Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tuzlak1212 wrote:
Utrpali su istom tom Ronaldu na Bernabeu 3 gola, tad nisi bili alfe? Igrali 2 finala LP, Barcu u iednoj sezoni iznabijali
Ljudi su imali sve sto jednom timu treba Ronaldo je visak. I dalje stojim da nije Ronaldo dosao nit bi se cupali na Atletiku nit bi ispali od Ajaxa..
Utrpao je i on njima u Torinu.
Čuj to, alfe jer su igrali finala. Ovaj osvajao, pa ga doveli da budu beta? Ima smisla.
Tako je, da nije Ronaldo došao, glat bi osvojili LP
tuzlak1212 wrote:
Utrpali su istom tom Ronaldu na Bernabeu 3 gola, tad nisi bili alfe? Igrali 2 finala LP, Barcu u iednoj sezoni iznabijali
Ljudi su imali sve sto jednom timu treba Ronaldo je visak. I dalje stojim da nije Ronaldo dosao nit bi se cupali na Atletiku nit bi ispali od Ajaxa..
Čuj to, alfe jer su igrali finala. Ovaj osvajao, pa ga doveli da budu beta? Ima smisla.
Nisi ti mene skontao sta hocu da kazem
Kazem ti da neko ko je bio alfa sad je pored Ronalda beta jer je je ovaj ogroman spram njih, sad i da osovje LP to ce samo biti jos jedna Ronaldova titula... Svi su realno u Juvetu ovu sezonu u drugom planu pored CR i to utice na psihu mozes pricat sta hoces
tuzlak1212 wrote:
Džaba ti i Ronaldo kad nemaš sredinu i radilice da ga podrži.
tuzlak1212 wrote:
Džaba ti i Ronaldo kad nemaš sredinu i radilice da ga podrži.
Pa ja ono sto je Juve imao prije ovog CR-a sada je to samo teorija, praksa je upitna kao sto se vidi iz zadnje 2 KO faze
tuzlak1212 wrote:
Kazem ti da neko ko je bio alfa sad je pored Ronalda beta jer je je ovaj ogroman spram njih, sad i da osovje LP to ce samo biti jos jedna Ronaldova titula... Svi su realno u Juvetu ovu sezonu u drugom planu pored CR i to utice na psihu mozes pricat sta hoces
Aha, mismečovali smo se
Hajde, svakako im nije nepoznat osjećaj
tuzlak1212 wrote:
Pa normalno da će biti beta.
I to da utiče na psihu, to dovoljno govori o njima, govori koliko su "slabi" sa psihom, ako je uopšte ovako.
Tomahawk11 wrote:U LP je sve moguće.
Jedno je jasno. Kukavički nastupi se brutalno kažnjavaju.
Znači, Porto nek prepiše recept od Ajaxa. Pa ili pukovnici ili pokajnici.
Razlika je što je Ajax kadar da zbaci ekipe poput Reala i Juventusa,ni manje niv više jednu za drugom,dok to Porto sigurno nije.
Pa dobro, mogli bi bar jednu.
Dešavalo se.
Ko je davao šansu Romi u revanšu sa Barsom?
Niko,ja među prvima,opet,sumnjam u bilo kakvo čudo.Liverpool sebi večeras može slobodno priušiti neki minimalan poraz.Mada su male šanse da će se to i destiti.Bliži se kraj sezone i treba se voditi računa o atmosferi u ekipi.
animals wrote:Niam ih ozbiljno svatao, ali cini mi se da ovaj Ajax moze
razbiti i City i Liverpool i Barsu..
ne bi me iznenadilo i da osvoje..
Barsa je stroj koji se još nije ni zagrijao. Počelo je zagrijavanje protiv MUFC-a i da se sad recimo sretnu sa Ajaxom, pojeli bi ih. Ajax je samo pokazao kako su RM i Juve loši ove sezone.
animals wrote:Niam ih ozbiljno svatao, ali cini mi se da ovaj Ajax moze
razbiti i City i Liverpool i Barsu..
ne bi me iznenadilo i da osvoje..
Barsa je stroj koji se još nije ni zagrijao. Počelo je zagrijavanje protiv MUFC-a i da se sad recimo sretnu sa Ajaxom, pojeli bi ih. Ajax je samo pokazao kako su RM i Juve loši ove sezone.
Gotivim Barcu vec haman 20 godina ali protiv Luzerpoola i/ili Ajaxa nece biti nimalo lahko - Ajax je posebno zajeban - onako razmontirati Real u Madridu.. to moze samo Barca
Ekipi koja nema hrabrosti da procentualno najgorem izvođaču slobodnjaka u ligama petice naredi da slobodnjake izvodi procentualno najbolji izvođač u ligama petice i ne treba biti mjesto u polufinalu.
Vidim sad je prica kako je Juventus ekipa za remonta, otjerati Cana, Ruganija, Matuidija, Khediru, Dybalu, ovog onog.
A do juce bili glavni favoriti za osvajanje titule, narocito kad su izbacili Atletico, dali 117 miliona za 34-godišnjaka samo da bi osvojili toliko ocekivanu klempu....sad odjednom, ništa ne valja
Juventus i dalje ima odlicnu ekipu, koja lagano zalazi u godine. Predvidjam da nikad nece osvojiti ako se ne maknu od italijanskog mentaliteta.
Allegri je mentalno osakacen ekstremno defanzivnim fudbalom, oni nemaju apsolutno nista zdravo u svojoj igri i sve rjesavaju na individualni kvalitet.
Neki dan ih je Empoli nadigrao na njihovom stadionu, pobijedili su naravno jer imaju individualno pet puta bolje igrace. Juventus je apsolutno prerastao Allegrijev mentalitet.
Liverpool je najtezi ispit dosad sto se protivnika tice i bice dobar dvomec. Barci ne odgovaraju brze ekipe a da su pri tom snazne, pogotovo u skoku na prekidima. Porto tesko moze proci iako su imali nekoliko dobrih sansi u Engleskoj.
Barca moze rijesiti pitanje titule u naredna tri kola i fokusirat se na ligu prvaka.
United je odradjen rutinski, bez velike muke uz pametnu igru.