UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skafiskafsnjak
#26626 Re: UEFA Champions League
Reklo bi se da lik gotivi Liverpool 
- Laertes
#26627 Re: UEFA Champions League
Mislim da bi i Matip i Salah morali tu naći mjesta. Vjerovatno i Milner. Nemate vi pojma, Gerro zna. 
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#26628 Re: UEFA Champions League
Ispravka jedna. De Ligt umjesto Piquea.
- Laertes
#26630 Re: UEFA Champions League
E, sad je dobroGerro wrote:Ispravka jedna. De Ligt umjesto Piquea.
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#26631 Re: UEFA Champions League
Imao sam jos nedoumica kao Firmino ispred Messia ali ko bi slusao ove navijace Barce koji nemaju ni 15 godinaLaertes wrote:E, sad je dobroGerro wrote:Ispravka jedna. De Ligt umjesto Piquea.
- tuzlak1212
#26632 Re: UEFA Champions League
Treba za pristup svakom pf stavit ulazni test poznavanja osnova pf-a i test inteligencije skontat da je baziran tim pf-om.
Ko padne ne moze komentarisat teme, samo moze citat
- Laertes
#26633 Re: UEFA Champions League
To, to,... Hvala ti što im objašnjavaš da ne moram jaGerro wrote:Imao sam jos nedoumica kao Firmino ispred Messia ali ko bi slusao ove navijace Barce koji nemaju ni 15 godinaLaertes wrote:E, sad je dobroGerro wrote:Ispravka jedna. De Ligt umjesto Piquea.a realnost je da midzet ima vise srece nego znanja zadnjih par utakmica
- skafiskafsnjak
#26634 Re: UEFA Champions League
tuzlak1212 wrote:Treba za pristup svakom pf stavit ulazni test poznavanja osnova pf-a i test inteligencije skontat da je baziran tim pf-om.
- AmiĐa_Idriz
#26635 Re: UEFA Champions League
Ne kontam samo šta Rio Ferdinand pametuje Virgilu o utakmici neku noć, Messi je pored tog lika zakucao loptu u mrežu glavom u finalu LP. Nije kvantna fizika, slažem se, al jes Messi Ferdinande.
-
Korovjev
#26636 Re: UEFA Champions League
Nije Barca razvalila Liverpoola ali mnogi timovi čak i slabiji iz Primere dolaze ove sezone na Camp Nou i imaju i posjed i prilike i kontrolu kraće periode. Istina nikad ta kontrola igre i posjed nije kao što je bio Liverpoolov prvih 15, max 20 minuta drugog poluvremena, ali većina tekmi Barce ove sezone, pa i one protiv Reala su na sličan kalup. Spori ulazak, onda se lagano diže igra i traži se da se zabije na individualnu kvalitetu ili neku timsku akciju, čak i prekid. Kad se zabije pokušava se kontrolirati sredina što i ne ide baš jer bilo koja trojica to više i ne mogu napraviti. Onda se branimo i to radimo odlično.
Onda u drugom protivnik uvijek krene snažno, ima jak pritisak tih nekih 10 do 20 minuta, nakon čega ispušu, kao što je i Live i onda sredina prodiše, pa se otalja do kraja eventualno neka kontra, ili se ide po drugi gol kad treba kao što je trebao sad protiv Liverpoola.
A kad već spominjemo neko razvaljivanje u ovim fazama nije ni Real prošle godine utepao Juvea u prvoj, kao ni Juve Barcu prije dvije godine, a ni Barca Bayerna kad je Mesi zakopao Boatenga. Hoću reći da u ovim fazama CL kad igraju vrhunski timovi skoro nikad ne bude razvaljivanja, jer su to našpanovani timovi sa vrhunskim pojedincima gdje fakat sitnice odlučuju.
Onda u drugom protivnik uvijek krene snažno, ima jak pritisak tih nekih 10 do 20 minuta, nakon čega ispušu, kao što je i Live i onda sredina prodiše, pa se otalja do kraja eventualno neka kontra, ili se ide po drugi gol kad treba kao što je trebao sad protiv Liverpoola.
A kad već spominjemo neko razvaljivanje u ovim fazama nije ni Real prošle godine utepao Juvea u prvoj, kao ni Juve Barcu prije dvije godine, a ni Barca Bayerna kad je Mesi zakopao Boatenga. Hoću reći da u ovim fazama CL kad igraju vrhunski timovi skoro nikad ne bude razvaljivanja, jer su to našpanovani timovi sa vrhunskim pojedincima gdje fakat sitnice odlučuju.
-
Korovjev
#26637 Re: UEFA Champions League
Ništa ta glava Amidža dotad su već bili ubijeni u pojam, zamantalo se i Ferdinandu i Vidiću od Xavijevog prolaska i pasa kod prvog gola. Pogledati na ovom linku od 2:00 i pitati Ferdinanda kakve je on zjale hvatao.
https://m.youtube.com/watch?v=CuVpb_ufUCE
Inače jedan od meni najboljih fudbalskih poteza ikad, gdje jedan igrač uz minimalni dodir sa loptom bukvalno po ćevape pošalje 5 odbrambenih igrača skupa sa golmanom.
Eto to je možda neko zadnje razvaljivanje da ja pamtim.
Edit: Ispravak krivog navoda, fulio sam, odgledah sad snimak do kraja nije im u ovom finalu Mesi dao gol glavom ali i dalje stoji priča, isti sudionici.
Inače jedan od meni najboljih fudbalskih poteza ikad, gdje jedan igrač uz minimalni dodir sa loptom bukvalno po ćevape pošalje 5 odbrambenih igrača skupa sa golmanom.
Edit: Ispravak krivog navoda, fulio sam, odgledah sad snimak do kraja nije im u ovom finalu Mesi dao gol glavom ali i dalje stoji priča, isti sudionici.
Last edited by Korovjev on 03/05/2019 19:27, edited 1 time in total.
-
omar little
#26638 Re: UEFA Champions League
bayern izgazo barcu ko seljak medju.Hoću reći da u ovim fazama CL kad igraju vrhunski timovi skoro nikad ne bude razvaljivanja, jer su to našpanovani timovi sa vrhunskim pojedincima gdje fakat sitnice odlučuju.
-
Korovjev
#26639 Re: UEFA Champions League
Jeste, to je bilo još jedno omlećivanje.
- AmiĐa_Idriz
#26640 Re: UEFA Champions League
Ma ova Barca je bila čudo. A vala i mi smo uživali u ovim finalima...heheKorovjev wrote:Ništa ta glava Amidža dotad su već bili ubijeni u pojam, zamantalo se i Ferdinandu i Vidiću od Xavijevog prolaska i pasa kod prvog gola. Pogledati na ovom linku od 2:00 i pitati Ferdinanda kakve je on zjale hvatao.
- tuzlak1212
#26641 Re: UEFA Champions League
Koja nostalgija... Savršenstvo od fudbala, zaboravio sam koliko je bilo poteza na ovoj utakmici i to kakvih poteza. Ovi su se ljudi mnogo manje poštovali tada nego sad, mnogo bolje se vidi koliki je Xavi majstor bio jebo sebe sad kad ga više nema a kako je ovo sve Pep ukomponovo i kako ljudi umreženo igraju ne vjerujem...
Nezz dal postoji ekipa koja bi mogla Barcu iz 2011. pobjedit i da li će postojati.
Nezz dal postoji ekipa koja bi mogla Barcu iz 2011. pobjedit i da li će postojati.
- Laertes
#26642 Re: UEFA Champions League
Saće tebi Gerro reć' kako bi tu Barcu ovaj Liverpool razbio 
- skafiskafsnjak
#26643 Re: UEFA Champions League
Mislis da ne bi?Laertes wrote:Saće tebi Gerro reć' kako bi tu Barcu ovaj Liverpool razbio
- Gerro
- ModeratorNaBezCenzure
#26644 Re: UEFA Champions League
Ta Barca je bila toliko mocna da do finala nikad ne bi dosla da je bilo VARa i da je bilo postenijeg sudjenja. Smradiola je jedan od najprecjenjenijih strucnjaka ikad, moze zahvaliti Messiu sto je od njega ucinio solidnog trenera tek nesta boljeg od mancinia recimo
- Point.
#26645 Re: UEFA Champions League
Vidim Gerro brat se nastavlja prosipati ko pakistanska riža.
- skafiskafsnjak
#26646 Re: UEFA Champions League
Ne vidim u cemu je prob. Ovaj Liverpool bi sasio onu Barselonu nekad... Mane bolji od Messija... Messi na srecu iz slobodnjaka zabio.... Pep bezze trener...Point. wrote:Vidim Gerro brat se nastavlja prosipati ko pakistanska riža.
Zivota mi, kao sto neko rece, pri registraciji da se stavi test inteligencije i znanja o nogometu
- Point.
#26647 Re: UEFA Champions League
Mah, šta da ti kažemskafiskafsnjak wrote:Ne vidim u cemu je prob. Ovaj Liverpool bi sasio onu Barselonu nekad... Mane bolji od Messija... Messi na srecu iz slobodnjaka zabio.... Pep bezze trener...Point. wrote:Vidim Gerro brat se nastavlja prosipati ko pakistanska riža.![]()
Zivota mi, kao sto neko rece, pri registraciji da se stavi test inteligencije i znanja o nogometu
- Teletubbies
#26648 Re: UEFA Champions League
Jedini lijek protiv karija:
Gerro, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Kad skonta da ga niko ne jebe 2 posto sam će otić

Gerro, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Kad skonta da ga niko ne jebe 2 posto sam će otić
-
ifus
#26649 Re: UEFA Champions League
Pa bas je u toj utakmici United je dao go iz ofsajda, ali pisaj ga, ovi bi natrpali jos 5 da je trebalo. Imala je Barcelona sudijskih odluka na njihov mlin, kao i ostali, ali imala je i kontra, kao i ostali. Doduse, Real je ne samo rekorder po broju titula u LP, vec i po broju odluka u njohovu korist. 
- bunk
#26650 Re: UEFA Champions League
Ociti prekrsaj koji je mesi napravio nije sviran i najmanje zuti karton.
I tu je Pool izgubio ovo polufinale.
Tako da ce ako katalanci osvoje ove godine titula biti obiljezena ocitim navlacenjem sudija kao i prethodne.
I tu je Pool izgubio ovo polufinale.
Tako da ce ako katalanci osvoje ove godine titula biti obiljezena ocitim navlacenjem sudija kao i prethodne.