Toni Šunjić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

PeppermintSA

#1 Toni Šunjić

Post by PeppermintSA »

Momak zaslužuje temu, odigrao je odlično prvenstvo. :bih:
haris0032

#2 Re: Toni Šunjić

Post by haris0032 »

Iznenadio me pozitivno. Nadam se da ce preci u neki klub liga petice i da ce nastaviti napredovati.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
breba

#3 Re: Toni Šunjić

Post by breba »

Slazem se, sasvim korektan nastup. Mislim da su mnogi prijatno izdenadjeni. Ne znam da li je za lige petice, ali mogao bi se preseliti zapadnije pa da jos napreduje i da "dobijemo" solidnog i pouzdanog igraca. :bih: :bih:
Dead Man Walking

#4 Re: Toni Šunjić

Post by Dead Man Walking »

Za mene najvece iznenadjenje, pozitivno naravno. Strasno napredovao. :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#5 Re: Toni Šunjić

Post by It_is_a_Leclerc »

Njemu je pod "muss" da nađe klub sad.

On se u Ukrajinu neće vraćati, jer Zorya iz Luhanska je u regionu u kome se ratuje.

Iskreno, nadam se da ga je spazio neki skaut nekog prosječnog bundesligaša tipa Ausburg, Hertha itd. i da bi za male pare mogli dobiti solidnog stopera.
travnik

#6 Re: Toni Šunjić

Post by travnik »

Uz Muhameda Bešića, Toni Šunjić je za mene najpozitivnije iznenađenje ovog SP u nšoj reprezentaciji i ujedno najveći dobitak. Po meni, obojica su odigrala više nego dobro. Svaka čast!
limeni

#7 Re: Toni Šunjić

Post by limeni »

zna li neko kakav je bio dok je mladji bio?da li je i tad u pl bih bio talenat ili je tek kasnije napredovao?
i sinoc dobio najvise dvoboja :thumbup:
Stargate Punk

#8 Re: Toni Šunjić

Post by Stargate Punk »

Igrao je dobro u ove dvije utakmice u kojima je dobio šansu.
Treba da bježi iz Ukrajine ako ne iz sportskih onda barem iz sigurnosnih razloga.
edo_79

#9 Re: Toni Šunjić

Post by edo_79 »

Šunjiću kapa dole za ono što je pokazao na SP, iskoristio je dvije prilike i predstavio se kao dobar i pouzdan igrač. Slažem se sa ovim postovima od ranije da bi bilo jako dobro ako ga je primjetio neki skaut iz Bundes Lige pa da momak može dalje napredovat.... :thumbup:
janje_

#10 Re: Toni Šunjić

Post by janje_ »

travnik wrote:Uz Muhameda Bešića, Toni Šunjić je za mene najpozitivnije iznenađenje ovog SP u nšoj reprezentaciji i ujedno najveći dobitak. Po meni, obojica su odigrala više nego dobro. Svaka čast!
slazem se.. besicu igracki ne treba puno da sazrije.. samo da se malo nauci kontrolisat.. sinoc je najgrublji start imo na sunjica.. ;)
edo_79

#11 Re: Toni Šunjić

Post by edo_79 »

janje_ wrote:
travnik wrote:Uz Muhameda Bešića, Toni Šunjić je za mene najpozitivnije iznenađenje ovog SP u nšoj reprezentaciji i ujedno najveći dobitak. Po meni, obojica su odigrala više nego dobro. Svaka čast!
slazem se.. besicu igracki ne treba puno da sazrije.. samo da se malo nauci kontrolisat.. sinoc je najgrublji start imo na sunjica.. ;)
jest vala Beša ga je složio ko metar drva :lol:
noiserr

#12 Re: Toni Šunjić

Post by noiserr »

Po meni najbolji nas CB na prvenstvu bio.
cyprus

#13 Re: Toni Šunjić

Post by cyprus »

Ja sam i dalje mišljenja da naši reprezentativci ne trebaju imat zasebne teme :mrgreen:
Dr. Kuca

#14 Re: Toni Šunjić

Post by Dr. Kuca »

Odlican je bio. Nadam se da ce napredovati malo u karijeri sada. :thumbup:
agent_zero

#15 Re: Toni Šunjić

Post by agent_zero »

PeppermintSA wrote:Momak zaslužuje temu, odigrao je odlično prvenstvo. :bih:
Slažem se. Za mene je on definitvno najveće iznenađenje našeg tima, u pozitivnom smislu.

Mada eto, nisu iran i nigerija neko mjerilo, ali nema mu se šta prigovoriti, odličan je bio :thumbup:

Neka samo nastavi s dobrim partijama.
jalijas74

#16 Re: Toni Šunjić

Post by jalijas74 »

Slikao se sa svom djecom potpisivao na majice i lopte svaka cast momku i na ovom potezu dans ali i na samom nastupu na SP
todd_smith

#17 Re: Toni Šunjić

Post by todd_smith »

Bio je nas najbolji igrac sa Begom protiv Nigerije, ali jedna lasta ne cini proljece. I dalje sam misljenja da je sasvim prosjecan stoper. Nije nesto jak, u skoku je ok, ali nista posebno i poprilicno je spor. Ali imao je odlican turnir i sa Asmirom i Kolasincem bio je stub nase odbrane i za to mu svaka cast. Nadam se da ce napredovati dalje u karijeri i da se nece ispostaviti na kraju da po razmisljanju nije samo Boris Pandza 2.0.
DaysleepeR

#18 Re: Toni Šunjić

Post by DaysleepeR »

Image
cyprus

#19 Re: Toni Šunjić

Post by cyprus »

todd_smith wrote:Bio je nas najbolji igrac sa Begom protiv Nigerije, ali jedna lasta ne cini proljece. I dalje sam misljenja da je sasvim prosjecan stoper. Nije nesto jak, u skoku je ok, ali nista posebno i poprilicno je spor. Ali imao je odlican turnir i sa Asmirom i Kolasincem bio je stub nase odbrane i za to mu svaka cast. Nadam se da ce napredovati dalje u karijeri i da se nece ispostaviti na kraju da po razmisljanju nije samo Boris Pandza 2.0.
Šta je falilo Pandži? :mrgreen:

Ja se sad bojim da ga ne ureknemo... Skloni smo mi kako brutalnom omalovažavanju i pljuvanju tako i dizanju naših fudbalera u zvijezde... A stvarnost gotovo u pravilu traži neku sredinu... Od Šunjića ne treba praviti svjetsku klasu, ali da je pristojan štoper - jeste... Vidjećemo kuda će mu krenuti karijera...
todd_smith

#20 Re: Toni Šunjić

Post by todd_smith »

Pokazao je da moze, sada je na njemu da pokaze da moze svaku utakmicu onako kao protiv Nigerije.
Logovan

#21 Re: Toni Šunjić

Post by Logovan »

Pozitivno sam iznenađen Šunjićem. :thumbup: Naravno, može i mora bolje igrati ali do sad kako je igrao za mene je solidno.
PeppermintSA

#22 Re: Toni Šunjić

Post by PeppermintSA »

info iz prve ruke - najbliže prelasku u Anderlecht :bih:
Mustang1

#23 Re: Toni Šunjić

Post by Mustang1 »

Da se hoce nabildati malo i da bude glavni stoper vec u sljedecim kvalifikacijama uz Bicakcica ako se ovaj skoncentrise i pocne manje manekenisati a vise igrati fudbala :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#24 Re: Toni Šunjić

Post by JoseMujica »

PeppermintSA wrote:info iz prve ruke - najbliže prelasku u Anderlecht :bih:
:thumbup: svaka čast

sad vala nemremo kukati da nemamo odbrane...i Šunjić se pokazao solidnim....solidni su i Vranješ i Pandža, i Zukanović i Bičakćić

sad je jasno da je do trenera i postavke igre,a igrača imamo, barem u odbrani za koju mo godinama kukali
Logovan

#25 Re: Toni Šunjić

Post by Logovan »

PeppermintSA wrote:info iz prve ruke - najbliže prelasku u Anderlecht :bih:
Kako bi ovo dobro bilo. Valjda će otići u Anderlecht. :thumbup:
Post Reply