UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
and

#8651 Re: UEFA Champions League

Post by and »

SSemir wrote:Uhvatili se nezasluzenog crvenog a cinjenica je da je vidal davno zasluzio drugi zuti. Tj onaj start na casemiru. Isto kao sto je cinjenica fa je tral bio bolji u obje utakmice. Ne kmecite dzaba
odgovara im ova situacija 11 na 10 :zzzz:
korektnije bi neki španski sudija vodio meč
Last edited by and on 19/04/2017 00:33, edited 1 time in total.
omar little

#8652 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

BHF_Manijak wrote:Hajd sve na stranu, ali preletih sad par svapskih portala i ne mogu da vjerujem ba, pa vise se ovdje raja za vratove hvata, nego tamo! :mrgreen:
Jebem ti robotiziranu naciju, citam izvjestaje i ono regulara sve, eto stidljivo napisu da je Real "samo" treci dao gol, koji je bio ofsajd i do kraja izvjestaja ni rijeci o sudiji.

Zamisljam nase portale nakon slicnog scenarija: KRADJA STOLJECA, NE IZAS'O ZIV SA STADIONA, SUDIJE KRIMINALCI... :mrgreen: :mrgreen:

jes, vala bas, jebo ih otac smireni, racionalni i profesionalni novinarski :D :D
Tipicoti

#8653 Re: UEFA Champions League

Post by Tipicoti »

Tomahawk11 wrote:Evo gledam, drugi gol Bayerna, Lewa bio u ofsajdu (uticao na igru) i poslije toga Ramos autogol.
Evo gledam, prvi gol (penal) Bayerna, Lewa bio u ofsajdu....on sam pred golmanom :jbt:
Tomahawk11
Globalni moderator

#8654 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

Tipicoti wrote:
Tomahawk11 wrote:Evo gledam, drugi gol Bayerna, Lewa bio u ofsajdu (uticao na igru) i poslije toga Ramos autogol.
Evo gledam, prvi gol (penal) Bayerna, Lewa bio u ofsajdu....on sam pred golmanom :jbt:
Jesi to sam smislio? :roll:
bersK

#8655 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Tipicoti wrote:
bersK wrote:U dvije utakmice koje trebaš da grizeš travnjak daješ golove iz penala i iz autogola. Ma hajte molim vas.
Mislis dva regularna gola ?

Procitaj brale sta sam napisao u prethodnim mojim postovima. Da se ne vracam na to famozno Svjetsko prvenstvo, kad Meksikancima poniste 2 gola, oni zabiju tri itd.

I sam vise simpatizujem Real naspram Barse, al ovo sudjenje daleko je od nekog pristrasnog. Evo sad vidjoh da je grijesio na najglupljim stvarima. Kad skontas, samo dva gola od 6 su bila regulara. Jebo ti taj fudbal.
Tipicoti

#8656 Re: UEFA Champions League

Post by Tipicoti »

bersK wrote:
Tipicoti wrote:
bersK wrote:U dvije utakmice koje trebaš da grizeš travnjak daješ golove iz penala i iz autogola. Ma hajte molim vas.

Procitaj brale sta sam napisao u prethodnim mojim postovima. Da se ne vracam na to famozno Svjetsko prvenstvo, kad Meksikancima poniste 2 gola, oni zabiju tri itd.

I sam vise simpatizujem Real naspram Barse, al ovo sudjenje daleko je od nekog pristrasnog. Evo sad vidjoh da je grijesio na najglupljim stvarima. Kad skontas, samo dva gola od 6 su bila regulara. Jebo ti taj fudbal.
Vala bas..... ovo je bio veliki Shit......ovo je predstava za glupe (nas gledaoce), gdje Uefa i velike kladionice kolo vode.
Last edited by Tipicoti on 19/04/2017 00:45, edited 1 time in total.
B6Redhell

#8657 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

bersK wrote:
Tipicoti wrote:

Trebo si napisati da od 6 nijedan nije regularan. Lakse bi ti bilo.
LSD

#8658 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

bersK wrote:
Jah, ali si zato kmečao dva dana na suđenje Barca - PSG :-)
Tipicoti

#8659 Re: UEFA Champions League

Post by Tipicoti »

Ma jebo i Real i Bayern.....odoh ja da otresem drvo ispred zgrade :D

Image
Bosanski_kralj

#8660 Re: UEFA Champions League

Post by Bosanski_kralj »

Bilo je igranje Realovog igrača rukom u kaznenom prostoru. Ni to sudija nije svirao kao penal.
BlueBlood

#8661 Re: UEFA Champions League

Post by BlueBlood »

Image

:thumbup:
Bosanski_kralj

#8662 Re: UEFA Champions League

Post by Bosanski_kralj »

BlueBlood wrote:Image

:thumbup:
I njima se u prvoj utakmici sudija posraš u ćeif.
cvrčak_na_hedonizmu

#8663 Re: UEFA Champions League

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Tomahawk11 wrote:
LSD wrote:Metarski ofsajd, ovo je smiješno kako se gura Real :lol: :lol:

Kasai i mađarska ekipitza samo ga meće bavarcima :izet:
Uefalona :per: :nargila:
Kad se simpatizeri Reala i Barselone raspravljaju koga sudije više guraju :pisnuo: :pisnuo:

Fudbal je postao karina, generalno, LS pogotovo. Novac, a ne nešto drugo, odlučuje, što nije i ne bi trebao biti smisao fudbala.
bersK

#8664 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Pa evo, Asensiov gol ništa nema raspravljanja, Ronaldov prvi bez rasprave. Ostali se evo već pet i više stranica prevrću preko objava.
Bosanski_kralj

#8665 Re: UEFA Champions League

Post by Bosanski_kralj »

Gledam EPL i vidim suđenje dosta dobro, da ne kažem odlično. Valjda bi suđenje u jednom takmičenju poput LP trebalo biti vrhunsko, ali jok dešava se to da nakon svake utakmice se rasprave vode o sudijama. Simptomatično je to. Ne može me niko uvjeriti da je to slučajno.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8666 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

SSemir wrote:Uhvatili se nezasluzenog crvenog a cinjenica je da je vidal davno zasluzio drugi zuti. Tj onaj start na casemiru. Isto kao sto je cinjenica fa je tral bio bolji u obje utakmice. Ne kmecite dzaba
A Kasemiro nije :D
LSD

#8667 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Tomahawk11 wrote:
LSD wrote:Metarski ofsajd, ovo je smiješno kako se gura Real :lol: :lol:

Kasai i mađarska ekipitza samo ga meće bavarcima :izet:
Uefalona :per: :nargila:
Kad se simpatizeri Reala i Barselone raspravljaju koga sudije više guraju :pisnuo: :pisnuo:

Fudbal je postao karina, generalno, LS pogotovo. Novac, a ne nešto drugo, odlučuje, što nije i ne bi trebao biti smisao fudbala.
Stalno se nešto spotičeš o časne simpatizere Barce i ismijavaš :mrgreen:

:P
cvrčak_na_hedonizmu

#8668 Re: UEFA Champions League

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

I one varalice iz Madrida. Zaista ne znam koju ekipu više ne gotivim :mrgreen:

Fudbal je postao lakrdija, da se ne lažemo bezveze :skoljka:
Logovan

#8669 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

Opet sudije na djelu. :roll: :roll: Mora li svaki put neko biti oštećen. Isto k'o da namjerno griješe. Casemiro je trebao dobiti drugi žuti, Vidal nije trebao fasovati crveni, čist je ono bio start koliko sam vidio. Ronaldo gol iz ofsajda. :-) :-) Inače, odlična utakmica. Vodstvo Bayerna, 1:0, pa 2:1, pa preokret Reala, a šansi milion. :thumbup:

Šteta što Leicester ne prođe dalje.

Biće opet finale Atletico - Real. :oops:
LSD

#8670 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:I one varalice iz Madrida.Zaista ne znam koju ekipu više ne gotivim :mrgreen:

Slažem se :D cirkus na sve strane.... al gledaj ovu lakrdiju sviju ti

:lol: :lol:

Opet kažem, lijepi Valjić i Jakupović :mrgreen: :nargila:
Tipicoti

#8671 Re: UEFA Champions League

Post by Tipicoti »

Zasto ovaj Madjar nije sudio na SP 2014 protiv Nigerije ?
Nepravda, nepravda.....
B6Redhell

#8672 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

LSD wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:I one varalice iz Madrida.Zaista ne znam koju ekipu više ne gotivim :mrgreen:

Slažem se :D cirkus na sve strane.... al gledaj ovu lakrdiju sviju ti

:lol: :lol:

Opet kažem, lijepi Valjić i Jakupović :mrgreen: :nargila:
da nije smijesno bilo bi zalosno, kad simpatizeri katalonaca se hrane sa tudje sofre...
Uhhhh kakav haldni front pogadja istočnu špicu španije u nedijelju. Kazu minusa ce biti. Ledi sveee
ljevoruki

#8673 Re: UEFA Champions League

Post by ljevoruki »

Taman kad pomislis da poslije Barca - PSG sudije nece smjeti zucnuti kamoli siljiti za bilo koga pojavi se "gulash efendija" kako ga neko nazva i pokvari jednu fantasticnu utakmicu i direktno izbaci Bayerna iz LP.
Sutra ocekujem nesto slicno protiv Juventusa, vjerujem da ce pokusati, nadam se da nece i uspjeti.
Supak Kuipers sutra sudi, nesto mi govori da cemo se i njemu sjetiti familije.
Doduse, kad se sjetim onog penala sto je nama sviro u barazu protiv Irske, svaki pomen njegove familije je potpuno opravdan.
relativno84

#8674 Re: UEFA Champions League

Post by relativno84 »

Image
:D
jeza u ledja

#8675 Re: UEFA Champions League

Post by jeza u ledja »

Steta kad gledas tekmu, nalozis se da je neki epski derbi, i onda sudija unisti sve. :roll:

Mislim, jebote liga sampinjona. :-x
Post Reply