Slovenija vs BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
iamia
#676 Re: Slovenija vs BiH
lecerc, osjeti se sa tvoje strane "tinjajuca" osobna mrznja prema ibricicu..
koju on (barem danas) nije zasluzio.
kao igrac reprezentacija, ima moje duznjo postovanje.
ispao je jednom. i moglo je biti katastrofalno, ali nije.
ipak. medzunanin je igrao kao da nikad do sad nije obukao kopacke. pasovi, dodir, primanje, sut.. sve je islo u krivu.
lulic je bio isti kao zahirovic. trcao je kad nije trebao, a stajao ja daleko od svoga igraca. i uvijek tri koraka iza njega.
jadno smo mi sa njima na tim pozicijama.
grci ce nas razvaliti kao rumunsku kurvu.
koju on (barem danas) nije zasluzio.
kao igrac reprezentacija, ima moje duznjo postovanje.
ispao je jednom. i moglo je biti katastrofalno, ali nije.
ipak. medzunanin je igrao kao da nikad do sad nije obukao kopacke. pasovi, dodir, primanje, sut.. sve je islo u krivu.
lulic je bio isti kao zahirovic. trcao je kad nije trebao, a stajao ja daleko od svoga igraca. i uvijek tri koraka iza njega.
jadno smo mi sa njima na tim pozicijama.
grci ce nas razvaliti kao rumunsku kurvu.
-
Djubre_
#677 Re: Slovenija vs BiH
Sabur ljudi... ne zaboravite da su ovi momci prvi u grupi.. da je ovim momcima sekunda falila protiv portugala... hejjj pa nasa repka se tek podigla.. mladi su to momci... zahirovic pjanic medunjanin itd.. mnogo im hvala u zadnji koliko godina... od cire pa ovamo... srce su mi ispunili..
Sent from my GT-i9001 using Xparent Skyblue Tapatalk 2
Sent from my GT-i9001 using Xparent Skyblue Tapatalk 2
- It_is_a_Leclerc
#678 Re: Slovenija vs BiH
Ja samo kažem da igrača koji će u zadnjih 20 minuta ponekad dodirnuti loptu imamo i FK "Kozara" Prijedor. Ibričić, po meni, nije kalibar igrača za velike domete i strašne poteze, i to je nažalost to.
A što se tiče toga da će nas "Grci razvaliti", zadržat ću pravo da nikom ne priznajem da je bolji od nas, sve dok nas ne pobijedi u izravnom duelu.

A što se tiče toga da će nas "Grci razvaliti", zadržat ću pravo da nikom ne priznajem da je bolji od nas, sve dok nas ne pobijedi u izravnom duelu.
-
Kontra__
#679 Re: Slovenija vs BiH
Hajd molim te zapamti, frajer je MeDunjnanin, nije Medzunjanin, pa nije medzed sunce mu poljubim!iamia wrote:dobro, ne moramo se lagati.
ibricic je ispao JEDNOM.
i bilo je stvarno opasno.. da je slovenac primio tu loptu bio bi gol.
ali opet ibricic nije toliko lose odigrao,, kao na primjer medzunanin. koji je po meni bio najgori od svih.
onda zahirovic,, lulic.. ma citava odbrana. nije ni spahic bio na najvisom nivou.
stvarno me odbrana brine.
ne vidim kako mozemo sa ovolikim rupama dobiti grke.
- Logovan
#680 Re: Slovenija vs BiH
Kontra__ wrote:Hajd molim te zapamti, frajer je MeDunjnanin, nije Medzunjanin, pa nije medzed sunce mu poljubim!iamia wrote:dobro, ne moramo se lagati.
ibricic je ispao JEDNOM.
i bilo je stvarno opasno.. da je slovenac primio tu loptu bio bi gol.
ali opet ibricic nije toliko lose odigrao,, kao na primjer medzunanin. koji je po meni bio najgori od svih.
onda zahirovic,, lulic.. ma citava odbrana. nije ni spahic bio na najvisom nivou.
stvarno me odbrana brine.
ne vidim kako mozemo sa ovolikim rupama dobiti grke.![]()
I ti si malo kiksao ali vjerovatno zbog ljutnje zato što ga ispravljaš.
-
Kontra__
#681 Re: Slovenija vs BiH
Doduse ja ubacih i NJ, a kod nje/ga nema NJ, ali bitna je poenta! 
- cyprus
#682 Re: Slovenija vs BiH
Bijah toliko pospan i umoran danas, da sam prespavo cijelu utakmicu
Al' svaka nam čast, prvenstveno na rezultatu, pošto čujem da igra i nije bila toliko sjajna... Ali ovo zaista poprimamo neke osobine velike reprezentacije...
Eh sad, ne dozvoliti euforiji da nas slomi protiv Grka...
Eh sad, ne dozvoliti euforiji da nas slomi protiv Grka...
-
Paul F.
#683 Re: Slovenija vs BiH
Pjanić je sve bolji i bolji.
A Džeko je počeo i dodavati lopte.
Sve ide kako treba, ne ureklo se.
A Džeko je počeo i dodavati lopte.
Sve ide kako treba, ne ureklo se.
- fakat
#684 Re: Slovenija vs BiH
Mikady wrote:
NA TRIBINAMA STADIONA STOZICE VIDJEN NAVIJAC SLOVENIJE
- Infaze Studio
#685 Re: Slovenija vs BiH
Dobar komentar!jazzer wrote:Ono sto mene ohrabruje je cinjenica da igramo relativno lose ali smo im i takvi
utrpali 2 gola. Tanko u veznom redu, sa krila skoro nista nismo napravili..
A sve je pocelo od sjajne Begine odbrane, sto sadaka smo izgleda dali da onakvog
golmana dobijemo
U Parizu bio dobar i protiv Bjelorusije u gostima nije bio los (zabio gol)...ostalo....slazem se.Sjeca li se neko neke utakmice u kojoj je medunjanin odigrao kako treba?
Bega veceras trecina, Pjana pola a Dzekson i Vedo ostalih 16.7 %Adoxxx je napisao/la:
Bega je pola ekipe.
Minimum zlajapravaraja
Dead Man Walking dana 07/02/2013 04:53
Al sto Vili odigra petom kod treceg gola.
Kasimpase su veceras demonstrirale igru na do sada nevidjenim pozicijama. Centralniveznikrilni odbrambeni
napadac , tj. gdje si bio-nigdje, sta si igrao-nista.
----Sve u svemu, igra nam sinoc nije bila neka i sa onakvom nemozemo dobiti nekoga kao sto je Grcka, to je sigurno. Nisam gledao Svica-Grcka odoh sad pogledati. Pape je rekao poslije na presici da je on trazio zalaganje i da je to dobio, ali da ga ne zavarava ova pobjeda i da cvrsto stoji na zemlji, znajuci kakve greske i greskice smo pravili. Mislim da je ovo odlicno rekao (kao i ostatak odgovora, vrlo fino, osim kada je rekao da moramo pobjediti "Cehoslovacku
A sto se tice zalaganja, najslabiji igrac sinoc se najvise zalagao (ako je to moguce
Pjanic je postao toliki igrac u tako kratkom vremenu da to nije normalno. Kontam nesto, vidi ga nema u njemu 35 kila, misici, snaga, nista se to ne vidi...kako moze tako da igra...Onda se sjetim Messijeve gradje
Pjanic ide u tolike detalje da misli kako ce lopta ici prema golu kada je igrac kome je on nabaci sutira...KOd prvog gola, prebacuje se sa desne na lijevu nogu, jer zan da kada je nabaci Vedi sa lijevom ona ce imati takav efej da on treba samo malo da je "kvrcne" da ona ide brze prema golu, nego sto bi isla da je nabaci sa voje, prirodne, desne noge (osim da je zavrne desnom vanjskom)... uhh sto zabalih ovdje
Momak je igrac kakvog jos niko od nas nije svjestan da imamo..
Begovic...a sta reci...Ludjak
Najvaznije je da smo dobili taj pobjednicki mentalitet i da nam taj osjecaj poraza nije bas poznat u zadnje vrijeme. MOzda je i zato vrlo vazno kadfa Pape u prijateljskim utakmicama ide na "rezultat"..Nije mozda nego sigurno je tako.
- jeza u ledja
#686 Re: Slovenija vs BiH
E pa sad...Infaze Studio wrote: Pjanic ide u tolike detalje da misli kako ce lopta ici prema golu kada je igrac kome je on nabaci sutira...KOd prvog gola, prebacuje se sa desne na lijevu nogu, jer zan da kada je nabaci Vedi sa lijevom ona ce imati takav efej da on treba samo malo da je "kvrcne" da ona ide brze prema golu, nego sto bi isla da je nabaci sa voje, prirodne, desne noge (osim da je zavrne desnom vanjskom)... uhh sto zabalih ovdje![]()
![]()
- libertyBiH
#687 Re: Slovenija vs BiH
Medzudanjin je jedan veoma limitiran igrac koji nesto izigrava lafo on je kao nesto a frajer najgori iz tekme u tekmu i onaj udarac sto je uzeo Pjani nek ga bude sram i stid i neznam sto Susic jednom za svagda ne rijesi ko izvodi slobodnjake.Miske,Salih ,Medo pa ja se nesjecam kad su zadnji put dali iz slobodnjaka gol i zato brate odpepaj od lopte u troskoku....... 
- Infaze Studio
#688 Re: Slovenija vs BiH
jeza u ledja wrote:E pa sad...Infaze Studio wrote: Pjanic ide u tolike detalje da misli kako ce lopta ici prema golu kada je igrac kome je on nabaci sutira...KOd prvog gola, prebacuje se sa desne na lijevu nogu, jer zan da kada je nabaci Vedi sa lijevom ona ce imati takav efej da on treba samo malo da je "kvrcne" da ona ide brze prema golu, nego sto bi isla da je nabaci sa voje, prirodne, desne noge (osim da je zavrne desnom vanjskom)... uhh sto zabalih ovdje![]()
![]()
Ali stvarno, momak mi navlaci osmjeh na lice svakim svojim potezom..
- Infaze Studio
#689 Re: Slovenija vs BiH
Nebi je dirn'o Medo da nije bila prijateljska...Ali dobro je uvijek imati 2 ili3 igraca za koje se zna da mogu sutnuti dobro, jer kad imas npr. ljevaka i desnjaka koji stoje pored lopte, malo je i golmanu teze postaviti zivi zid...libertyBiH wrote:Medzudanjin je jedan veoma limitiran igrac koji nesto izigrava lafo on je kao nesto a frajer najgori iz tekme u tekmu i onaj udarac sto je uzeo Pjani nek ga bude sram i stid i neznam sto Susic jednom za svagda ne rijesi ko izvodi slobodnjake.Miske,Salih ,Medo pa ja se nesjecam kad su zadnji put dali iz slobodnjaka gol i zato brate odpepaj od lopte u troskoku.......
Miske je zabio gol za repku iz slobodnjaka poslije Pjane, ako me sjecanje ne vara.
- bingov buraz
#690 Re: Slovenija vs BiH
Edin H. wrote:bingov buraz wrote:
Poslao ga Arsen kod Edgara Davidsa,keep calm
22 PLYMOUTH 30-1029
23 BARNET 30-1429![]()
24 WIMBLEDON 29-2128
Forma je privremena,klasa nepromjenljiva
- bingov buraz
#691 Re: Slovenija vs BiH
Uljepsa mi jutroja71 wrote:Sta mozemo nauciti posle utakmice SLO - BIH
- Nasa klupa nije kratka, ona je neispitana
- Nas 3. napadac je Muamer Svraka
- Slovenci nemaju meko "c"
- ako je vjerovati selektoru, protiv Slovaka ce im u pomoc doci i reprezentativci iz Ceske
- ako je vjerovati komentatoru, u HD Format je uvrstena i rezolucija 720x576i
- Infaze Studio
#692 Re: Slovenija vs BiH
LOL!!bingov buraz wrote:Uljepsa mi jutroja71 wrote:Sta mozemo nauciti posle utakmice SLO - BIH
- Nasa klupa nije kratka, ona je neispitana
- Nas 3. napadac je Muamer Svraka
- Slovenci nemaju meko "c"
- ako je vjerovati selektoru, protiv Slovaka ce im u pomoc doci i reprezentativci iz Ceske
- ako je vjerovati komentatoru, u HD Format je uvrstena i rezolucija 720x576i
- Sezam
#693 Re: Slovenija vs BiH
Barnet bi razvalio bilo koji nas tim.Edin H. wrote:bingov buraz wrote:Poslao ga Arsen kod Edgara Davidsa,keep calmEdin H. wrote:
Ja zelim momku sve najbolje, ali trenutno je potpuno nebitan.
Pa nije se mogao izboriti ni za posudbu u Championship, ne znam Wolverhampton, nego ga poslali u nizerazredni Barnet.
Prvo skoci, pa reci hop Seade.
22 PLYMOUTH 30-1029
23 BARNET 30-1429![]()
24 WIMBLEDON 29-2128
- ultima_palabra
#694 Re: Slovenija vs BiH
Nevjerovatno je kako smo solidnu reprezentaciju Slovenije, koja ima pola igrača u Seriji A, napravili smiješnom i amaterskom ekipom. Izgledalo je da možemo zabiti kad hoćemo, dok je ovima Begović nabio takav kompleks da su zaboravili i ono što znaju
Neke boljke se ponavljaju, tipa ispadanje odbrane, gubljenje Zahirovića i Medunjanina, Lulića koji nikako da odigra pravu utakmicu za repku, Džeke koji nekako igra na mahove... čini mi se da te stvari neće biti ispravljene u ovom ciklusu, te da je bolje nadati se da će pozitivne stvari prevagnuti protiv Grčke.
Svraka još jednom pokazao kako ima bolji osjećaj za gol od puno jačih igrača
Osim toga i nema baš nešto, ali dovoljno je da bude među 18.
Neke boljke se ponavljaju, tipa ispadanje odbrane, gubljenje Zahirovića i Medunjanina, Lulića koji nikako da odigra pravu utakmicu za repku, Džeke koji nekako igra na mahove... čini mi se da te stvari neće biti ispravljene u ovom ciklusu, te da je bolje nadati se da će pozitivne stvari prevagnuti protiv Grčke.
Svraka još jednom pokazao kako ima bolji osjećaj za gol od puno jačih igrača
- Pismonosa
- and
#696 Re: Slovenija vs BiH
Sta kazu slovenci.nije bilo ovoliko bosanaca na stozicama otkad su se temelji udaralifakat wrote:Mikady wrote:
NA TRIBINAMA STADIONA STOZICE VIDJEN NAVIJAC SLOVENIJE![]()
- Pismonosa
- veljaca
#698 Re: Slovenija vs BiH
Cestitke Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine na pobjedi.

- jazzer
#699 Re: Slovenija vs BiH
Medunjanin, nije Rus jebote nego bosanaclibertyBiH wrote:Medzudanjin je jedan veoma limitiran igrac koji nesto izigrava lafo on je kao nesto a frajer najgori iz tekme u tekmu i onaj udarac sto je uzeo Pjani nek ga bude sram i stid i neznam sto Susic jednom za svagda ne rijesi ko izvodi slobodnjake.Miske,Salih ,Medo pa ja se nesjecam kad su zadnji put dali iz slobodnjaka gol i zato brate odpepaj od lopte u troskoku.......
a ne znaju pravilno napisati ime igraca, i to ime BH reprezentativca.
- Pismonosa