
Apsolutno je tako.Qler wrote:ma ja sam kuci rijetko za kompom, samo kad igran NFS U2 i CIVILIZAION prvi dio
a na poslu ovaj radi po 12 sati, i navece se gasi. Ujutro kad sam prva smjena upalim ga, digne sistem za 30sec. jer nema nista na njemu instalirano, i pici
bezveze mi je da mi radi komp 24/7 bez potrebe! ima puno praznog hoda, a to su gubici
Normalakomi wrote:ako me išta više nervira od toga da kompjuter radi a niko nije s njimisto važi i za televiziju
![]()
![]()
nikada duže od 8 sati mi nije radio kompjuter
uvijek ga ugasim na 45 minuta između nastavka rada
dnevno ga znam i po 3 puta upaliti i ugasiti (ventilator je jak pa ne mogu ni spavati ko čovjek a i da je bešumni opet bi ga gasio)
monitor je namješten da se gasi nakon 25 minuta ako slučajno zaglavim na šolji malo dulje:D:D
masiras li ga ponekadkomi wrote:ako me išta više nervira od toga da kompjuter radi a niko nije s njimisto važi i za televiziju
![]()
![]()
nikada duže od 8 sati mi nije radio kompjuter
uvijek ga ugasim na 45 minuta između nastavka rada
dnevno ga znam i po 3 puta upaliti i ugasiti (ventilator je jak pa ne mogu ni spavati ko čovjek a i da je bešumni opet bi ga gasio)
monitor je namješten da se gasi nakon 25 minuta ako slučajno zaglavim na šolji malo dulje:D:D
ja cu gorjetikomi wrote:jednog dana kad se mašine pobune mene i moju obitelj će poštedjeti a budući da će sve mašine biti povezane modemom... sve će znati da sam bio dobar prema svim kompjuterima i elektonskim uređajima![]()
bug wrote:ja cu gorjetikomi wrote:jednog dana kad se mašine pobune mene i moju obitelj će poštedjeti a budući da će sve mašine biti povezane modemom... sve će znati da sam bio dobar prema svim kompjuterima i elektonskim uređajima![]()
u cyber paklu
nema veze...ja sam napravio tvoj backup pa cu te uploadati na net i negdje cu te opet spremitibug wrote:ja cu gorjetikomi wrote:jednog dana kad se mašine pobune mene i moju obitelj će poštedjeti a budući da će sve mašine biti povezane modemom... sve će znati da sam bio dobar prema svim kompjuterima i elektonskim uređajima![]()
u cyber paklu