Turska - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Irfan82
#101 Re: Turska - BiH
Jedno pitanje, ste je sa Nevenom Suboticem iz B. Dortmunda 19 god. rodjen u Banja Luci drzavljanin USA inace odbrambeni igrac pratio sam zadnjih par utakmica nije los . Dali bi bilo moguce da zaigra za rep. BIH ukoliko bih htio?
-
murray
#102 Re: Turska - BiH
Subotic je protiv Herthe u kupu imao dva teska pacera i mislim da jos nije igrac za reprezentacije. Uostalom, ima americko drzavljanstvo, a Nijemci mu sredjuju njemacko, tako da mi je tesko pretpostaviti da ce se odluciti igrati za BiH. Koga hebe. 
- Vares City
#103 Re: Turska - BiH
Bio BiH presretan kad bi bilo bar svakome po bod,....
Turci znaju biti jako neugodni protivnici,moraju se dokazati i vlastitoj publici jer su u zadnje vrijeme iznevjerili istu,..
Naravno najbolje bi bilo:Tri boda i.....kuci

Turci znaju biti jako neugodni protivnici,moraju se dokazati i vlastitoj publici jer su u zadnje vrijeme iznevjerili istu,..
Naravno najbolje bi bilo:Tri boda i.....kuci
- zecko_kupuz
#104 Re: Turska - BiH
Ćiro bi (nakon ove dvije tekme) pod hitno trebao početi tražiti kandidate za odbranu. Ako on misli krpiti ekipu od tekme do tekme i eksperimentisati sa Vladavićem i Salihovićem, onda smo donji, sigurno
.
Nemoguće je da nemamo fudbalere koje bi mogli "izbrusiti" za repku.
Nemoguće je da nemamo fudbalere koje bi mogli "izbrusiti" za repku.
- zecko_kupuz
#105 Re: Turska - BiH
Još jedna stvar. Nisam nekakav fan Mirka Hrgovića, al' zar Ćiro ne reče da će ga zvati za Tursku i Armeniju?! Šta se desilo onda?
-
LongDong
#106 Re: Turska - BiH
Nije igrao u zadnjih mjesec dana niti jednu utakmicu, tek sinoć zaigrao protiv Slavena, tako da je opravdano to što ga nije zvao.zecko_kupuz wrote:Još jedna stvar. Nisam nekakav fan Mirka Hrgovića, al' zar Ćiro ne reče da će ga zvati za Tursku i Armeniju?! Šta se desilo onda?
- zecko_kupuz
#107 Re: Turska - BiH
Oki doki
.
-
Santos
#108 Re: Turska - BiH
Salihovic ga opet zabi iz slobodnjaka.On samo nek puca slobodne i tu nam je odma 1 go najmanje.Nikad ovakvog fudbalera nismo imali,mislim za slobodnjake.
- zalizani
- ODVRATAN_i_GADAN
#111 Re: Turska - BiH
Hmmmm... neznam kakav je igrac Mravac ali znam da je njegova ekipa primila 25 golova u jedanaest kola i osam izgubila! Ne mora nista da znaci ali...
- zecko_kupuz
#112 Re: Turska - BiH
Ja kako vidjeh, visok je, a nije mu teško potrčati
. Mislim, momak je pravi dugonja, ali bez problema učestvuje u kontrama
. U klubu, čini se, igra kao štoper, a nekada i kao bek.
- campa_xxx
#113 Re: Turska - BiH
Ko je taj i gdje igra?
- zalizani
#114 Re: Turska - BiH
pa gdje si ticampa_xxx wrote:Ko je taj i gdje igra?
-
El_comadante
#115 Re: Turska - BiH
imam osječaj da čemo izgubiti iz razloga što dobro odigramo jednu utakmicu onda slijedeču upropastimo sjedimo se Turske 3-2 i onda smo slijedeču izgubili
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#116 Re: Turska - BiH
Poslije 7:0 sa Estonijom sve je moguce.El_comadante wrote:imam osječaj da čemo izgubiti iz razloga što dobro odigramo jednu utakmicu onda slijedeču upropastimo sjedimo se Turske 3-2 i onda smo slijedeču izgubili
Inace utakmicu sudi Yuri Baskakov, isti sudac iz susreta BiH- Grcka 0:4.
- Bosanski_kralj
#117 Re: Turska - BiH
I ko je za to krivDado dijasporitus wrote:Poslije 7:0 sa Estonijom sve je moguce.El_comadante wrote:imam osječaj da čemo izgubiti iz razloga što dobro odigramo jednu utakmicu onda slijedeču upropastimo sjedimo se Turske 3-2 i onda smo slijedeču izgubili
-
vjecnobordo
#118 Re: Turska - BiH
Mislim da je to odličnoBosanski_kralj wrote:I ko je za to krivDado dijasporitus wrote:El_comadante wrote:imam osječaj da čemo izgubiti iz razloga što dobro odigramo jednu utakmicu onda slijedeču upropastimo sjedimo se Turske 3-2 i onda smo slijedeču izgubili![]()
Poslije 7:0 sa Estonijom sve je moguce.
- Bosanski_kralj
#119 Re: Turska - BiH
Nije bitno ko im je draži, već kome smiju raditi šta žele. Mi smo, dakle, opet najebalivjecnobordo wrote: Mislim da je to odličnoNe mogu mu Turci bit draži od nas.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#120 Re: Turska - BiH
I mene to zanima. Da li savez ima pravo da protestuje na izbor sudije?Bosanski_kralj wrote:I ko je za to krivDado dijasporitus wrote:Poslije 7:0 sa Estonijom sve je moguce.El_comadante wrote:imam osječaj da čemo izgubiti iz razloga što dobro odigramo jednu utakmicu onda slijedeču upropastimo sjedimo se Turske 3-2 i onda smo slijedeču izgubili
-
budhist
#121 Re: Turska - BiH
Nemogu da vjerujem da se ovo opet dešava!
Pa ko plaća ove ljude ili bolje reći ko ih gotivi,da nije možda Dodik sa onim milionima što je ukrao narodu???
Svi znamo ko su ovi ljudi a da će Turskoj pomrsit planove to ne bi rekao,jer šta smo to mi za njih,obična bijeda.
Gdje je sad taj Savez eto da reaguje na ovo ili će opet sve mirno propratit,pa na ovo se mora uložit žalba.
Dobivamo crveni garant a još pogotovo sad kako igramo puno agresivniju odbranu,možda i dva,nebi bilo čudo nikakvo.
Pa ko plaća ove ljude ili bolje reći ko ih gotivi,da nije možda Dodik sa onim milionima što je ukrao narodu???
Svi znamo ko su ovi ljudi a da će Turskoj pomrsit planove to ne bi rekao,jer šta smo to mi za njih,obična bijeda.
Gdje je sad taj Savez eto da reaguje na ovo ili će opet sve mirno propratit,pa na ovo se mora uložit žalba.
Dobivamo crveni garant a još pogotovo sad kako igramo puno agresivniju odbranu,možda i dva,nebi bilo čudo nikakvo.
- campa_xxx
#122 Re: Turska - BiH
Delegiran je da ispravi gresku koju je napravio protiv Grcke...Dado dijasporitus wrote:Poslije 7:0 sa Estonijom sve je moguce.El_comadante wrote:imam osječaj da čemo izgubiti iz razloga što dobro odigramo jednu utakmicu onda slijedeču upropastimo sjedimo se Turske 3-2 i onda smo slijedeču izgubili
-
BaileyS
#123 Re: Turska - BiH
Teorija zavjere ili ne, ali ako Spahic ovako govori o Baskakovu onda imamo razloga da budemo zabrinuti...
Novi susret sa Baskakovom
Spahić nije ni znao da će meč u Istanbulu suditi Juri Baskakov, onaj isti Rus koji je prije dvije godine (istog datuma, 11. oktobra) u Zenici režirao krah našeg tima protiv Grčke od 0:4. Tada je već u 9. minuti poklonio Grcima nepostojeći penal, a potom isključio Sašu Papca za start nad Janakopulosom, koji je, zapravo, napravio Spahić. A uopće nije ni bio faul.
Toga se Spahić i sada sjeća, a sa Baskakovom se poslije susreo nekoliko puta.
- Pitao me zašto mu tada nisam pomogao i rekao da sam ja napravio prekršaj, a ne Papac, a ja sam mu odgovorio kontrapitanjem, zašto je on meni svojim odlukama odmogao? Dao sam mu do znanja da je strašno pogriješio. Pitao sam ga zašto se svrstao na stranu jačeg, zašto nije podržao nas kada nas nekoliko igra u Rusiji. Vadio se da je bila teška situacija, veliki pritisak, pun stadion...
Poslije toga, sudio mi je nekoliko puta, ali i da je htio, nije mi mogao ništa, jer je Lokomotiv ipak veliki klub koji se ne može oštetiti tako lako. Iskreno, nije mi drago što on sudi, jer je podložan stvarima koje nemaju toliko veze s terenom.
- Altsa
#124 Re: Turska - BiH
bartolovic opet dobro igra u hajdukuzecko_kupuz wrote:Ćiro je nedavno nahvalio Vasilića, Jahića je kritikovao. Također reče da nije zadovoljan igračima iz domaće lige. Sada, dvadesetak dana prije utakmice, već otpisuje Štilića (koji sasvim solidno igra), Jurića, Jahića i Vasilića. Ukoliko bude izostanaka, kaže da će zvati igrače iz PL-a. Čovjek mi nije jasan uopšte
. U timu ostavlja jednog Krunića koji standardno sjedi na klupi Moskve. Opet se spominje Bartolović koji ne može sastaviti dvije dobre tekme u Hajduku. Majko mila
!
- Altsa
#125 Re: Turska - BiH
prema njegovim pricama njemu je preca majcica srbija. supcina.Irfan82 wrote:Jedno pitanje, ste je sa Nevenom Suboticem iz B. Dortmunda 19 god. rodjen u Banja Luci drzavljanin USA inace odbrambeni igrac pratio sam zadnjih par utakmica nije los . Dali bi bilo moguce da zaigra za rep. BIH ukoliko bih htio?