Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uzese ga guzovace a misljenja sam da bi se prosetali prvenstvom da su imali Reusa i Gundogana. Ovako vise sretno nego spretno ali zasluzeno, u Neuerovu cast
Cestitam Nijemcima. Po meni su zasluzeno osvojili. Drago mi je sto je Gotze zabio pobjednicki gol.
Kako Messi najbolji igrac prvenstva???? Kako Boze, kako???? Zabio 4 gola a u svakoj utakmici igra mu je bila ispod svakog nivoa. Mozda eto jedna nije... Ova Fifa sve gora i gora. Kreteni.
Logovan wrote:Cestitam Nijemcima. Po meni su zasluzeno osvojili. Drago mi je sto je Gotze zabio pobjednicki gol.
Kako Messi najbolji igrac prvenstva???? Kako Boze, kako???? Zabio 4 gola a u svakoj utakmici igra mu je bila ispod svakog nivoa. Mozda eto jedna nije... Ova Fifa sve gora i gora. Kreteni.
Vjerovatno zbog toga sto je najvise puta bio igrac utakmice. Al' i tu su pogrijesili
Po meni Robben igrac prvenstva.
Logovan wrote:Cestitam Nijemcima. Po meni su zasluzeno osvojili. Drago mi je sto je Gotze zabio pobjednicki gol.
Vjerovatno zbog toga sto je najvise puta bio igrac utakmice. Al' i tu su pogrijesili
ne može Robben, previše je bio dajver za tu nagradu... iako je bio odličan, ono padanje mora izbaciti ..
ne može Robben, previše je bio dajver za tu nagradu... iako je bio odličan, ono padanje mora izbaciti ..
Da James nije najbolji strijelac on bi sigurno dobio nagradu za najboljeg igraca, kao sto je Forlan na proslom SP-u.
Ovaj put je trebao Robben ili Muller, jedino njih dvojicu su bili bolji od Messia.