Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- simonese
#16926 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
glavni krivac vecerasm,Pjanic,i to ne zbog promasaja nego zato sto lik nece da preuzme odgovornost i da kreira igru ove repke
- mO k3
#16927 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
It_is_a_Leclerc wrote:Osnovni problem je što mislimo da je cijela planeta impresionirana s nama, i kako Kipar, ili bilo koja četvrtorazredna fudbalska ekipa, dolazi da nam se divi. Pa, ono, Safet konta - koga god izvedem, dobar je.
Djelujemo jalovo, nemaštovito, nemamo plana ni akcije. Džeko pokušava na individualni kvalitet, ali bunker se tako ne razbija. Ovdje je falio i Misimović da proba kao protiv Bjelorusa, nekom čarolijom uraditi nešto.
Pričati o tome kako će nas poraz razdrmati je glupost. Nije nas razdrmao ni Portugal, ni Rumunija, ni Egipat, ni Nigerija... Ovaj poraz nije smak svijeta, ako se u nastavku kvalifikacija bude igralo dobro. Format takmičenja je dosta povoljan, ali se ne može očekivati da će protivnici skidati gaće u prve tri minute.
P.S. Valjda je svima sada jasno da nije problem u igračima i Džeki "koji šeta".
-
oridjidji
#16928 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovaj Konjic sa razlogom ima ovo prezime...
-
FreakyStyley
#16929 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Iskreno, na neki nacin, to mu prezime i jednostavno i odgovara.oridjidji wrote:Ovaj Konjic sa razlogom ima ovo prezime...
-
Mustang1
#16930 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A sta i kome da kreira ? Pa bolan mi nemamo na klupi napadaca .. Daj mi reprezentaciju ozbiljnu koja nema bilo kakvog napadaca na klupisimonese wrote:glavni krivac vecerasm,Pjanic,i to ne zbog promasaja nego zato sto lik nece da preuzme odgovornost i da kreira igru ove repke
Nabijali su loptu prije 80. minute i Dzeko im govori da je spuste na zemlju jer vidi da ne moze, ali niko ga ne jebe ni 2%
- Hajvan
#16931 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
insomnia78 wrote:Realno, odlazak na SP i ona pobjeda protiv Irana je zenit ove reprezentacije, iz hiljadu i jednog razloga
Sad slijedi silazna putanja
neka glupost na francuskom iPhone neka glupost na francuskom Tapatalk
"ove reprezentacije" ?!
generacije ili uopšte reprezentacije BiH?
silazna putanja generacije ili šta?
-
Pjanic15
#16932 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Klixovci se napalili da uberu koji klik...

- shake69
#16933 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nesto slicno sam i ja htio napisati. sada mi je jasnije zasto je nakon izvlacenja svaka ekipa osim Andore rekla da su optimisti za plasman na EP. Nas niko ne respektira osim sto smo samou vlastitim ocima velika reprezentacija, koja skoro pa kuca na vrata Top 10 u svijetu. Ova utakmica je bolno otreznjenje kako za nase igrace tako i navijace, i ako sam, kao i vecina ovdje, vjerovatno, iz prve cetiri utakmice ocekivao bar 8-9 bodova, sada cu biti sretan i sa 5-6!It_is_a_Leclerc wrote:Osnovni problem je što mislimo da je cijela planeta impresionirana s nama, i kako Kipar, ili bilo koja četvrtorazredna fudbalska ekipa, dolazi da nam se divi. Pa, ono, Safet konta - koga god izvedem, dobar je.
Djelujemo jalovo, nemaštovito, nemamo plana ni akcije. Džeko pokušava na individualni kvalitet, ali bunker se tako ne razbija. Ovdje je falio i Misimović da proba kao protiv Bjelorusa, nekom čarolijom uraditi nešto.
Pričati o tome kako će nas poraz razdrmati je glupost. Nije nas razdrmao ni Portugal, ni Rumunija, ni Egipat, ni Nigerija... Ovaj poraz nije smak svijeta, ako se u nastavku kvalifikacija bude igralo dobro. Format takmičenja je dosta povoljan, ali se ne može očekivati da će protivnici skidati gaće u prve tri minute.
P.S. Valjda je svima sada jasno da nije problem u igračima i Džeki "koji šeta".
- spree
#16934 Re: Odg: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegov
Officer Crabtree wrote:Dobitnik večeri: Dennis Salanović.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
LSD
#16935 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
sad provjerih....BiH reprezentacija vrijedi 127 miliona, Kipar 14
9 (slovima Devet) puta skuplja ekipa ne može ni do boda protiv ekipe od koje je sam Džeko skuplji (ili Pjanić, nebitno)....i to na svom terenu
Kiprani su nas pokarali mangupski i posrali nam se u kvalifikacije, u samom startu....sad se valja vaditi protiv ekipa koje su skuplje od nas (Belgija i Vels)
aferim Safete
9 (slovima Devet) puta skuplja ekipa ne može ni do boda protiv ekipe od koje je sam Džeko skuplji (ili Pjanić, nebitno)....i to na svom terenu
Kiprani su nas pokarali mangupski i posrali nam se u kvalifikacije, u samom startu....sad se valja vaditi protiv ekipa koje su skuplje od nas (Belgija i Vels)
aferim Safete
-
oridjidji
#16936 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovi sami sebe ukopavaju, pa ako ih niste podcjenili sto ste odigrali toliko lose da ste izgubili utakmicu? 
-
Korisničkoime
#16937 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Iz samo jednog razloga mada ce neki ovdje kriviti i Boga dragog samo ne onog koga treba ali taki smo pa nam ovo sve i trebainsomnia78 wrote:Realno, odlazak na SP i ona pobjeda protiv Irana je zenit ove reprezentacije, iz hiljadu i jednog razloga
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
- insomnia78
#16938 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Generacije, pogresno sam se OdrazioHajvan wrote:insomnia78 wrote:Realno, odlazak na SP i ona pobjeda protiv Irana je zenit ove reprezentacije, iz hiljadu i jednog razloga
neka glupost na francuskom iPhone neka glupost na francuskom Tapatalk
"ove reprezentacije" ?!
generacije ili uopšte reprezentacije BiH?
silazna putanja generacije ili šta?
Mada kad vidis kakvi su im eventualnu nasljednici ni "reprezentacije" nije velika greska
-
Mustang1
#16939 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hajd realno da je ovo svima prva utakmica .. Da li bi i za jednog igraca rekao da je dobar i da ima kapacitet ?wannabe_ultra wrote:al' dobar je ovaj prcic![]()
![]()
nedaj boze da ga nisu pozvali u reprezentaciju, sad ste se uvjerili valjda da nema kapacitet taj.
- jeza u ledja
#16940 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ja napisao ovo je najveca blamaza jos od moldavije. ali sad kontam, jos je veca. da neko ode unazad i pogleda da li smo ikad izgubili kuci od ekipe koja je za ovoliko mjesta iza nas na ljestvici nisam siguran da ce moci naci veci rekord (mislim na takmicarske utakmice)LSD wrote:sad provjerih....BiH reprezentacija vrijedi 127 miliona, Kipar 14
aferim Safete
Last edited by jeza u ledja on 09/09/2014 23:44, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#16941 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa vidiš da nisu složni, ima nekih koji smatraju da nemamo igrača, grupa teška, teren nakvašen, sudija lopove...leo karan wrote:Koliko primjecujem svi su slozni oko glavnog uzrok problema![]()
Safet je supalj lik, bez karizme, bez sposobnosti da motivise tim.
Ovako su nas isto Slovaci pobijedili u Zenici
a pobijedili bi nas i gore, da nije bilo Izetovog topa.
Selektor Susic?
Dovoljno se samo sjetiti formacije i taktike protiv Nigerije.
A savez ga nije ljetos promijenio samo iz razloga jer im je bilo mrsko jebavat se s pregovorima s kandidatima, razbjezali se na godisnje odmore svi poslije Brazila...u tom dosao August i haj jebaji ga, linija manjeg otpora. Tipicno za nas. Ma dobar Safet...
- Lakat Jebić
#16942 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma da vam pravo kazem, ja sam ovo nekako pozelio
useri na pocetku, pa se vadi u zadnjim utakmicama 
-
oridjidji
#16943 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da smo tako posmatrali nase igrace, Spaha bi poslje Danske na Kosevu i gola Jorgensena dobio sut kartu iz reprezentacije.wannabe_ultra wrote:al' dobar je ovaj prcic![]()
![]()
nedaj boze da ga nisu pozvali u reprezentaciju, sad ste se uvjerili valjda da nema kapacitet taj.
- N.N.
#16944 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Spaha napolje !
E moji strucnjaci. Samo se kod nas kapiten moze oprostiti i da bude narodno veselje.
Eto vam Avod Avdic, Beganovic sa sportsport.ba i govnari novinarski sa ovog foruma. Sve do jednog frljav u oci i komentarise
Bacite nam analize, znamo da se prepoznajete jajare novinarske
E moji strucnjaci. Samo se kod nas kapiten moze oprostiti i da bude narodno veselje.
Eto vam Avod Avdic, Beganovic sa sportsport.ba i govnari novinarski sa ovog foruma. Sve do jednog frljav u oci i komentarise
Bacite nam analize, znamo da se prepoznajete jajare novinarske
- Radar71
- Stoner
#16946 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Zasto je Avdija Vrsajevic reprezentativac?
- Ajatolah_
#16947 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jes' da se TSS više pljuvao poslije realno boljeg debija protiv Egipta.Mustang1 wrote:Hajd realno da je ovo svima prva utakmica .. Da li bi i za jednog igraca rekao da je dobar i da ima kapacitet ?wannabe_ultra wrote:al' dobar je ovaj prcic![]()
![]()
- insaneinthebrain
#16948 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
sto safeta ko ne opali
- AcaLukas
#16949 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kako je Pjanic igro za repku sa 20 godina?wannabe_ultra wrote:al' dobar je ovaj prcic![]()
![]()
- insomnia78
#16950 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine