Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVitoN
#651 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Jesu to dojave 
- Idemedosumom
#652 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Belgija ce se obrukati 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#653 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
ja sam uvjeren da ce ekvador proci dalje iz grupe E
- cyprus
#654 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Ova grupa je uz onu C najizjednačenija, a Englezima dajem blagu prednost, jer procjenjujem da su nešto malo jači od Urugvaja i Italije... Ako ništa, bolji su dojam u kvalifikacijama ostavili...Bosanski_kralj wrote:Englezi da imaju najviše šansi za prolaz???cyprus wrote:Šanse za prolazak grupe ja procjenjujem ovako:
Grupa D
Engleska 65%
Urugvaj 60%
Italija 55%
Kostarika 20%
-
spacek
#655 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
...
Last edited by spacek on 23/04/2016 12:44, edited 1 time in total.
- cyprus
#656 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Što je smješno... Sve tri reprezentacije su u svojevrsnoj krizi... Meksiku prednost zbog kontinenta na kome se igra...DonVitoN wrote:Meksiko 45%![]()
Ovo je smijesno.
Ovaj trenutni Meksiko je daleko slabiji od Hrvatske i Kameruna, daleko.
- ultima_palabra
#657 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Dosta realno, mislim da je malo precijenio Engleze i Francuze... pa možda i nas, baš toliko da imamo bolje šanse od Nigerije koja igra na svakom prvenstvu 
- cyprus
#658 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Doduše, nešto razmišljam, moguće da i jesam precijenio nas... Možda ovako: mi 45%, Nigerija 40%...ultima_palabra wrote:Dosta realno, mislim da je malo precijenio Engleze i Francuze... pa možda i nas, baš toliko da imamo bolje šanse od Nigerije koja igra na svakom prvenstvu
Iza Engleza i Francuza stojim
- skenderija04
#659 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Kako je tema o zrijebu zakljucana postavicu ovdje. Velike spekulacije da je zrijeb namjesten. Sve pocinje od izjave nekog Argentinskog delegata koji je navodno prije izvlacenja rekao da ce Argentina biti u grupi F uz lagane protivnike.
Danas je izasao i video koji bi to trebao da dokaze.
Prema njima, jedina loptica koja je posteno izvucena bila je Brazil koju je izvukao i otvorio Cafu.
- Sve ostale je otvorio Jerome Valcke, Francuz, generalni sekretar FIFA- e. Problem je sto je Valcke loptice otvarao pred kamerama a ceduljice sa imenima ekipa je vadio ispod stola, gdje kamere nisu mogle snimati.
- Kao dokaz toj teoriji prikazuju cedulje sa imenima elipa koje je vadio Francuz. Nakon pokazivanja ostajale su ravne (krute) a ceduljice sa brojem koje je izvlacila Fernanda Lima nakon pokazivanja kamerama su se rolale, tj vracale u oblik u kakvom su bile u loptici. Prema njima, Valcke je na stolu imao pripremljene ceduljice koje je uzimao po potrebi.8
Prema njima, jedina loptica koja je posteno izvucena bila je Brazil koju je izvukao i otvorio Cafu.
- Sve ostale je otvorio Jerome Valcke, Francuz, generalni sekretar FIFA- e. Problem je sto je Valcke loptice otvarao pred kamerama a ceduljice sa imenima ekipa je vadio ispod stola, gdje kamere nisu mogle snimati.
- Kao dokaz toj teoriji prikazuju cedulje sa imenima elipa koje je vadio Francuz. Nakon pokazivanja ostajale su ravne (krute) a ceduljice sa brojem koje je izvlacila Fernanda Lima nakon pokazivanja kamerama su se rolale, tj vracale u oblik u kakvom su bile u loptici. Prema njima, Valcke je na stolu imao pripremljene ceduljice koje je uzimao po potrebi.8
-
l33t
#660 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
ma e klip je strasan daj ba
nisu slucajevi x
nisu slucajevi x
- Co0l
#661 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Oproban recept iluzionista-izvedi na pozornicu dobru trebu da odvuce paznju dok ti prckas po rekvizitima 
P.S.I da je nastimano ja zadovoljan zrijebom
P.S.I da je nastimano ja zadovoljan zrijebom
- insaneinthebrain
#662 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
sta drugo reci nego MAFIfA!skenderija04 wrote:Kako je tema o zrijebu zakljucana postavicu ovdje. Velike spekulacije da je zrijeb namjesten. Sve pocinje od izjave nekog Argentinskog delegata koji je navodno prije izvlacenja rekao da ce Argentina biti u grupi F uz lagane protivnike.
a i namjestili su da se brazil i argentina ne mogu sastati prije finala
- hopi
#663 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
ja vjerujem da postoji tehnička mogućnost tj način da se namjesti žrijeb 100%. Sad da li je namješten ili ne nešta me ne zanima previše takoje kako je.
- Impavidus
#664 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Meni je C jedna od najzanimljivijih grupa, sve ekipe u 5 deka. Grci nadam se već u grupi završavaju svoju epizodu u Brazilu...
Japan, Obala i Kolumbija za prva 2
Japan, Obala i Kolumbija za prva 2
-
Rob_Atl
#665 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Ma onaj na twiteru pogodio grupu pa sad ovdje prosipa suplje, kakvo stimanje ba, i da se stimalo, kome se nastimalo? To sto brazil ili argentina se ne mogu sastati prije finala pa sta? Ko im garantuje da ce proci i 1/4 . Brazil se kriza sa grupom gdje su spanija i holandija , ili se ovo svjetsko stima argentini , ako se stima samo argentini onda donekle i mogu povjerovati

-
Nejjah
#666 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
a one preostale 3 kuglice iz pota x niko ne raspakova, možda su sve urugvaji 
brazilci ih inače jako vole
brazilci ih inače jako vole
- limeni
#667 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
neka nas u ovoj grupi, nedo bog da ponove izvlacenje i strpaju nas u grupu sa brazilom, holandijom ekvadorom 
- Bosanski_kralj
#668 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Talijani se obično pate u grupnoj fazi, da li će tako biti i na ovom SP i hoće li se uspjeti provući vidjećemo.cyprus wrote:Ova grupa je uz onu C najizjednačenija, a Englezima dajem blagu prednost, jer procjenjujem da su nešto malo jači od Urugvaja i Italije... Ako ništa, bolji su dojam u kvalifikacijama ostavili...Bosanski_kralj wrote:Englezi da imaju najviše šansi za prolaz???cyprus wrote:Šanse za prolazak grupe ja procjenjujem ovako:
Grupa D
Engleska 65%
Urugvaj 60%
Italija 55%
Kostarika 20%
Uglavnom sam mišljenja da je Urugvaj reprezentacija koja sigurno prolazi.
-
samkoF
#669 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
spacek wrote:Moj tip:
Argentina - BiH........0-0 (tekma slicna kao protiv grcke u atini)
Iran - Nigerija.........0-2
BiH - Nigerija.........2-1 (rutinski 2-0 do poluvremena)
Argentina - Iran......4-0
BiH - Iran.............1-2 (ono nase - lako cemo)
Argentina - Nigerija 1-0
Argentina.....7
BiH............4
Nigerija......3
Iran...........3
odigracemo solidno protiv gaucosa, nalozicemo se i dobiti elana protiv nigerijaca...osigurati plasman u drugi krug kolo prije kraja i podcjenicemo iran i zijaniti!
Ja sve nesto gledam ove tvoje prognoze i nikako ne kontam kako cemo mi to (gledajuci ove tvoje prognoze) osigurati prolaz u drugi krug kao sto kazes cak jedno kolo prije kraja?Jer u zadnjem kolu sve tekme pocinju u isto vrijeme a nigerija ce imati dotad 3 boda a mi 4 i kako smo mi to onda osigurali prolaz vec, a oboje imamo jos po jednu tekmu odigrati?
- drug_profi
#670 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Pa tako sto ce svi Argentincima otici spustenih gaca, samo cemo ih mi zajebat...
Mene je najvise strah naseg "lako cemo" mentaliteta, pa kad sa Argentinom izvucemo minimalan poraz, a onda nas ovi ostali nasibaju sa po tri razlike.
Mene je najvise strah naseg "lako cemo" mentaliteta, pa kad sa Argentinom izvucemo minimalan poraz, a onda nas ovi ostali nasibaju sa po tri razlike.
- nKrkan
#671 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Kaže jedan Hrvat protiv Brazila ćemo odigrat svjetski a protvi Mexica skidamo gaće
- no_mani=no_fjučr
#672 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Hrvatima i nije nikada lakse, negativni i sa svima u minusu, tako da je lijepo ici kada niko nista ne ocekuje, cilj je bio iskljucivo plasman, a to daje snagu, nista se ne ocekuje od ove ekipe, to je najbolje. A sada da se gace skidaju, pa nije mexiko portugal, zar ne. ? Al' u svakom slucaju lijepo je sto brines o cegama. Zar su djesme jebo. ?nKrkan wrote:Kaže jedan Hrvat protiv Brazila ćemo odigrat svjetski a protvi Mexica skidamo gaće
- ultima_palabra
#673 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Super, sad se fino vrati u Vrapče, produžio si dopust malo previše.no_mani=no_fjučr wrote:Hrvatima i nije nikada lakse, negativni i sa svima u minusu, tako da je lijepo ici kada niko nista ne ocekuje, cilj je bio iskljucivo plasman, a to daje snagu, nista se ne ocekuje od ove ekipe, to je najbolje. A sada da se gace skidaju, pa nije mexiko portugal, zar ne. ? Al' u svakom slucaju lijepo je sto brines o cegama. Zar su djesme jebo. ?nKrkan wrote:Kaže jedan Hrvat protiv Brazila ćemo odigrat svjetski a protvi Mexica skidamo gaće
- no_mani=no_fjučr
#674 Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu/nogometu - Brazil 2014
Zna se Vrapce, prate se ludjaci, vidim. ? To je taj put. Mislis li da si ispravan, sto sam lose rekao, pa nije Meksiko Portugal, zar tu ima nesto lose ili ti pak citas medju redova. Spoznaja. ?ultima_palabra wrote:Super, sad se fino vrati u Vrapče, produžio si dopust malo previše.no_mani=no_fjučr wrote:Hrvatima i nije nikada lakse, negativni i sa svima u minusu, tako da je lijepo ici kada niko nista ne ocekuje, cilj je bio iskljucivo plasman, a to daje snagu, nista se ne ocekuje od ove ekipe, to je najbolje. A sada da se gace skidaju, pa nije mexiko portugal, zar ne. ? Al' u svakom slucaju lijepo je sto brines o cegama. Zar su djesme jebo. ?nKrkan wrote:Kaže jedan Hrvat protiv Brazila ćemo odigrat svjetski a protvi Mexica skidamo gaće
- Logovan