Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja da sam na Nou Campu otišao da odgledam tu once in a lifetime utakmicu uživo i da je Suarez dao gol i digao ruke da ga ne proslavi ja poželio sić na teren i popišat ga...
Čuj molim te da ne slavi gol, koga briga šta će Redsi pričat, kad ode na Anfild nek pred Liverpoolovim navijačima ne slavi gol i to nikom neće smetat, al pred svojim ga proslavi kao što i navijači slave.
A to gdje je se proslavio, realno najveća slava prije Barce mu je bila u Liverpoolu
Meni je to "poštovanje" prema klubu u vidu neproslavljanja gola totalno bezveze. Igra u drugom timu i zdravo. Eto kao nešto znači hoće li se radovati ili ne, a rezultat isti.
avetinja wrote:Meni je to "poštovanje" prema klubu u vidu neproslavljanja gola totalno bezveze. Igra u drugom timu i zdravo. Eto kao nešto znači hoće li se radovati ili ne, a rezultat isti.
Ne smije slaviti gol u Barceloni koja ga placa milione godišnje i u kojoj je osvojio sve što se osvojiti može, a zašto? zato što je zabio klubu u kojem ništa nije osvojio za 4 godine.
Ima logike
tuzlak1212 wrote:Ja da sam na Nou Campu otišao da odgledam tu once in a lifetime utakmicu uživo i da je Suarez dao gol i digao ruke da ga ne proslavi ja poželio sić na teren i popišat ga...
Čuj molim te da ne slavi gol, koga briga šta će Redsi pričat, kad ode na Anfild nek pred Liverpoolovim navijačima ne slavi gol i to nikom neće smetat, al pred svojim ga proslavi kao što i navijači slave.
A to gdje je se proslavio, realno najveća slava prije Barce mu je bila u Liverpoolu
Ako je ok da slavi, onda nemoj da puca priču o ljubavi, poštovanju i tako tim stvarima. Ne možeš u prvoj utakmici proslaviti, a u drugoj biti totalno drugačiji. Ne ide. Ili ćeš ovako ili ćeš onako, ne možeš na obje strane.
LSD wrote:Ne smije slaviti gol u Barceloni koja ga placa milione godišnje i u kojoj je osvojio sve što se osvojiti može, a zašto? zato što je zabio klubu u kojem ništa nije osvojio za 4 godine.
Ima logike
Neovisno od toga koliko ga plaćaju i šta je sve osvojio, može i treba da slavi. To je njegov lični uspjeh, svaki njegov gol. Onda neko kaže da ga je klub njega zadužio, pružio mu šansu. U redu, jeste, ali i on je zadužio klub. Da nije imao potreban kvalitet ne bi ni igrao.
avetinja wrote:Meni je to "poštovanje" prema klubu u vidu neproslavljanja gola totalno bezveze. Igra u drugom timu i zdravo. Eto kao nešto znači hoće li se radovati ili ne, a rezultat isti.
Ne smije slaviti gol u Barceloni koja ga placa milione godišnje i u kojoj je osvojio sve što se osvojiti može, a zašto? zato što je zabio klubu u kojem ništa nije osvojio za 4 godine.
Ima logike
Pa nije da "ne smije", nego nije red obzirom koliko se izjašnjava o ljubavi prema Liverpoolu, kao što je uradio i sada pred revanš.
To koliko je osvojio trofeja u Liverpoolu i koliko ga Barca plaća je skroz nebitno u ovoj raspravi.
tuzlak1212 wrote:Ja da sam na Nou Campu otišao da odgledam tu once in a lifetime utakmicu uživo i da je Suarez dao gol i digao ruke da ga ne proslavi ja poželio sić na teren i popišat ga...
Ako je ok da slavi, onda nemoj da puca priču o ljubavi, poštovanju i tako tim stvarima. Ne možeš u prvoj utakmici proslaviti, a u drugoj biti totalno drugačiji. Ne ide. Ili ćeš ovako ili ćeš onako, ne možeš na obje strane.
Zašto ne bi moglo na obje strane? To po tvojoj logici igrač ne može voliti i poštovati navijače od dva kluba istovremeno?
Jest malo pretjerao, ako je i slavio trebao je suptilnije malo iz respekta prema Liverpoolu. Ali ja sam 1000% siguran da su ga hinjski provocirali odbrambeni igraci Liverpoola jer znaju da je zivac i da moze lako fasovati crveni, vjerovatno ga je to natjeralo na onakvo slavlje.
Vjerujem da Liverpool ide na this is Sparta fazon pa kom opanci kom obojci. Labuđi pijev sezone. Kod Barce par ih je ispod 30, manje trke ali više iskustva.