Vedad Ibisevic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Comrad

#276 Re: Vedad Ibisevic

Post by Comrad »

Vedo mi je bas drag igrac, al nikako da udje u formu. Protiv lux-a je bilo lose, al nadam se da ce se vratit u formu. Od one povrede na polusezoni, nikad da se vrati.
vejza00

#277 Re: Vedad Ibisevic

Post by vejza00 »

meni ponajbolji bio bas vedo protiv luxa, prvi go on je odradio veliki posao jer je on dodo onu loptu do mujdze, drugi go na njemu prekrsaj treci go na njemu penal prema tome ima za njem mjesta od prve minute uvijek kad je spreman, od svih igraca uvijek se najvise trudi i jedini koji je po meni zasluzio bio prolaznu ocjenu i u porazu od rumuna jer je trco i borio se ko lav
BHF_Manijak

#278 Re: Vedad Ibisevic

Post by BHF_Manijak »

Ako je neko ocekivo da ce se Vedad bas protiv Luksa vratit u formu a prije toga nije igro dva mjeseca je smijesan, nidje veze fakat! Momka treba sacekati...A nakon one prve povrede kada se vratio, naravno da nije bio onaj stari, ali je opet zabijao...
Baudelaire

#279 Re: Vedad Ibisevic

Post by Baudelaire »

udrch wrote:Djeci koju ste sinoć vidjeli na Istoku u žutim dresovima NK Kiseljak (kod Tuzle), njih pedesetak, karte i prevoz kupio im je i obezbjedio Vedad Ibišević..
Neka ostane zabilježeno, iako ovo nijedan medij sigurno nije zabilježio..i ja sam slučajno to saznao od nekoliko starijih momaka koji su im bili u pratnji..
Ljudina. Definitivno mi je najdraži igrač reprezentacije, ispred Misketa. Problem s Vedom je forma, jbg, nije to to. Mislim da Safet može puno toga uraditi da mu pomogne, sugerisati mu par stvari jer Vedo čini mi se igra pod nekim grčem za reprezentaciju, kao da ne može da pruži maksimum. Treba mu Safet reći da se brže rješava lopte jer nije neki dribler, i da igra na ivici ofsajda uvijek. On se za šansu zna izboriti, uvijek je znao, a kad iza sebe imaš Medunjanina, Pjanića i Misketa, doći će i 2-3 dobra pasa.
USAblues

#280 Re: Vedad Ibisevic

Post by USAblues »

udrch wrote:Djeci koju ste sinoć vidjeli na Istoku u žutim dresovima NK Kiseljak (kod Tuzle), njih pedesetak, karte i prevoz kupio im je i obezbjedio Vedad Ibišević..
Neka ostane zabilježeno, iako ovo nijedan medij sigurno nije zabilježio..i ja sam slučajno to saznao od nekoliko starijih momaka koji su im bili u pratnji..

Vedo svaka cast...... :thumbup:
Platformas

#281 Re: Vedad Ibisevic

Post by Platformas »

BHF_Manijak wrote:Ako je neko ocekivo da ce se Vedad bas protiv Luksa vratit u formu a prije toga nije igro dva mjeseca je smijesan, nidje veze fakat! Momka treba sacekati...A nakon one prve povrede kada se vratio, naravno da nije bio onaj stari, ali je opet zabijao...
Daj ba, uozbilji se, Vedu cekamo jos od one povrede na polusezoni kada je cini mi se 17 golova postigao u ligi.

Od te povrede nikako da nadodje.
Baudelaire

#282 Re: Vedad Ibisevic

Post by Baudelaire »

Platformas wrote:
BHF_Manijak wrote:Ako je neko ocekivo da ce se Vedad bas protiv Luksa vratit u formu a prije toga nije igro dva mjeseca je smijesan, nidje veze fakat! Momka treba sacekati...A nakon one prve povrede kada se vratio, naravno da nije bio onaj stari, ali je opet zabijao...
Daj ba, uozbilji se, Vedu cekamo jos od one povrede na polusezoni kada je cini mi se 17 golova postigao u ligi.

Boga mi je ove kvalifikacije nadošao i više od Džeke pokazao. Džeko je dao jedan gol više, ali je imao i 3-4 loše utakmice više.
BHF_Manijak

#283 Re: Vedad Ibisevic

Post by BHF_Manijak »

Platformas wrote:

Pa oporavio se i poceo zabijati za Hoffenheim, u cemu je problem?! Proslu sezonu su drama losi bili tako da i od Vedada ne mozes ocekivati extra performanse, zabio je oko 8-9 golova, i dva u kupu u dvije tekme, sto nije neki extra ucinak ali nije ni lose, cak mislim da i sa tako malo golova da je bio najbolji strijelac Hoffenheima, ako grijesim neka me neko ispravi...Sezonu prije toga 12 golova u ligi, 7 asistencija...Ove sezone nije nijedne utakmice odigrao, tako da ne kontam o cemu pricas?! Pa niko od njega i ne ocekuje da sad opet zabije 18 golova u 17 tekmi, to je jednostavno paklena serija Hoffenheima bila, masinerija u kojoj je jedan od kotacica Vedo bio, sad to nije to i od Vede ne mozemo ocekivati te partije, ali sam siguran da ce opet poceti zabijati!
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#284 Re: Vedad Ibisevic

Post by odesveuhonduras »

Vedo nema kuveta, a vjerovatno ni znanja za predriblati igrača i sl., ali reprezentacija BiH sa njim i bez njega nije ista reprezentacija jer je riječ o velikom radniku koji će nekoliko puta tokom utakmice iskoprcati kakvu loptu na rubu šesnaestercaa, onda on ili neko drugi gurnuti Džeka u šansu.... Meni bi Vedi igrao u tandemu sa Džekom bez obzira na jačinu protivnika jer jedino tako možemo izvući maksimum od našeg napada. Džeko je sam bezopasan u napadu, dokazano masu puta.
medo28

#285 Re: Vedad Ibisevic

Post by medo28 »

Platformas wrote:Vedo je veliki covjek, to je vise puta pokazao ali on ne zasluzuje da igra (za reprezentaciju) od prve minute.
Gubi lopte, maša zicere, cak se vise i ne bori, prije je bar trcao.

Eto nek ti znaš ko si zaslužuje da igra (za reprezentaciju), dobro bi bilo za BIH fudbal kad bi mogao stupiti Pape u kontakt s tobom da mu daš par koristnih informacija i ko sve si zaslužuje igrati (za reprezentaciju).
udrch

#286 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

odesveuhonduras wrote:Vedo nema kuveta, a vjerovatno ni znanja za predriblati igrača i sl., ali reprezentacija BiH sa njim i bez njega nije ista reprezentacija jer je riječ o velikom radniku koji će nekoliko puta tokom utakmice iskoprcati kakvu loptu na rubu šesnaestercaa, onda on ili neko drugi gurnuti Džeka u šansu.... Meni bi Vedi igrao u tandemu sa Džekom bez obzira na jačinu protivnika jer jedino tako možemo izvući maksimum od našeg napada. Džeko je sam bezopasan u napadu, dokazano masu puta.
Onaj ko to ne vidi je ćorav..
Džeko je igračina, ali ne mere brate sam, a Ibišević je idealan igrač da bar odvuče pažnju svojom trkom..
mikogoago

#287 Re: Vedad Ibisevic

Post by mikogoago »

Vi pricajte sta hocete,a ja Vam kazem da ce Vedo sutra zabiti gol i to pobjedonosni! :thumbup:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#288 Re: Vedad Ibisevic

Post by bordo gandalf »

mikogoago wrote:Vi pricajte sta hocete,a ja Vam kazem da ce Vedo sutra zabiti gol i to pobjedonosni! :thumbup:
Ako Bog da
mustang

#289 Re: Vedad Ibisevic

Post by mustang »

mikogoago wrote:Vi pricajte sta hocete,a ja Vam kazem da ce Vedo sutra zabiti gol i to pobjedonosni! :thumbup:
:thumbup: dođi brate da te poljubim :bih:
senco_panza

#290 Re: Vedad Ibisevic

Post by senco_panza »

vejza00 wrote:meni ponajbolji bio bas vedo protiv luxa, prvi go on je odradio veliki posao jer je on dodo onu loptu do mujdze, drugi go na njemu prekrsaj treci go na njemu penal prema tome ima za njem mjesta od prve minute uvijek kad je spreman, od svih igraca uvijek se najvise trudi i jedini koji je po meni zasluzio bio prolaznu ocjenu i u porazu od rumuna jer je trco i borio se ko lav
Svaka mu cast na svemu, samo nije prekrsaj bio na njemu kod drugog gola.
Ima volju, zelju, bori se, ali gubi dosta lopti, nema onog pravog ucinka-gola. Trenutno je za klupe posto moramo igrati sa jednim napadacem i dva zadnja vezna, jer tako postizemo bolji ucinak, osvajamo vise lopti i cesce dolazimo u prilike za gol(utakmica u Minsku), a kad igramo sa dva napadaca ostaje puno prostora na sredini terena onda protivnik lakse zadrzava loptu u posjedu i stvara prilike.... Sa dva napadaca smo igrali na Kosevu protiv Francuske 0-2
udrch

#291 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

Ja mislim da će zabiti tri zadnja pobjedonosna, s obzirom da ćemo dobiti 4:1..
mikogoago

#292 Re: Vedad Ibisevic

Post by mikogoago »

Pod uslovom da Hasagic opet nesto ne glumi.Da je bilo kako treba,Vedo bi poslije ulaska zabio gol pa vi pricajte sta hocete i sto drugar forumas udrch kaze i zadnja tri pobjedonosna :thumbup:
udrch

#293 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

Ibišević danas igrao zadnjih 30 minuta za Hoff..
Edin H.

#294 Re: Vedad Ibisevic

Post by Edin H. »

udrch wrote:Ibišević danas igrao zadnjih 30 minuta za Hoff..
Jesi li gledao? Je li dobro igrao?
just principe

#295 Re: Vedad Ibisevic

Post by just principe »

Edin H. wrote:

evo prati od ovog trenutka http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HBc#t=226s
udrch

#296 Re: Vedad Ibisevic

Post by udrch »

just principe wrote:
Edin H. wrote:

evo prati od ovog trenutka http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... HBc#t=226s
Bar je nešto pokušao za razliku od ostalih koji su bili anemični čitavu utakmicu..ona asistencija pred kraj je bila fenomenalna..
djani s

#297 Re: Vedad Ibisevic

Post by djani s »

Bio juce na tekmi. Vedad opet ulazi u duele bez nekog grca i straha.
Abacija

#298 Re: Vedad Ibisevic

Post by Abacija »

Goooooooooooooooooooooooooool! :thumbup:
USAblues

#299 Re: Vedad Ibisevic

Post by USAblues »

he is back bravo vedooo!!! :thumbup: :thumbup:
alphonse kauders

#300 Re: Vedad Ibisevic

Post by alphonse kauders »

Dade Vedo otpadak:)