UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#9101 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

Tomahawk11 wrote: Pa sta ima Real, bolan ne bio, sa sudijama koji su se pogubili na terenu :-)
Jos malo ce Real biti kriv i za prirodne nepogode u Cileu :-)
I onda neko lupa gluposti...nevjerovatno :skoljka:
Nisam ja ni reko da Real ima veze, vec što vi ovdje na forumu branite neodbranjivo.

Ma ti se jedna kombinacija pitara i simpatizera Reala, pa to je nešto najgore što se može covjeku desiti jbg, dupli grijeh :per: ...ne mogu ja s tobom previše šupljirati :run:
Last edited by LSD on 20/04/2017 13:55, edited 1 time in total.
Logovan

#9102 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

hladan.preminger wrote:Treći realov gol nije iz offsidea jer je ronaldova noga u liniji sa loptom, ali iako je bio offside to je milimetarski i bolje je da u takovim situacijama pusti se gol iz milimetaskog offsidea nego poništi regularan gol.

Drugi go je katastrofalna greška sudija, kao i crveni za vidala u onom slučaju.
Čuj milimetarski ofsajd. :mrgreen: Pogledaj ti to još jednom. :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#9103 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:
Tomahawk11 wrote: Pa sta ima Real, bolan ne bio, sa sudijama koji su se pogubili na terenu :-)
Jos malo ce Real biti kriv i za prirodne nepogode u Cileu :-)
I onda neko lupa gluposti...nevjerovatno :skoljka:
Nisam ja ni reko da Real ima veze, vec što vi ovdje na forumu branite neodbranjivo.

Ma ti se jedna kombinacija pitara i simpatizera Reala, pa to je nešto što se može covjeku desiti jbg, dupli grijeh :per: ...ne mogu ja s tobom previše šupljirati :run:
Ma ne moras nikako, nije ti to ni potreba ni obaveza.
Ako mozes diskutovati u nekim normalnim okvirima, ok, al nesto prozivati, a orasi u dzepovima, ejs....
Kaze mi kombinacija Manijaka i simpatizera Barse :oops: :mrgreen: uh :run:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#9104 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

LSD wrote:
Tomahawk11 wrote:
LSD wrote:Cuj milimetarski ofsajd Ronalda :shock: :lol: :lol: kako ljudi lažu sebe. Nevjeerovatno.
Dokle to ide, zaluđenik ce zarad svog idola praviti od sebe cirkus i svađati se sa citavim forumum, umjesto da prizno ono što mu oči vide i logika nalaže.
jbt, da vas Ronaldo placa da ga branite po bosanskim forumima, ne bi se ovako brukali.
Zato izgleda Messi neke placa, pa se Pjanicu zeli da mu Drina Zvornik poplavi 8-)
Realno, brukate se ;-)
Ne znate pravila, branite onu portugalsku varalicu kao da vas placa, ulazite nespremni u rasprave, pokušavate odbraniti neodbranjivo :facepalm: ....lopta ide u rašlje 170 km na sat, ti skroz na drugoj stativi i nešto se bacaš, fol neka odbarana, nešto :per: ...ma bacaj se qrcu, taman da si dva Nojera - nema odbrane !

Nemate stav da nazovete stvari pravim imenom - Neviđena pljacka Bayerna od strane mađarske bande...jel to toliko teško napisati :lol: pa jest simpatizeru Reala, ocito ...svako relativiziranje i neko novo tumačenje pravila je šuplja prica i licemjerstvo.
Da se ne lazemo,svrsavao si na kradju bandita iz Norveske na racun Chelsea 2009 godine :D
Najvece dvije pljacke u fudbalu u zadnjih 30god su vjerovatno Chelsea-Barca 2009 i Real-Bayern 2017 :roll:
Dodao bih tu i pljacku Talijana na SP 2002 u korist Koreje. I ono je masakr bio.
Last edited by mali_milojica on 20/04/2017 13:57, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9105 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Logovan wrote:
hladan.preminger wrote:Treći realov gol nije iz offsidea jer je ronaldova noga u liniji sa loptom, ali iako je bio offside to je milimetarski i bolje je da u takovim situacijama pusti se gol iz milimetaskog offsidea nego poništi regularan gol.

Drugi go je katastrofalna greška sudija, kao i crveni za vidala u onom slučaju.
Čuj milimetarski ofsajd. :mrgreen: Pogledaj ti to još jednom. :mrgreen:
Jesi li upratio pricu o tome kako su sudije donijele odluku o tom golu?
Oni su ubijedjeni da su ispravno postupili, da se Ronaldo aktivirao iz pasivnog ofsajda i da nije bio u ofsajdu u trenutku dodavanja lopte.
Sad, da li su pogrijesili, to je druga tema.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9106 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

mali_milojica wrote: Da se ne lazemo,svrsavao si na kradju bandita iz Norveske na racun Chelsea 2009 godine :D
Najvece dvije pljacke u fudbalu u zadnjih 30god su vjerovatno Chelsea-Barca 2009 i Real-Bayern 2017 :roll:
Ma pusti bolan, najjace je kad simpatizeri Barse dodju i prozivaju nekog :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9107 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Realno, ako generalno u marketingu postoji pravilo da seks prodaje, onda mozemo primijeniti istu logiku i na fudbal, kojeg ocigledno prodaju sudijske pljacke.

O njima se prica ako ne vise, onda barem skoro podjednako kao i o majstorijama.

Malo je ljudi sa moralnim integritetom koji ce osuditi prevaru koja mu ide u korist. Jbga ljudi smo, mrzimo nepravdu dok smo sa druge strane barikade. Kad se strana promijeni, milion je opravdanja.

Cast izuzecima u koje spada Tomahavk.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9108 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Sid the sloth, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
:nargila:
A malo ih je na listi, a ti si rekorder.
I bas treba da se neko pokaze kao proljev od covjeka pa da ga stavim na ignor :zzzz:
LSD

#9109 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

mali_milojica wrote: Da se ne lazemo,svrsavao si na kradju bandita iz Norveske na racun Chelsea 2009 godine :D
Ovrebo je najveci gospodin u svijetu sudija, pazi šta pricas molim te.
Ono mađarsko smeće koje uništi Bayern na pravdi Boga, ne zaslužuje da se nađe u istoj rečenici sa velikim Henningom.

Image

Halo decko, smiri se, koji ti je q....evo ti sad jarane žuti, pa ti nekom drugom tu pricu prosipaj :nargila:
hladan.preminger

#9110 Re: UEFA Champions League

Post by hladan.preminger »

LSD wrote:
hladan.preminger wrote:
LSD wrote:Cuj milimetarski ofsajd Ronalda :shock: :lol: :lol: kako ljudi lažu sebe. Nevjeerovatno.
Dokle to ide, zaluđenik ce zarad svog idola praviti od sebe cirkus i svađati se sa citavim forumum, umjesto da prizna ono što mu oči vide i logika nalaže.
jbt, da vas Ronaldo placa da ga branite po bosanskim forumima, ne bi se ovako brukali.
Duvaj bre ..

Ko si ti da blatiš redom ljude?
auuu kako se sam prepozna u postu :izet: :lol: :lol:
Pa hinjski citiras dio mog posta ("milimetasrki offside" sam ja jedini ja napisao), i onda lijepiš etikete.

Ostatak tog posta ti je retardiran jer udaraš ad hominem po ljudima koje ne znaš, a što se tiče mene čak i iz mojih postova ne možeš izvesti takav zaključak.

Pišeš kao da ti je username pojeo mozak.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9111 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:
Ono mađarsko smeće koje uništi Bayern na pravdi Boga, ne zaslužuje da se nađe u istoj rečenici sa velikim Henningom.

Image

Halo decko, smiri se, koji ti je q....evo ti sad jarane žuti, pa ti nekom drugom tu pricu prosipaj :nargila:
:mrgreen: :mrgreen:
Vazda si znao trolu vozati, to ti moram priznati :thumbup:
skenderija04

#9112 Re: UEFA Champions League

Post by skenderija04 »

_BataZiv_0809 wrote:Realno, ako generalno u marketingu postoji pravilo da seks prodaje, onda mozemo primijeniti istu logiku i na fudbal, kojeg ocigledno prodaju sudijske pljacke.

O njima se prica ako ne vise, onda barem skoro podjednako kao i o majstorijama.

Malo je ljudi sa moralnim integritetom koji ce osuditi prevaru koja mu ide u korist. Jbga ljudi smo, mrzimo nepravdu dok smo sa druge strane barikade. Kad se strana promijeni, milion je opravdanja.

Cast izuzecima u koje spada Tomahavk.
Toma je odlican, ali dva sata nakon tekme kada se ispuse :D

Jedan od mojih favorita na forumu
Tromblon

#9113 Re: UEFA Champions League

Post by Tromblon »

Dodao bih tu i pljacku Talijana na SP 2002 u korist Koreje. I ono je masakr bio.
Ono govno mame mu se i danas sjetim. Uz Barcu najvece pljacke prvo Chelsea, pa PSG. Pridruzio im se i Real sa ovim. Mada Real ima i od prije. Pogotovo kad su Rijeku pokrali. Et´ sudije im za Rijeku trebale. Kakvi pacovi, dobro je Asprilla napisao. Bilo je jos milion kradja.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#9114 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

LSD wrote:

Image

:D
mad_max_ba

#9115 Re: UEFA Champions League

Post by mad_max_ba »

divi na ovoj zadnjoj sličici što je pomočni fino u liniji :lol: :lol: :lol: :lol:
LSD

#9116 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

Preminger

Pravo da ti kažem , nisam ni zna da si ti napisao, niti me to zanima ko šta piše.... ali eto, sam si se sam otkrio. Nema veze, ništa licno.

U svakom slucaju pišeš neviđene gluposti. Uozbilji se malo ;-) Mora ti neko skrenuti pažnju dobronamjerno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9117 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

mad_max_ba wrote:divi na ovoj zadnjoj sličici što je pomočni fino u liniji :lol: :lol: :lol: :lol:
stae :mrgreen:

Image
hladan.preminger

#9118 Re: UEFA Champions League

mali_milojica wrote: Dodao bih tu i pljacku Talijana na SP 2002 u korist Koreje. I ono je masakr bio.

A koja je ono krađa bila. Evo i sada me jeza uhvati, a koreja ko doxa igrala.

Onaj se koreanac nije smio vratiti u italiju. jel ono u peruđi igrao?
mad_max_ba

#9119 Re: UEFA Champions League

Post by mad_max_ba »

:lol: :lol: :lol:
hladan.preminger

#9120 Re: UEFA Champions League

LSD wrote:Preminger

Pravo da ti kažem , nisam ni zna da si ti napisao, niti me to zanima ko šta piše.... ali eto, sam si se sam otkrio. Nema veze, ništa licno.

U svakom slucaju pišeš neviđene gluposti. Uozbilji se malo ;-) Mora ti neko skrenuti pažnju dobronamjerno.

Ne zanima te ko sta piše, ali komentarišeš tuđe postove? Zanimljivo.

Nisam toliko pao da mi anonimusi sa foruma pamet dijele, ostavi sebi trebaće ti.
zforumas

#9121 Re: UEFA Champions League

Post by zforumas »

Michael O'Leary isto misli da ovdje nije bilo offside-a :mrgreen:
omar little

#9122 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

mkmeee kmeee :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#9123 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

omar little wrote:

Ih, odmah ti ukinuse video :zoka:
Al dobar je gol bio, sjecam se :thumbup:
KPNCTNJAH

#9124 Re: UEFA Champions League

Post by KPNCTNJAH »

Kad god pomislim kako prepucavanja na temi o Premijer ligi nemaju nikakvog smisla, dodjem na ove teme i vidim supljiranja na relaciji Real - Barcelona, Spanija - Engleska itd :mrgreen:

Kad je poceo plac nakon ispadanja od Reala, odmah se sjetih tekme u kojoj je Bayern izbacio Fiorentinu golom iz ociglednog ofsajda... nakon toga dosli i do finala, ali Inter je bio tu da stavi stvari na pravo mjesto 8-)

6:00

Svi klubovi kad tad imaju neku korist od sudijskih gresaka, sutra ce opet Bayern nekog izbaciti na taj nacin, ili ce Real ispasti sudijskom greskom... ali mislim da se svi mozemo sloziti kako je odlicna stvar za fudbal sto su ispali jadovi iz Barcelone, inace najodvratnijeg kluba na planeti :mrgreen:

Et' nastavite :mrgreen:
Tromblon

#9125 Re: UEFA Champions League

Post by Tromblon »

Tomahawk11 wrote:
omar little wrote:

Ih, odmah ti ukinuse video :zoka:
Al dobar je gol bio, sjecam se :thumbup:
Realno je Essienov bio bolji :thumbup:

https://www.youtube.com/watch?v=4oKMDWXrTao
Post Reply