UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#9126 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

hladan.preminger wrote:
LSD wrote:Preminger

Pravo da ti kažem , nisam ni zna da si ti napisao, niti me to zanima ko šta piše.... ali eto, sam si se sam otkrio. Nema veze, ništa licno.

U svakom slucaju pišeš neviđene gluposti. Uozbilji se malo ;-) Mora ti neko skrenuti pažnju dobronamjerno.

Ne zanima te ko sta piše, ali komentarišeš tuđe postove? Zanimljivo.

Nisam toliko pao da mi anonimusi sa foruma pamet dijele, ostavi sebi trebaće ti.
Ma ja, inace se na forumu ne komentarišu postovi :lol: :lol: forum služi samo za razmjenu brojeva i dogovaranje izlaska, jelde :-)

Ja anonimus, a ti dao sve podatke o sebi, ime, prezime, maticni broj, br. licne karte itd....logicno :per:

Zar ne vidiš kako sam sebe brukaš ;-) ali dobro, nastavi ako ti se da.
Sid the sloth

#9127 Re: UEFA Champions League

Post by Sid the sloth »

Tomahawk11 wrote:
Sid the sloth, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
:nargila:
A malo ih je na listi, a ti si rekorder.
I bas treba da se neko pokaze kao proljev od covjeka pa da ga stavim na ignor :zzzz:
Mislis kad nekog dokaze da si nesposoban, odnosno pametujes o fudbalu a ne znas najosnovnije moguce pravilo :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#9128 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Tromblon wrote:
Dobra su oba, sto jes jes :thumbup:
hladan.preminger

#9129 Re: UEFA Champions League

Post by hladan.preminger »

LSD wrote:
hladan.preminger wrote:
LSD wrote:Preminger

Pravo da ti kažem , nisam ni zna da si ti napisao, niti me to zanima ko šta piše.... ali eto, sam si se sam otkrio. Nema veze, ništa licno.

U svakom slucaju pišeš neviđene gluposti. Uozbilji se malo ;-) Mora ti neko skrenuti pažnju dobronamjerno.

Ne zanima te ko sta piše, ali komentarišeš tuđe postove? Zanimljivo.

Nisam toliko pao da mi anonimusi sa foruma pamet dijele, ostavi sebi trebaće ti.
Ma ja, inace se na forumu ne komentarišu postovi :lol: :lol: forum služi samo za razmjenu brojeva i dogovaranje izlaska, jelde :-)

Ja anonimus, a ti dao sve podatke o sebi, ime, prezime, maticni broj, br. licne karte itd....logicno :per:

Zar ne vidiš kako sam sebe brukaš ;-) ali dobro, nastavi ako ti se da.
Vidi se da ti je logika jača strana.

:arrow: add foe
bersK

#9130 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Navijaci Barse ne smiju da se pozale da su njihovi ko picke igrali sinoc i da je onaj Neymar jebeni u 90 minuta, cak 46 puta bio na podu. Nemam rijeci na taj ciganluk.

Konačno ekipe koje zaslužuju da idu dalje, otišle su. Barselona nema odgovara na bunkere, to je dokazao Murinjo, to je dokazao i Allegri.
spree

#9131 Re: UEFA Champions League

Post by spree »

Tomahawk11 wrote:
mad_max_ba wrote:divi na ovoj zadnjoj sličici što je pomočni fino u liniji :lol: :lol: :lol: :lol:
stae :mrgreen:

Image
:lol: :lol:
vidal je duhom bio tu pa nije offside :D .

joj svakakvih "poznavaoca" fudbalske igre i pravila :-) . kaze neko bolje pustiti da se da go iz milimetarskog offsidea nego ga ponistiti :-) . i jos kaze ima to u pravilima :lol: .
btw crveni i nakon toga dva gola, vala su precerali :twisted:
Logovan

#9132 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

spree wrote:kaze neko bolje pustiti da se da go iz milimetarskog offsidea nego ga ponistiti
Nije tako napisao, ako mislimo na isti post. :D
iako je bio offside to je milimetarski i bolje je da u takovim situacijama pusti se gol iz milimetaskog offsidea nego poništi regularan gol.
spree

#9133 Re: UEFA Champions League

Post by spree »

Logovan wrote:
spree wrote:kaze neko bolje pustiti da se da go iz milimetarskog offsidea nego ga ponistiti
iako je bio offside to je milimetarski i bolje je da u takovim situacijama pusti se gol iz milimetaskog offsidea nego poništi regularan gol.
ma tu je to negdje :D . ne znam sta je gore. najbolje je da se nikako ne grijesi, ali kurko. i da ono nije bio milimetarski offside nego decimetarski. doduse sudija gdje se nalazio nije vala mogao ni vidjeti. bolje da su delegirali onog ljubu ili kako vec sto je sudio olimpic-zeljo :D
Towelie

#9134 Re: UEFA Champions League

Post by Towelie »

Logovan wrote:
Ronaldov ofsajd se pre meri u metrima nego u milimetrima. :-D
sizifinho

#9135 Re: UEFA Champions League

Post by sizifinho »

zato fino uvesti jedan tim sudija koji ce zamijeniti one ublehe iza gola i koji ce pomno pratiti utakmicu, sa svim uglovima mogucim... ne kontam fkt odugovlscenje, imamo tehnologiju, imaju one slusalice, gdje je problem?
Pa da vise nema ovih supljih, bio ofsajd, nije bio, kriv real kriva barca.

Bude ofsajd a dali go, sudija ga ne svira a ovi mu jave "brate jesi ti corav?" i on ponisti go. Svi sretni.
Neko se baci, a sudija ne svira - on se zali, sudija stane na 20 sekundi da mu jave ispravnu odluku i ako je bio faul, sviras ga a ako nije bio igracu dadnes zuti. Valjda je logicno da ako znaju da ne mogu prevarit sudije, nece se vise bacati. Nisu ludi.

A sinoc se neymar "bacao" a izudarali lika ko u ringu da je bio. Krv se slijevala niz cjevanicu hahahaha
Messi sljivu pod okom imao. Ne krivim Juve za udaranje, ono sinoc je bio mozda i prvi put u jako dugo vremena da sam vidio barcu da igra muski na muske. Realno tukli su se za lopte oboje. Ali ofirne ove vise "objektivne" navijacke presude.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9136 Re: UEFA Champions League

Post by Velkoski »

zajeb'o nas sudija varijanta funkcioniše svugdje u svijetu :| :sad: :mrgreen:
supercali

#9137 Re: UEFA Champions League

Post by supercali »

Meni je glupa prica namjestili barci i sl a niko ne gleda kako je barcu neki sudija pokrao
Evo konkretno protiv celzija prvu utakmicu niko ne spominje
Protiv intera u milanu kad je inter osvojio i sl
Svaki klub na svijetu ima sudijske odluke pro i kontra al barci se najvise spocitava pro valjda jer su nabili komplekse sa 10 godina dominacije
Sid the sloth

#9138 Re: UEFA Champions League

Post by Sid the sloth »

supercali wrote:Meni je glupa prica namjestili barci i sl a niko ne gleda kako je barcu neki sudija pokrao
Svaki klub na svijetu ima sudijske odluke pro i kontra al barci se najvise spocitava pro valjda jer su nabili komplekse sa 10 godina dominacije
To je zbog utakmice Chelsea - Barca u kojoj i jest bilo najvise sudijskih gresaka, ali ona od utorka Real - Bayern je jako blizu. Razlika je sto na utakmici Chelsea - Barca sudije nisu svirale neke ocigledne stvari u korist Chelsea-a (dakle nije bilo neregularnih golova Barce) a na ovoj u Madridu obratno. Uglavnom jako slican sudijski kriterij tako da i Real sad ima svog Ovrebo-a sto mislim da najvise boli simpatizere Reala jer sad ne mogu vise koristiti glavnu foru za namjestanje LP Barceloni :)
Idemedosumom

#9139 Re: UEFA Champions League

Post by Idemedosumom »

Kad počnu o "nabijanju" kompleksa govoriti :-) :-)

Ne znam da li je odvratnija ta pojava ili ona: "mi" smo dobro igrali, ali "vas" je sudija gurao :lol:
supercali

#9140 Re: UEFA Champions League

Post by supercali »

Sid the sloth wrote:
supercali wrote:Meni je glupa prica namjestili barci i sl a niko ne gleda kako je barcu neki sudija pokrao
To je zbog utakmice Chelsea - Barca u kojoj i jest bilo najvise sudijskih gresaka, ali ona od utorka Real - Bayern je jako blizu. Razlika je sto na utakmici Chelsea - Barca sudije nisu svirale neke ocigledne stvari u korist Chelsea-a (dakle nije bilo neregularnih golova Barce) a na ovoj u Madridu obratno. Uglavnom jako slican sudijski kriterij tako da i Real sad ima svog Ovrebo-a sto mislim da najvise boli simpatizere Reala jer sad ne mogu vise koristiti glavnu foru za namjestanje LP Barceloni :)
Meni je veca greska sudije u korist barce bila cini mi se sa arsenalom kad je koliko se sjecam iskljucio igraca arsenala za brzveze prekrsaj pa barca pobjedila
A ovo sa celzijem mislim da je i neki igrac celzija trebao dobiti crveni mozda cak i u prvom poluvremenu pa nije dobio
Moze se reci na neki nacin da je pomogao barci sa jedne strane samo treba gledati i ostale stvari jer navijaci gledaju samo kontra svog kluba nikako pro
To vazi za sve navijace i barce i reala i bajerna i milana i celzija itd do vrbanjuse
supercali

#9141 Re: UEFA Champions League

Post by supercali »

Idemedosumom wrote:Kad počnu o "nabijanju" kompleksa govoriti :-) :-)

Ne znam da li je odvratnija ta pojava ili ona: "mi" smo dobro igrali, ali "vas" je sudija gurao :lol:
Pa ako cemo iskreno prije 2006-e malo je ko mrzio barcu
Bila je svima simpaticna fazoni
Kad je dominirala i ubijala sve u pojam stilom igre poceli su kompleksi nize vrijednosti isplovljavati na povrsinu
To je inace slucaj sa svim stvarima
Ti si mi simpatican al cim si bolji od mene i trebe vise za tobom idu odmah pocnem ma papak ja ga u osnovnoj samaro do juce bio niko i nista i sl
To je uglavnom redoslijed kako ide u zivotu
Malo je ljudi koji priznaju nadmoc nekoga nad sobom
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#9142 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

Kakva jbn nadmoc 3 titule LP u 10 godina :roll:
omar little

#9143 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

:lol: :lol: :lol:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#9144 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

Smij se koliko hoces,znas sta je dominacija?
Kad u 10 god osvojis 5-6 titula,kad zaredas 3 titule zaredom,kad u 7 godina igras 5 finala osvojis 3 i sl.
Dominacija,a igras finale ili osvojis svake 3-4 godine :-)
omar little

#9145 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

ma daaaa
Muhamed Đakmić

#9146 Re: UEFA Champions League

Post by Muhamed Đakmić »

Nego jedno pitanje, pošto se ovdje tvrdilo da je Ancelottijev Milan jedna od najboljih ekipa svih vremena, čemu sam ja žestok oponent:

Da li će ovaj Real Madrid biti proglašen najboljom ekipom svih vremena ako osvoji Ligu prvaka i ove sezone? Bit će to treća titula u 4 godine.
omar little

#9147 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

fudbal se igrao samo nekad. ovo danas je sranje. i tako ta zvaka. mos mislit.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9148 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Ma dobro Gvardiolina Barsa je nesto posebno. Svakog je nadigrala, protiv nje su svi igrali apsolutno isto. Ko god je pokusao drukcije bivao je dobro natamburan. Hint: Klinsman.
Muhamed Đakmić

#9149 Re: UEFA Champions League

Post by Muhamed Đakmić »

_BataZiv_0809 wrote:Ma dobro Gvardiolina Barsa je nesto posebno. Svakog je nadigrala, protiv nje su svi igrali apsolutno isto. Ko god je pokusao drukcije bivao je dobro natamburan. Hint: Klinsman.
Pa zato meni nema logike povlačiti paralele između nje i tog Ancelottijevog Milana ili ovog ovakvog Reala, ne znam ni čiji je ni šta je :D

Rijetke se ekipe u historiji toliko izdvajaju, iako ja ne pamtim previše unazad normalno, ali Guardiolina Barcelona je bila poseban tim.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9150 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Muhamed Đakmić wrote:
Pa zato meni nema logike povlačiti paralele između nje i tog Ancelottijevog Milana ili ovog ovakvog Reala, ne znam ni čiji je ni šta je :D

Rijetke se ekipe u historiji toliko izdvajaju, iako ja ne pamtim previše unazad normalno, ali Guardiolina Barcelona je bila poseban tim.
Ovaj Real mene podsjeca na Čelzi iz 2012. Nit imaju neke posebne igre, ni prepoznatljivosti, ali tu je skoncentrisano puno individualne kvalitete i jako tesko ih je izbaciti. A hoce ih i sreca, to se mora reci :D

Ancelotijev Milan je vec druga prica, okomit fudbal, fantasticna igra po krilima, granitna odbrana...ali opet ni blizu Gvardiolinoj Barsi.
Post Reply