Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote:
Većina je složna da bi i sa Salahom izgubili, samo što bi vjerovatno pružili malo jači otpor. Zna se da je Liverpool izgubio zbog samog sebe tu noć.
Više mislim na start Ramosa. Ne mogu da prihvatim da se na onakav način osuđuje duel sa Salahom. Kao čovjek sjedio i planirao kako
da ga udalji sa terena.
AmiĐa_Idriz wrote:
Većina je složna da bi i sa Salahom izgubili, samo što bi vjerovatno pružili malo jači otpor. Zna se da je Liverpool izgubio zbog samog sebe tu noć.
Više mislim na start Ramosa. Ne mogu da prihvatim da se na onakav način osuđuje duel sa Salahom. Kao čovjek sjedio i planirao kako
da ga udalji sa terena.
Normalno da nije planirao..ali kad imas takvog igraca,
protivnicki napad ne igra bas leprsavo nesto..
covjek zna i oderati, pa se malo i boje..
AmiĐa_Idriz wrote:
da ga udalji sa terena.
Prvih 20 minuta Liverpool je presingom pomeo Real. Ramosu svaka cast jer treba znati onako povrijediti igraca vjerujem da je namjerno al on je to tako dobro uradio da mu mozes samo cestitati na tome...
Kad je usao Lallana umjesto Salaha Marcelo je poceo ici vise prema naprijed dobili ste igraca vise naprijed i to je bio kljuc pobjede. Da je ostao Salah vjerujem da bi Liverpool slavio.
Mene nesto drugo interesuje..
kad je izvucen Bayern, Liverpool je bio veliki favorit..
i govorilo se Bayern nema sanse..
sta sad misle navijaci Liverpoola, jesu li jos uvijek veliki favoriti i
kakve su sanse Bayerna..
Gerro wrote:
Prvih 20 minuta Liverpool je presingom pomeo Real. Ramosu svaka cast jer treba znati onako povrijediti igraca vjerujem da je namjerno al on je to tako dobro uradio da mu mozes samo cestitati na tome...
Kad je usao Lallana umjesto Salaha Marcelo je poceo ici vise prema naprijed dobili ste igraca vise naprijed i to je bio kljuc pobjede. Da je ostao Salah vjerujem da bi Liverpool slavio.
E ovakav komentar čekam. Šta bi bilo ,dal bi bilo to ne znam i ne zalazim. Što se tiče Ramosa razumiješ ti i ostali(koji očigledno ne kontaju , ne vide, ne žele da vide) da Salah u PL trpi mnogo veće i gore prekršaje i to s dobro namjerom.
Ovdje je problem što je u pitanju Real i Ramos pa se ima za šta hvatati i na kome istresati.....
animals wrote:Mene nesto drugo interesuje..
kakve su sanse Bayerna..
kakve su sanse Bayerna..
Po kladionicama od pocetka sanse su jednake ne znam sta je relevantnije strucnjaci ili baljezganje po forumu...
Ja i dalje smatram da Liverpool prolazi. Bayern je u prvoj utakmici ispucao srecu
Gerro wrote:
E ovakav komentar čekam. Šta bi bilo ,dal bi bilo to ne znam i ne zalazim. Što se tiče Ramosa razumiješ ti i ostali(koji očigledno ne kontaju , ne vide, ne žele da vide) da Salah u PL trpi mnogo veće i gore prekršaje i to s dobro namjerom.
Ovdje je problem što je u pitanju Real i Ramos pa se ima za šta hvatati i na kome istresati.....
Ja uopste nisam hejter Ramosa i Reala dok s druge strane prezirem smrada Piquea naravno. Ramos je clutch i igracina i ne znam kako ga neko moze mrziti..
Opet kazem treba znanja za onakvu povredu a on je to pokazao. Da je Van Dijk ono uradio Ronaldu salutiro bi mu prvi
kakve su sanse Bayerna..
Ne znam ko je to govorio.
Pa Bayern bio u krizi, a Liverpol prvi u prvenstvu i gazio sve redom..
tada niko nije tipovao na Bayern osim mozda Kovac