Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SSemir wrote:Uhvatili se nezasluzenog crvenog a cinjenica je da je vidal davno zasluzio drugi zuti. Tj onaj start na casemiru. Isto kao sto je cinjenica fa je tral bio bolji u obje utakmice. Ne kmecite dzaba
odgovara im ova situacija 11 na 10
korektnije bi neki španski sudija vodio meč
Last edited by and on 19/04/2017 00:33, edited 1 time in total.
BHF_Manijak wrote:Hajd sve na stranu, ali preletih sad par svapskih portala i ne mogu da vjerujem ba, pa vise se ovdje raja za vratove hvata, nego tamo!
Jebem ti robotiziranu naciju, citam izvjestaje i ono regulara sve, eto stidljivo napisu da je Real "samo" treci dao gol, koji je bio ofsajd i do kraja izvjestaja ni rijeci o sudiji.
Zamisljam nase portale nakon slicnog scenarija: KRADJA STOLJECA, NE IZAS'O ZIV SA STADIONA, SUDIJE KRIMINALCI...
jes, vala bas, jebo ih otac smireni, racionalni i profesionalni novinarski
bersK wrote:U dvije utakmice koje trebaš da grizeš travnjak daješ golove iz penala i iz autogola. Ma hajte molim vas.
Mislis dva regularna gola ?
Procitaj brale sta sam napisao u prethodnim mojim postovima. Da se ne vracam na to famozno Svjetsko prvenstvo, kad Meksikancima poniste 2 gola, oni zabiju tri itd.
I sam vise simpatizujem Real naspram Barse, al ovo sudjenje daleko je od nekog pristrasnog. Evo sad vidjoh da je grijesio na najglupljim stvarima. Kad skontas, samo dva gola od 6 su bila regulara. Jebo ti taj fudbal.
bersK wrote:U dvije utakmice koje trebaš da grizeš travnjak daješ golove iz penala i iz autogola. Ma hajte molim vas.
Procitaj brale sta sam napisao u prethodnim mojim postovima. Da se ne vracam na to famozno Svjetsko prvenstvo, kad Meksikancima poniste 2 gola, oni zabiju tri itd.
I sam vise simpatizujem Real naspram Barse, al ovo sudjenje daleko je od nekog pristrasnog. Evo sad vidjoh da je grijesio na najglupljim stvarima. Kad skontas, samo dva gola od 6 su bila regulara. Jebo ti taj fudbal.
Vala bas..... ovo je bio veliki Shit......ovo je predstava za glupe (nas gledaoce), gdje Uefa i velike kladionice kolo vode.
Last edited by Tipicoti on 19/04/2017 00:45, edited 1 time in total.
Trebo si napisati da od 6 nijedan nije regularan. Lakse bi ti bilo.
bersK wrote:
Jah, ali si zato kmečao dva dana na suđenje Barca - PSG
Gledam EPL i vidim suđenje dosta dobro, da ne kažem odlično. Valjda bi suđenje u jednom takmičenju poput LP trebalo biti vrhunsko, ali jok dešava se to da nakon svake utakmice se rasprave vode o sudijama. Simptomatično je to. Ne može me niko uvjeriti da je to slučajno.
SSemir wrote:Uhvatili se nezasluzenog crvenog a cinjenica je da je vidal davno zasluzio drugi zuti. Tj onaj start na casemiru. Isto kao sto je cinjenica fa je tral bio bolji u obje utakmice. Ne kmecite dzaba
Opet sudije na djelu. Mora li svaki put neko biti oštećen. Isto k'o da namjerno griješe. Casemiro je trebao dobiti drugi žuti, Vidal nije trebao fasovati crveni, čist je ono bio start koliko sam vidio. Ronaldo gol iz ofsajda. Inače, odlična utakmica. Vodstvo Bayerna, 1:0, pa 2:1, pa preokret Reala, a šansi milion.
cvrčak_na_hedonizmu wrote:I one varalice iz Madrida.Zaista ne znam koju ekipu više ne gotivim
Fudbal je postao lakrdija, da se ne lažemo bezveze
Slažem se cirkus na sve strane.... al gledaj ovu lakrdiju sviju ti
Opet kažem, lijepi Valjić i Jakupović
da nije smijesno bilo bi zalosno, kad simpatizeri katalonaca se hrane sa tudje sofre...
Uhhhh kakav haldni front pogadja istočnu špicu španije u nedijelju. Kazu minusa ce biti. Ledi sveee
Taman kad pomislis da poslije Barca - PSG sudije nece smjeti zucnuti kamoli siljiti za bilo koga pojavi se "gulash efendija" kako ga neko nazva i pokvari jednu fantasticnu utakmicu i direktno izbaci Bayerna iz LP.
Sutra ocekujem nesto slicno protiv Juventusa, vjerujem da ce pokusati, nadam se da nece i uspjeti.
Supak Kuipers sutra sudi, nesto mi govori da cemo se i njemu sjetiti familije.
Doduse, kad se sjetim onog penala sto je nama sviro u barazu protiv Irske, svaki pomen njegove familije je potpuno opravdan.