UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Better Man

#9351 Re: UEFA Champions League

Post by Better Man »

Šta kazati? Ronaldo!! Svaka mu čast. Gigant. Vidi se da ga je Ferguson izbrusio!!!
veella

#9352 Re: UEFA Champions League

Post by veella »

Šibicar wrote:Ovom Realu gol nije zabio samo ko nije htio......i Atletiko. :mrgreen:
Simeone kita od trenera
Itsoktobealone

#9353 Re: UEFA Champions League

Post by Itsoktobealone »

Rutinski :izet: :izet:
Teufik

#9354 Re: UEFA Champions League

Post by Teufik »

Logovan wrote:
Better Man wrote:Još jednom Ronaldo demantuje sve kritičare kako je igrač samo za male utakmice i kako u velikim zakaže. Majstor je i kapa mu do poda. Marcelo igra još jednu briljantnu utakmicu. Mislim da je sve riješeno.
Ma davno je on dokazao da je za velikih utakmica, ne znam u šta ljudi uopšte gledaju.

Probio je Oblaka.

Real 90% u finalu.
Lako je sad resetat. Gdje je bio u grupnoj fazi :wink:
lakilaka

#9355 Re: UEFA Champions League

Post by lakilaka »

veella wrote:
Šibicar wrote:Ovom Realu gol nije zabio samo ko nije htio......i Atletiko. :mrgreen:
Simeone kita od trenera
odigrali su veceras suvise mlako i mekano. neprepoznatljivo.
LSD

#9356 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

Ni žuti za ovo, logicno

Ide to svojim tokom :nargila:

Atletico veceras sramotan.
bersK

#9357 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Kako si mogao da im to uradiš Ronalde?
Melbourne_Australia

#9358 Re: UEFA Champions League

Post by Melbourne_Australia »

Ovo sto igra Real je blizu vrhunca u fudbalu...Za razliku od dosadne tika take oni puno brze dodju do gola...Kontru imaju kao malo ko....Kao sto rekoh davno, Real ovo hladno osvaja....Jednostavno igraju tako jednostavno a tako dobro....Hala Real Madrid....
N.N.

#9359 Re: UEFA Champions League

Post by N.N. »

Ove najkrvolocnije igrace Ateletica stigle godine, ne mogu kao prije stizati i mlatiti po nogama :D
Godin, Gabi...jedino ovaj lijevi bek jos moze da udari :-D
Onaj desni danas nije igrao, ali i on ima dosta kuka na ledjima.
Fajcion

#9360 Re: UEFA Champions League

Post by Fajcion »

Ma lako je to protiv slabih ekipa :P . A gledaj analiza kada igra velesila :lol: :thumbup:
ultima_palabra

#9361 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

Otkako udje Asensio, razvukli su im odbranu i ubili kontrama. Isco je majstor, ali nije ono njegova pozicija.

Zidane se potrudio da zatvori brze pasove kroz sredinu, kako im je Griezmann zabio u ligi. Atletico totalno bez ideja. Zizou djeluje kao ozbiljan trener.
bersK

#9362 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Melbourne_Australia wrote:Ovo sto igra Real je blizu vrhunca u fudbalu...Za razliku od dosadne tika take oni puno brze dodju do gola...Kontru imaju kao malo ko....Kao sto rekoh davno, Real ovo hladno osvaja....Jednostavno igraju tako jednostavno a tako dobro....Hala Real Madrid....

I ja gledam to, al opet ne navijam za njih. Nešto ne vjerujem da će Juve moći da ih ukroti s onim katenaćom. Prelijepi pasovi, transformacija igre, kontra. Ja bih im stavio Kovačića umjesto Kroosa. Zna se šta je Mateova uža specijalnost :D
north

#9363 Re: UEFA Champions League

Post by north »

Odličan Real :thumbup: .....I nikakav Atletico, nakon ispadanja u finalu na penale od Reala, mislio sam da mogu odigrati večeras egal utakmicu I imati otvoren rezultat za revanš pa čak da im se vrate neke stvari kada su tragično ispadali...Ovo je klasična deračina guzova, pa Las Palmas zna biti opasniji na Bernabeu :-) ...Onaj mali Asensio jako interesentan igrač :thumbup:

Jedan finalist je poznat, da je barem 3-1 završilo pa I nekako da bude zanimljivo u revanšu, ovo se ne stiže da Real gubi 1-0 nakon pola sata igre I uz igrača manje :oops:

Juventus-Real bi trebalo biti finale, logično :oops:
Jack Be Nimble

#9364 Re: UEFA Champions League

Post by Jack Be Nimble »

Ovo mi je prvi put da sam navijao za Real :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#9365 Re: UEFA Champions League

Post by Charuga »

Melbourne_Australia wrote:Ovo sto igra Real je blizu vrhunca u fudbalu...Za razliku od dosadne tika take oni puno brze dodju do gola...Kontru imaju kao malo ko....Kao sto rekoh davno, Real ovo hladno osvaja....Jednostavno igraju tako jednostavno a tako dobro....Hala Real Madrid....
Imali su nedavno priliku protiv dosadnih, ali tanko to nešto bi ... ;-)

P.S. Samo kažem, nemoj da idemo u raspravu, ovi dosadni su ispali iz LP, i ne treba o njima ovde ... :mrgreen:

Ovom Realu samo treba zamjena na mjestu napadača, ovi ostali lete po terenu, posebno ova mladež. Iskreno, i Bale je višak u ovakvom Realu.
Melbourne_Australia

#9366 Re: UEFA Champions League

bersK wrote:

I ja gledam to, al opet ne navijam za njih. Nešto ne vjerujem da će Juve moći da ih ukroti s onim katenaćom. Prelijepi pasovi, transformacija igre, kontra. Ja bih im stavio Kovačića umjesto Kroosa. Zna se šta je Mateova uža specijalnost :D
Kovacic ima prva 3 koraka kao malo
ko na svijetu, on da ima bolju zavrsnicu prema golu bio bi beton od igraca...Uglavnom nije djaba u Realu :thumbup:
Melbourne_Australia

#9367 Re: UEFA Champions League

Charuga wrote:

P.S. Samo kažem, nemoj da idemo u raspravu, ovi dosadni su ispali iz LP, i ne treba o njima ovde ... :mrgreen:

Ovom Realu samo treba zamjena na mjestu napadača, ovi ostali lete po terenu, posebno ova mladež. Iskreno, i Bale je višak u ovakvom Realu.
Kao prvo barca ne igra vise tika taku jer nema ko da igra kad nema vise chavija i injeste...Kao drugo i u toj utakmici Real je imao bolje sanse...A Realno i Real ima puno bolji igracki kadar od barce...I u pravu si za spica, Benzemu i Bale prodati a dovesti dobrog spica :thumbup:
animals

#9368 Re: UEFA Champions League

Post by animals »

Ovaj Real ima vrhunske igrace na svakoj poziciji..
vise nego i jedan drugi klub..
a igraju fenomenalno i lijepo za oci..
jedini klub koji uzivam gledati, na svakoj utakmici..
kory_galaktikos

#9369 Re: UEFA Champions League

Post by kory_galaktikos »

Pojedinci neće moć spavat al nije mahmurluk :P
Ronaldo zabija samo na malim utakmicama, 51 gol čini mi se drugoj fazi.
Meni se čini da opet nisu igrali 100%, odbranit naslov i prekucat igricu.
Last edited by kory_galaktikos on 02/05/2017 23:10, edited 1 time in total.
AmiĐa_Idriz

#9370 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Ukoliko se ostvari ono sto sam negdje citao, da je cilj Reala da u buducnosti u svojim redovima imaju Dibalu i Hazarda....mogli bi svjedočiti totalnoj dominaciji Reala u skorijim godinama.
ultima_palabra

#9371 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

AmiĐa_Idriz wrote:Ukoliko se ostvari ono sto sam negdje citao, da je cilj Reala da u buducnosti u svojim redovima imaju Dibalu i Hazarda....mogli bi svjedočiti totalnoj dominaciji Reala u skorijim godinama.
Koji ce im kurac, nek guraju ovu omladinu...
R9..

#9372 Re: UEFA Champions League

Post by R9.. »

ultima_palabra wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Ukoliko se ostvari ono sto sam negdje citao, da je cilj Reala da u buducnosti u svojim redovima imaju Dibalu i Hazarda....mogli bi svjedočiti totalnoj dominaciji Reala u skorijim godinama.
Koji ce im kurac, nek guraju ovu omladinu...
Sad kad odu Danilo i koentrao...nac kake zamjene za njih i uzet josh jednog stopera...po mogucnosti da su sve omladinci
Itsoktobealone

#9373 Re: UEFA Champions League

Post by Itsoktobealone »

Charuga wrote:

Znam da ću da zazalim oko ove replike, al' haj. Nemoj da se lažemo, Real bio bolji u toj tekmi i konkretnije šanse imao. I sa igračem manje su napadali.
A za ove napadače, 100% stoji. Benzema prvi jer jednostavno ne odgovara kao kalibar napadača Realu. Prespor za ovako brzu igru, sav nakav trom, šeprtljav. Dobar igrač, al' nije za ove ekipe. Daj nekog Mbappea ili Aubumeyanga da dominacija nastavi :D :D
Charuga
Globalni moderator

#9374 Re: UEFA Champions League

Post by Charuga »

Samo ću da se nasmijem, ništa više ... :D

Ne treba o njima, ispali su i nisu bitni za ovu sezonu.
B6Redhell

#9375 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

Itsoktobealone wrote:
Charuga wrote:

Znam da ću da zazalim oko ove replike, al' haj. Nemoj da se lažemo, Real bio bolji u toj tekmi i konkretnije šanse imao. I sa igračem manje su napadali.
A za ove napadače, 100% stoji. Benzema prvi jer jednostavno ne odgovara kao kalibar napadača Realu. Prespor za ovako brzu igru, sav nakav trom, šeprtljav. Dobar igrač, al' nije za ove ekipe. Daj nekog Mbappea ili Aubumeyanga da dominacija nastavi :D :D
Nemoj tako ovaj admin/moderator je veliki katalonac, mozda mu se ne svidi tvoj komentar :P :P ;-)
Post Reply