Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Globus
#101 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
jebo vas ba vise vi niste normalni dzeko u milanu je tema a ne ko je bolji u pm svaka tema prepucavanje gdje pape jbt de smiri ovo vise svaka tema ista bog te 
- and
#102 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 14&t=64051Globus wrote:jebo vas ba vise vi niste normalni dzeko u milanu je tema a ne ko je bolji u pm svaka tema prepucavanje gdje pape jbt de smiri ovo vise svaka tema ista bog te
evo pa se pobodite
- hidrant
#103 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
ahahahhaahhahaFrancescoTotti wrote:Kad se povrijedio Kaldze njegovu poziciju lijevog beka je zauzeo Maldini . Inace najvise vremena je proveo kao stoper . Toliko za sada . I sta ce stvarno Dzeko u Milanu , bas neki bezvezni klub , pa nista nisu osvojili u fudbalu . Sto dodje Bekam u MIlan pored strasnog Arsenala . Dodje li Dzeko u Milan , glavni su kandidati za osvajanje CL pored Barce i Reala
Ja gluposti.
Boze sacuvaj.
hahahahahahahahahahahah
Zaboravlja se da je taj isti,protjeran iz Utd.-a u Real,poznatiji kao sakupljac engleskog otpada.
- Globus
#104 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
hidrant nek si i ti nesto pametno napiso u svom zivotu http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 14&t=64051
tamo se jebajite koji je klub bolji nek barem jedna tema bude o onome sto je u naslovu jbt
tamo se jebajite koji je klub bolji nek barem jedna tema bude o onome sto je u naslovu jbt
-
Elvo
#105 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Dzeko ce ispasti glup ako vec sada napusti Wolfsburg. Da je pametan,ostao bi jos jednu godinu,dokazao se u LP i onda se preselio u jedan veliki klub. Ovako je vec sada postao marioneta jednog manadzera zvanog Recepagic,koji se sada vec obogatio sa Dzekom i naravno zeli sto prije opet sa njim napraviti transfer,jer bi provizija bila milionerska...Dzeko,tjeraj tog manadzera,koji se vise voli vucati po novinama ( cuj on je veliki prijatelj sa Galanijem i dolazi samo zbog njega u Sarajevo da kafu piju....hahaha),nego tebi dobro napraviti. Sto mrzim ove tipove ,sto su zlatnu koku nasli i sada ganjaju samo svoj interes...FUJ !!!!
- and
#106 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
pa ne bih se baš složio s tobom.gvožđe se kuje dok je vruće i mislim da čovjek ganja najbolje što za njega može izvući ili u wolfsburgu ili negdje drugo.čovjek ganja svoj interes i vodi računa samo o sebi,a pregovara sa klubom koji je baš džekina želja,ne gledajući na novac odbija razgovor sa klubom koji ne igra ligu prvaka?ma daj.Elvo wrote:Dzeko ce ispasti glup ako vec sada napusti Wolfsburg. Da je pametan,ostao bi jos jednu godinu,dokazao se u LP i onda se preselio u jedan veliki klub. Ovako je vec sada postao marioneta jednog manadzera zvanog Recepagic,koji se sada vec obogatio sa Dzekom i naravno zeli sto prije opet sa njim napraviti transfer,jer bi provizija bila milionerska...Dzeko,tjeraj tog manadzera,koji se vise voli vucati po novinama ( cuj on je veliki prijatelj sa Galanijem i dolazi samo zbog njega u Sarajevo da kafu piju....hahaha),nego tebi dobro napraviti. Sto mrzim ove tipove ,sto su zlatnu koku nasli i sada ganjaju samo svoj interes...FUJ !!!!
- Neelix
#107 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
kao sto rece moj prethodnik, "gvozdje se kuje dok je vruce". Sta ako se Dzeki, ned'o onaj u kojeg ne vjerujem, desi nesto poput Ibisevica ove sezone. Znas za koliko ce se prodat' sljedece godine? Ako ga iko bude trazio uopste...
- and
#108 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
milan izgleda kucka pare za džeku.
navodno dobiće novog sponzora fly emirates,čiji će logo nositi na dresovima za 20.000.000?još cvaja i eto džeke
navodno dobiće novog sponzora fly emirates,čiji će logo nositi na dresovima za 20.000.000?još cvaja i eto džeke
-
ibizza
#109 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
za koga ti navijas u Evropi??Compact wrote:Ali kada ima puno tih defanzivnih veznih, pa onda ofanzivnih veznih, jedva da ostane u vrhu napada mjesta za jednog napadača, npr. PipaNeelix wrote:druze, Dzeko nikad nije igrao na poziciji defanzivnog veznog![]()
![]()
![]()
![]()
Silom su otjerali Gilardina u Fiorentinu, da bi mogao igrati Đuzepe Favali, Paolo Maldini i Kaka Kaladze!dok je extra talentovani Bonera zajedno sa Borielom morao dohvaćati lopte!
Uhvatili ste se formacije, odbrana, veza i napad k'o da ja ne to znam, ali ukupan ambijent podsjeća na starački dom!
Forza Pipo, forza Sedorf, forza Nesta, forza Kalac, forza Abiati, forza Ambrosini, forza Đuro Pucar Stari!
p.s Kostakurta je imao še'set dinago kad je okačio kopačke o klin!
Za Džeku je Engleska, Liverpool, Arsenal, a ne Italija! Što kažu Englezi kada se igra derbi Juventus-Milan, odosmo gledati kako trava raste!
prvo...Gilardina niko nije otjerao...bio je 2 sezone ,promasivao ono sto bi ja pogadjao...ljudi vidjeli da nije to onaj Gila iz Parme i onda ga prodali...
Eh sad,ti kazes Milan ubica...
Sedorf,dosao iz Reala u Inter...vise sjedio na klupi neg sto je igrao,dosao u Milan,odmah u prvu postavu
Pirlo,isto kao i Sedorf,sjedio na klupi,dosao u Milan i postao jedan od najboljih veznjaka na svijetu
Od Sevcenka su napravili jednog od najboljih napadaca na svijetu
Od Kake su napravili najboljeg igraca na svijetu
Pato isto kao i Kaka...
p.s.taj klub sto ga zoves ubicom...to je iza Reala najtrofejniji klub u Evropi
- Neelix
#110 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
ma moj bermine, to su ovi navijaci netrofejnih klubova poput manchestera ili barcelone, ljubomora kipi iz njih, ne obaziri se 
-
Sounder
#111 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Dzeko bi trebao u Japan kod Piksija
- jeza u ledja
#112 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
FrancescoTotti wrote:Milan je, da podsjetim , tim koji je vise puta bio u finalu nekog evropskog kupa nego svi engleski klubovi zajedno .
E na ovo stvarno moram odgovoriti posto vidim da ponavljas vise puta istu glupost.FrancescoTotti wrote:Da podjsetim jos jednom ove neznalice : Milan je igro vise finala evropskih kupova nego svi engleski zajedno od postojanja![]()
![]()
.
Nije mi jasno uopste kakva neznalica trebas biti pa lupiti ovako nesto????
Konkretno engleski klubovi su u finalima bili 48 puta, a italijanski 54 puta. Od tih 54, na Milan odpada 14 finala. (Liverpool recimo ima 11 finala, Arsenal 6, itd)
- Vitamin C
#113 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Gledajmo iz Džekine perspektive i vidjećemo da je ovo ostvarenje njegovog sna, i to skoro pa na početku karijere. Pa ima da leti za Milan, pogotovo ako se ispuni ono što Leonardo najavljuje. Džeko ima vidljivu progresiju i ne vjerujem da može biti upropašten u Milanu. Ne mogu shvatiti da se ovdje uopće raspravlja o veličini Milana. Apsolutno smiješno.
Ja bih lično volio da Džeko ode u Premier ligu, ali odličan je i transfer u Milan. Ponavljam: na početku karijere, pa poslije ima vremena i za drugih ekipa i većih transfera.
Ja bih lično volio da Džeko ode u Premier ligu, ali odličan je i transfer u Milan. Ponavljam: na početku karijere, pa poslije ima vremena i za drugih ekipa i većih transfera.
- fatality
#114 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
onako cisto informativno ,u koji klub se iz milana moze otici , pa da se kaze " e tek sam sad uspio"Vitamin C wrote:Gledajmo iz Džekine perspektive i vidjećemo da je ovo ostvarenje njegovog sna, i to skoro pa na početku karijere. Pa ima da leti za Milan, pogotovo ako se ispuni ono što Leonardo najavljuje. Džeko ima vidljivu progresiju i ne vjerujem da može biti upropašten u Milanu. Ne mogu shvatiti da se ovdje uopće raspravlja o veličini Milana. Apsolutno smiješno.
- Vitamin C
#115 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Markama/eurima/funtama/dolarima veći.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#116 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Ima li ko slikovni dokaz
,tj. fotografiju Galijanija da je bio u toj "Vatri" i u Sarajevu

-
FrancescoTotti
#117 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Engleski timovi bili u finalima 48 putajeza u ledja wrote:FrancescoTotti wrote:Milan je, da podsjetim , tim koji je vise puta bio u finalu nekog evropskog kupa nego svi engleski klubovi zajedno .E na ovo stvarno moram odgovoriti posto vidim da ponavljas vise puta istu glupost.FrancescoTotti wrote:Da podjsetim jos jednom ove neznalice : Milan je igro vise finala evropskih kupova nego svi engleski zajedno od postojanja![]()
![]()
.
Nije mi jasno uopste kakva neznalica trebas biti pa lupiti ovako nesto????![]()
Konkretno engleski klubovi su u finalima bili 48 puta, a italijanski 54 puta. Od tih 54, na Milan odpada 14 finala. (Liverpool recimo ima 11 finala, Arsenal 6, itd)
Evo i na nekim drugim forumima su potvrdili da je Galijani prihajo u sarajevo po Dzeksona
- Baltazar_khan
#118 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Kako ste samo postali dosadni sa ovim englesko-žabarskim prepucavanjem, ko da imate svi po 15 godina 
-
The Realist
-
The Realist
#120 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Ovo samo fudbalska neznalica može napisati. Do uvođenja LIGE PRVAKA, UEFA Cup je ustvri bio jače takmičenje, iako ne prestižnije. Pa tada su tu igrali drugo-, treće-, četvrto-,.... -plasirane ekipe prvenstava, iste one koje sada igraju u LP-u i čine to takmičenje tako jakim.FrancescoTotti wrote:Engleski timovi bili u finalima 48 putajeza u ledja wrote:FrancescoTotti wrote:Milan je, da podsjetim , tim koji je vise puta bio u finalu nekog evropskog kupa nego svi engleski klubovi zajedno .E na ovo stvarno moram odgovoriti posto vidim da ponavljas vise puta istu glupost.FrancescoTotti wrote:Da podjsetim jos jednom ove neznalice : Milan je igro vise finala evropskih kupova nego svi engleski zajedno od postojanja![]()
![]()
.
Konkretno engleski klubovi su u finalima bili 48 puta, a italijanski 54 puta. Od tih 54, na Milan odpada 14 finala. (Liverpool recimo ima 11 finala, Arsenal 6, itd)nije buraz nego 27 , nemoj duplati :lol:Jos cemo poceti racunati kup sajamskih gradova , balkanski kup , srednjoevropski kup , kup velike britanije i sjeverene irske
![]()
I od svih tih finala uglavnom Kup Uefe koji ima rang levatski
23 finala CL talijani
rastite mali englezi. Koliko su ono puta englezi bili u finalu svjetskih prvenstava , stvarno sam zaboravio , tesko je sve nabrojati
![]()
Evo i na nekim drugim forumima su potvrdili da je Galijani prihajo u sarajevo po DzeksonaDasta buraz , ta nije ti san biti Crouch
EDIT: Ja sam izbrojao 45 finala engleskih timova. Možda sam gdje pogriješio, ali nije 27 sigurno.
-
klixober
-
lolo_lolo
#122 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
cuo sam se sa dzekom veceras,kaze da ima dobru ponudu milana,da ce jos da vidi sa wolfsburgom,nista se ne zna
- jeza u ledja
#123 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Kup sajamskih gradova je preteca Kupa UEFA, mada se ne ubraja u 'zvanicnu arhivu UEFAe'. Englezi su ukupno bili 8 puta finalisti Kupa sajamskih gradova, a Italijani 2 puta. Ti si spomenuo finala 'svih evropskih takmicenja'.FrancescoTotti wrote:Engleski timovi bili u finalima 48 putajeza u ledja wrote:FrancescoTotti wrote:Milan je, da podsjetim , tim koji je vise puta bio u finalu nekog evropskog kupa nego svi engleski klubovi zajedno .E na ovo stvarno moram odgovoriti posto vidim da ponavljas vise puta istu glupost.FrancescoTotti wrote:Da podjsetim jos jednom ove neznalice : Milan je igro vise finala evropskih kupova nego svi engleski zajedno od postojanja![]()
![]()
.
Konkretno engleski klubovi su u finalima bili 48 puta, a italijanski 54 puta. Od tih 54, na Milan odpada 14 finala. (Liverpool recimo ima 11 finala, Arsenal 6, itd)nije buraz nego 27 , nemoj duplati :lol:Jos cemo poceti racunati kup sajamskih gradova , balkanski kup , srednjoevropski kup , kup velike britanije i sjeverene irske
![]()
I od svih tih finala uglavnom Kup Uefe koji ima rang levatski
23 finala CL talijani
rastite mali englezi. Koliko su ono puta englezi bili u finalu svjetskih prvenstava , stvarno sam zaboravio , tesko je sve nabrojati
![]()
Evo i na nekim drugim forumima su potvrdili da je Galijani prihajo u sarajevo po DzeksonaDasta buraz , ta nije ti san biti Crouch
No i bez toga sva engleska finala su daleko brojnija od finala Milana (40 naspram 14). (naravno
Da ne spominjem da su Englezi pauzirali 5 godina kad su bili na vrhu, te da nisu igrali prvu sezonu Kupa sampiona.
Posto si uporan, umjesto da kazes 'izvini, u krivu sam', evo ti konkretno:
Milan:
Liga/Kup sampiona
57/58 Real Madrid 3-2 Milan [aet]
62/63 Milan 2-1 Benfica
68/69 Milan 4-1 Ajax
88/89 Milan 4-0 Steaua Bucuresti
89/90 Milan 1-0 Benfica
92/93 Olympique Marseille 1-0 Milan
93/94 Milan 4-0 Barcelona
94/95 Ajax 1-0 Milan
02/03 Milan 0-0 Juventus [aet, 3-2 pen]
04/05 Liverpool 3-3 Milan [aet, 3-2 pen]
06/07 Milan 2-1 Liverpool
Kup pobjednika kupova
67/68 Milan 2-0 Hamburger SV
72/73 Milan 1-0 Leeds United
73/74 1.FC Magdeburg 2-0 Milan
Kup UEFA
----
Znaci ukupno 14 PUTA.
Engleski timovi
Liga/Kup sampiona 17 puta
67/68 Manchester United 4-1 Benfica [aet]
74/75 Bayern München 2-0 Leeds United
76/77 Liverpool 3-1 Borussia Mönchengladbach
77/78 Liverpool 1-0 FC Brugge
78/79 Nottingham Forest 1-0 Malmö FF
79/80 Nottingham Forest 1-0 Hamburger SV
80/81 Liverpool 1-0 Real Madrid
81/82 Aston Villa 1-0 Bayern München
83/84 Liverpool 1-1 Roma [aet, 4-2 pen]
84/85 Juventus 1-0 Liverpool
98/99 Manchester United 2-1 Bayern München
04/05 Liverpool 3-3 Milan [aet, 3-2 pen]
05/06 Barcelona 2-1 Arsenal
06/07 Milan 2-1 Liverpool
07/08 Manchester United 1-1 Chelsea [aet, 6-5 pen]
08/09 Barcelona 2-0 Manchester United
Kup pobjednika kupova 13 puta
62/63 Tottenham Hotspur 5-1 Atlético Madrid
64/65 West Ham United 2-0 1860 München
65/66 Borussia Dortmund 2-1 Liverpool [aet]
69/70 Manchester City 2-1 Gornik Zabrze
70/71 Chelsea 1-1 Real Madrid [aet]
Chelsea 2-1 Real Madrid
72/73 Milan 1-0 Leeds United
75/76 Anderlecht 4-2 West Ham United
79/80 Valencia 0-0 Arsenal [aet, 5-4 pen]
84/85 Everton 3-1 Rapid Wien
90/91 Manchester United 2-1 Barcelona
93/94 Arsenal 1-0 Parma
94/95 Real Zaragoza 2-1 Arsenal [aet]
97/98 Chelsea 1-0 VfB Stuttgart
Kup UEFA 10 puta
71/72 Wolverhampton Wand 1-2 Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur 1-1 Wolverhampton Wanderers
72/73 Liverpool 3-0 Borussia Mönchengladbach
Borussia MG 2-0 Liverpool
73/74 Tottenham Hotspur 2-2 Feyenoord
Feyenoord 2-0 Tottenham Hotspur
75/76 Liverpool 3-2 FC Brugge
FC Brugge 1-1 Liverpool
80/81 Ipswich Town 3-0 AZ '67
AZ '67 4-2 Ipswich Town
83/84 Anderlecht 1-1 Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur 1-1 Anderlecht [aet, 4-3 pen]
99/00 Galatasaray 0-0 Arsenal [aet, 4-1 pen]
00/01 Liverpool 5-4 Alavés [asdet]
05/06 Sevilla 4-0 Middlesbrough
Znaci ukupno 40 PUTA.
Plus 8 finalista Kupa sajamskih gradova koje eto ne moramo racunati.
Dakle Milan 14, Englezi 40(+8). Koji je broj veci?
Aaaa, cekaj, sad sam skonto, ti si rekao 27 zato sto si racunao samo Kup sampiona i Kup pobjednika kupova (takmicenje u kojem je Milan 3 puta bio finalista). Pa jebote ti si klinjo neki pa se ni ne sjecas Kupa pobjednika kupova, niti da je vazilo za jace takmicenje od Kupa UEFA dok nije ukinuto.
Kad klinac uzme da prica o tome ko je bio sta u fudbalu...
- Vitamin C
#124 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Evo ovaj Bild.de u igru uključi i Intera. Biće zanimljivo.
(U pokušaju da maknemo idiotske rasprave sa teme.)
- jeza u ledja
#125 Re: Galliani u Sarajevu - Dzeko u Milanu ?
Pripazi na rijecnik.Vitamin C wrote:Evo ovaj Bild.de u igru uključi i Intera. Biće zanimljivo.
Slazem se da je rasprava glupava, ali ima i boljih nacina da se izrazis.
Ako neko nesto netacno izjavi kao argument za ili protiv ovoga o cemu se raspravlja na temi, valjda imam pravo na to odgovoriti?
Moja je greska sto idem u detalje dokazujuci 'da je nebo plavo'.