srbija ce izgubit

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

neko iz mase wrote:
Murat Sabanovic wrote:
stokaindahaus wrote:Nazhalost Murate...u sluchaju 2 nerijeshene gleda se sveukupna gol razlika...
od kad to
FIFA odlucila na zadnjem bajramskom party-u
:lol: :lol:
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

neko iz mase wrote:
Murat Sabanovic wrote:
stokaindahaus wrote:Nazhalost Murate...u sluchaju 2 nerijeshene gleda se sveukupna gol razlika...
od kad to
FIFA odlucila na zadnjem bajramskom party-u
pa koce drugi nego fifa....
agresori podpomognuti fifom
Riobravo

Post by Riobravo »

Davy Crockett wrote:
Novi_Nick wrote:
BiH mora igrati na siguno a to je da: Srbija izgubi od Litvanije i BiH, da Spanija izgubi od Belgije i San Marina, a da BiH pobijedi Srbiju i San Marino :-D
Da nećete možda i crveni tepih do stadiona? :D :D :D :D :D
Crveni tepih cemo koristiti u Sarajevu kad budemo slavili plasman na SP2006:) Evo ti link pa pogledaj kako se BOSANCI vesele pa zamisli kako ce tek biti kad pobjedimo SCG.
http://www.bhfanaticos.com/Download/Raz ... %20god.wmv
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Riobravo wrote:
Davy Crockett wrote:
Novi_Nick wrote: BiH mora igrati na siguno a to je da: Srbija izgubi od Litvanije i BiH, da Spanija izgubi od Belgije i San Marina, a da BiH pobijedi Srbiju i San Marino :-D
Da nećete možda i crveni tepih do stadiona? :D :D :D :D :D
Crveni tepih cemo koristiti u Sarajevu kad budemo slavili plasman na SP2006:) Evo ti link pa pogledaj kako se BOSANCI vesele pa zamisli kako ce tek biti kad pobjedimo SCG.

Vidim i Sergej prognozira i hoće da se dokaže baš u Beogradu.

Baš me zanima zašto!
No_Comment

Post by No_Comment »

Davy Crockett wrote:
Riobravo wrote:
Davy Crockett wrote: Da nećete možda i crveni tepih do stadiona? :D :D :D :D :D

Baš me zanima zašto!
Zato shto za razliku od tebe voli Mostar i svoju jedinu domovinu...BIH... 8)
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

No_Comment wrote:
Davy Crockett wrote:
Riobravo wrote: Crveni tepih cemo koristiti u Sarajevu kad budemo slavili plasman na SP2006:) Evo ti link pa pogledaj kako se BOSANCI vesele pa zamisli kako ce tek biti kad pobjedimo SCG.

Baš me zanima zašto!
Šta tebe boli racq koga ja volim ili ne volim ili manje/više volim nego!

Mostar se toliko promijenio nakon rata pa sam i ja promijenio mišljenje o Mostaru.

Da ću ti jedan primjer koji ni meni nikako nije jasan. Živim u Mostaru ali brate osjećam nekakav pritisak. Isti se pritisak osjeća kada sam na moru u Hrvatskoj. Kada odem u Srbiju npr. u BG ili NS tog pritiska nema uopšte.

Ne kontam zašto je to tako!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

:D:D:D možda što si srbin 8)
Saian

Post by Saian »

ja konto tema Kosovo :D :D :D
No_Comment

Post by No_Comment »

Davy Crockett wrote:
No_Comment wrote:
Davy Crockett wrote:

Baš me zanima zašto!

Mostar se toliko promijenio nakon rata pa sam i ja promijenio mišljenje o Mostaru.

Da ću ti jedan primjer koji ni meni nikako nije jasan. Živim u Mostaru ali brate osjećam nekakav pritisak. Isti se pritisak osjeća kada sam na moru u Hrvatskoj. Kada odem u Srbiju npr. u BG ili NS tog pritiska nema uopšte.

Shto tebe boli neka stvar shto Sergej...patriota ove zemlje BIH... bash hoce da se dokaze u tvome voljenome Beogradu... :D :D
Toozla

Post by Toozla »

Davy Crockett wrote:Da ću ti jedan primjer koji ni meni nikako nije jasan. Živim u Mostaru ali brate osjećam nekakav pritisak. Isti se pritisak osjeća kada sam na moru u Hrvatskoj. Kada odem u Srbiju npr. u BG ili NS tog pritiska nema uopšte.

....sve je to u tvojoj glavi..... :-) :-) :-)
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Čovjek izgleda hoće da se pokaže lojalan državi. Da je on kojim slučajem Hrvat isto bi govorio da BiH igra protiv Hrvatske. To je normalno ali kada je neko popularan i igra za BiH on to mora govoriti.

Beograd mi jeste drag ali ni pod razno ne bih volio živjeti tamo. Više volim manje gradove kao npr. Zrenjanin.

Novi Sad je ljepši od Beograda.
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Toozla wrote:
Davy Crockett wrote:Da ću ti jedan primjer koji ni meni nikako nije jasan. Živim u Mostaru ali brate osjećam nekakav pritisak. Isti se pritisak osjeća kada sam na moru u Hrvatskoj. Kada odem u Srbiju npr. u BG ili NS tog pritiska nema uopšte.

Yebiga ali fakat ne mogu se osloboditi tog pritiska nikako. Osjećam se kao stranac u vlastitom gradu.
Toozla

Post by Toozla »

Davy Crockett wrote:
Toozla wrote:

Yebiga ali fakat ne mogu se osloboditi tog pritiska nikako. Osjećam se kao stranac u vlastitom gradu.
.....predji na Islam..... :lol: :lol: :lol:
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Toozla wrote:
Davy Crockett wrote:
Toozla wrote: ....sve je to u tvojoj glavi..... :-) :-) :-)
.....predji na Islam..... :lol: :lol: :lol:

Šteta što sam ateista i to hardcore. :D :D :D :D :D
Satriani

Post by Satriani »

Pa digni sidro, i zaputi se tamo gdje nema pritiska.
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Satriani wrote:Pa digni sidro, i zaputi se tamo gdje nema pritiska.
Uskoro!

Be patient!
Frutek

Post by Frutek »

Davy Crocket, ako si rođeni Mostarac, ne razumijem zašto se osjećaš kao stranac u svom gradu? I što pritisak? Jel te neko pretuko zato što si srbin, jel ne možeš da dobiješ posla, jel te vređaju, jel niko neće da se druži s tobom zbog tvoje nacionalne pripadnosti???? Ako je odgovor na sve "NE", onda zašto pritisak?

Biće da ti je u glavi da si "ugrožen" a to je nekakav kliše postao sa srbima, a niko vas ne dira...Zašto onda ta priča o "ugroženosti", eno hrvati se isto žale na "ugroženost" u BIH, misle ako oni ne žive baš dobro da su ugroženi, a neimaština je generalna i kod sviju u BiH, ne bira nacionalnost :-?
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Frutek wrote:Davy Crocket, ako si rođeni Mostarac, ne razumijem zašto se osjećaš kao stranac u svom gradu? I što pritisak? Jel te neko pretuko zato što si srbin, jel ne možeš da dobiješ posla, jel te vređaju, jel niko neće da se druži s tobom zbog tvoje nacionalne pripadnosti???? Ako je odgovor na sve "NE", onda zašto pritisak?

Biće da ti je u glavi da si "ugrožen" a to je nekakav kliše postao sa srbima, a niko vas ne dira...Zašto onda ta priča o "ugroženosti", eno hrvati se isto žale na "ugroženost" u BIH, misle ako oni ne žive baš dobro da su ugroženi, a neimaština je generalna i kod sviju u BiH, ne bira nacionalnost :-?
Jel te neko pretuko zato što si srbin, jel ne možeš da dobiješ posla, jel te vređaju,

Cijelu 4. godinu srednje sam trpio verbalne napade čak i za vrijeme nastave. Nikada mi godina duže nije trajala. Nikada niko ništa nije preduzeo. Sjećam se da je bilo inicijativa ali opet ništa. Ostajali su gluhi. Fzičkih napada sam imao ukupno 4 a posljednji je bio najgori i sva 4 su bila na nacionalnoj osnovi. Posljednji sam prijavio policiji i nikada ih nisu našli u "velikom" Mostaru.Čitavih pola godine sam izbjegavao odlazak u istočni Mostar. Išao sam autom do faksa i nazad. Jeste da je to bilo u periodu od 1999-2001 ali se ne zaboravlja.

Tada sam vidio da sam se džabe radovao povratku u Mostar jer sada jedva čekam da odem odavde.
Klon

#44 Re: srbija ce izgubit

Post by Klon »

Murat Sabanovic wrote:srbija ce izgubit u litvaniji ,garant
ne moze drukcije biti
tako da bi nama bilo dovoljno 1:1 u beograde pa da idemo dalje
deutschland ,wir kommen....
nama nikao remi nemoze biti dosta, jer gol u gostima se samo u playoff-utakmicama vise broji.
stokaindahaus

Post by stokaindahaus »

Nazhalost je tako...zato ponavljam...najvazhnija tekma za nas je Belgija - Spanija...ako Spanci ne pobjede, u Beogradu jurishamo na 1. mjesto i automatski odlazak (BEZ OBZIRA shta SeriMo napravi u Litvi)...ako Spanija dobije Belgiju, pobjeda u BG nas vodi u Play off (Opet, bez obzira shta SeriMo napravi u Litvi)...

Znachi...vecheras treba navijati za Belgiju, a za ostale nas boli rac*u...;)

:bih:
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

stokaindahaus wrote:Nazhalost je tako...zato ponavljam...najvazhnija tekma za nas je Belgija - Spanija...ako Spanci ne pobjede, u Beogradu jurishamo na 1. mjesto i automatski odlazak (BEZ OBZIRA shta SeriMo napravi u Litvi)...ako Spanija dobije Belgiju, pobjeda u BG nas vodi u Play off (Opet, bez obzira shta SeriMo napravi u Litvi)...

Znachi...vecheras treba navijati za Belgiju, a za ostale nas boli rac*u...;)

Ser&Mng će vas dobiti!
carsija

Post by carsija »

Davy Crockett wrote:
No_Comment wrote:
Davy Crockett wrote:

Baš me zanima zašto!

A ti haj "brate" u Prijedor pa ces se osjecati u svom na svom,k'o u rezervatu :-)
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

carsija wrote:
Davy Crockett wrote:
No_Comment wrote: Zato shto za razliku od tebe voli Mostar i svoju jedinu domovinu...BIH... 8)

A ti haj "brate" u Prijedor pa ces se osjecati u svom na svom,k'o u rezervatu :-)
Šta ću tamo? Neću uopšte na područje H i B/B i H

Ja ću preko Drine, Save i Dunava do Bečkereka na Begeju.
stidljiv

Post by stidljiv »

Nije mi jasno Davy Crockett ako vec ne navijas za svoju zemlju zasto onda provociras ? Idi onda na one forume gdje se podrzava i voli tvoja matica i tvoja voljena zemlja...nema potrebe zakuhavati ovdje...

carsija

Post by carsija »

Davy Crockett wrote:
carsija wrote:
Davy Crockett wrote: Šta tebe boli racq koga ja volim ili ne volim ili manje/više volim nego!

Šta ću tamo? Neću uopšte na područje H i B/B i H

Ja ću preko Drine, Save i Dunava do Bečkereka na Begeju.

ma ti bi se i usred beograda osjecao ugrozenim,to je neka bolest haj ti kod hecima :D
Post Reply