Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
RLewis wrote: ↑14/12/2019 16:27
zamjenuo prije par dana p20 pro (razbio display) za note 10+, sve u svemu ok telefon osim sto me silno nervira vibriranje pri gledanju videa, pa jbt strasno
Pricao sam sa kolegom koji radi i zna sa mobitelima, otidji na servis moze biti elektronicka ploca da je otisla jel note10+ je sto se tice stakla nije toliko jak. I moze lako otici.
A takodjer moze biti i do prašine koja ima i u džepovima od farmerki vrlo lako se moze nakupit a i kolega mi je rekao da i kod njega se desilo slicno.
Ljudi biste li preporučili kupovinu S10
Sve mi odgovara dimenzije, izgled, specifikacije i cijena.
Kakav je u svakodnevnom radu, kamera, na šta treba obratit pažnju ???
Preletio sam malo forume i recenzije....uhh baš je duga lista kritika, uglavnom se žale na bateriju i taj proximity senzor.
Predpostavljam da je poplegana većina ostalih nedostataka.
Pa iskreno i hoću
Opet ne bi bilo loše pročitati i koju info. forumaša koji ga već koriste.
Apple mi je dosadio, tako da mi je S10 logičan izbor.
Po meni i nemaš nekog izbora, spalo je sve na Apple i Samsung - btw. pričam o flagship modelima.
Huawei je twiteraš povalio...Sony, LG, OnePlus, Google no comment.
sprej wrote: ↑29/12/2019 01:09
Pa iskreno i hoću
Po meni i nemaš nekog izbora, spalo je sve na Apple i Samsung - btw. pričam o flagship modelima.
Oxygen OS je najbolja varijanta androida, tako da to tvoje samo S10 no comment.
Zna li iko ziv kako sa ovog telefona uraditi upload videa na ig story da mu ne smanji frejmrejt na 10fps, iako je na telefonu 60fps. Kad ga uploadam to izgleda smijesno.
isx wrote: ↑29/12/2019 10:07
Zna li iko ziv kako sa ovog telefona uraditi upload videa na ig story da mu ne smanji frejmrejt na 10fps, iako je na telefonu 60fps. Kad ga uploadam to izgleda smijesno.
Nisam neki ekspert za instagram, ali mozda je problem sto pretvori video u gif?
sprej wrote: ↑29/12/2019 01:09
Pa iskreno i hoću
S10 je vrh telefon. Ja sam ipak sa S9+ presao na S10+ i vrijedilo je. Imas odlicne 3 kamere, display je perverzija, baterija i RAM su taman, fingerpring senzor u ekranu je tu, najnoviji android takodjer. Uglavnom, sa S10 nema fule.
RLewis wrote: ↑14/12/2019 16:27
zamjenuo prije par dana p20 pro (razbio display) za note 10+, sve u svemu ok telefon osim sto me silno nervira vibriranje pri gledanju videa, pa jbt strasno
Pricao sam sa kolegom koji radi i zna sa mobitelima, otidji na servis moze biti elektronicka ploca da je otisla jel note10+ je sto se tice stakla nije toliko jak. I moze lako otici.
A takodjer moze biti i do prašine koja ima i u džepovima od farmerki vrlo lako se moze nakupit a i kolega mi je rekao da i kod njega se desilo slicno.
note 10+ je u pitanju i nov je, doslovno iz kutije se ponasa tako
Ljudi gdje kupiti orginal punjac za S10+??
Kupio polovan mobitel, nisam dobio punjač..kupim neki kao "orginal" al klinac, nekad cijelu noć na punjaču, ujutro 60% napunjen
jasko__ wrote: ↑21/09/2020 08:37
Kupio polovan mobitel, nisam dobio punjač..kupim neki kao "orginal" al klinac, nekad cijelu noć na punjaču, ujutro 60% napunjen
Jel ti vazno ako je sa americkim nastavkom adapter?
Koliko znam "ekupi" je u vlasništvu Kimteca, a oni su zastupnici Samsunga za BiH, pa bi trebalo biti sve original. Za cijene ne znam koliko su realne, nisam do sada kupovao solo originalni punjač.