udrch wrote:Bezveze vam priča..
Nije vlasnik Hoffa nikakv levat koji zarađene pare baca okolo ko Mujica kad se napije..
Najbolji dokaz vam je stadion velike vrijednosti, sa 30 hiljada sjedećeih mjesta od kojih je 90% rasprodato odmah..to znači da je čovjek vidio prostor da napravi dobar klub i da zaradi lovu..i on je to učinio..vrijeme prilagođavanja je završeno, sad ide vrijeme konsolidacije..mene je iznenadilo da imaju onakvu podršku na stadionu..
Da će nakad biti konkurencija Bayernu je smiješno pričati..
U svakom slučaju meni je drago da je uspjeh Hoffa bio povezan sa našim dvojicom igrača, od kojih je Ibišević jako zaslužan za jedno ludilo koje je trajalo u našoj zemlji do poraza od Portugala u Zenici..bila su to lijepa vremena..žao mi što se povrijedi momak, jednostavno me zanimalo dali bi nastavio onim tempom..
U svalom slučaju za sahat vremena imamo priliku da ih gledamo..
Jesi ti citao "Na Drini Cuprija"? Jeli se sjecas one price kako se veliki vezir sjetio kako ga je u sepetu prevozio garavi skeledzija pa mu se to urezalo u dusu i kad je primio pravu vjeru
( Burek - zajebancija - ne potezi brisaljku ni topus sestoperac) te neograniceno bogatstvo odlucio da napravi luksuzan most bas na mjestu gdje je "operisao" skeledzija.
E tako ti je i ovaj...kao klinjo jurio "buba maru" blatnjavim seoskim putevima, mozda mu je neko i uheta izvuko kada bi skrenuo o psenicu, repu, kukuruz, zob....pa se momcicu urezalo u dusu i sada kada je postao jedan od bogatijih ljudi na svijetu odlucio da napravi to cudo od stadionu medju oranicama...Za njega samo igra, kako ce to sve ispasti kad se on zasiti te igre i okrene drugim borama na dusi, ostaje da se vidi. Uglavnom Hoffenhajm je i trenutno slab, ispod prosjecan bundesligaski tim sa tendencijom daljneg pogorsanja. Niko sretniji od mene ako se popravi, dovede nekoliko svjetskih zvijezda osvoji titulu i ligu sampiona a Sejo i Vedo budu glavne face...medjutim sve su prilike da ce biti ona "daj Boze kceri da te beg uzme, al' cigani oko kuce trcu".
I jos nesto: mozes li zamisliti da je prije agrsije na BiH neko (npr. Taran

) napravio takav stadion u Konjevic Polju i doveo lokalni klub do prve lige, ma doslo bi sve od Hrncica, Cerske, Glodi do Kamenice, Josanice, Liplja do Zvornika, Vlasenice, Bratunca...