Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
udrch

#626 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by udrch »

Cafe Camargue wrote:mostarac nije daleko od istine.
ubjedljivo najjače takmičenje bi bilo evropsko prvenstvo + brazil&argentina + dvije ekipe iz afrike (recimo obala slonovače i još jedna)
Plus da nas ubace nekako preko štele, pošto nas ovi iz FIFE i UEFE ne trpe, a i savez nas uvijek nešto zezne..
Dammme

#627 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

Miske majstore, odmori se malo od ovih svih sranja i da nam zaigraš zdrav,u formi i uz pravog selektora protiv Švaba u junu.
Bosanski_kralj

#628 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

Dammme wrote:Miske majstore, odmori se malo od ovih svih sranja i da nam zaigraš zdrav,u formi i uz pravog selektora protiv Švaba u junu.
Vidi se da u zadnje vrijeme nije u pravoj formi. Nekako od utakica sa Portugalmo je počeo slabije igrati. Možda su sva ona dešavanja imala uticaja i na njegovu igru
Dammme

#629 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

Bosanski_kralj wrote:
Dammme wrote:Miske majstore, odmori se malo od ovih svih sranja i da nam zaigraš zdrav,u formi i uz pravog selektora protiv Švaba u junu.
Vidi se da u zadnje vrijeme nije u pravoj formi. Nekako od utakica sa Portugalmo je počeo slabije igrati. Možda su sva ona dešavanja imala uticaja i na njegovu igru
Ama da igraš za raju na male, onakve stvari bi te s.ebale. Da si ne znam kakav profesionalac. Ako još uz to dodaš povredu(manja ili veća nebitno, povreda je bila) i rođenje djeteta, svašta mu se skupilo. Zato je pauza dobro došla da se odmori, napuni baterije, sve sabere i oduzme, podvuče crtu i da idemo dalje. Zajedno naravno.
HarnagaHarnaga

#630 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by HarnagaHarnaga »

I nemoj vise svega ti da pretrcis 6 km u utakmici baraza jer je to puno i mozes opet zajebati koljeno u subotu, pa onda moras pauzirati u srijedu, a igrati tek za dva - tri dana. Koliko znamo od povrede koljena se oporavi za 24 sata, a tebi je trebalo sedam dana zato sto si puno trcao u Portugalu. Mislim, jebo Ciru ali je stvarno legenda...cuj izgledao kao placeni ubica kojem je zao zrtve :D Hajde, makar nek' mu je bilo zao.
Dammme

#631 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

HarnagaHarnaga wrote:
I nemoj vise svega ti da pretrcis 6 km u utakmici baraza jer je to puno i mozes opet zajebati koljeno u subotu, pa onda moras pauzirati u srijedu, a igrati tek za dva - tri dana. Koliko znamo od povrede koljena se oporavi za 24 sata, a tebi je trebalo sedam dana zato sto si puno trcao u Portugalu. Mislim, jebo Ciru ali je stvarno legenda...cuj izgledao kao placeni ubica kojem je zao zrtve :D Hajde, makar nek' mu je bilo zao.
Pa valjda bi trebalo da je dokaz, ova sva loša forma iza tih utakmica. Ili ti imaš neke informacije koje mi nemamo, pa bi bilo lijepo da ih podijeliš s nama. Ako si u pravu kao za FIFI-n statut, uradiću isto kao i na tom mjestu. Obrisati svoje postove i reći da si ti u pravu, ali ako nemaš, živ bio, ne palamudi.
HarnagaHarnaga

#632 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by HarnagaHarnaga »

Dammme wrote:
HarnagaHarnaga wrote:
Pa valjda bi trebalo da je dokaz, ova sva loša forma iza tih utakmica. Ili ti imaš neke informacije koje mi nemamo, pa bi bilo lijepo da ih podijeliš s nama. Ako si u pravu kao za FIFI-n statut, uradiću isto kao i na tom mjestu. Obrisati svoje postove i reći da si ti u pravu, ali ako nemaš, živ bio, ne palamudi.
Namam konkretan dokaz, ali imam svjedocenje sa lica mjesta o njegovom ponasanju uoci i na prvoj utakmici (to osim onoga sto sam vidio svojim ocima), a druga (neodigrana) je posebna prica i u najmanju ruku sumnjiva. Nego, savjest moze nekada biti gadna stvar, posebno kada se radi o, ja bih rekao u sustini finom momku Misimovicu. Hoce to da utice i na igru i na raspolozenju i da traje prilicno dugo, ali ce proci... Vrijeme lijece mnoge rane.
Ma nema potrebe da brises teme, niko ne moze znati sve zivo.
libertyBiH

#633 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by libertyBiH »

Ciro je krivac pod broj 1 sto se nismo plasirali (cuj on neki profi pa neda igracima da se ociste od kartona).
Miske je krivac pod broj 2 i da sam na mjestu novog selektora dobro bih razmislio da ga zovem vise jer ima dvolican karakter.Fino mu se zahvalit i aufwiderzen jarane i ti si sebi podigao rejting i cijenu igrajuci u repki....(Miske hvali ti za kvalifikacije ali nemoj vise).
HarnagaHarnaga

#634 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by HarnagaHarnaga »

libertyBiH wrote:Ciro je krivac pod broj 1 sto se nismo plasirali (cuj on neki profi pa neda igracima da se ociste od kartona).
Miske je krivac pod broj 2 i da sam na mjestu novog selektora dobro bih razmislio da ga zovem vise jer ima dvolican karakter.Fino mu se zahvalit i aufwiderzen jarane i ti si sebi podigao rejting i cijenu igrajuci u repki....(Miske hvali ti za kvalifikacije ali nemoj vise).
Ima i tvoga, nije da nema mada je po meni na prvom mjestu "krivac" Portugal, jer su bolja reprezentacija od nas. Onda bi tvoje prebacio pod dva i tri. Ono sa kartonima je stvarno bilo amaterski.
libertyBiH

#635 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by libertyBiH »

Sine nije amaterski nego odlican primjer sabotaze na sasvim legalan nacin i vjeruj mi ovo sto pisem je 100% ispravno i nema toga koji moze pobit dokaze da smo mi ispali radi Misketa a ne radi Cire pod broj 1.

Portugal je bolji sa Ronaldom a onu prvu tekmu da je bilo 1:1 i svi nasi zdravi i bez kartona u drugoj tekmi pitao bih te ja tko je bolji.
HarnagaHarnaga

#636 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by HarnagaHarnaga »

libertyBiH wrote:Sine nije amaterski nego odlican primjer sabotaze na sasvim legalan nacin i vjeruj mi ovo sto pisem je 100% ispravno i nema toga koji moze pobit dokaze da smo mi ispali radi Misketa a ne radi Cire pod broj 1.
Hajde, neka ti bude, ispali smo radi Cire (pod broj jedan) i tu nikakve veze nisu imali Lidson, Deko, Simao, Pepe, Carvaljo.... :D
Valjal ova sine moj?
Dammme

#637 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

HarnagaHarnaga wrote:
Dammme wrote:
HarnagaHarnaga wrote:I nemoj vise svega ti da pretrcis 6 km u utakmici baraza jer je to puno i mozes opet zajebati koljeno u subotu, pa onda moras pauzirati u srijedu, a igrati tek za dva - tri dana. Koliko znamo od povrede koljena se oporavi za 24 sata, a tebi je trebalo sedam dana zato sto si puno trcao u Portugalu. Mislim, jebo Ciru ali je stvarno legenda...cuj izgledao kao placeni ubica kojem je zao zrtve :D Hajde, makar nek' mu je bilo zao.
Namam konkretan dokaz, ali imam svjedocenje sa lica mjesta o njegovom ponasanju uoci i na prvoj utakmici (to osim onoga sto sam vidio svojim ocima), a druga (neodigrana) je posebna prica i u najmanju ruku sumnjiva. Nego, savjest moze nekada biti gadna stvar, posebno kada se radi o, ja bih rekao u sustini finom momku Misimovicu. Hoce to da utice i na igru i na raspolozenju i da traje prilicno dugo, ali ce proci... Vrijeme lijece mnoge rane.
Ma nema potrebe da brises teme, niko ne moze znati sve zivo.
Nisam baš siguran kako bi i na tebe i na mene uticalo na našim poslovima da nas recimo optuže da smo izdali firmu, pokrali, oštetili i tome slično. Tako da je ova priča o savjesti, dobro labava. Eto imaš svjedočenja o njegovom ponašanju uoči i za vrijeme prve utakmice, pa molim te podijeli sa nama ta saznanja, otvori nam oči. A što se tiče same utakmice, o tome možemo do prekosutra raspravljati i nećemo se složiti. Ja ću tvrditi da je smiješna Ćirina taktika, za koju nikad nismo imali igrače, kriva za lošu situaciju u veznom redu. A ti ćeš se pozivati na Misimovićevih pretrčanih 6 Km za 81 minutu (ne za 90 i kusur minuta, znači najmanje 10% manje odigrano od ostalih prema kojima se ravnaš), jer misliš da Playmaker treba biti trkač. Doduše možda je i Ćiro tako mislio. Ne bi me ništa čudilo, s obzirom na njegovu taktičku genijalnost i iznenađenje koje je pripremio Portugalcima u Zenici. Stavio je Hasagića u ulogu Playmakera. Mora se priznati genijalno i dosad neviđeno taktičko riješenje. Doduše možda mu je smetnja bila što je navedeni Hasagić igrao na mjestu golmana, a ponekad i na mjestu beka, jer tu poziciju nismo imali u našoj taktičkoj postavci. Eh, da su nam bilo jedno 3 Hasagića na toj utakmici, pa 1 na go, 1 na beka, a 1 u sredinu na Playa.
libertyBiH

#638 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by libertyBiH »

Dammme bas si dam.
Mani sad sve njegove zasluge kad je usrao kad je bilo najteze i on i jazavac Cirilo.
Krivci su oba i nema dalje.Oba together out...buy buy babe
Dammme

#639 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

libertyBiH wrote:Dammme bas si dam.
Mani sad sve njegove zasluge kad je usrao kad je bilo najteze i on i jazavac Cirilo.
Hm, nisam siguran da je pravilima foruma dozvoljeno vrijeđati druge forumaše, pa makar i na engleskom. U ovoj zemlji i jeste problem tkz. kolektivna krivica. Za Ćiru sam vidio svojim očima i čuo iz njegovih usta stvari za koje smatram da je kriv. Ali izvinućeš da bih okrivio nekoga ko ima 45 nastupa i 16 golova za reprezentaciju BiH za nešto nemoralno, e pa za to majstore moraju postojati argumenti. Možda su nekome Ćiro i Miske isti, ali meni ne može biti isti neko ko je proveo 2 godine sa tom reprezentacijom i na prvi znak sra.a razgulio i neko ko je skoro 6 godina sa tom reprezentacijom, ko je pretrpio sva sra.a oko iste kao što smo i mi navijači i neko ko ima iza sebe navedene reference. To nigdje na kugli zemaljskoj niti je kad bilo isto, niti će ikada biti. Naravno sve to ne amnestira bilo koga pa ni Misketa od kritike za lošu igru, ali ono što je "trenerski mag, profesionalac, trener svih trenera" uradio prema njemu, ne bi uradio čak ni Braco, "gumena glava".
vee-jay

#640 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by vee-jay »

Dammme wrote:
Hm, nisam siguran da je pravilima foruma dozvoljeno vrijeđati druge forumaše, pa makar i na engleskom. U ovoj zemlji i jeste problem tkz. kolektivna krivica. Za Ćiru sam vidio svojim očima i čuo iz njegovih usta stvari za koje smatram da je kriv. Ali izvinućeš da bih okrivio nekoga ko ima 45 nastupa i 16 golova za reprezentaciju BiH za nešto nemoralno, e pa za to majstore moraju postojati argumenti. Možda su nekome Ćiro i Miske isti, ali meni ne može biti isti neko ko je proveo 2 godine sa tom reprezentacijom i na prvi znak sra.a razgulio i neko ko je skoro 6 godina sa tom reprezentacijom, ko je pretrpio sva sra.a oko iste kao što smo i mi navijači i neko ko ima iza sebe navedene reference. To nigdje na kugli zemaljskoj niti je kad bilo isto, niti će ikada biti. Naravno sve to ne amnestira bilo koga pa ni Misketa od kritike za lošu igru, ali ono što je "trenerski mag, profesionalac, trener svih trenera" uradio prema njemu, ne bi uradio čak ni Braco, "gumena glava".
:thumbup:
HarnagaHarnaga

#641 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by HarnagaHarnaga »

Dammme wrote:
Ciro je rekao istinu o Misimovicu, ali nije trebao govoriti na onakav nacin (javno odmah posle utakmice). Misimovic jeste bio vazna karika u kvalifikacijama ali ubjedljivo najlosiji igrac u prvoj utakmici, i to nije problem moze se svakome desiti los dan, problem je sto se nije trudio, nije imao zelje, volje, htijenja. Utakmicu sam gledao uzivo i svjedocim ti da smo se svi cudili i pitali - sta se desava sa Misimovicem. Drugu utakmicu ja mislim da je dezertirao. Nemam dokaza i nije mi potrebno da ih imam da bi iskazao svoje MISLJENJE, a s'obzirom sta se sve desavalo prije i poslije utakmici mislim da je ono zasnovano na jakim cinjenicama. Dakle, Misimovic jeste dosta dao u kvalifikacijama, koje da te podsjetim neki smatraju neuspjesnim sa cime se ja ne bih slozio, ali Misimovic nikada nece moci dati reprezentaciji koliko je ona dala njemu, kada je njegovo pozivanje iz drugog tima Bajerna bez ijedne minute u BL, (u medjuvremenu je bio otjeran iz mlade reprezentacije Srbije kao neperspektivan) imalo presudnu ulogu da se njegove karijera napokon pokrene sa nule. Za mene mitovi ne postoje, zasto ne kazati da je ovo TRECI put da Misimovic otkazuje reprezentaciju, i ja licno kada bi bio selektor Boga mi bi dobro odvagao sve cinjenice...posebno sto je Pjanic sve ubjdedljiviji. Eto.
Djidjimilovich

#642 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Djidjimilovich »

traziti krivce je smijesno (klasicno nasa posla) jer proci portugal za nas jos uvijek spada u sferu naucne fantastike... i da smo prosli vjerujte da bi se dunjaluk tome cudio...
ali bice bolje... doci ce vakat kad to vise nece biti naucna fantastika nego regularna stvar.... pozdrav !
HarnagaHarnaga

#643 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by HarnagaHarnaga »

Djidjimilovich wrote:traziti krivce je smijesno (klasicno nasa posla) jer proci portugal za nas jos uvijek spada u sferu naucne fantastike... i da smo prosli vjerujte da bi se dunjaluk tome cudio...
ali bice bolje... doci ce vakat kad to vise nece biti naucna fantastika nego regularna stvar.... pozdrav !
Da, to je sustina, a mi samo raspravljamo (jer izgleda nemamo pometnija posla) o detaljcicima.
palermo

#644 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by palermo »

Mi smo od Portugala ispali zato što je Portugal bolja ekipa, nije nas ni sreća pratila (prva utakmica) i to je jednostavno tako.
I Ćiro je naravno pogriješio što je onako javno Misketa prozvao, sve da je i tako bilo, ne radi se na taj način.
I Miske meni lično izgleda kao jedan pošten, dobar momak, koji je nesumljivo mnogo dao ovoj reprezentaciji i Bosni i Hercegovini. I dobro, nisam sad ništa pametno napisao, niti nešto što već nije rečeno.
Ono što istinski želim reći ili bolje rečeno upitati, jeste li vi baš stoposto uvjereni da Misimović nije mogao biti ucjenjen od strane onih koji ovoj državi ne žele dobro.Ja eto, mislim da je to vrlo moguća varijanta, i čak mislim, da i posljednje igre Misimovića dijelom mogu biti i uzrokovane ovim..
Stvarno otkud ideja, da neprijatelji ove države, a mnogo ih je, ne bi posegnuli za takvim nečim.A Miske je u toj situaciji zbog niza razloga najranjiviji. Otići na svjetsko prvenstvo bi bilo golema stvar za ovu državu, za Bosnu i Hercegovinu, ja eto, naprosto ne vjerujem da neki nisu pokušali to spriječiti.
burek_in_space

#645 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by burek_in_space »

Nije ovo fino...smatraj da si upozoren za ubuduce.
jeza u ledja

#646 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by jeza u ledja »

Halo ba, Misimovic je profesionalac, ima sigurno love ko blata, zivi u Njemackoj, tamo je rodjen, nema apsolutno nikakve veze sa nasim sranjima.
I sad vi mislite da mu neko moze zaprijetiti (a zasto bi?) i da bi to na njega vise uticalo nego potencijalni plasman na najvecu svjetsku fudbalsku smotru i sve sto s tim dolazi?
U fudbalu jedini pravi uticaj mogu imati pare. A ne vidim ko bi na njega mogao negativno uticati na nacin da stekne finansijsku korist?

Da je Misimovic takav, kao sto nije, on nikad ni ne bi igrao za BiH.

Stvarno je ruzno i zalosno uopste dovoditi u kontekst jednog od nasih najboljih igraca i sa toliko dugim stazom u vezu sa ovakvim stvarima. Takva bljuvotina jedino govori o vama kao 'navijacima' (i Ciri kao inicijatoru) i u stvari postavlja se pitanje da li vi kao navijaci zasluzujete uopste radost igrama nasih reprezentativaca?

Niti ima ikakve logike, niti ima smisla, ali opet to neki ponavljaju ko papagaji.

Cak sta vise, vi i vama slicni vasim komentarima, sto na forumu, sto na stadionu, sto u drugim medijima ste doprinjeli vise negativnoj energiji u i oko repke nego sto je mogla ovakva afera u vezi Misimovica, da je tacna.

Vi niste navijaci BiH, vi navijate sami za sebe i svoj bezobrazni ego.

Daleko vam kuca od moje.
Bosanski_kralj

#647 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Bosanski_kralj »

jeza u ledja wrote:Halo ba, Misimovic je profesionalac, ima sigurno love ko blata, zivi u Njemackoj, tamo je rodjen, nema apsolutno nikakve veze sa nasim sranjima.
I sad vi mislite da mu neko moze zaprijetiti (a zasto bi?) i da bi to na njega vise uticalo nego potencijalni plasman na najvecu svjetsku fudbalsku smotru i sve sto s tim dolazi?
U fudbalu jedini pravi uticaj mogu imati pare. A ne vidim ko bi na njega mogao negativno uticati na nacin da stekne finansijsku korist?

Stvarno je ruzno i zalosno uopste dovoditi u kontekst jednog od nasih najboljih igraca i sa toliko dugim stazom u vezu sa ovakvim stvarima. Takva bljuvotina jedino govori o vama kao 'navijacima' (i Ciri kao inicijatoru) i u stvari postavlja se pitanje da li vi kao navijaci zasluzujete uopste radost igrama nasih reprezentativaca?

Niti ima ikakve logike, niti ima smisla, ali opet to neki ponavljaju ko papagaji.

Cak sta vise, vi i vama slicni vasim komentarima, sto na forumu, sto na stadionu, sto u drugim medijima ste doprinjeli vise negativnoj energiji u i oko repke nego sto je mogla ovakva afera u vezi Misimovica, da je tacna.

Daleko vam kuca od moje.
:thumbup:
Dammme

#648 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

palermo wrote:Mi smo od Portugala ispali zato što je Portugal bolja ekipa, nije nas ni sreća pratila (prva utakmica) i to je jednostavno tako.
I Ćiro je naravno pogriješio što je onako javno Misketa prozvao, sve da je i tako bilo, ne radi se na taj način.
I Miske meni lično izgleda kao jedan pošten, dobar momak, koji je nesumljivo mnogo dao ovoj reprezentaciji i Bosni i Hercegovini. I dobro, nisam sad ništa pametno napisao, niti nešto što već nije rečeno.
Ono što istinski želim reći ili bolje rečeno upitati, jeste li vi baš stoposto uvjereni da Misimović nije mogao biti ucjenjen od strane onih koji ovoj državi ne žele dobro.Ja eto, mislim da je to vrlo moguća varijanta, i čak mislim, da i posljednje igre Misimovića dijelom mogu biti i uzrokovane ovim..
Stvarno otkud ideja, da neprijatelji ove države, a mnogo ih je, ne bi posegnuli za takvim nečim.A Miske je u toj situaciji zbog niza razloga najranjiviji. Otići na svjetsko prvenstvo bi bilo golema stvar za ovu državu, za Bosnu i Hercegovinu, ja eto, naprosto ne vjerujem da neki nisu pokušali to spriječiti.
Naravno da je moguće da bude ucijenjen, ali je tako mogao biti ucijenjen i bilo ko drugi u reprezentaciji. Podsejtiću te da Miske nema nikog od porodice u BiH. Naravno postoji element supruge pred porodom. Naravno, podsjetiću te na još jednu stvar, da se isti onaj smrad koji je ovo zakuhao, kasnije izvinjavao "svom prijatelju Dodiku", RS-u i tako dalje. I nije Miske išao Laktašenku na noge, nego taj isti smrad. Zašto misliš da se nije upravo mogla dogoditi obrnuta situacija? Da je naš tadašnji smrdo od selektora, vidjevši da ne može dobiti Portugal u drugoj utakmici (zbog kartona, kretenske taktike, cirkusa), odlučio da napravi i zadnji cirkus optuživši jedinog Srbina u reprezentaciji, da bi on iz toga izašao neokrznut i ostao selektor. Poznavajući karakter i jednog i drugog, poznavajući njihove biografije, ja ču se ipak odlučiti za momka koji je časno i pošteno odigrao 45 utakmica za reprezentaciju ove zemlje i dao 16 golova, nego za starog ublehaša i bivšeg robijaša koji je svojevremeno toj istoj reprezentaciji radio o glavi.
Dammme

#649 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

jeza u ledja wrote:Halo ba, Misimovic je profesionalac, ima sigurno love ko blata, zivi u Njemackoj, tamo je rodjen, nema apsolutno nikakve veze sa nasim sranjima.

Daleko vam kuca od moje.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Dammme

#650 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Post by Dammme »

HarnagaHarnaga wrote:
Dammme wrote:
Ciro je rekao istinu o Misimovicu, ali nije trebao govoriti na onakav nacin (javno odmah posle utakmice). Misimovic jeste bio vazna karika u kvalifikacijama ali ubjedljivo najlosiji igrac u prvoj utakmici, i to nije problem moze se svakome desiti los dan, problem je sto se nije trudio, nije imao zelje, volje, htijenja. Utakmicu sam gledao uzivo i svjedocim ti da smo se svi cudili i pitali - sta se desava sa Misimovicem. Drugu utakmicu ja mislim da je dezertirao. Nemam dokaza i nije mi potrebno da ih imam da bi iskazao svoje MISLJENJE, a s'obzirom sta se sve desavalo prije i poslije utakmici mislim da je ono zasnovano na jakim cinjenicama. Dakle, Misimovic jeste dosta dao u kvalifikacijama, koje da te podsjetim neki smatraju neuspjesnim sa cime se ja ne bih slozio, ali Misimovic nikada nece moci dati reprezentaciji koliko je ona dala njemu, kada je njegovo pozivanje iz drugog tima Bajerna bez ijedne minute u BL, (u medjuvremenu je bio otjeran iz mlade reprezentacije Srbije kao neperspektivan) imalo presudnu ulogu da se njegove karijera napokon pokrene sa nule. Za mene mitovi ne postoje, zasto ne kazati da je ovo TRECI put da Misimovic otkazuje reprezentaciju, i ja licno kada bi bio selektor Boga mi bi dobro odvagao sve cinjenice...posebno sto je Pjanic sve ubjdedljiviji. Eto.
Bilo bi interesantno da nabrojiš ta 3 puta, pa da ti odgovorim na sva 3 i to redom 1 po 1. Čuj ti si gledao utakmicu uživo. Pa šta smo mi ostali koji smo gledali utakmicu na TV-u? Ćoravi kod očiju? Pazi ti kažeš da imaš pravo izraziti svoje MIŠLJENJE da je neko DEZERTER. I to zasnivaš na smiješnoj tvrdnji "šta se sve dešavalo prije i poslije utakmice". Pošto smo mi svi ćoravi kod očiju, molim te reci nam šta se to dešavalo? Očigledno mi ostali to nismo čuli i vidjeli.
Evo ja bih mogao na osnovu ovih tvojih postova reći da si ti neprijatelj BiH i Reprezentacije BiH. Ovi tvoji postovi daju daleko više materijala za tu tvrdnju, nego argumenti u tvojim da je Misimović DEZERTER. Naravno, rekao sam "mogao bih to reći", ali neću reći, jer mislim da ti samo pokušavaš dokazati teoriju zavjere i prije bi umro nego rekao da MOŽDA nisi u pravu. Tvoj karakter, tvoj problem.
Post Reply