hoces to reci da ti ne mijenjas svaki dandebela wrote:sta fali temirealna i zivotna. sad ste mi svi tu kao neki cistunci i gadljivci, a da vam se postave skrivene kamere po kuci bilo bi svakakvog materijala
![]()
joooooj sto ne mogu
Gace
Moderator: anex
-
debela
ma kakvi, dje bi ja toZhaba wrote:hoces to reci da ti ne mijenjas svaki dandebela wrote:sta fali temirealna i zivotna. sad ste mi svi tu kao neki cistunci i gadljivci, a da vam se postave skrivene kamere po kuci bilo bi svakakvog materijala
![]()
joooooj sto ne mogu![]()
- dacina_curica
Dajdzinice dZe kupujes ovako lijepe gace? Nema bogme ovdje kod nas tako dobrih...danas wrote:pitt wrote:Hajmo sad, koja od vas nosi pelengace......za dajdzincu znam:D:D
![]()
![]()
- danas
kad se budete pocele udavat, sasice vam svima dajnica ruhoZhaba wrote:danas wrote:ma ove cafirske su plitke, nikako ne mogu potkosulju da utrpam kako treba...pitt wrote:Sije sama od starih carsafa.....vidis fleka:D
pa moram sama u snajderaj
![]()
![]()
hos bona i meni...radi sevapa
ove su maksus mormonski kroj, ne moraju se skidat nego samo 'otkopcas' na strateskim mjestima
-
Zhaba
danas wrote:kad se budete pocele udavat, sasice vam svima dajnica ruhoZhaba wrote:danas wrote: ma ove cafirske su plitke, nikako ne mogu potkosulju da utrpam kako treba...pa moram sama u snajderaj
![]()
![]()
hos bona i meni...radi sevapa
![]()
![]()
ove su maksus mormonski kroj, ne moraju se skidat nego samo 'otkopcas' na strateskim mjestima![]()

- dacina_curica
Fala draga dajnice....danas wrote: kad se budete pocele udavat, sasice vam svima dajnica ruho![]()
![]()
ove su maksus mormonski kroj, ne moraju se skidat nego samo 'otkopcas' na strateskim mjestima![]()
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
danas wrote:mi samo za bajramA wrote:Eh eno njoj se gadidanas wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Otisla u Ameriku pa postala dama, kupa se svaki dan
kisnicom
![]()
a gace i ne nosimo -- to su naka cafirska posla
- danas
e, u tim slucajevima idu one gore gace -- 'za duboku vodu'Latinica wrote:danas wrote:mi samo za bajramA wrote: Eh eno njoj se gadiOtisla u Ameriku pa postala dama, kupa se svaki dan
kisnicom
![]()
a gace i ne nosimo -- to su naka cafirska poslaAko padne kisa ... eventualno...
![]()